Aldatıldım, ailesi eşimi haklı görüyor, ne yapmaliyim sizce?

Neden başından beri boşanmanızı istediler?

Haklısın ama ne yapsaydım neyin ne olduğunu küfür hakaretle hiç ogrenemezdim

Acil boşan donuna kadar da al , iğrenç ailesi ile yaşasınlar, sakın kendini ezdirme haklarını sonuna kadar al..

Neden başından beri boşanmanızı istediler?
Ailemle tanışma asamasinda Babam hastalandı anı oldu ve 20 gün içinde vefat etti bu yüzden ailem onunla ilgilenemedi sözde sıcaklık göstermemiş benim ailem dalyan gibi bekar polis çocuk bulmuş vs gibis8nden bunlara kinlendi durdu sonra aileme gitmeme engel oldu en küçük tartismada ailemi arayıp beni şikayet etti ben yapmadım kendisi yaptı bunu sonra aralari açıldı

Aile baştan kabul etmesiyle evlenmekle hata etmişsiniz zaten.
Aileler köstek olunca zaten kendi başına zor olan evlilik hayatı en ufak sorunda çıkmaza giriyor.
Yıllar önce benim için ölen biten bir sevgilim vardı, bildiğiniz kapımda yatıyordu. Ailesiyle tanıştırdı beni, ailesinin direk suratı düştü. Neyimi begenmediler bilmiyorum ama koşarak uzaklaştım o çocuktan. Milletin ana babasının asık suratını, laf sokmasıniı çekmek için dünyaya gelmedik.
Kurtulun hepsinden. Çok çirkef bir aile.

Ailece çok terbiyesizlermis. Babasına ayrıca sinir oldum bilmiyorum kadınlar bu konularda tamam ama babalarin böyle söylemleri çok garip geliyor bana. Bosanin derim ailece sizin önceki evliliğinizi size koz olarak kullanma niyetindeler. Umarım maddi imkanlarıniz vardır

Ekran resimleri iletişim numaraları hepsi alındı kimseye derdimi anlatamadigimdan sizinle dertleşip iyi biseyler duymak istedim

Ne yorum yapalim ki
Burnumdan kil aldirmam

Ben olsam ortaligi yikardim ama sizin durumunuz nedir tam bilemedigim icin bisey demiyorum

Çok haklısın ama aile keşke düğün yapsaydık ilk tanisirken haberimiz olsaydı vs yaptilar evlenmek istedigimizi duyunca sonra biz sade nikah yaptık oncesinde olabilir evlenmiş boşanmış olmak suç değil vs yaptilar sonra bu cirkin düşünceleri hiç anlamıyorum nedenini

Umarım yakın zamanda kurtulursunuz bu insanımsı varlıklardan. Bunların kızları yok mu?? Aynı şey onların başına gelse gene üste çıkmaya çalışırlar. Çok üzüldüm sizin için Allah yardımcınız olsun

Güçlü durun şuan kafanızda belki ikinci evliliğimde bitiyor ne olacak şimdi korkusu var ama olmasın. Bu pislik herife ve ailesinden bir an önce kurtulun.
Kızımı düşünüyordum en çok babası gerçekten çok seviyor önemsiyor kızını iş disiplin sorumluluk ta da çok iyi ama bana hiç değer vermiyormuş çok iyi anladım bunu

Ekran resimleri iletişim numaraları hepsi alındı kimseye derdimi anlatamadigimdan sizinle dertleşip iyi biseyler duymak istedim
Kız benim sinirlerim bozuldu bu cahiller için iyi bir şey söyleyemiyorum ki Keşke çocuk olmadan farkına varılsaymış muhtemelen öncesinde de yapmıştır bunları. Neyse yinede hiçbir şey için geç değil size tavsiyem ailesiyle kendisiyle hiç muhattap olmayın avukatınızla görüşsünler önemli bir durum olursa zira sizin moralinizi bozarlar anca.

Sizin yetistirdiginizden karakter beklenmez. Oğlunuz tam da size yakışır bir evlat diyecektiniz.
Bırakın bu pislikleri siz. Evden çıkmayın mahkeme karar verene kadar kalın. Sonuçta şuan aile konutunuz orası kimin olduğu önemli değil ama gerçek şu ki bu size sadece Zaman kazandırır.

Soyledim bağırdım sizin kızlarınizdan bitanesinin basina gelse öldürürsünüz degil.mi bana neden layik görüyorsunuz bunu dedim ben evlenmiş bosanmis biriymisim bu evlilik olmamaliydi bugun oldu zaten bu konusmalar

Şimdi benim buyuk sorunum evim düzenim ayrı biriydim herseyimi işimi gücümü bıraktım yeni düzenim için bu evden çık Git denildi bana malum kişide ben evden çıkamam yalnız bir yere gidemem burası hep akraba imiş adı çıkarmış dedi bana bende artık karışamazsın bosaniyorum senden dedim Dün kızım sıkılmıştı diye sahile götürdüm gündüz vakti bunu öğrenmiş ailesini kışkırtms bu yüzden kovuyor evden beni çıkmayacağım dedim sizce gidecek bir düzenim olmadığı halde çıkmalıyım mi bu evden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…