Aldatıldım, ailesi eşimi haklı görüyor, ne yapmaliyim sizce?

Ahaha eminim ilk defa evli biriyle konuşuyr profesyonel yalancı konuşmalarndan nasl ucuz ve basit biri olduğu belli zaten ama siz çok sakinsiniz cevaplarnzda öyle ilaç faln kullanmyrsunuz dmi
Öfkelendim bağırdım çağırdım kendimi yipratiyorum 9 aylık kızım var ilgiye ihtiyacı olan daha 2 aylıkken açık ameliyat olan kızım ona güçlü anne olmam gerekiyor

Ne mi yapardım yüzlerine balgamlı bir tükürük saçar bir daha asla yüzlerine bile bakmazdım o pislikten de bir an önce boşanırdım ve hepsini her yerden engellerdim malum taciz edecekler sonrasında da. Eşinizin kime çektiği belli. Böyle yazıyorum kusura bakmayın ama sinirlendim okurken ana baba demem böyle şerefsizliği savunanları ezer geçerim bu ailem dahi olsa. Ekran resmini almışsınızdır inşallah hepsini kullanın boşanma davasında diyeceğimde umarım boşanmayı düşünüyorsunuzdur

Zaten gördüğüm mesajlara adam öldürülür
Korumaları normal
Amazon kadın geliyorum zaten onlara bana yaa başımıza erkek mi oldun sen diyorlar kabul etmiyorum bu duruma sessiz kalamam dedigimden

Öncelikle ailenize haber verin, danışın sonrasında kadının kocasına haber verip vermemeyi düşünürsünüz.

Korumaları normal

Amazon kadın geliyorum zaten onlara bana yaa başımıza erkek mi oldun sen diyorlar kabul etmiyorum bu duruma sessiz kalamam dedigimden
Saf lazım onlara demek.. Fiziksel olarak uzak kalırsanız daha net ne yapacağınıza karar verebilirsiniz . Hayırlısı olsun...

Öfkelendim bağırdım çağırdım kendimi yipratiyorum 9 aylık kızım var ilgiye ihtiyacı olan daha 2 aylıkken açık ameliyat olan kızım ona güçlü anne olmam gerekiyor
Olacaksınız inanın biraz güvenin kendinize bunları düşünmeyin bir pislikten kurtuldunuz. Ailenizden destek alın muhakkak. Bu insanlar sizi de bebeğinizi de düşünmüyor artık kendinizi harap etmeyin.

Kadin prof ya. Sen de cok asilsin bacim. Yalniz bunlarin dili bu degil seni yer bunlar
Ben kendimi bozmak istemiyorum ama zoruma gidiyor çok bu yüzden mahkemeye verdiğim de malum kisiyi kadinin eşini buldum zaten sonra bak ben bunları gördüm diye bosaniyorum dilekçeyi atarım kocasina gururlu bir kadınım derim sende erkeklik gururunu kurtarmak istemezmisin diye mesajları atarim kocasına niyetim bu sizce doğru olur mu

Aileniz kızına böyle bir muamele edildiğini ve kızının bunlara katlandığını bilse kahrolurdu. Siz ister miydiniz kızınızın sizi üzmemek için bu tarz bir adamla devam etmesini. Olan olmuş boşanmaya bak

Şimdi böyle diklenir sonra cidden boşanacağınızı anlayınca nafaka vermemek için barışmaya uğraşır. İnanmayın. Devam ederseniz aldatmaya da devam edecek zaten kendi hakkı görüyor
Ben bukadarini zaten affedemem kimse yanlış yapıyorsun demiyor pişman değil zaten daha da cirkinlesiyorlar büyük ablası olayı ilk duyunca bize geldi ben dayanamayıp buna şrfsiz dedim abla bu hakareti kardeşime yapamazsın dedi benim yanımda dedi aileye beni bu şekilde kotulemis iki günde birde kardeşine niye mesajlarini silmiyorsun şifreni biliyor vs yaptı ben şok

Ailem bilse zaten dön hemen derler ailem en başından bosanmami istedi hep arkamdalar sevinirler dönünce yalnız ben o şehirde ikinci evliliğimi bitirmiş biri olarak dönmek istemiyorum yeni bir şehirde yeni bir hayat kurmak istiyorum istediğim bu

Herifin yalancı oldugunu üstüne basa basa söylüyorlar.
Boşanmak en dogrusu

Babası çocuğu da bilerek yaptin kapakladin iyice oğlumu dedi birde sözde eşim beni çocuk için bırakmiyormus
Şıracının şahidi bozacı olur. Hiç sıkma canını, gerçek yüzleri bu. Aileden gördüğü kadar terbiye almış eşiniz de. Ortamını hazırla ve boşa, sağlam dişli bir avukat bul, donuna kadar alırsın. Yıpratıcı olur dava süreci ama bu hareketlerin ve sözlerin bedelini ödemeliler

Ya siz bu piskinlik bu karaktersizlikteki insanlara niye laf anlatmaya çalışıyorsunuz ki? Anlayacak hak verecek olsalar yapar mıydılar bunları? Sanki onların size evet haklısın özür dilerim demesi çok mu gerekli ve neyi değiştirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…