Aldatıldım, ailesi eşimi haklı görüyor, ne yapmaliyim sizce?

Sizi aldattığı mesajların ss'ini aldınız mı? Dişli bir kadın avukat bulun donuna kadar alın görsün bakalım talep edebiliyor musunuz edemiyor musunuz
Kızım var diye daha fazla çirkinleşmelerine dayanamam tazminat açınca dava edilebilirim burda sıkıntı olmayacağını bilsem bir konuşmanın ekran resmini paylaşırdim

Nasıl insanlar var ya okurken sinir oldum, utanmadan birde konuşuyorlar çocuğu ayrı karaktersiz ailesi ondanda karaktersizmiş, bu rezil aileden çıkın , güzel bir avukat bulun elinizden geleni ardınıza koymayın boşayın gitsin.

Allah sana sabır vermiş ama bu aileye anladığı dilden konuşup sesini yükseltmen lazım. Sen bu ailenin içine nasıl düştün üzüldüm gerçekten, bunlar nasıl laflar nasıl insanlar torunumuzun annesi diye de mi düşünmüyor karaktersizler... Bir an önce boğan tazminatını iste. Kendi ailen ne diyor?

Gecen burda bir konu vardi ya hani burda "Ya erkleklerin hakları" diye. Simdi o yazara bu konu sahibinin yazdiklarini gözüne soksak haksiz mi oluruz. Hangi erkek "Sen bosanmistin" diye rencide ediliyor böyle. Daha bosanmadan diger "bekar" gelin adayi konusuluyor. Toplum böyleyken kimse erkek haklari ile bir köseden gelmesin. Kadin hic bir sucu bile yokken rencide ediliyor. Üstüne tüm bunlari sirf daha önce bosanmis diye cekip durmasi beklemiyor. Mhh oldu

Babası çocuğu da bilerek yaptin kapakladin iyice oğlumu dedi birde sözde eşim beni çocuk için bırakmiyormus

Ben ailesini çok tanımadım ki sonra tanıştık ve karşılama herseyleri kizkardesleri bana çok iyi davrandı doğulu olunduğu icin eski kafa var anne baba akrabalarda işte bu oğlu polis okumuş adam ya buna akrabaların duyacağı davullu zurnalı düğün yapamamış içlerinde kalmismis bu arada benim ailem bu insanı sevemedi beni uzdugu için ailem gitme dedi uzulduler simdi onlara da bisey diyemiyorum üzmeye hakkım yok onları diyorum çünkü beni uyardılar gitme diye hiçbirinin yaşadıklarımdan haberi yok

Adami bayiltip spermi almadiysaniz oglunun baba olucagini da biliyordu heralde. Küfür etmek istiyorum, ama.böyle insanlar ban yemeye degmez
Son zamanlarda eşimle aramızda uzaklaşma da başlamıştı birlikte olma sıklığı azdi sonra öğrendim aile bunu sürekli uyariyormus hamile kalmasın diye sözde ben çok iyi bir insanmışım ama Tek sorun benim daha önce evlenmiş boşanmış olmam mış

Kızım var diye daha fazla çirkinleşmelerine dayanamam tazminat açınca dava edilebilirim burda sıkıntı olmayacağını bilsem bir konuşmanın ekran resmini paylaşırdim
Yok paylaşmayın sorun olur. Siz çirkinleşmeseniz onlar çirkinleşecek belli ki. Çocuk torun umursayan insanlar olsalar bu ekonomide evden çık git demezlerdi. Çocuğunuzun hakkını bu arsızlara bırakmayın.

Babası çocuğu da bilerek yaptin kapakladin iyice oğlumu dedi birde sözde eşim beni çocuk için bırakmiyormus
Ya he he desydn sanki oğluda Brad pittoğlu evli olduğu halde başka başka kadınlarla yazışan ezik ve çapsız biri .Bunların size ayrı bir nefreti var çok belli yoksa böyle yanğına körükle gitmezler

Aileniz destekçinizse böyle harap olduğunuzu bilmediklerine eminim daha çok üzülürler. Kendi işiniz yoksa bence bir an önce ailenizle konuyu paylaşın. Ve o evde kalmayın.

Ya he he desydn sanki oğluda Brad pittoğlu evli olduğu halde başka başka kadınlarla yazışan ezik ve çapsız biri .Bunların size ayrı bir nefreti var çok belli yoksa böyle yanğına körükle gitmezler
Evet dedim senin oğlun evli bir kadınla cinsel içerikli hatta kadının kocasına hakaret etmiş erkekliğiyle alay etmiş dedim birde abisinin arkadaşının eşi ve hiç kızmadı baba yapar yapar seni ilgilendirmez dedi ya çıldırdım oldu dedi yarın bu kadının kocası öğrense oda çirkinlik olsun diye gelip bana asilsa bunları yazsa yada kapınıza gelse sizi rezil etse benim karımla sizin oğlunuzun ne işi var diye rezil kepaze olursunuz dedim kimse yapamaz bize bunu dedi ben şokkk

Çok sinirlendim.. Amazon kadını olunuz ya bunlara.. Cidden olun.. İnsan kendine haksızlık yapmaya başkasına haksızlık yapmaktan daha meyilli olabiliyor.. Bunlar yenilecek yutulacak laflar değil anne baba değil primatlar resmen. Demek susup oturacaksin diyorlar ah ahh.. Allah'ım tez zamanda kurtarsın sizi... Empati yapıyorumda çok kırıcı ya çok. Yaş muhakemesi demek. Onlari bir mahkemede yaşlandırmak lazım. Ayyy tüylerim tiken tiken..

Cidden mal mi bunlar ya. Madem o kadar karsiydilar bastan engel olsalardi. Igrenc insanlar ya

Aileniz destekçinizse böyle harap olduğunuzu bilmediklerine eminim daha çok üzülürler. Kendi işiniz yoksa bence bir an önce ailenizle konuyu paylaşın. Ve o evde kalmayın.
Kendi işim var hatta bana burda isyeri aciyordu malum kişi kredi çekildi isyerim duzenleniyordu artık eşim diyemiyorum zaten bunu aile gündeme getirdi zaten sana ev iş vs gibisinden daha bu adama nasıl sorun çıkarıyorsun vs yapılıyor kahroluyorum derdim para ev olsaydı farklı olurdu ve ben çok çalışkan biriyim çok mesleğim var elimde ticarette onun magisini 5 e katlarim bunu biliyor belki de bu isyerini ona para kazandırmam için açmak istedi şimdi ise hepsini iptal ettim diyor defolup geldiğin yere döneceksin boşanmak istediğim için

Peki o kadın yani yazistiğı kadn iğrenç insan keşke başlarına bı bela gelse ne güzel olur en azından içiniz bı nebze soğur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…