- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
Şimdi bunu yapacak param yok işsizim deSiz eşinizin ailesinin şehrinde kalmak zorunda değilseniz hiç bakmayın arkanıza. Eğer sizin aileniz fe size destek ise hemen taşının. Yok değiller se ayrı ev tutun kendinize. Alın kızınızı mis gibi yaşayın.
siz evlenmiş boşanmış olmasanızda oğulları hep haklı olurdu. sizi sindirmelerine izin vermeyin uzak durun hatta çok uzak durun .benim ikinci evliligim eşim daha önce hiç evlenmemisti aramızda 3 yas fark var ben büyüğüm esime gore. Tanisma asamasinda çok peşime düştü bu isin olmayacağını söylediğim halde peşimi bırakmadı beni ikna etme çabası ilgisi aylarca sürdü etkilendim sevmeye başladım ikna oldum evlendik şimdi bir bebeğimiz var ama evlendikten sonra adam çok değişti kaba saba agresif bir adam ortaya çıktı bana sürekli sataşan ağır sözler söyleyen sürekli kurallar koyan beni değiştirme çabasında olan herseyimi kısıtlayan bir adama döndü arkadaşlarımla gorusmemw bile engel oldu sonra ailesinin yanına tayini çıktı ve yeni taşındık oldukça sabırlı ve sakin biriyim eşime göre herseyini idare etmeye çalışıyor sözlerini dinliyor değer veriyorum istediği gibi bir eş oldum. Kızımıza da çok düşkün sorumluluk sahibi biri diye bazi ters huylarini idare ettim. 4 gun once hiç karistirmadigim telefonunu inceledim ve yıkıldım intagramdan kadınlarla cinsel içerikli konuşmalar sevgili olmaya ikna etmeye çalışmalar en kötüsü de üstelik kadının birine beni kotulemis bosanacagini söylemiş benimle tartışma sırasında yazışmalarımizin ekran resmini atmış gece bunları görünce sabah çantasını hazırladım ve kapının önüne koydum evden gonderdim bunu kabul edemeyeceğimi soyledim sorun çıkardı sanki gidip yattim mi buluştum mu bu kizlarla dedi ama kabullenemedim yine.sonra annesi babası beni karşısına aldı oğlumuz ne yapsa haklı sen evlenmiş boşanmış birisin oğlum bekardi inanmayacaktin kanmayacaktin yalanlarina oglumun dedi simdi ne yapsa aldatsa üstüne evlense sesin çıkmayacak sor7n çıkarmayacaksınız dedi ben şok ağla ağla çıktım evlerinden birde eşimin evlenmeden önce kendi adına evi var orda oturuyoruz kabul etmiyorsan oğlumun evini boşalt dediler üstüne oğlumuzu dugunlu davullu evlendirecegiz bekar biriyle dedi babası sizce ne yapmalıyım çok üzüldüm çok zoruma gitti siz olsanız ne yapardınız lütfen kırmadan üzmeden yorum yapın zaten çok zor duygularım
Mantıklı çocuğunun vilayetinin 5 yasindan sonra almalarını istemiyorum bunun için de dava açmak zorundayım hatta şöyle soylim ben şimdi şüphe etmeye başladım buraya getirilme ikna sebebim çocuk için miydi 5 yaşına gelmesini bekleyeceklerdiOradan ayrıldıktan sonra eşini arayacaksın eğer istediğim nafakayı güzelce vermezsen anlaşmalı bosanmazsan , seni memuriyeti den ederim elimdeki delillerle o çok korktuğun kocaya da söylerim diyeceksin sonrasında avukatın konuşacak pazarlık yapacak nafaka konsunda daha da hiç bir şekilde muhatap olmayacaksın ...çocuğunda 5 yaşına gelene kadar veya 6 babaya verilmesin diye anlaşmaya ekle anlaşmaya her yıl iufe TÜFE'ye göre ..nafaka artsin diye ekle..nafakayı sadece çocuğuna al..sen çalışmaya başlayınca kesilmesin
ay kızlar da bosansın da bı dangalakla evleneyım dıye beklıyo evleneyım de bi aldatılayımbenim ikinci evliligim eşim daha önce hiç evlenmemisti aramızda 3 yas fark var ben büyüğüm esime gore. Tanisma asamasinda çok peşime düştü bu isin olmayacağını söylediğim halde peşimi bırakmadı beni ikna etme çabası ilgisi aylarca sürdü etkilendim sevmeye başladım ikna oldum evlendik şimdi bir bebeğimiz var ama evlendikten sonra adam çok değişti kaba saba agresif bir adam ortaya çıktı bana sürekli sataşan ağır sözler söyleyen sürekli kurallar koyan beni değiştirme çabasında olan herseyimi kısıtlayan bir adama döndü arkadaşlarımla gorusmemw bile engel oldu sonra ailesinin yanına tayini çıktı ve yeni taşındık oldukça sabırlı ve sakin biriyim eşime göre herseyini idare etmeye çalışıyor sözlerini dinliyor değer veriyorum istediği gibi bir eş oldum. Kızımıza da çok düşkün sorumluluk sahibi biri diye bazi ters huylarini idare ettim. 4 gun once hiç karistirmadigim telefonunu inceledim ve yıkıldım intagramdan kadınlarla cinsel içerikli konuşmalar sevgili olmaya ikna etmeye çalışmalar en kötüsü de üstelik kadının birine beni kotulemis bosanacagini söylemiş benimle tartışma sırasında yazışmalarımizin ekran resmini atmış gece bunları görünce sabah çantasını hazırladım ve kapının önüne koydum evden gonderdim bunu kabul edemeyeceğimi soyledim sorun çıkardı sanki gidip yattim mi buluştum mu bu kizlarla dedi ama kabullenemedim yine.sonra annesi babası beni karşısına aldı oğlumuz ne yapsa haklı sen evlenmiş boşanmış birisin oğlum bekardi inanmayacaktin kanmayacaktin yalanlarina oglumun dedi simdi ne yapsa aldatsa üstüne evlense sesin çıkmayacak sor7n çıkarmayacaksınız dedi ben şok ağla ağla çıktım evlerinden birde eşimin evlenmeden önce kendi adına evi var orda oturuyoruz kabul etmiyorsan oğlumun evini boşalt dediler üstüne oğlumuzu dugunlu davullu evlendirecegiz bekar biriyle dedi babası sizce ne yapmalıyım çok üzüldüm çok zoruma gitti siz olsanız ne yapardınız lütfen kırmadan üzmeden yorum yapın zaten çok zor duygularım
Alması derken , hani babada kalmalı şeklinde ..yoksa hiç bir şekilde alamazMantıklı çocuğunun vilayetinin 5 yasindan sonra almalarını istemiyorum bunun için de dava açmak zorundayım hatta şöyle soylim ben şimdi şüphe etmeye başladım buraya getirilme ikna sebebim çocuk için miydi 5 yaşına gelmesini bekleyeceklerdi
İnanın çok üzüldüm yazdıklarınızı okuduğumda.Bu zihniyet yapısı ile mücadele edemezsiniz.Bu cahilliğin ötesinde bir durum , kötü olmak ile alakalı.İyi bir hukuk desteğine ihtiyacınız var.Umarım herşey yoluna girer,bu yaşadıklarınız kötü bir anı olarak kalırBu sabah ailesinden kim varsa hepsini her yerden engelledim muhatap olmamaya karar verdim ablası aileye cevreye kardesime gözümün önünde şerefsiz demis doldurmus herkesi hic insanlık yanlari yok banq insanların icinde agza alinmayacak hakaretler etti üstüne boyle ihanet ve ben sinirle serefsiz dedim bana konustugu çirkin konuşmaları sonrası ama beni hatalı görüyorlar bunlar ailesinde erkeklerin aldatma olayı normallestirilmis kabul ediyorlar ama ben evlenmiş boşanmış biriyim ya ben aldatılmayi değer görmemeyi daha çok hakediyorum
Pisliklerinde boğulsunlar.Soyledim oğlunuza olmaz bu evlilik dedim peşimi bırakmadı bütün cevrem şahit dedim babası inanmayacaktin yalancı oğlum bilmiyormusun dedi eee dedim senbir de bu oğlana başka kadın kız almayı düşünüyorsun ozamanda rezil olmayacak MSN dedim ee bizim sorunumuz o dedi ne diyebilir8m bu soze
Sizin için üzüldüm bu nasıl anne baba ya aklım almadı. Sanki siz keyfinizden boşanmış siniz elbet onlarinda yanına kalmazbenim ikinci evliligim eşim daha önce hiç evlenmemisti aramızda 3 yas fark var ben büyüğüm esime gore. Tanisma asamasinda çok peşime düştü bu isin olmayacağını söylediğim halde peşimi bırakmadı beni ikna etme çabası ilgisi aylarca sürdü etkilendim sevmeye başladım ikna oldum evlendik şimdi bir bebeğimiz var ama evlendikten sonra adam çok değişti kaba saba agresif bir adam ortaya çıktı bana sürekli sataşan ağır sözler söyleyen sürekli kurallar koyan beni değiştirme çabasında olan herseyimi kısıtlayan bir adama döndü arkadaşlarımla gorusmemw bile engel oldu sonra ailesinin yanına tayini çıktı ve yeni taşındık oldukça sabırlı ve sakin biriyim eşime göre herseyini idare etmeye çalışıyor sözlerini dinliyor değer veriyorum istediği gibi bir eş oldum. Kızımıza da çok düşkün sorumluluk sahibi biri diye bazi ters huylarini idare ettim. 4 gun once hiç karistirmadigim telefonunu inceledim ve yıkıldım intagramdan kadınlarla cinsel içerikli konuşmalar sevgili olmaya ikna etmeye çalışmalar en kötüsü de üstelik kadının birine beni kotulemis bosanacagini söylemiş benimle tartışma sırasında yazışmalarımizin ekran resmini atmış gece bunları görünce sabah çantasını hazırladım ve kapının önüne koydum evden gonderdim bunu kabul edemeyeceğimi soyledim sorun çıkardı sanki gidip yattim mi buluştum mu bu kizlarla dedi ama kabullenemedim yine.sonra annesi babası beni karşısına aldı oğlumuz ne yapsa haklı sen evlenmiş boşanmış birisin oğlum bekardi inanmayacaktin kanmayacaktin yalanlarina oglumun dedi simdi ne yapsa aldatsa üstüne evlense sesin çıkmayacak sor7n çıkarmayacaksınız dedi ben şok ağla ağla çıktım evlerinden birde eşimin evlenmeden önce kendi adına evi var orda oturuyoruz kabul etmiyorsan oğlumun evini boşalt dediler üstüne oğlumuzu dugunlu davullu evlendirecegiz bekar biriyle dedi babası sizce ne yapmalıyım çok üzüldüm çok zoruma gitti siz olsanız ne yapardınız lütfen kırmadan üzmeden yorum yapın zaten çok zor duygularım
bende ilk yorumunuzda sizi pasif görüp kızacaktım tamHepsini aldım evli bir tanıdığının karısıyla cinsel içerikli konuşmalarını gördüm bütün herseyin kanitini aldım hatta yedekledim boşanmayi düşünüyorum zaten kötülükle savaşacak gücüm yok bu delillerle ne elde edebilirim sizce
Bence siz delilleri sadece mahkemeye verin ve bu adamdan boşanıp bu aileden uzaklaşın.Ben kendimi bozmak istemiyorum ama zoruma gidiyor çok bu yüzden mahkemeye verdiğim de malum kisiyi kadinin eşini buldum zaten sonra bak ben bunları gördüm diye bosaniyorum dilekçeyi atarım kocasina gururlu bir kadınım derim sende erkeklik gururunu kurtarmak istemezmisin diye mesajları atarim kocasına niyetim bu sizce doğru olur mu
bu delillerle adamın donu dahil her şeyi elde edebilirsinHepsini aldım evli bir tanıdığının karısıyla cinsel içerikli konuşmalarını gördüm bütün herseyin kanitini aldım hatta yedekledim boşanmayi düşünüyorum zaten kötülükle savaşacak gücüm yok bu delillerle ne elde edebilirim sizce
Soyledim zaten ben yine sessiz kaldım çirkef olmadım hiç rahatsızlık vermedim size ama oğlunuzun elin kızına bana yaptığının birini yapsın bakalım size ne oluyor ailesiyle güzel bi papaz olunda bende göreyim köyden getirir bir kız diyeceğim de köydeki evden çıkmayan bir kadın dahi bu yapılanları kaldiramaz Allah im başka insani düşürmesin bunları tuzağına esirgesin inşallah böyle biri hiç evlenmesin önceki sözlüsü ve nişanlısını Allah kurtarmış demekkiay kızlar da bosansın da bı dangalakla evleneyım dıye beklıyo evleneyım de bi aldatılayımcok guluyorum boyle kendını bısey sananlara boşan geç. bulsunlar bırını cok da tın. uzulmene gerek yok aksıne hopla zıpla dans et.
Kızları herseyi çekiyormuş hepsini zaten akrabaya vermiş amcacocugu dayicocugu vs diger gelini amca kızı ben ve okumuş diğer görümcemin kocası yabancı inanın o adama küçücük bir tartışmada neler yapıyorlar ailece anlatamamMahkemeye bütün delilleri şunun dişli bir avukat tut kaba tabirle donuna kadar al maddi manevi.Nefret ediyorum ikinci evlilik yapan kadınları aşağılayan kadınlardan nerden biliyorlar onlarında ikinci kez evlenmeyecekleri ne malum olurgözlerinden sakindiklari kızlarının ne olacağı ne malum neyine güvenip böyle davranıyorlar kul kınadığını yaşamadan ölmez