• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım çookk üzgünüm

Bana anlattıklarınız inandırıcı gelmedi kusura bakmayın yani. Ayrıca derbeder diye bir üye vardı siz o musunuz acaba? tableti saklamışsınız da, eşiniz pc den konuşurken siz oradan okumuşsunuz da iki yerde birden nasıl açılıyor bu face midir nedir? tablet nerede demiyor mu eşiniz. Ayrıca kadının başka erkeklerle de olan bir fah... olduğunu, parkta bilmem en yaptıklarını ne biliyorsunuz hem sanalda kalmış ilişki olmamış diyorsunuz hem parklarda yapmışlar diyorsunuz. Eşinizde hiçbirşeyi silmemiş kadın herşeyi olduğu gibi anlatmış hadi canımm kadın evliyse sizin öğrendiğinizi duyunca neden anlatsın yaptıkları ettiklerini yahu. Madem ayrılmadınız sineye çektiniz ne diye burada dert yanıyorsunuz ayrıca..
fake hesabı vardı eşimle ordan yazıyordu zaten zaman zaman farklı adamlar beğeni yapıyordu ordan biliyorum .insan birinin sesinede aşık olabilir yazmış .bu gün düğmem koptu acaba bir şeymi anlatıyorlar bana yazmış daha ne ben aşk kadınıyım yazıyor sürekli .gerçek kimliğini eşimin face şifresini kırdım hareketlerde ara var aradığın her şey çıkıyor bu olay sayesinde çok şey öğrendim .gerçek facesini buluncada her şeyi gördüm resimler ailesi eşi çocuklar bütün hayatı yani

ayrıca burası kadınlarınların dertleşme yeri değilse siz niye burdasınız

fake hesabı vardı eşimle ordan yazıyordu zaten zaman zaman farklı adamlar beğeni yapıyordu ordan biliyorum .insan birinin sesinede aşık olabilir yazmış .bu gün düğmem koptu acaba bir şeymi anlatıyorlar bana yazmış daha ne ben aşk kadınıyım yazıyor sürekli .gerçek kimliğini eşimin face şifresini kırdım hareketlerde ara var aradığın her şey çıkıyor bu olay sayesinde çok şey öğrendim .gerçek facesini buluncada her şeyi gördüm resimler ailesi eşi çocuklar bütün hayatı yani

muhalefetlığınden burada arkadas:)

Bunca yılı nasıl çöpe atmış düşünmeden taşınmadan zevkinin derdine... Bu yaştakiler bile yapıyorsa Allahım sen koru yuvamızı evimizi sapıtma şaşırtma ya rabbim... Çekilecek dert değil bu aldatma mevzusu. Allah düşmanımın başına vermesin... İnşallah atlatırsınızzz en kısa zamanda. Ben her zaman bir şans verin diyenlerdenim. Sizde deneyin denemeden bilemezsiniz... Allah yardımcınız olsun tekrar.

Sen nasıl bır kadınsın ya asıl sen kadınmısın onu sorgulamak lazım!!!! İnsanlar burada derdını anlatamıyacakmı ınandırıcı gelmemışmiş ya varya sen ve senın tarzındakı ınsanlar okadar zavallısınızkı mıllete nereden sarayım dıye bakıyorsunuz acıyorum senın gıbılere doğrusu!!

Saygili olun lutfen. Birazdan fake diye cikarsa ortaya gorursunuz..

faceyi kapatmazsanız başka yerdede açabilirsiniz ben bu olayda öğrendim.eşim tableti sordu ben işyerime götürdüm dedim

Madem oyle, karsi koltukta elinizdeki tableti goremeyecek kadar mi kendinden gecmisti? Hani is yerine goturmustun karicigimmm, diye sormadi mi ki??

Merak ettim kadinin gercek faceini nasil buldunuz?

Madem oyle, karsi koltukta elinizdeki tableti goremeyecek kadar mi kendinden gecmisti? Hani is yerine goturmustun karicigimmm, diye sormadi mi ki??
Saygıyı senden öğrenecek değilim, saygısızlıkta yapmadım ayrıca!!! Hem ben senınle muhatap degılım olmayıda düşünmüyorum ..

fake mi yani şimdi bu konu. İyi aman fake olsun da böyle bir felaket yaşanmamış olsun. o yaşta daha zor bunları kaldırmak.

fake olsa dahi insanların birbirine hakaretlerini okumak icin girmiyoruz ki siteye.
kibledim gectim, polemikle ugrasmaya luzum yok.

gercek veya degil benim icin farketmiyor, aldatılan bir kadın hikayesi var,
ve hala nedenini anlamadıgım bir sekilde ayrılmıyor.

konu sahibi,
mesajınızdaki son cümleleri tekrar tekrar okuyun, affedemiyorsunuz bu gayet açık.
sürünceme bırakıp kendinize iskence etmeyin,
emekliliginizi cocuklarınızla, torunlarınızla huzur icinde gecirin.

hiççççççççç inandırıcı deil.. olmamış bu kurgu.. kadın karşıda oturuyor adam yazışıyor falannn.. çok basit olmuş bence bu hikayede bişeyler eksik kalmış sanki...

• Beğen
Reactions: s u
midemi bulandıran nadir konulardan bir tanesi daha.Senin karşında oturup kadınla konuşacak kadar karakter yoksunu bir adamı hala hayatında tutman ayrı bir olay zaten

Konuya inanmayan arkadaşlara tepkiler verilmiş ama burada açılan her konu doğru olacak diye bi kural yok,
Nitekim bu konu, yazım dili bana da hiç inandırıcı gelmedi.
Mesela 23 yıllık evliyseniz en az 40 yaşınızda olmanız gerekir, bu anlatım dili 40 yaş anlatım dili kesinlikle değil.
İkincisi eşinizin yazıştığı kadının başörtüsünden, namazına kadar verdiğiniz ayrıntı mide bulandırıcı.
Üçüncüsü hem tableti saklayıp, hem de kabak gibi gözünün önünde takip etmeniz.. kinaye desen değil, ironi hiç değil.Bariz senaryoda hata.
Dördüncüsü evde koca koca üç çocuğunuz var, takip ettiğiniz süre boyunca hiç biri mi eline almadı tableti?babasının iğrençlikleriyle yüzleşmedi.ya da siz hiç korkmadınız mı o tabletin çocukların eline geçmesinden..
Neyse daha fazla beyin fırtınası yapmıcam, kısacası konunuzun tutarsız çok yönü var, biraz daha çalışmalısınız.

Zor bir durum eğer affedemiyorsanız bence kendinize daha fazla zulüm etmeyin
Bir süre gelmesin eve hem sakinleşirsiniz hem de kafanızda bazı Düşünceler de şekillenir
Allah güç kuvvet versin size

Sanal veya gerçek bence ikisi de aldatılmaktır ve aldatılmak ancak boşanmayla son bulmalıdır. Aksi takdirde ne yazık ki erkekler kaybetme korkusu yaşamadıklarından bir süre sonra eski hayatlarına geri dönüyorlar. Madem ki evde olması batıyor, kimseye muhtaç değilsiniz o zaman en sağlıklısı boşanmak olacaktır.

çalışıyorsunuz imkanlarınızda var asla affetmeyin affetseniz yanınıza gelse bile yüzüne bakmak istemeyecek ve affettiğiniz için kendinize kızacaksınız o yüzden affetmeyin ve yine lütfen bu olayların dışında tutun çocuklarınızı Allah yardımcınız olsun.

Merak ettim kadinin gercek faceini nasil buldunuz?
faceye girip uyduruk şifre yazın bir kaç defa sonra email adresime göndere tıklayın .
email adresine girin mesale hotmail şifremi unuttum tıkla tek kullanımlık kod gönder.
eşinizin telefonuna kod geliyor ben eşim uyuyunca yaptım

Back