aldatıldım.delireceğim

sırf bu tür evlilikler yüzünden aile kuramıorus ,erkekçe heyecan arıyorum diyebil ki bizde başımızın çaresine bakalım.erkekler her konuda haklı çıkmaya uğraşıo sinir bozucu bir durum offff

hayatında biri olup olmadığını sorduğumda o... k.. diye küfredip bebeğimi betonun üstüne attı.terk etmem bu sebepten.3 günlük bebekle yollara düştüm.

neeeee betonamı attı??? şakamı bu yaaaa...ben olsam o hayvanı oracıkta gırtlaklayıverir arkama bile bakmazdım sonra.. dağ başımı burası be.
ailen ve onun ailesi ne diyor bu duruma. kenara çekilip susmuyolardır heraldee. Bian önce bu yaptıklarını onun burnundan getir fitil fitil.

bu nedir yaa bu kadar mı ayağa düştük

o seni istemiyorsa eğer üzülmeye değmez. annen-baban sana ve bebeğine kol kanat geriyorsa boşver onu bence... seni kaybettiğine yansın o. ama eğer ben seviyorum onu diyorsan bir konuşmayı dene. istemezse de onun kaybıdır canımmm

ay okuduğum yemin ederimki tüylerim diken diken oldu..ya daha 3 günlük bebeğe ve lohusalı bi kadıa böle yapılırmı ya hiç bi insan yapmaz k.bakma bunu yapan insan olamaz bana göre

Valla bu saatten sonra o ugrasmali aileyi toparlamak dagitmamak icin. 17 gunluk bebegi yere atmak nedir. Cok afedersiniz ama hayvanlar aleminde bile yok. Bunu yapan daha neler yapar helede bole insanlarla yasamak icin cok kisa bu hayat iyi dusunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…