Aldatıldım, ailesi eşimi haklı görüyor, ne yapmaliyim sizce?

Acaba polisligini nasil yakabilirsiniz bunun.Hayir boyleleri benim vergimle maas alamasin!
Siddet goren,kocasi aldatan kadinlar sikayete gidince kocandir yapar don evine diyip yollayan tipler bunlar!Bunlar yuzunden kac kadin canindan oldu bitmiyorlar!
Bana haklı olduğum her olayda bosanmak istediğimi kizimi alip gitmek istedigimi soyledigimde çok şiddet uyguladı sikayet ettim ancak arkadaşları ailesi sürekli araya girdi polisligi yanar kızına bakamaz sonra daha çok başına bela olur diye şikayetimi geri almak zorunda kaldım bu baskı altında iken

Hepsini aldım evli bir tanıdığının karısıyla cinsel içerikli konuşmalarını gördüm bütün herseyin kanitini aldım hatta yedekledim boşanmayi düşünüyorum zaten kötülükle savaşacak gücüm yok bu delillerle ne elde edebilirim sizce
Gözünüzün yaşını silip ayağa kalkın.Deliller konusunda bir avukattan görüş almanız lazım.Benim başıma gelseydi bu evli tanığın karısı mevzusundan yürürdüm . Evi barkı neyi varsa alırdım ve sorardım güzellikle mi verirsin,rezil mi olmak istersin.Evden ayrılmayın, çantayla kapıya koymak çok doğru bir hareketti.O terbiyesiz anne baba ile muhattap olmayın.Olursanızda hadlerini bildirin.Hiç birinin karşısında da ağlamayın

Ailem bizle aynı şehirde değil 2 aydır taşındık biz eşimin ailesinin şehrine
Siz eşinizin ailesinin şehrinde kalmak zorunda değilseniz hiç bakmayın arkanıza. Eğer sizin aileniz fe size destek ise hemen taşının. Yok değiller se ayrı ev tutun kendinize. Alın kızınızı mis gibi yaşayın.

Benden hiç birsey isteyemezsin dedibbana da umarım zorluk çıkarmaz önce bana açacağı isyerini ve evde istediğim kadar kalabileceğimi söyledi yalnız tek şartı boşanana kadar burası küçük herkes akraba sen soyismimi taşıyorsun dışarıda gezemezsin istediğini yapamazsın memlekete gidemezsin ve bana ihanet davası açamazsın dedi bende kabul etmeyince ailece evden kovuyorlar beni
Yapamazsın dediği her şeyi yapmalısın ama akıllıca davranarak önce nereye gideceğine karar ver sonra aç davanı.. Güvenilir bir yerde kalman şart dava açana kadar bir şey söylemezsen çatır çatır istediklerini alırsın.. Dava tebligatı gidince zarar vermeye çalışabilir bu yüzden güvenilir yer bulman ilk önceliğin olmalı..

Acaba polisligini nasil yakabilirsiniz bunun.Hayir boyleleri benim vergimle maas alamasin!
Siddet goren,kocasi aldatan kadinlar sikayete gidince kocandir yapar don evine diyip yollayan tipler bunlar!Bunlar yuzunden kac kadin canindan oldu bitmiyorlar!
1 gün önce akşam burda göz dağı vermek istedi(ne ile olduğunu burda yazamam simdi) perdeler acıktı diye komşular görmüş polis çağırmış ekibe asla benden şikayetçi olma Mesleğim yanar dedi diye asagi bile inemedim zaten sikatwt etsem beni perisan ederler baba beni uyarmıştı burda kavga rezillik çıkar polis gelirse kapınıza kötü olur senin için demisti dün beni konuşmaya cagirdiklarinda kendi oğulları sorun çıkardı rezillik cikardi sitede evde polis gelmesine sebep olan agresif tavırları ama senin yüzünden sen bu oğlanı sinirlendiriyorsun diyorlar ve kollarımda biraz morluk var kavga sırasında vurmuştu kollarıma

Yapamazsın dediği her şeyi yapmalısın ama akıllıca davranarak önce nereye gideceğine karar ver sonra aç davanı.. Güvenilir bir yerde kalman şart dava açana kadar bir şey söylemezsen çatır çatır istediklerini alırsın.. Dava tebligatı gidince zarar vermeye çalışabilir bu yüzden güvenilir yer bulman ilk önceliğin olmalı..
Aynen bunu düşünüyorum 1 gün önce sana bu nedenden dolayı boşanma davası açacağım dediğimden bana saldırdı dava açınca düşünemiyorum bunlar korkmuyorlar burda teşkilat gibi düşünün evli kadının kocas8 duysa gelip kapınıza seni rezil etse diyorum bize kimse bu şehirde karışamaz kimsenin bize gücü yetmez dedi ya düşünün yüzsüzlüğün derecesini

1 gün önce akşam burda göz dağı vermek istedi(ne ile olduğunu burda yazamam simdi) perdeler acıktı diye komşular görmüş polis çağırmış ekibe asla benden şikayetçi olma Mesleğim yanar dedi diye asagi bile inemedim zaten sikatwt etsem beni perisan ederler baba beni uyarmıştı burda kavga rezillik çıkar polis gelirse kapınıza kötü olur senin için demisti dün beni konuşmaya cagirdiklarinda kendi oğulları sorun çıkardı rezillik cikardi sitede evde polis gelmesine sebep olan agresif tavırları ama senin yüzünden sen bu oğlanı sinirlendiriyorsun diyorlar ve kollarımda biraz morluk var kavga sırasında vurmuştu kollarıma

Eklentiler

• 20220706_092454.jpg
    20220706_092454.jpg
    102,4 KB · Görüntüleme: 121
  • 20220706_092353.jpg
    20220706_092353.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 118
Darp raporu al ,meslegını dusunuyorsa adam gıbı dursun.Pislık.

evlendikten sonra adam çok değişti kaba saba agresif bir adam ortaya çıktı bana sürekli sataşan ağır sözler söyleyen sürekli kurallar koyan beni değiştirme çabasında olan herseyimi kısıtlayan bir adama döndü arkadaşlarımla gorusmemw bile engel oldu

sonra ailesinin yanına tayini çıktı ve yeni taşındık oldukça sabırlı ve sakin biriyim eşime göre herseyini idare etmeye çalışıyor sözlerini dinliyor değer veriyorum istediği gibi bir eş oldum.
Hiç taviz vermeyecektin, affetme ve boşa, yoksa çok acı çekersin.

Eğer anlattığıniz gibiyse Allah o aileyi bildiği gibi yapsın

benim ikinci evliligim eşim daha önce hiç evlenmemisti aramızda 3 yas fark var ben büyüğüm esime gore. Tanisma asamasinda çok peşime düştü bu isin olmayacağını söylediğim halde peşimi bırakmadı beni ikna etme çabası ilgisi aylarca sürdü etkilendim sevmeye başladım ikna oldum evlendik şimdi bir bebeğimiz var ama evlendikten sonra adam çok değişti kaba saba agresif bir adam ortaya çıktı bana sürekli sataşan ağır sözler söyleyen sürekli kurallar koyan beni değiştirme çabasında olan herseyimi kısıtlayan bir adama döndü arkadaşlarımla gorusmemw bile engel oldu sonra ailesinin yanına tayini çıktı ve yeni taşındık oldukça sabırlı ve sakin biriyim eşime göre herseyini idare etmeye çalışıyor sözlerini dinliyor değer veriyorum istediği gibi bir eş oldum. Kızımıza da çok düşkün sorumluluk sahibi biri diye bazi ters huylarini idare ettim. 4 gun once hiç karistirmadigim telefonunu inceledim ve yıkıldım intagramdan kadınlarla cinsel içerikli konuşmalar sevgili olmaya ikna etmeye çalışmalar en kötüsü de üstelik kadının birine beni kotulemis bosanacagini söylemiş benimle tartışma sırasında yazışmalarımizin ekran resmini atmış gece bunları görünce sabah çantasını hazırladım ve kapının önüne koydum evden gonderdim bunu kabul edemeyeceğimi soyledim sorun çıkardı sanki gidip yattim mi buluştum mu bu kizlarla dedi ama kabullenemedim yine.sonra annesi babası beni karşısına aldı oğlumuz ne yapsa haklı sen evlenmiş boşanmış birisin oğlum bekardi inanmayacaktin kanmayacaktin yalanlarina oglumun dedi simdi ne yapsa aldatsa üstüne evlense sesin çıkmayacak sor7n çıkarmayacaksınız dedi ben şok ağla ağla çıktım evlerinden birde eşimin evlenmeden önce kendi adına evi var orda oturuyoruz kabul etmiyorsan oğlumun evini boşalt dediler üstüne oğlumuzu dugunlu davullu evlendirecegiz bekar biriyle dedi babası sizce ne yapmalıyım çok üzüldüm çok zoruma gitti siz olsanız ne yapardınız lütfen kırmadan üzmeden yorum yapın zaten çok zor duygularım
Annesi babası sorun çıkarmayacaksın derken nafaka vermeyiz demek istemiş. İnşallah kanıt toplayıp öyle açıklamışsınızdır. Bu soysuz aileden uzak durup, boşanın, tazminat ve nafaka alıp çatır çatır yiyin.

Gözünüzün yaşını silip ayağa kalkın.Deliller konusunda bir avukattan görüş almanız lazım.Benim başıma gelseydi bu evli tanığın karısı mevzusundan yürürdüm . Evi barkı neyi varsa alırdım ve sorardım güzellikle mi verirsin,rezil mi olmak istersin.Evden ayrılmayın, çantayla kapıya koymak çok doğru bir hareketti.O terbiyesiz anne baba ile muhattap olmayın.Olursanızda hadlerini bildirin.Hiç birinin karşısında da ağlamayın
Bu sabah ailesinden kim varsa hepsini her yerden engelledim muhatap olmamaya karar verdim ablası aileye cevreye kardesime gözümün önünde şerefsiz demis doldurmus herkesi hic insanlık yanlari yok banq insanların icinde agza alinmayacak hakaretler etti üstüne boyle ihanet ve ben sinirle serefsiz dedim bana konustugu çirkin konuşmaları sonrası ama beni hatalı görüyorlar bunlar ailesinde erkeklerin aldatma olayı normallestirilmis kabul ediyorlar ama ben evlenmiş boşanmış biriyim ya ben aldatılmayi değer görmemeyi daha çok hakediyorum

Darp raporu al ,meslegını dusunuyorsa adam gıbı dursun.Pislık.
Çok soyledim sen mesleği gereği bu tür olaylara şahit olup insanları koruma gorevindesin ama bana çocuğunun annesine zarar veriyorsun yapma bunu dedim olmadı duzelmedi öfke kontrol bozukluğu var ciddi anlamda tedavi olmasını istedim mesleki sebebiyle ailesi dahil ilaç kullanamaz dediler

Çok soyledim sen mesleği gereği bu tür olaylara şahit olup insanları koruma gorevindesin ama bana çocuğunun annesine zarar veriyorsun yapma bunu dedim olmadı duzelmedi öfke kontrol bozukluğu var ciddi anlamda tedavi olmasını istedim mesleki sebebiyle ailesi dahil ilaç kullanamaz dediler
Belınde silah tasıyo bu adam,kalksa birine ters bisey yapsa o aile nasıl verecek hesabını!Nasıl bı kör cahıllık bu ya:S

Böburlenme padisahım senden buyuk Allah var:)
O nasıl bi özgüven ya,kımse bısey yapamıyosa neden 3,5 atıyomus meslegımden olurum diye gklgfklgf
Sehrin tapusunu mu vermısler:KK70:
Bulunduğu yerin tapusunu almışlar sanırım hepsi akraba ya
Böburlenme padisahım senden buyuk Allah var:)
O nasıl bi özgüven ya,kımse bısey yapamıyosa neden 3,5 atıyomus meslegımden olurum diye gklgfklgf
Sehrin tapusunu mu vermısler:KK70:
Bu arada intagramda profilinde devamlı formalı resmi var kızları böyle kandırıyor bu şerefli mesleği bir maske gibi içindeki öz güvensizliğe kötülüğe karşı kullanıyor insanları başka türlü ikna edemezdi

X