• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım.delireceğim

nurdan0456

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
6
0
36
Aydın
hamilelik dönemimde eşimi yeni bi msn adresi açmış.yakaladım ve değişiklikler başladı.sürekli küfür ediyor.eve hep geç geliyor.doğum yaparken 24 saat işinden izinliymiş doğum için,yanımda doğumla birlikte 1 saat anca durdu.kendime geldiğimde 5 dk yani.işim var dedi gitti.hep aynı seyi söylüyor zaten.hastaneden cıktığım gün ters davranınca hayatında birimi var diye sordum.başladı küfüre.hem bebeğime hem bana.ittirip kaktırıyor bizi.suan kızım 17 günlük ve ben ailemin yanındayım.1 defa arayıp sormadı.ne yapıcam yardım edinnnnn...

allah yardımcın olsun allah sabır versin öncelikle... ailenin bu durumdan haberi var mı peki??

canım yapman gereken alıp karsına konuşmak aramamak çözüm değil.Daha yeni bebeğiniz olmuşallah bağışlasın onu sana en azından onun için bu durumu çözmeye çalışmalısın bence...

Bu net başa bela
Evlendigim zaman evimde kesinlikle net olmayacak:20:
Seninde bebeğininde Allah yardımcısı olsun:31:

Allah yardımcın olsun canım.. Acaba sen mi öyle düşünüyorsun , belki başka bi sorunu başka bi sıkıntısı vardır.. erkekler her sıkıntısını anlatmadıkları için içine atarlar ve patlak verince huzuru falan kalmaz.. İnşallah geçicidir bu durumu dicem ama insan çocuğu olduğu gün işim var deyip neden gitsin :S İnşallah kısa zamanda herşey yoluna girer.. Allah yuvanızdan huzuru mutluluğu eksik etmesin inş. :16:

hayatında biri olup olmadığını sorduğumda o... k.. diye küfredip bebeğimi betonun üstüne attı.terk etmem bu sebepten.3 günlük bebekle yollara düştüm.

yazdığını okurken resmen tüylerim ürperdi ya bu nasıl bi babalık duygusu? al karşına konuş canım eğrisiyşe doğrusuyla konuş 3 günlükken çocuğuna onu yapan insan büyüdüğünde neler yapmaz ilk başta sakin konuşmayı dene atarlanma ki seninde gururunu inciltmesin daha fazla son kez de aileni devreye sok... o da çocuğun için olsun canım

beni ve cocuğumu arayıp sormuyo ki.bu olayların üstüne ayağına mı gidicem.arkadasımdan izlemesini istedim git bak ne yapıyo diye.gayet iyi gözüküyo dedi

canım haklısın hemde zaten zor bi dönemdesin ama sonradan pişman olmak yerine birilerini araya sokmak yerine kendin konuş derim ben. Bu zamana kadar aynı yastığa baş koymuşsunuz Senden başka kimse tanıyamaz eşini. Bebeğin için yapmalısın bence ayağına gitme bi yerde buluşun konuşun.

aldattığını yakaladığım zaman bende eksik olup onlarda fazla olan ne dedim.bu arada annemde vardı.o onlarla benim aramda diyo.istemiyomuş beni.

Bebegi betona mi atti? nasil yani?!
Bu adamin annesi, babasi bir ailesi yok mu?
Onlar neden bir sey yapmiyor, seni arayip soran kimse yok mu?
Boyle adamdan baba olur mu, koca olur mu bu ne ya! Bence olmaz kardes ne demek bebegi hirpalamak:47:
Aklindan zoru var herhalde!
Peki kac yillik evlisiniz ve ne zamandan beri boyle? Yoksa hep mi boyle birisiydi?

açık bişekilde bide söledi mi seni istemediğini????

Ortada bir eş yok ki doğum yaptığında bile yanında olmayan ,doğum yaptıktan sonra da aramayan birisi eş değil ki zaten. Eğer aileniz arkanızdaysa, gerekli maddi ve manevi gücünüz varsa da en önemli anlarınızda yanınızda olmayan birinin eksikliğini ayrıldıktan sonra da pek hissetmezsiniz gibi.

canım öncelikle hayırlı olsun bebegini güle güle büyüt
o adamın adı baba olmuş el kadar bebeye yapılacak işmi bu ,nsanlıktan çıkmış olmalı
canım yuvayı dişi kuş yaparmış

hiç gurur yapma canım
eminim kolay degildir
ama çocugunu düşün
kocanı karşına al ve konuş bu olay gerçekten varmı diye
varsada kocanın üstüne gitmek yerine evine git ve o nu eve çekmeye çalış
gerek evinle gerekse kendinle alakalı yenilikler güzellikler ve degişiklikler yap

öncelikle kocanın dışarıda aradıgından fazlasının sende evinde oldugunu göster ona
tabiii bunlar biraz zasman alır zamanda sabır demektir
tekrar söylüyorum gurur yapma
çocugunu düşün
kendine çok güzel bak
evine dön 1gün gelmese ikinci üçün gün muhakkak gelir

amaaaa baktın bir günlük iki günlük bişiy degil kocan harbiden odun ve size zarar veriyorr
gerisini ondan sonra düşün derimmm
Allah yardımcın olsunnnn

Tüüühh Onun Kalıbına, Adamlığına, Erkekliğine..:5:
Yazıklar Olsun..:5:
Allah Herkesin Yavrusunu Korusun Böylelerinden..
:14:

Of arkadaşım okuyunca mideme ağrı girdi valla.... Öncelikle allah sabır versin.... Böyle kutsal bir zamanda doğum anında bile bunu sana yaşattıysa onda hiç vicdan yok demekki.... Çok moralim bozuldu okuyunca ya yemin ederim... Senin yerinde olsam hemen dava açıp boşarım o adamı.....

Back