• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım çookk üzgünüm

Neler yasanmis ya.
Okurken agzim acik kaldi.
Eskiye nazaran kocaniz duzeldimi yoksa hala ayni kafadami?
Tkip ediyomusunz?

Bilmem, ilginç hani..namazı kıldım, hadi sevişelim mi modunda mı kadın? Her seferinde gusül de alıyordur...

Namaz nefise kolay gelmeyen bir ibadet. Namaz + düzenli fuhuş zor bir ikili.

Eğer doğruysa vursun adama tekmeyi tabi. En az 5o lerine yaklaşmıştır kocası, teneşir anca paklar. Böyle bir zihniyetiki adamı da ama seviyorum denmez. Sevilmez pislik.
oyledır belkı bılemezsın
cesıt cesıt ınsan var
Namaz nefise kolay gelmeyen bir ibadet. Namaz + düzenli fuhuş zor bir ikili. demıssın , namaz kılıp camıye gdıp bırsuru pıslık yapan ınsanlar da var bu memlekette cesıt cok

Hepsini okuyamadım. Ama çok inandırıcı gelmedi. Namaz kılan bir fahişe diye belirtmeniz ilginç. Kapalı olduğunu gördün diyelim, namazından nasıl emin oldun?
çünkü ramazandı .teraviden geldim yazıyordu bizimkide allah kabul etsin diye .sapkınlar.yoksa nerden bilicem namaz kıldığını .kadınla mesajlaşmada yazdım çoçuğunuz eşiniz var günahtır. yarın bir gün ortaya çıkar üzülürsünüz dedim.herkesin bir yanlışı olyor yazdı

insan nasıl affedebilir ki. kendinizi kandırmayın bu acıyı evliliğe devam etseniz de çekeceksiniz etmeseniz de.güven tek kullanımlık maalesef bir kere kırıldı mı düzelmez. lütfen şu pislik adamların karşısında bu kadar düşürmeyin kendinizi madem maddi anlamda da muhtaç değilsiniz yaptığı yanına kar kalmasın. bu hayata bir daha gelecek misiniz? neden ömrünüzü şerefsizin tekiyle geçiresiniz? evet ilk etapta bocalarsınız boşandıktan sonra ama geçer gider emin olun. yoksa her an aklınızda acaba beni yine aldatıyor mu şüphesiyle ömrünüzü tüketirsiniz.değer mi hayatınızı mahvetmeye? siz onun yaptığını yapsaydınız 3 sayfa da haber olmuştunuz çoktan namus cinayeti başlığı altında. erkekler neden bu kadar kolay kurtuluyor ki bu işlerden. affetmeyin nolur!!!

Kadin sanki eşinizi zorla buldu 50'sinden sonra eşinizi. Suçlu eşiniz affederim yapamam onsuz diyosaniz siz bilirsiniz :KK69:

Hey Allah'ım ya. Yani kendini bıraksın, sizi de bıraksın da o boyu kadar çocuklarından da mı utanmadı. Kaç yaşında adamsın yani. Ayıp ya. Evliliğin ilk zamanları ile bu emeklilik zamanları iyi derler, ama sizinki emeklilik zamanınızın içine etti yani. Kaç yaşında adamsın uçkuruna mı düştün. Sinirlendim. Bu erkeklerin varya yatacak yeri yok yemin ederim.:KK11:

çünkü ramazandı .teraviden geldim yazıyordu bizimkide allah kabul etsin diye .sapkınlar.yoksa nerden bilicem namaz kıldığını .kadınla mesajlaşmada yazdım çoçuğunuz eşiniz var günahtır. yarın bir gün ortaya çıkar üzülürsünüz dedim.herkesin bir yanlışı olyor yazdı
Yani geçen sene mi olmuş bu olay?
Bir senedir zihninizi yoran bir durum, üstelik adam sen beni ihmal ettin diye hala kendini savunuyor.
Yaşlarınız kaç? Niye çekeceksiniz ki bu adamı hala?

Evet. olayın üzerinden nerdeyse 1 yıl geçti o zaman.Anlamadım ben bir şey. Atlatamadınız sanırım. Veya tekrar bir araya geldiniz, olayı unutamadınız ve şimdi ise dertleşmek mi istediniz. Gerçekten anlamadım ki?o_O

• Beğen
Reactions: s u
Neler yasanmis ya.
Okurken agzim acik kaldi.
Eskiye nazaran kocaniz duzeldimi yoksa hala ayni kafadami?
Tkip ediyomusunz?
takip ediyorum hiç bir hatasını görmedim.
Hey Allah'ım ya. Yani kendini bıraksın, sizi de bıraksın da o boyu kadar çocuklarından da mı utanmadı. Kaç yaşında adamsın yani. Ayıp ya. Evliliğin ilk zamanları ile bu emeklilik zamanları iyi derler, ama sizinki emeklilik zamanınızın içine etti yani. Kaç yaşında adamsın uçkuruna mı düştün. Sinirlendim. Bu erkeklerin varya yatacak yeri yok yemin ederim.:KK11:
ömrüm çalışmakla geçti hep sıkıntı.tam rahat edecektim emekli olacaktım beraber yaşlanacaktık .çocuklarımızn peşinde koşacaktık.

Kapının önüne koy. Böyle adamları affetikçe "erkektir yapar" oluyor.
Yapmayın arkadaşlar, ahlaksız bir insan için üzülmeyin-hayatınızı da zindan etmeyin.

Bana anlattıklarınız inandırıcı gelmedi kusura bakmayın yani. Ayrıca derbeder diye bir üye vardı siz o musunuz acaba? tableti saklamışsınız da, eşiniz pc den konuşurken siz oradan okumuşsunuz da iki yerde birden nasıl açılıyor bu face midir nedir? tablet nerede demiyor mu eşiniz. Ayrıca kadının başka erkeklerle de olan bir fah... olduğunu, parkta bilmem en yaptıklarını ne biliyorsunuz hem sanalda kalmış ilişki olmamış diyorsunuz hem parklarda yapmışlar diyorsunuz. Eşinizde hiçbirşeyi silmemiş kadın herşeyi olduğu gibi anlatmış hadi canımm kadın evliyse sizin öğrendiğinizi duyunca neden anlatsın yaptıkları ettiklerini yahu. Madem ayrılmadınız sineye çektiniz ne diye burada dert yanıyorsunuz ayrıca..

Ne dıyeceğimi bilemıyorum,ınanın ıcın parçalandı okurken Allah ıslah etsın onu ona muhtac degılsın sanırım buyuk konusmayayım ama ıcım de yansa ölecegımıde bılsem o acıdan affedemezdım; kaldı kı esınde vıcdan merhamet duygularından yoksun pıslık bır adam , böyle bır adamla aynı yastıga baskoyma onu terket sen kendıne yetersın. Allah buyuk zamanla acıda kalmaz aklında ,kalbınde onune neler çıkar bılemezsın zaten o adamla artık yapamazsın çunku,igüvenemıceksın yaptıgı pıslıkler gelecek aklına ben boyle kışılere adam bıle dıyemem zavallı, sız aldatılmadınız o kendısını aldattı ve tekrar soyluyorum ona muhtac degılsınız vazgcılmez degıl .

Bana anlattıklarınız inandırıcı gelmedi kusura bakmayın yani. Ayrıca derbeder diye bir üye vardı siz o musunuz acaba? tableti saklamışsınız da, eşiniz pc den konuşurken siz oradan okumuşsunuz da iki yerde birden nasıl açılıyor bu face midir nedir? tablet nerede demiyor mu eşiniz. Ayrıca kadının başka erkeklerle de olan bir fah... olduğunu, parkta bilmem en yaptıklarını ne biliyorsunuz hem sanalda kalmış ilişki olmamış diyorsunuz hem parklarda yapmışlar diyorsunuz. Eşinizde hiçbirşeyi silmemiş kadın herşeyi olduğu gibi anlatmış hadi canımm kadın evliyse sizin öğrendiğinizi duyunca neden anlatsın yaptıkları ettiklerini yahu. Madem ayrılmadınız sineye çektiniz ne diye burada dert yanıyorsunuz ayrıca..
Sen nasıl bır kadınsın ya asıl sen kadınmısın onu sorgulamak lazım!!!! İnsanlar burada derdını anlatamıyacakmı ınandırıcı gelmemışmiş ya varya sen ve senın tarzındakı ınsanlar okadar zavallısınızkı mıllete nereden sarayım dıye bakıyorsunuz acıyorum senın gıbılere doğrusu!!

neden bu kdr tepkı gosterıyorsunuz dertlesmek ıstedı belkı ayrıca burası bır derdım var bolumu okumak ıstemıyosanız cıkın olsun bıtsın

faceyi kapatmazsanız başka yerdede açabilirsiniz ben bu olayda öğrendim.eşim tableti sordu ben işyerime götürdüm dedim

takip ediyorum hiç bir hatasını görmedim.

ömrüm çalışmakla geçti hep sıkıntı.tam rahat edecektim emekli olacaktım beraber yaşlanacaktık .çocuklarımızn peşinde koşacaktık.
Bu dünyada insanoğluna rahatlık yok, ben bunu bilir bunu söylerim. O kadar seneye yazık günah. Ne gerek var böyle şeylere aslında ama "erkek" faktörü olunca, artık bu gibi durumlara "aaaaa" diyerek bakmıyorum. Çoğu insanın yaşadığını yaşadınız. Kötü olanı bu yaşta olması. Bu zamandan sonrada yuvanızı bozmayın, o da rezil olduğu ile kaldı. Bir falsosunu görmediniz bu zamana kadar, bir şansı hak ediyor diye düşünüyorum.

neden bu kdr tepkı gosterıyorsunuz dertlesmek ıstedı belkı ayrıca burası bır derdım var bolumu okumak ıstemıyosanız cıkın olsun bıtsın
Ya işte boyle ınsanlar ınsanlara moral vermezler, sadece herseye muhalefet olurlar yok ınandırıc degıl yok,yalan ya kadın neden hıkaye anlatsın burada ya valla ben anlamıyorum boyle ınsanları yazık ya!

Burası "bir derdim var bölümü" değil mi? Kadında dertleşmiş. Ne var bunda bu karar tepki gösterecek anlamadım ben. Dert dinlemek istemiyorsanız bakmayın o zaman buraya.

Ya işte boyle ınsanlar ınsanlara moral vermezler, sadece herseye muhalefet olurlar yok ınandırıc degıl yok,yalan ya kadın neden hıkaye anlatsın burada ya valla ben anlamıyorum boyle ınsanları yazık ya!
o kadar farklı hayatlar varkı ,
bıze ımkansız gelen baskabırının basına gelebılıyo ne yazıkkı

Back