İnşallah ama kendime toparlayana kadar bu evde oturma hakkım yokmu gurursuz mu olurum kovmalarina rağmen kalıp gitmezsem.kendisini zaten istemiyorum dedim ailesinin önünde de söyledim benden boşanincq gidip kiminle evlendiriuorsaniz evlendirin dedim mesajları gördüğüm sabahı evden kovdum gelemiyor eveBu çöl maymunları çomarların donlarına kadar alıp, medeniyet ve insan hakları öğretme vaktiniz gelmiş. Biraz zor bir süreç olacak ama sonu güzel olacak, şimdiden kolaylıklar.
Peki o kadın yani yazistiğı kadn iğrenç insan keşke başlarına bı bela gelse ne güzel olur en azından içiniz bı nebze soğur
Mutlaka bir avukatla görüşün .Hepsini aldım evli bir tanıdığının karısıyla cinsel içerikli konuşmalarını gördüm bütün herseyin kanitini aldım hatta yedekledim boşanmayi düşünüyorum zaten kötülükle savaşacak gücüm yok bu delillerle ne elde edebilirim sizce
Benim kadından midem bulandı valla bilmyrm ne derlerse desinler adamda iğrenç fakat kadından iğrendim.Tabiki yaptıklarının bı bedeli olmalı .Bence bi şekilde duyursun adama.Çemkiren iki terbiyesizn evini başlarına yiksında o zamn görürler elin evladını eziklemeyiBir tanesi zaten tanidiginin esiymis. Bence onun kocasina da haver verilmeli
Kadının kocasına göndersem kötü olur diye düşündüm kadının 3 çocuğu var ve Kocam öldürür eşini dedi sonra yıllardır arkadaşlarmis hep böyle konuşurms eşim ama kadına kizdim sizi ayarlayıp cinsellik yaşamak istiyor siz gülüp geçiyor sacmalagg yazıyorsunuz sohbete devam ediyorsunuz dedim biraz hata yaptım ama bisey yaşamadık sonuçta diyor çözemedim bu pişkinlik. Bird3 ablası beni uyardı kocasına söylersen bizim aileyi rezil edersin dedi malum kişide tehdit etti beni ailene zarar veririm Kocasina söylersen eğer diyebaştan aşağı iğrenç
siz bunlara neden yalvarıyorsunuz anlamadım çekip gidecek hiç mi yeriniz yok
o mesajı kadının kocasına gönderin bakalım o zaman ne yapacaklarmış
polis olmasına da hiiiiiiiç şaşırmadım
farklı olsa garip olurdu
Yeni isyerimin açılmasını bekliyordumMutlaka bir avukatla görüşün .
Biz ne desek boş hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir .
Yanlız ailesindeki zihniyet leş .
Kurtulun biran önce.
Çalışıyor musunuz ?
Şimdi aynı şeyi düşünüyorum bu ailenin içinde yetişmiş bir kişilik ancak böyle çürümüş ruhlu olurHamile halimle beddua etmek istemiyorum, Allah o insanları bildiği gibi yapsın. Boşan eşin olacak adamdan, o ailenin çocuğu değil mi ne hayır gelir onların yetiştirdiğinden.
Düşündüm ama islerin kötüye gidip bana bulasmalarindan çekiniyorumBenim kadından midem bulandı valla bilmyrm ne derlerse desinler adamda iğrenç fakat kadından iğrendim.Tabiki yaptıklarının bı bedeli olmalı .Bence bi şekilde duyursun adama.Çemkiren iki terbiyesizn evini başlarına yiksında o zamn görürler elin evladını eziklemeyi
Kadın sizle iyi kafa bulmus biraz hata yaptm bişey yaşamadık öyle mi onun ağzına neden yapmadınız tamam kocaya syleyemedinde neden saçlarını eline dolamadinKadının kocasına göndersem kötü olur diye düşündüm kadının 3 çocuğu var ve Kocam öldürür eşini dedi sonra yıllardır arkadaşlarmis hep böyle konuşurms eşim ama kadına kizdim sizi ayarlayıp cinsellik yaşamak istiyor siz gülüp geçiyor sacmalagg yazıyorsunuz sohbete devam ediyorsunuz dedim biraz hata yaptım ama bisey yaşamadık sonuçta diyor çözemedim bu pişkinlik. Bird3 ablası beni uyardı kocasına söylersen bizim aileyi rezil edersin dedi malum kişide tehdit etti beni ailene zarar veririm Kocasina söylersen eğer diye
Hepsini dök ortaya madem oyle. Ogullarina kimi nasil aliyolarmis gorsunler. Bosan gitsin. Bunlarla ayni havayi teneffus etmen bile kendine yazik etmen demekHepsini aldım evli bir tanıdığının karısıyla cinsel içerikli konuşmalarını gördüm bütün herseyin kanitini aldım hatta yedekledim boşanmayi düşünüyorum zaten kötülükle savaşacak gücüm yok bu delillerle ne elde edebilirim sizce
Kocası duysa belki ama çok rahat bir kadın çözemedim bana haklisin konusmamam gerekiyordu yin3 de diyor ama samimiyetsiz ve gece geç saatlere kadar kocasınin yanında rahat yazisiyor soruyorum Kocan görmezmi diye biz birbirimize güveniyor telefonlara bakmıyoruz diyorPeki o kadın yani yazistiğı kadn iğrenç insan keşke başlarına bı bela gelse ne güzel olur en azından içiniz bı nebze soğur
S...o..deseydinKocası duysa belki ama çok rahat bir kadın çözemedim bana haklisin konusmamam gerekiyordu yin3 de diyor ama samimiyetsiz ve gece geç saatlere kadar kocasınin yanında rahat yazisiyor soruyorum Kocan görmezmi diye biz birbirimize güveniyor telefonlara bakmıyoruz diyor
Düşündüm ama islerin kötüye gidip bana bulasmalarindan çekiniyorum
Kadın sizle iyi kafa bulmus biraz hata yaptm bişey yaşamadık öyle mi onun ağzına neden yapmadınız tamam kocaya syleyemedinde neden saçlarını eline dolamadin
öldürsünKadının kocasına göndersem kötü olur diye düşündüm kadının 3 çocuğu var ve Kocam öldürür eşini dedi sonra yıllardır arkadaşlarmis hep böyle konuşurms eşim ama kadına kizdim sizi ayarlayıp cinsellik yaşamak istiyor siz gülüp geçiyor sacmalagg yazıyorsunuz sohbete devam ediyorsunuz dedim biraz hata yaptım ama bisey yaşamadık sonuçta diyor çözemedim bu pişkinlik. Bird3 ablası beni uyardı kocasına söylersen bizim aileyi rezil edersin dedi malum kişide tehdit etti beni ailene zarar veririm Kocasina söylersen eğer diye
Bu kadar korktuklarına göre demek ki aralarında var birsey .Kadının kocasına göndersem kötü olur diye düşündüm kadının 3 çocuğu var ve Kocam öldürür eşini dedi sonra yıllardır arkadaşlarmis hep böyle konuşurms eşim ama kadına kizdim sizi ayarlayıp cinsellik yaşamak istiyor siz gülüp geçiyor sacmalagg yazıyorsunuz sohbete devam ediyorsunuz dedim biraz hata yaptım ama bisey yaşamadık sonuçta diyor çözemedim bu pişkinlik. Bird3 ablası beni uyardı kocasına söylersen bizim aileyi rezil edersin dedi malum kişide tehdit etti beni ailene zarar veririm Kocasina söylersen eğer diye
benim ikinci evliligim eşim daha önce hiç evlenmemisti aramızda 3 yas fark var ben büyüğüm esime gore. Tanisma asamasinda çok peşime düştü bu isin olmayacağını söylediğim halde peşimi bırakmadı beni ikna etme çabası ilgisi aylarca sürdü etkilendim sevmeye başladım ikna oldum evlendik şimdi bir bebeğimiz var ama evlendikten sonra adam çok değişti kaba saba agresif bir adam ortaya çıktı bana sürekli sataşan ağır sözler söyleyen sürekli kurallar koyan beni değiştirme çabasında olan herseyimi kısıtlayan bir adama döndü arkadaşlarımla gorusmemw bile engel oldu sonra ailesinin yanına tayini çıktı ve yeni taşındık oldukça sabırlı ve sakin biriyim eşime göre herseyini idare etmeye çalışıyor sözlerini dinliyor değer veriyorum istediği gibi bir eş oldum. Kızımıza da çok düşkün sorumluluk sahibi biri diye bazi ters huylarini idare ettim. 4 gun once hiç karistirmadigim telefonunu inceledim ve yıkıldım intagramdan kadınlarla cinsel içerikli konuşmalar sevgili olmaya ikna etmeye çalışmalar en kötüsü de üstelik kadının birine beni kotulemis bosanacagini söylemiş benimle tartışma sırasında yazışmalarımizin ekran resmini atmış gece bunları görünce sabah çantasını hazırladım ve kapının önüne koydum evden gonderdim bunu kabul edemeyeceğimi soyledim sorun çıkardı sanki gidip yattim mi buluştum mu bu kizlarla dedi ama kabullenemedim yine.sonra annesi babası beni karşısına aldı oğlumuz ne yapsa haklı sen evlenmiş boşanmış birisin oğlum bekardi inanmayacaktin kanmayacaktin yalanlarina oglumun dedi simdi ne yapsa aldatsa üstüne evlense sesin çıkmayacak sor7n çıkarmayacaksınız dedi ben şok ağla ağla çıktım evlerinden birde eşimin evlenmeden önce kendi adına evi var orda oturuyoruz kabul etmiyorsan oğlumun evini boşalt dediler üstüne oğlumuzu dugunlu davullu evlendirecegiz bekar biriyle dedi babası sizce ne yapmalıyım çok üzüldüm çok zoruma gitti siz olsanız ne yapardınız lütfen kırmadan üzmeden yorum yapın zaten çok zor duygularım
hiç düşünmeden boşanın bencebenim ikinci evliligim eşim daha önce hiç evlenmemisti aramızda 3 yas fark var ben büyüğüm esime gore. Tanisma asamasinda çok peşime düştü bu isin olmayacağını söylediğim halde peşimi bırakmadı beni ikna etme çabası ilgisi aylarca sürdü etkilendim sevmeye başladım ikna oldum evlendik şimdi bir bebeğimiz var ama evlendikten sonra adam çok değişti kaba saba agresif bir adam ortaya çıktı bana sürekli sataşan ağır sözler söyleyen sürekli kurallar koyan beni değiştirme çabasında olan herseyimi kısıtlayan bir adama döndü arkadaşlarımla gorusmemw bile engel oldu sonra ailesinin yanına tayini çıktı ve yeni taşındık oldukça sabırlı ve sakin biriyim eşime göre herseyini idare etmeye çalışıyor sözlerini dinliyor değer veriyorum istediği gibi bir eş oldum. Kızımıza da çok düşkün sorumluluk sahibi biri diye bazi ters huylarini idare ettim. 4 gun once hiç karistirmadigim telefonunu inceledim ve yıkıldım intagramdan kadınlarla cinsel içerikli konuşmalar sevgili olmaya ikna etmeye çalışmalar en kötüsü de üstelik kadının birine beni kotulemis bosanacagini söylemiş benimle tartışma sırasında yazışmalarımizin ekran resmini atmış gece bunları görünce sabah çantasını hazırladım ve kapının önüne koydum evden gonderdim bunu kabul edemeyeceğimi soyledim sorun çıkardı sanki gidip yattim mi buluştum mu bu kizlarla dedi ama kabullenemedim yine.sonra annesi babası beni karşısına aldı oğlumuz ne yapsa haklı sen evlenmiş boşanmış birisin oğlum bekardi inanmayacaktin kanmayacaktin yalanlarina oglumun dedi simdi ne yapsa aldatsa üstüne evlense sesin çıkmayacak sor7n çıkarmayacaksınız dedi ben şok ağla ağla çıktım evlerinden birde eşimin evlenmeden önce kendi adına evi var orda oturuyoruz kabul etmiyorsan oğlumun evini boşalt dediler üstüne oğlumuzu dugunlu davullu evlendirecegiz bekar biriyle dedi babası sizce ne yapmalıyım çok üzüldüm çok zoruma gitti siz olsanız ne yapardınız lütfen kırmadan üzmeden yorum yapın zaten çok zor duygularım