Kızım var diye daha fazla çirkinleşmelerine dayanamam tazminat açınca dava edilebilirim burda sıkıntı olmayacağını bilsem bir konuşmanın ekran resmini paylaşırdimSizi aldattığı mesajların ss'ini aldınız mı? Dişli bir kadın avukat bulun donuna kadar alın görsün bakalım talep edebiliyor musunuz edemiyor musunuz
Çirkin seviyelerine düşmek istemedim daha kötü sözler işitmeye gücüm yoktu yıkıldım çünküNiye agladin agizlarina micsaydin
Allah sana sabır vermiş ama bu aileye anladığı dilden konuşup sesini yükseltmen lazım. Sen bu ailenin içine nasıl düştün üzüldüm gerçekten, bunlar nasıl laflar nasıl insanlar torunumuzun annesi diye de mi düşünmüyor karaktersizler... Bir an önce boğan tazminatını iste. Kendi ailen ne diyor?Soyledim oğlunuza olmaz bu evlilik dedim peşimi bırakmadı bütün cevrem şahit dedim babası inanmayacaktin yalancı oğlum bilmiyormusun dedi eee dedim senbir de bu oğlana başka kadın kız almayı düşünüyorsun ozamanda rezil olmayacak MSN dedim ee bizim sorunumuz o dedi ne diyebilir8m bu soze
Babası çocuğu da bilerek yaptin kapakladin iyice oğlumu dedi birde sözde eşim beni çocuk için bırakmiyormusÇocuk olmus bunlar hâlâ sen evlenip ayrlmstın oğlumuz bekardı dyrlar öyle mi Allah'ım ya saka gibisana o kdr arsız cümleler kurabiliyrlarsa bide oğulları suçluyken korkulacak insanlar .Allah yardımcın olsun
Babası çocuğu da bilerek yaptin kapakladin iyice oğlumu dedi birde sözde eşim beni çocuk için bırakmiyormus
Ben ailesini çok tanımadım ki sonra tanıştık ve karşılama herseyleri kizkardesleri bana çok iyi davrandı doğulu olunduğu icin eski kafa var anne baba akrabalarda işte bu oğlu polis okumuş adam ya buna akrabaların duyacağı davullu zurnalı düğün yapamamış içlerinde kalmismis bu arada benim ailem bu insanı sevemedi beni uzdugu için ailem gitme dedi uzulduler simdi onlara da bisey diyemiyorum üzmeye hakkım yok onları diyorum çünkü beni uyardılar gitme diye hiçbirinin yaşadıklarımdan haberi yokAllah sana sabır vermiş ama bu aileye anladığı dilden konuşup sesini yükseltmen lazım. Sen bu ailenin içine nasıl düştün üzüldüm gerçekten, bunlar nasıl laflar nasıl insanlar torunumuzun annesi diye de mi düşünmüyor karaktersizler... Bir an önce boğan tazminatını iste. Kendi ailen ne diyor?
Son zamanlarda eşimle aramızda uzaklaşma da başlamıştı birlikte olma sıklığı azdi sonra öğrendim aile bunu sürekli uyariyormus hamile kalmasın diye sözde ben çok iyi bir insanmışım ama Tek sorun benim daha önce evlenmiş boşanmış olmam mışAdami bayiltip spermi almadiysaniz oglunun baba olucagini da biliyordu heralde. Küfür etmek istiyorum, ama.böyle insanlar ban yemeye degmez
Yok paylaşmayın sorun olur. Siz çirkinleşmeseniz onlar çirkinleşecek belli ki. Çocuk torun umursayan insanlar olsalar bu ekonomide evden çık git demezlerdi. Çocuğunuzun hakkını bu arsızlara bırakmayın.Kızım var diye daha fazla çirkinleşmelerine dayanamam tazminat açınca dava edilebilirim burda sıkıntı olmayacağını bilsem bir konuşmanın ekran resmini paylaşırdim
Ya he he desydn sanki oğluda Brad pittBabası çocuğu da bilerek yaptin kapakladin iyice oğlumu dedi birde sözde eşim beni çocuk için bırakmiyormus
Gecen burda bir konu vardi ya hani burda "Ya erkleklerin hakları" diye. Simdi o yazara bu konu sahibinin yazdiklarini gözüne soksak haksiz mi oluruz. Hangi erkek "Sen bosanmistin" diye rencide ediliyor böyle. Daha bosanmadan diger "bekar" gelin adayi konusuluyor. Toplum böyleyken kimse erkek haklari ile bir köseden gelmesin. Kadin hic bir sucu bile yokken rencide ediliyor. Üstüne tüm bunlari sirf daha önce bosanmis diye cekip durmasi beklemiyor. Mhh
Aileniz destekçinizse böyle harap olduğunuzu bilmediklerine eminim daha çok üzülürler. Kendi işiniz yoksa bence bir an önce ailenizle konuyu paylaşın. Ve o evde kalmayın.Ben ailesini çok tanımadım ki sonra tanıştık ve karşılama herseyleri kizkardesleri bana çok iyi davrandı doğulu olunduğu icin eski kafa var anne baba akrabalarda işte bu oğlu polis okumuş adam ya buna akrabaların duyacağı davullu zurnalı düğün yapamamış içlerinde kalmismis bu arada benim ailem bu insanı sevemedi beni uzdugu için ailem gitme dedi uzulduler simdi onlara da bisey diyemiyorum üzmeye hakkım yok onları diyorum çünkü beni uyardılar gitme diye hiçbirinin yaşadıklarımdan haberi yok
Evet dedim senin oğlun evli bir kadınla cinsel içerikli hatta kadının kocasına hakaret etmiş erkekliğiyle alay etmiş dedim birde abisinin arkadaşının eşi ve hiç kızmadı baba yapar yapar seni ilgilendirmez dedi ya çıldırdım oldu dedi yarın bu kadının kocası öğrense oda çirkinlik olsun diye gelip bana asilsa bunları yazsa yada kapınıza gelse sizi rezil etse benim karımla sizin oğlunuzun ne işi var diye rezil kepaze olursunuz dedim kimse yapamaz bize bunu dedi ben şokkkYa he he desydn sanki oğluda Brad pittoğlu evli olduğu halde başka başka kadınlarla yazışan ezik ve çapsız biri .Bunların size ayrı bir nefreti var çok belli yoksa böyle yanğına körükle gitmezler
Son zamanlarda eşimle aramızda uzaklaşma da başlamıştı birlikte olma sıklığı azdi sonra öğrendim aile bunu sürekli uyariyormus hamile kalmasın diye sözde ben çok iyi bir insanmışım ama Tek sorun benim daha önce evlenmiş boşanmış olmam mış
Kendi işim var hatta bana burda isyeri aciyordu malum kişi kredi çekildi isyerim duzenleniyordu artık eşim diyemiyorum zaten bunu aile gündeme getirdi zaten sana ev iş vs gibisinden daha bu adama nasıl sorun çıkarıyorsun vs yapılıyor kahroluyorum derdim para ev olsaydı farklı olurdu ve ben çok çalışkan biriyim çok mesleğim var elimde ticarette onun magisini 5 e katlarim bunu biliyor belki de bu isyerini ona para kazandırmam için açmak istedi şimdi ise hepsini iptal ettim diyor defolup geldiğin yere döneceksin boşanmak istediğim içinAileniz destekçinizse böyle harap olduğunuzu bilmediklerine eminim daha çok üzülürler. Kendi işiniz yoksa bence bir an önce ailenizle konuyu paylaşın. Ve o evde kalmayın.
Peki o kadın yani yazistiğı kadn iğrenç insan keşke başlarına bı bela gelse ne güzel olur en azından içiniz bı nebze soğurEvet dedim senin oğlun evli bir kadınla cinsel içerikli hatta kadının kocasına hakaret etmiş erkekliğiyle alay etmiş dedim birde abisinin arkadaşının eşi ve hiç kızmadı baba yapar yapar seni ilgilendirmez dedi ya çıldırdım oldu dedi yarın bu kadının kocası öğrense oda çirkinlik olsun diye gelip bana asilsa bunları yazsa yada kapınıza gelse sizi rezil etse benim karımla sizin oğlunuzun ne işi var diye rezil kepaze olursunuz dedim kimse yapamaz bize bunu dedi ben şokkk