- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.237
Öfkelendim bağırdım çağırdım kendimi yipratiyorum 9 aylık kızım var ilgiye ihtiyacı olan daha 2 aylıkken açık ameliyat olan kızım ona güçlü anne olmam gerekiyorAhaha eminim ilk defa evli biriyle konuşuyr profesyonel yalancıkonuşmalarndan nasl ucuz ve basit biri olduğu belli zaten ama siz çok sakinsiniz cevaplarnzda öyle ilaç faln kullanmyrsunuz dmi
Zaten gördüğüm mesajlara adam öldürülürBu kadar korktuklarına göre demek ki aralarında var birsey .
Ne mi yapardım yüzlerine balgamlı bir tükürük saçar bir daha asla yüzlerine bile bakmazdım o pislikten de bir an önce boşanırdım ve hepsini her yerden engellerdim malum taciz edecekler sonrasında da. Eşinizin kime çektiği belli. Böyle yazıyorum kusura bakmayın ama sinirlendim okurken ana baba demem böyle şerefsizliği savunanları ezer geçerim bu ailem dahi olsa. Ekran resmini almışsınızdır inşallah hepsini kullanın boşanma davasında diyeceğimde umarım boşanmayı düşünüyorsunuzdurbenim ikinci evliligim eşim daha önce hiç evlenmemisti aramızda 3 yas fark var ben büyüğüm esime gore. Tanisma asamasinda çok peşime düştü bu isin olmayacağını söylediğim halde peşimi bırakmadı beni ikna etme çabası ilgisi aylarca sürdü etkilendim sevmeye başladım ikna oldum evlendik şimdi bir bebeğimiz var ama evlendikten sonra adam çok değişti kaba saba agresif bir adam ortaya çıktı bana sürekli sataşan ağır sözler söyleyen sürekli kurallar koyan beni değiştirme çabasında olan herseyimi kısıtlayan bir adama döndü arkadaşlarımla gorusmemw bile engel oldu sonra ailesinin yanına tayini çıktı ve yeni taşındık oldukça sabırlı ve sakin biriyim eşime göre herseyini idare etmeye çalışıyor sözlerini dinliyor değer veriyorum istediği gibi bir eş oldum. Kızımıza da çok düşkün sorumluluk sahibi biri diye bazi ters huylarini idare ettim. 4 gun once hiç karistirmadigim telefonunu inceledim ve yıkıldım intagramdan kadınlarla cinsel içerikli konuşmalar sevgili olmaya ikna etmeye çalışmalar en kötüsü de üstelik kadının birine beni kotulemis bosanacagini söylemiş benimle tartışma sırasında yazışmalarımizin ekran resmini atmış gece bunları görünce sabah çantasını hazırladım ve kapının önüne koydum evden gonderdim bunu kabul edemeyeceğimi soyledim sorun çıkardı sanki gidip yattim mi buluştum mu bu kizlarla dedi ama kabullenemedim yine.sonra annesi babası beni karşısına aldı oğlumuz ne yapsa haklı sen evlenmiş boşanmış birisin oğlum bekardi inanmayacaktin kanmayacaktin yalanlarina oglumun dedi simdi ne yapsa aldatsa üstüne evlense sesin çıkmayacak sor7n çıkarmayacaksınız dedi ben şok ağla ağla çıktım evlerinden birde eşimin evlenmeden önce kendi adına evi var orda oturuyoruz kabul etmiyorsan oğlumun evini boşalt dediler üstüne oğlumuzu dugunlu davullu evlendirecegiz bekar biriyle dedi babası sizce ne yapmalıyım çok üzüldüm çok zoruma gitti siz olsanız ne yapardınız lütfen kırmadan üzmeden yorum yapın zaten çok zor duygularım
Korumaları normalZaten gördüğüm mesajlara adam öldürülür
Amazon kadın geliyorum zaten onlara bana yaa başımıza erkek mi oldun sen diyorlar kabul etmiyorum bu duruma sessiz kalamam dedigimdenÇok sinirlendim.. Amazon kadını olunuz ya bunlara.. Cidden olun.. İnsan kendine haksızlık yapmaya başkasına haksızlık yapmaktan daha meyilli olabiliyor.. Bunlar yenilecek yutulacak laflar değil anne baba değil primatlar resmen. Demek susup oturacaksin diyorlar ah ahh.. Allah'ım tez zamanda kurtarsın sizi... Empati yapıyorumda çok kırıcı ya çok. Yaş muhakemesi demek. Onlari bir mahkemede yaşlandırmak lazım. Ayyy tüylerim tiken tiken..
Öncelikle ailenize haber verin, danışın sonrasında kadının kocasına haber verip vermemeyi düşünürsünüz.Kadının kocasına göndersem kötü olur diye düşündüm kadının 3 çocuğu var ve Kocam öldürür eşini dedi sonra yıllardır arkadaşlarmis hep böyle konuşurms eşim ama kadına kizdim sizi ayarlayıp cinsellik yaşamak istiyor siz gülüp geçiyor sacmalagg yazıyorsunuz sohbete devam ediyorsunuz dedim biraz hata yaptım ama bisey yaşamadık sonuçta diyor çözemedim bu pişkinlik. Bird3 ablası beni uyardı kocasına söylersen bizim aileyi rezil edersin dedi malum kişide tehdit etti beni ailene zarar veririm Kocasina söylersen eğer diye
Onun seviyesine düşmesin. O kadar alçaklıkla normal kadınlar mücadele edemez.Kadın sizle iyi kafa bulmus biraz hata yaptm bişey yaşamadık öyle mi onun ağzına neden yapmadınız tamam kocaya syleyemedinde neden saçlarını eline dolamadin
Saf lazım onlara demek.. Fiziksel olarak uzak kalırsanız daha net ne yapacağınıza karar verebilirsiniz . Hayırlısı olsun...Korumaları normal
Amazon kadın geliyorum zaten onlara bana yaa başımıza erkek mi oldun sen diyorlar kabul etmiyorum bu duruma sessiz kalamam dedigimden
Olacaksınız inanın biraz güvenin kendinize bunları düşünmeyin bir pislikten kurtuldunuz. Ailenizden destek alın muhakkak. Bu insanlar sizi de bebeğinizi de düşünmüyor artık kendinizi harap etmeyin.Öfkelendim bağırdım çağırdım kendimi yipratiyorum 9 aylık kızım var ilgiye ihtiyacı olan daha 2 aylıkken açık ameliyat olan kızım ona güçlü anne olmam gerekiyor
Doğru fakat kolay kolay dayanlck şey değil valla ben sakinliğine sasrdm doğrusuOnun seviyesine düşmesin. O kadar alçaklıkla normal kadınlar mücadele edemez.
Ben kendimi bozmak istemiyorum ama zoruma gidiyor çok bu yüzden mahkemeye verdiğim de malum kisiyi kadinin eşini buldum zaten sonra bak ben bunları gördüm diye bosaniyorum dilekçeyi atarım kocasina gururlu bir kadınım derim sende erkeklik gururunu kurtarmak istemezmisin diye mesajları atarim kocasına niyetim bu sizce doğru olur muKadin prof ya. Sen de cok asilsin bacim. Yalniz bunlarin dili bu degil seni yer bunlar
Kadınla kavga etmesin. Haklıyken saçma Bi pozisyona düşer. Boşanmak için şartlarını sağlayıp davada kadının mesajlarını da sunsun. Gerisini kocası düşünsün.Doğru fakat kolay kolay dayanlck şey değil valla ben sakinliğine sasrdm doğrusu
Aileniz kızına böyle bir muamele edildiğini ve kızının bunlara katlandığını bilse kahrolurdu. Siz ister miydiniz kızınızın sizi üzmemek için bu tarz bir adamla devam etmesini. Olan olmuş boşanmaya bakBen ailesini çok tanımadım ki sonra tanıştık ve karşılama herseyleri kizkardesleri bana çok iyi davrandı doğulu olunduğu icin eski kafa var anne baba akrabalarda işte bu oğlu polis okumuş adam ya buna akrabaların duyacağı davullu zurnalı düğün yapamamış içlerinde kalmismis bu arada benim ailem bu insanı sevemedi beni uzdugu için ailem gitme dedi uzulduler simdi onlara da bisey diyemiyorum üzmeye hakkım yok onları diyorum çünkü beni uyardılar gitme diye hiçbirinin yaşadıklarımdan haberi yok
Ben bukadarini zaten affedemem kimse yanlış yapıyorsun demiyor pişman değil zaten daha da cirkinlesiyorlar büyük ablası olayı ilk duyunca bize geldi ben dayanamayıp buna şrfsiz dedim abla bu hakareti kardeşime yapamazsın dedi benim yanımda dedi aileye beni bu şekilde kotulemis iki günde birde kardeşine niye mesajlarini silmiyorsun şifreni biliyor vs yaptı ben şokŞimdi böyle diklenir sonra cidden boşanacağınızı anlayınca nafaka vermemek için barışmaya uğraşır. İnanmayın. Devam ederseniz aldatmaya da devam edecek zaten kendi hakkı görüyor
Ailem bilse zaten dön hemen derler ailem en başından bosanmami istedi hep arkamdalar sevinirler dönünce yalnız ben o şehirde ikinci evliliğimi bitirmiş biri olarak dönmek istemiyorum yeni bir şehirde yeni bir hayat kurmak istiyorum istediğim buAileniz kızına böyle bir muamele edildiğini ve kızının bunlara katlandığını bilse kahrolurdu. Siz ister miydiniz kızınızın sizi üzmemek için bu tarz bir adamla devam etmesini. Olan olmuş boşanmaya bak
Herifin yalancı oldugunu üstüne basa basa söylüyorlar.Yok bu konuşmalar ve düşüncelerden sonra aynı şeyi düşünüyorum dedim kendi kızlarinizin başına gelmesini istemediginizi neden bana layık görüyorsunuz neymiş ben evlenmiş ayrılmış biriymişim oğlunuz beni ikna etmek için çok peşime düştü bırakmadı yakamı dedim inanmayacaktin yalanlarina dediler
Şıracının şahidi bozacı olur. Hiç sıkma canını, gerçek yüzleri bu. Aileden gördüğü kadar terbiye almış eşiniz de. Ortamını hazırla ve boşa, sağlam dişli bir avukat bul, donuna kadar alırsın. Yıpratıcı olur dava süreci ama bu hareketlerin ve sözlerin bedelini ödemelilerBabası çocuğu da bilerek yaptin kapakladin iyice oğlumu dedi birde sözde eşim beni çocuk için bırakmiyormus
Ya siz bu piskinlik bu karaktersizlikteki insanlara niye laf anlatmaya çalışıyorsunuz ki? Anlayacak hak verecek olsalar yapar mıydılar bunları? Sanki onların size evet haklısın özür dilerim demesi çok mu gerekli ve neyi değiştirecekKadının kocasına göndersem kötü olur diye düşündüm kadının 3 çocuğu var ve Kocam öldürür eşini dedi sonra yıllardır arkadaşlarmis hep böyle konuşurms eşim ama kadına kizdim sizi ayarlayıp cinsellik yaşamak istiyor siz gülüp geçiyor sacmalagg yazıyorsunuz sohbete devam ediyorsunuz dedim biraz hata yaptım ama bisey yaşamadık sonuçta diyor çözemedim bu pişkinlik. Bird3 ablası beni uyardı kocasına söylersen bizim aileyi rezil edersin dedi malum kişide tehdit etti beni ailene zarar veririm Kocasina söylersen eğer diye