• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım.delireceğim

derhal boşanmalısın canım,okur okumaz ellerim titremeye başladı bebeğinizi betona attı evet sizin bebeğinizi,böyle adamdan pardon hayvandan herşey beklenir,canınıza kastedebilir,hemen boşan ve ailenin yanında yeni bir hayat kur evet mutlaka zor olacakbebeğinle ama ayakda kaldıkça hayata direndikce başarılı olacağına çok eminim,Allah yardımcın olsun,kalbini hep temiz tur,Allaha sığın bebeğin ve senin için hakkınızda en hayırlısı neyse olsun inşallah.keşke elimizden bişeyler gelebilseydi.çok kötü oldum..

bebeği betonamı attııı elleri kırılasıcaaa ne istedi yavrucaktan ben hasta olacaklar diye yanağından öpmeye kıyamamm insanlar savunmasız bir yavruyaa bunu nasıl yapabiliyorlar inanın aklım almıyor yazıklar olsunn.Kardeş sana tek tavsiyemm kurtul o adamdann ve sonrada şükret kurtulduğuna bebeğini yere çalandan hayırmı gelir hem anne ol hem baba ol bebeğine ve ayrıl kocandannn..Rabbim sana mutluluk versin sabır versinnn....

Rabbim insana oyle yuce yaratmiskis, dilerse Meleklerden ustun, dilerse hayvanlardan asaga olabilir.
Bu adamin yeri belli. Rabbim islah etsin. Allah yardimcin olsun. Anneligin tadini cikartmak varken, hayatini bu adamin zindan etmesine izin verme.
Onu Allaha havale et, icin rahat olsun. Rabbim adildir, mutlaka hesabini sorar..
Ayricaa insan aldatirken sadece esinin hakkina degil, Allah'in hakkinada girmis oluyor.
Sen onu affetsende onun ici yanmadikca, tovbe etmedikce Rabbim onu affetmez.

Rabbim Hidayet etsin ne diyeyim lohusasın hassas bi dönemdesin canım önce kendini ve bebeğini düşün kendinde açtığın her yara bebeğinide etkileyecektir güçsüz olmak gibi bi şansın yok annesin artık senin gücüne ihtiyacı var bebeğinin bol bol dua et rabbim bi yol çizmiştir muhakkak...

Son düzenleme:
Söyleyecek bir şey bulamıyorum. :19:
Doğum yaptığında işim var deyip hastanede bırakıp gitmiş, sana ve bebeğine küfür ediyor, seni istemiyor, 3 günlük bebeği betona atıyor. Ve sen napacağım diye düşünüyorsun. Bu arada bebeğini nasıl attı dr a götürdün mü? ben olsam hastaneye götürdüğümde şikayet ederdim onu...

inanamadım... televizyon programlarına çık rezilliğini meydana çıkar onun. böyle birşey yapabildiyse adam olmaz ondan

Ne konuşması artık bu saatten sonra..Direk kurtul ve boşa o adamı !!! Çocuğuna baba,sana koca olmaz ondan !!!

Ya hayretle okudum bir kaç arkadaş ılımlı davranması konusunda akıl vermiş al karşına konuş gibisinden sanırım onlar basit görüyor bu olayı vermeyin öyle akıllar bebeğini atan adam yarın öbürgün öldürürde çok ağlıyor diye duvara bile fırlatır senin yerinde olsam kendimin ve çocuğumun selameti açısından boşanırdım öyle adamdan ne baba nede koca olur bırak aldatmasını

elleri kırılsın inşallah.ufacık melekten ne isteyebilir.kafayı sıyırmış o belli.sinirden elim ayağım titriyor.uzaktan konuşması kolay allah kimseye vermesin böyle allahtan korkmaz kulldan utanmazları.boşan gitsin .çocuğun daha iyi bir psikolojiyle büyüsün..

Sen bu insanla barışmak istiyor musun, maddi özgürlüğün var mı?
Ailen arkanda mı?
Bu adam senle barışmak istiyor mu yoksa aynen pişkin pişkin dolaşıyor mu?
Nasıl bu hale geldiniz, bu bebeği o istemiyor muydu ki onu fırlatabiliyor?

ya biri bana anlatsın,yalnış mı duyuyorum???

bebeği betona mı atmış eşi?

hani büyük konuşmayayım da ben öyle kocayı önce şeyinden başlayaraktan
doğrarım...pzvnke bak hele..

yazık valla çok üzüldüm.. nasıl bi insan bunu yapar evladına ,eşine

bence aile büyükleri girsin araya, belliki birini bulmuş sizi gözden çıkarmış :(((

yaa ne diyeceğimi şaşırdım büyük konuşmamak lazım
hiçbir dert dışardan görüldüğü kadar kolay değil bilirim
bende bir anneyim bırak eşimi benim 3 günlük bebeğimi betona atan babam dahi olsa affetmem
bu davranışınıda yanına bırakmam
bebeğimi yere atan kocayı varya anasından emdiği sütü burnundan getiririm
ne demek bu yaa dağ başımı kimki o dengesiz gerizekalı adam
ay çok sinirlendim
kusura bakma ama herşey için affedilir bir erkek belki amaaaa
bir bebeğe bunu yapan bir adam bilemiyorum affedilirde bu bebekle aynı evde yaşatılırmı güvenilirmi bu adama bilemem

off canım yaa çok üzüldüm ve çok sinirlendim
ne akıl versek ki şimdi bilemedim
allahım sana güç versin bu günleri kolay atlatırsın inşallah

Allah sabır versin çok zor bir durum ama şuan lohusalık döneminde çok duygusalsınız karar vermeden tartışmadan iki kere düşünün lütfen..

bu adamın aılesı yokmu anlamadım...
nerede karın yenı dogum yaptı... nerede bu bebek demıyorlar mı?
aılen arama demekle ona ıyı yapmıs fakat zıyarete fılanmı geldı de olanları yalanlayıp aralarında boyle bır dıyalog gectı cunku aramıyor sormuyor demıssın ...
al bebisını aılende arkanda madem ac davanı ama surum surum surundur
hem aldatma hem sıddet hemde bebege sıddet daha ne yapabılır kı
boylelerıne bır meydan dayagı atacaksın bır de o sahıp olamadıkları seylerını dograyıp ellerıne verıceksın ancak akılları baslarına gelecek...
Allah yardımcın olsun bır de kız cocugu ya babam sacımı oksarken acıyomu dıye 10 defa sorar bana Allah ıslah etsın ne dıyım...

ya bebeğin durumunu sormak istemiyorum bile,kötü bişey söylemesinden korkuyorum:(

ya üstelik bence bebeğinize yapılan bu saldırı sizin aldatılmanızdan çok daha mühim bir olay,

konuyu aldatıldım deliricem diye açmışsınız...buna da şaşırdım..

umarım o adamı tek celsede boşarsın,bebeğin için darp raporu almalısın..o adam sapık..

hayaınız tehlikede..aldatıldım diye sızlanacak durumda değilsiniz..

böyle aşşağılık biri kızma ama keşke bebek yapmadan önce iyice tanıyabilseydin.. ağzı bozuk insanla evlilik ne kadar yürürki..bence oturun sakin bi zamanda konuşun..olmazsa zaten olmaz..yazık evladına..minicik yaşta babasının kokusundan uzak..ve ilgisinden..çok üzüldüm evladın için...en zor zamanlarında evliliğin bu hale gelmesi çok zor bişey..aile desteğinde varsa cnm....hiçbişey için geri adım atma ...aile desteğin yoksa o zaman işin dahada zor ama olmayacaksa buna ancak sen karar verirsin..biz ne kadarını bilebilirizki..ortada bebek var..iyi karar ver...eşinin düzelme şansı hiçmi? yok biraz cektir belki akıllanır yok olmadı en doğru kararı sen verirsin..allah yar ve yardımcın olsun cnm..:43:

Back