- 24 Ocak 2021
- 10.634
- 23.771
Bu delillerle herseyi elde edersiniz , sakın delilleri kaybetmeyin, çekişmeli veya anlaşmalı tüm haklarınızı talep edin , tazminat istemeyi de unutmayın..Hepsini aldım evli bir tanıdığının karısıyla cinsel içerikli konuşmalarını gördüm bütün herseyin kanitini aldım hatta yedekledim boşanmayi düşünüyorum zaten kötülükle savaşacak gücüm yok bu delillerle ne elde edebilirim sizce
Bu eşşeği boşayın. Yaptığı ahlaksızlığıda duyurun rezil rüsva olsun. Tanıdık birinin eşiyle yazışması var demişsiniz. Buna bile cesaret edebilen biri her haltı yapar. Utanma arlanma kalmamış . Canınızı sıkmasın her karanlık aydınlığa çıkar dünyanın sonu değilbenim ikinci evliligim eşim daha önce hiç evlenmemisti aramızda 3 yas fark var ben büyüğüm esime gore. Tanisma asamasinda çok peşime düştü bu isin olmayacağını söylediğim halde peşimi bırakmadı beni ikna etme çabası ilgisi aylarca sürdü etkilendim sevmeye başladım ikna oldum evlendik şimdi bir bebeğimiz var ama evlendikten sonra adam çok değişti kaba saba agresif bir adam ortaya çıktı bana sürekli sataşan ağır sözler söyleyen sürekli kurallar koyan beni değiştirme çabasında olan herseyimi kısıtlayan bir adama döndü arkadaşlarımla gorusmemw bile engel oldu sonra ailesinin yanına tayini çıktı ve yeni taşındık oldukça sabırlı ve sakin biriyim eşime göre herseyini idare etmeye çalışıyor sözlerini dinliyor değer veriyorum istediği gibi bir eş oldum. Kızımıza da çok düşkün sorumluluk sahibi biri diye bazi ters huylarini idare ettim. 4 gun once hiç karistirmadigim telefonunu inceledim ve yıkıldım intagramdan kadınlarla cinsel içerikli konuşmalar sevgili olmaya ikna etmeye çalışmalar en kötüsü de üstelik kadının birine beni kotulemis bosanacagini söylemiş benimle tartışma sırasında yazışmalarımizin ekran resmini atmış gece bunları görünce sabah çantasını hazırladım ve kapının önüne koydum evden gonderdim bunu kabul edemeyeceğimi soyledim sorun çıkardı sanki gidip yattim mi buluştum mu bu kizlarla dedi ama kabullenemedim yine.sonra annesi babası beni karşısına aldı oğlumuz ne yapsa haklı sen evlenmiş boşanmış birisin oğlum bekardi inanmayacaktin kanmayacaktin yalanlarina oglumun dedi simdi ne yapsa aldatsa üstüne evlense sesin çıkmayacak sor7n çıkarmayacaksınız dedi ben şok ağla ağla çıktım evlerinden birde eşimin evlenmeden önce kendi adına evi var orda oturuyoruz kabul etmiyorsan oğlumun evini boşalt dediler üstüne oğlumuzu dugunlu davullu evlendirecegiz bekar biriyle dedi babası sizce ne yapmalıyım çok üzüldüm çok zoruma gitti siz olsanız ne yapardınız lütfen kırmadan üzmeden yorum yapın zaten çok zor duygularım
Zaten ahkeme kararına kadar çıkmak istemiyorum bu evden esyalarin hepsini ben aldim zaten sadece ev onun işte kovulduğum halde çıkmazsam gurursuz biri oturmuşum diye üzülüyorum simdiSizin yetistirdiginizden karakter beklenmez. Oğlunuz tam da size yakışır bir evlat diyecektiniz.
Bırakın bu pislikleri siz. Evden çıkmayın mahkeme karar verene kadar kalın. Sonuçta şuan aile konutunuz orası kimin olduğu önemli değil ama gerçek şu ki bu size sadece Zaman kazandırır.
Bu delillerle herseyi elde edersiniz , sakın delilleri kaybetmeyin, çekişmeli veya anlaşmalı tüm haklarınızı talep edin , tazminat istemeyi i
Kendi aileniz ne diyor bu duruma ve gerçekten çok zor bir durum Allah yardımcınız olsunŞimdi benim buyuk sorunum evim düzenim ayrı biriydim herseyimi işimi gücümü bıraktım yeni düzenim için bu evden çık Git denildi bana malum kişide ben evden çıkamam yalnız bir yere gidemem burası hep akraba imiş adı çıkarmış dedi bana bende artık karışamazsın bosaniyorum senden dedim Dün kızım sıkılmıştı diye sahile götürdüm gündüz vakti bunu öğrenmiş ailesini kışkırtms bu yüzden kovuyor evden beni çıkmayacağım dedim sizce gidecek bir düzenim olmadığı halde çıkmalıyım mi bu evden?
Evden çıkma mahkemeye başvur bırak kendisi gitsin evden , gerekirse uzaklaştırma versinler ..Zaten ahkeme kararına kadar çıkmak istemiyorum bu evden esyalarin hepsini ben aldim zaten sadece ev onun işte kovulduğum halde çıkmazsam gurursuz biri oturmuşum diye üzülüyorum simdi
AilemKendi aileniz ne diyor bu duruma ve gerçekten çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun
Şok olacaksınız ama inanın souledim eside bilsin o kadının senin nasıl biri olduğunu bilsin yakınınız kimse bana bisey yapamaz burda herkes bizi tanır korkar diyor banaBu
Bu eşşeği boşayın. Yaptığı ahlaksızlığıda duyurun rezil rüsva olsun. Tanıdık birinin eşiyle yazışması var demişsiniz. Buna bile cesaret edebilen biri her haltı yapar. Utanma arlanma kalmamış . Canınızı sıkmasın her karanlık aydınlığa çıkar dünyanın sonu değil
Hukukçu arkadaşlar daha şyi bilir ama fakirlik tazminatı/nafakası diye bir şry de alabiliyorsun. İşini gücünü bırakıp geldiğini, senin üzerinden tayin ettirdiğini kanıtlarsan tazminat da alırsın. Bir an önce iyi bir boşanma avukatıyla görüş.Evi benden önce almış hakkım zaten yok evinde ama ben düzenimi işimi gücümü bıraktım onunla tayini çıktığı yere geldim üstelik onu sürgün eder gibi 2000 nüfuslu bir kasabaya çıkmıştı tayini benim şehit yakınlığımi kullanıp ailesinin olduğu şehire tayini kabul edildi anlatmak istediğim şu pat diye geriye dönemem işimi gücümü toparlayıp öyle çıkabilirim dedim kabul etmiyorlar
O rezil olma utanma duygusu ona yeter. Elinizden geleni ardınıza koymayınAilem
Şok olacaksınız ama inanın souledim eside bilsin o kadının senin nasıl biri olduğunu bilsin yakınınız kimse bana bisey yapamaz burda herkes bizi tanır korkar diyor bana
Nolmuş evlenmiş boşanmışsan? Nolmuş çocuklarının evlendiği kadının ikinci evliliğiyse? Onların yobaz beyinleri neden seni üzsün ki konuşmalarına bak aslaa ciddiye alıp sokmak istedikleri moda girmemelisin. oğullarının yaptığı insanlık değil onlarda haklı bulmak için sana çamur atmaya çalışmışlar. Adam öldürse tecavüz etse hırsızlık yapsa yine oğullarının tarafında olacaklardı. Kanı bozuklar bu tür anne babaların elinden çıkar genelde. Boşanmak istersen hiç düşünme boşan ikinci kere evlenmiş boşanmış olmak elelamin sözleri fln umrunda olmasın bu senin hayatın. Ve bu iğrenç insanların arasında bulunmamalısın çocuğun onların arasında büyümemelibenim ikinci evliligim eşim daha önce hiç evlenmemisti aramızda 3 yas fark var ben büyüğüm esime gore. Tanisma asamasinda çok peşime düştü bu isin olmayacağını söylediğim halde peşimi bırakmadı beni ikna etme çabası ilgisi aylarca sürdü etkilendim sevmeye başladım ikna oldum evlendik şimdi bir bebeğimiz var ama evlendikten sonra adam çok değişti kaba saba agresif bir adam ortaya çıktı bana sürekli sataşan ağır sözler söyleyen sürekli kurallar koyan beni değiştirme çabasında olan herseyimi kısıtlayan bir adama döndü arkadaşlarımla gorusmemw bile engel oldu sonra ailesinin yanına tayini çıktı ve yeni taşındık oldukça sabırlı ve sakin biriyim eşime göre herseyini idare etmeye çalışıyor sözlerini dinliyor değer veriyorum istediği gibi bir eş oldum. Kızımıza da çok düşkün sorumluluk sahibi biri diye bazi ters huylarini idare ettim. 4 gun once hiç karistirmadigim telefonunu inceledim ve yıkıldım intagramdan kadınlarla cinsel içerikli konuşmalar sevgili olmaya ikna etmeye çalışmalar en kötüsü de üstelik kadının birine beni kotulemis bosanacagini söylemiş benimle tartışma sırasında yazışmalarımizin ekran resmini atmış gece bunları görünce sabah çantasını hazırladım ve kapının önüne koydum evden gonderdim bunu kabul edemeyeceğimi soyledim sorun çıkardı sanki gidip yattim mi buluştum mu bu kizlarla dedi ama kabullenemedim yine.sonra annesi babası beni karşısına aldı oğlumuz ne yapsa haklı sen evlenmiş boşanmış birisin oğlum bekardi inanmayacaktin kanmayacaktin yalanlarina oglumun dedi simdi ne yapsa aldatsa üstüne evlense sesin çıkmayacak sor7n çıkarmayacaksınız dedi ben şok ağla ağla çıktım evlerinden birde eşimin evlenmeden önce kendi adına evi var orda oturuyoruz kabul etmiyorsan oğlumun evini boşalt dediler üstüne oğlumuzu dugunlu davullu evlendirecegiz bekar biriyle dedi babası sizce ne yapmalıyım çok üzüldüm çok zoruma gitti siz olsanız ne yapardınız lütfen kırmadan üzmeden yorum yapın zaten çok zor duygularım
Evet insan olan herkes iyi düşünür ilk defa böylesini gördüm tanık oldum ama şimdi düşünüyorum malum kişi beni nasıl anlatmış nasıl kotulemisse bunların düşünceleri bu şekil aldı kızı için katlanıyor havası oluşturulmuş gibi benimle evlenmek zorunda kalmış gibi tavırlar bunlar gibime geldi yine haklı çıkarmaz bu yaptıklarında malum kişi belki arkamdan onlara bu açıklamayı yapmıştırNolmuş evlenmiş boşanmışsan? Nolmuş çocuklarının evlendiği kadının ikinci evliliğiyse? Onların yobaz beyinleri neden seni üzsün ki konuşmalarına bak aslaa ciddiye alıp sokmak istedikleri moda girmemelisin. oğullarının yaptığı insanlık değil onlarda haklı bulmak için sana çamur atmaya çalışmışlar. Adam öldürse tecavüz etse hırsızlık yapsa yine oğullarının tarafında olacaklardı. Kanı bozuklar bu tür anne babaların elinden çıkar genelde. Boşanmak istersen hiç düşünme boşan ikinci kere evlenmiş boşanmış olmak elelamin sözleri fln umrunda olmasın bu senin hayatın. Ve bu iğrenç insanların arasında bulunmamalısın çocuğun onların arasında büyümemeli
Bunu bilmiyordum iyi oldu öğrenmem birde şehit abimin hakkından faydalandı zaten sorunlu agresif bir insan olduğu için bir sürü soruşturması var bu yüzden tayin istediginde sürgün yerine gönderilmişti rahmetli şehit abim sayesinde ailesinin şehrine tayin aldı ama adam bana aileme hep küfrediyor bu hakkı kullanmasını istemiyorum bunu da iptal ettirebilir miyimÖnce sakin olun, iyi bir avukat bulup danışın, bence evinizden çıkmayın, boşanma davasında kusurlu duruma düşmeyin. Avukat tabi ki daha doğru yönlendirir. Sonra ailenizle konuşun durumu anlatın. Elinizdeki ekran görüntülerini delil olarak kullanacağınız İçin de boşanma gerçekleşene kadar kadının kocasına filan göndermeyin. Boşanma bitince kadının kocasına isterseniz gönderin. Eşiniz emniyet mensubu olduğu için 7068 sayılı disiplin kanununa tabi. Boşanma olup kurtulunca elinizdeki ekran görüntüleri ile cimer e şikayette bulunun. Önce idari tahkikat geçirir sonra disiplin soruşturması ve kesin bişey söyleyemem ama sağlam bir soruşturma yapılırsa maaşının 1/5 yada 1/4 ü kesilir ceza için. Ve bütün işyeri duyar, terfi ve atama dönemlerinde de gözönüne alınır bu durum, mesleki açıdan zorlarlar. Elinizdeki delilleri iyi muhafaza edin.
Evden kovmaya hakları yok, davanızı açın bir an evvel. Avukat yardımı alın, boş adımlar atmayın. Çok güzel bir kazanç var sürecin sonunda. Yaptıkları yenilir yutulur değil.İnşallah ama kendime toparlayana kadar bu evde oturma hakkım yokmu gurursuz mu olurum kovmalarina rağmen kalıp gitmezsem.kendisini zaten istemiyorum dedim ailesinin önünde de söyledim benden boşanincq gidip kiminle evlendiriuorsaniz evlendirin dedim mesajları gördüğüm sabahı evden kovdum gelemiyor eve
İy baba belki ama iyi koca olamadı. Bir erkek her sıfatı taşıyamıyor maalesef.Kızımı düşünüyordum en çok babası gerçekten çok seviyor önemsiyor kızını iş disiplin sorumluluk ta da çok iyi ama bana hiç değer vermiyormuş çok iyi anladım bunu
Bu şehirdeyken zaten kocasına söylemem kadının çok agresif ve tehdit ediyor sürekli bela gibi biseyler zaten sürekli burda herk3s bizden çekinir vs yapıyor seni dava edeceğim diyorum aileme kadar tehditler aliyorumO şehirde kalmam ben olsam, o koca o aile basina iş açıp, bela olacak tipler. Kimsenin kocasına da bişey deme, herkes kapısını kapatir, bela kocan sana saldırır, can güvenliğin olmaz. Adam polis diyosun, kışkırtıcı bişey yapma. Sakinlikle boşan. Üstüne saldirtma adamı.
Mesajlarınızı hayretler içinde okuyorum.Son zamanlarda eşimle aramızda uzaklaşma da başlamıştı birlikte olma sıklığı azdi sonra öğrendim aile bunu sürekli uyariyormus hamile kalmasın diye sözde ben çok iyi bir insanmışım ama Tek sorun benim daha önce evlenmiş boşanmış olmam mış
Kendi akılları yok mu koskoca insanlar akılı geçtim merhamet yok bunlarda. Zaman ne gösterir bilinmez, ilahi adalet onların bu laflarını karşısına elbet çıkarır. Ben bu yaşıma geldim hiç görmedim kötülük edenin cezasız kaldığını çok büyük konuşmuş çok üzmüşler. İlahi adalete teslim edip onları hayatından tamamen silip atman en iyisiEvet insan olan herkes iyi düşünür ilk defa böylesini gördüm tanık oldum ama şimdi düşünüyorum malum kişi beni nasıl anlatmış nasıl kotulemisse bunların düşünceleri bu şekil aldı kızı için katlanıyor havası oluşturulmuş gibi benimle evlenmek zorunda kalmış gibi tavırlar bunlar gibime geldi yine haklı çıkarmaz bu yaptıklarında malum kişi belki arkamdan onlara bu açıklamayı yapmıştır