- 19 Şubat 2015
- 1.208
- 608
- 53
Aynen oyle canımo kadar farklı hayatlar varkı ,
bıze ımkansız gelen baskabırının basına gelebılıyo ne yazıkkı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen oyle canımo kadar farklı hayatlar varkı ,
bıze ımkansız gelen baskabırının basına gelebılıyo ne yazıkkı
fake hesabı vardı eşimle ordan yazıyordu zaten zaman zaman farklı adamlar beğeni yapıyordu ordan biliyorum .insan birinin sesinede aşık olabilir yazmış .bu gün düğmem koptu acaba bir şeymi anlatıyorlar bana yazmış daha ne ben aşk kadınıyım yazıyor sürekli .gerçek kimliğini eşimin face şifresini kırdım hareketlerde ara var aradığın her şey çıkıyor bu olay sayesinde çok şey öğrendim .gerçek facesini buluncada her şeyi gördüm resimler ailesi eşi çocuklar bütün hayatı yaniBana anlattıklarınız inandırıcı gelmedi kusura bakmayın yani. Ayrıca derbeder diye bir üye vardı siz o musunuz acaba? tableti saklamışsınız da, eşiniz pc den konuşurken siz oradan okumuşsunuz da iki yerde birden nasıl açılıyor bu face midir nedir? tablet nerede demiyor mu eşiniz. Ayrıca kadının başka erkeklerle de olan bir fah... olduğunu, parkta bilmem en yaptıklarını ne biliyorsunuz hem sanalda kalmış ilişki olmamış diyorsunuz hem parklarda yapmışlar diyorsunuz. Eşinizde hiçbirşeyi silmemiş kadın herşeyi olduğu gibi anlatmış hadi canımm kadın evliyse sizin öğrendiğinizi duyunca neden anlatsın yaptıkları ettiklerini yahu. Madem ayrılmadınız sineye çektiniz ne diye burada dert yanıyorsunuz ayrıca..
muhalefetlığınden burada arkadas:)fake hesabı vardı eşimle ordan yazıyordu zaten zaman zaman farklı adamlar beğeni yapıyordu ordan biliyorum .insan birinin sesinede aşık olabilir yazmış .bu gün düğmem koptu acaba bir şeymi anlatıyorlar bana yazmış daha ne ben aşk kadınıyım yazıyor sürekli .gerçek kimliğini eşimin face şifresini kırdım hareketlerde ara var aradığın her şey çıkıyor bu olay sayesinde çok şey öğrendim .gerçek facesini buluncada her şeyi gördüm resimler ailesi eşi çocuklar bütün hayatı yani
ayrıca burası kadınlarınların dertleşme yeri değilse siz niye burdasınız
evet banada yaşadıklarım imkansız geliyor allah düşmanıma bile yaşatmasınAynen oyle canım
Sen nasıl bır kadınsın ya asıl sen kadınmısın onu sorgulamak lazım!!!! İnsanlar burada derdını anlatamıyacakmı ınandırıcı gelmemışmiş ya varya sen ve senın tarzındakı ınsanlar okadar zavallısınızkı mıllete nereden sarayım dıye bakıyorsunuz acıyorum senın gıbılere doğrusu!!
faceyi kapatmazsanız başka yerdede açabilirsiniz ben bu olayda öğrendim.eşim tableti sordu ben işyerime götürdüm dedim
fake hesabı vardı eşimle ordan yazıyordu zaten zaman zaman farklı adamlar beğeni yapıyordu ordan biliyorum .insan birinin sesinede aşık olabilir yazmış .bu gün düğmem koptu acaba bir şeymi anlatıyorlar bana yazmış daha ne ben aşk kadınıyım yazıyor sürekli .gerçek kimliğini eşimin face şifresini kırdım hareketlerde ara var aradığın her şey çıkıyor bu olay sayesinde çok şey öğrendim .gerçek facesini buluncada her şeyi gördüm resimler ailesi eşi çocuklar bütün hayatı yani
ayrıca burası kadınlarınların dertleşme yeri değilse siz niye burdasınız
Saygıyı senden öğrenecek değilim, saygısızlıkta yapmadım ayrıca!!! Hem ben senınle muhatap degılım olmayıda düşünmüyorum ..Saygili olun lutfen. Birazdan fake diye cikarsa ortaya gorursunuz..
Madem oyle, karsi koltukta elinizdeki tableti goremeyecek kadar mi kendinden gecmisti? Hani is yerine goturmustun karicigimmm, diye sormadi mi ki??
Saygili olun lutfen. Birazdan fake diye cikarsa ortaya gorursunuz..
Madem oyle, karsi koltukta elinizdeki tableti goremeyecek kadar mi kendinden gecmisti? Hani is yerine goturmustun karicigimmm, diye sormadi mi ki??
Saygili olun lutfen. Birazdan fake diye cikarsa ortaya gorursunuz..
aynen gözü dönmüşSaygili olun lutfen. Birazdan fake diye cikarsa ortaya gorursunuz..
faceye girip uyduruk şifre yazın bir kaç defa sonra email adresime göndere tıklayın .Merak ettim kadinin gercek faceini nasil buldunuz?