• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım.delireceğim

sırf bu tür evlilikler yüzünden aile kuramıorus ,erkekçe heyecan arıyorum diyebil ki bizde başımızın çaresine bakalım.erkekler her konuda haklı çıkmaya uğraşıo sinir bozucu bir durum offff

hayatında biri olup olmadığını sorduğumda o... k.. diye küfredip bebeğimi betonun üstüne attı.terk etmem bu sebepten.3 günlük bebekle yollara düştüm.

neeeee betonamı attı??? şakamı bu yaaaa...ben olsam o hayvanı oracıkta gırtlaklayıverir arkama bile bakmazdım sonra.. dağ başımı burası be.
ailen ve onun ailesi ne diyor bu duruma. kenara çekilip susmuyolardır heraldee. Bian önce bu yaptıklarını onun burnundan getir fitil fitil.

canım öncelikle hayırlı olsun bebegini güle güle büyüt
o adamın adı baba olmuş el kadar bebeye yapılacak işmi bu ,nsanlıktan çıkmış olmalı
canım yuvayı dişi kuş yaparmış

hiç gurur yapma canım
eminim kolay degildir
ama çocugunu düşün
kocanı karşına al ve konuş bu olay gerçekten varmı diye
varsada kocanın üstüne gitmek yerine evine git ve o nu eve çekmeye çalış
gerek evinle gerekse kendinle alakalı yenilikler güzellikler ve degişiklikler yap

öncelikle kocanın dışarıda aradıgından fazlasının sende evinde oldugunu göster ona
tabiii bunlar biraz zasman alır zamanda sabır demektir
tekrar söylüyorum gurur yapma
çocugunu düşün
kendine çok güzel bak
evine dön 1gün gelmese ikinci üçün gün muhakkak gelir

amaaaa baktın bir günlük iki günlük bişiy degil kocan harbiden odun ve size zarar veriyorr
gerisini ondan sonra düşün derimmm
allah yardımcın olsunnnn
bu nedir yaa bu kadar mı ayağa düştük

o seni istemiyorsa eğer üzülmeye değmez. annen-baban sana ve bebeğine kol kanat geriyorsa boşver onu bence... seni kaybettiğine yansın o. ama eğer ben seviyorum onu diyorsan bir konuşmayı dene. istemezse de onun kaybıdır canımmm:43::43:

ay okuduğum yemin ederimki tüylerim diken diken oldu..ya daha 3 günlük bebeğe ve lohusalı bi kadıa böle yapılırmı ya hiç bi insan yapmaz k.bakma bunu yapan insan olamaz bana göre

Valla bu saatten sonra o ugrasmali aileyi toparlamak dagitmamak icin. 17 gunluk bebegi yere atmak nedir. Cok afedersiniz ama hayvanlar aleminde bile yok. Bunu yapan daha neler yapar helede bole insanlarla yasamak icin cok kisa bu hayat iyi dusunu..

Back