Sizinle konuşsunlar onlara göre (Nasıl rezil pis ruhlu yalancı hastalıkli biri olduğunu anlaşan benden özür dilerdin) böyle biriyim kızın birine bunu yazmış kız sormuş neden ne yaptı ki sana cevap yok neden böyle biriyim geçmişte evlenmiş boşanmış biriyim haksızlığı ihaneti kabul edemedigimden değersiz hissettiğimde sitem ettiğimden başka neden bulamazlar çocuğumla tek dişarı çıkmamda rezillik mis karşı çıkınca hatalarına bana ettiği küfürler ses yükseltmeler saldirmalar nedeniyle rezil oluyormuş buna da sebep benmişim hiç sinirlendirmesin diye ne olursa olsun sesimi cikarmamaliyim en kotusude bana sataşmasın saldırmasın diye kizimi alıp dışarı çıkıyorum ya ben sorumsuz ahlaksız bir kadın oluyormusumPisliklerinde boğulsunlar.
Bir avukatla görüşün elinizdeki deliller ile en doğru şekilde sizi yönlendirecektir.
ayrıca boşanma gerçekleşene kadar sizin çocuğunuzla o evde kalma hakkınız var diye biliyorum.
Hatta kira bile olsa eş kişisi kirasını faturasını vs. ödemek zorunda.
Ne ahlaksız pis insanmış bunlar ya, ALLAH bildiği gibi yapsın.
Bildiğim tüm küfürleri etmek istiyorum.
Sözde kızımı çok seviyorlar olup bitiyorlar onun için simdi herseyi daha net görüyorumkocan ve ailesi iğrenç insanlarmış ama mesleğini bu denli kaybetme korkusu olan birinin tehditleri de boş tehtid olur 9 aylık bebeğe üzüldüm iğrenç bir babası ve babaanne ve dedesi var rezaletler
torununu seven insan annesini üzmez yalan bunlar hep seven insan korkar torunumu göremem edemem diye yerinizde olsam göstermem çocuğu bunlar çocuğu hak etmiyor sonuçtaSözde kızımı çok seviyorlar olup bitiyorlar onun için simdi herseyi daha net görüyorum
Sen deli misin alacağın darp raporu yada şikayetin onun mesleği ile ilgili ceza alması için o kadar büyük bir delil ki. Ufacık bişey olursa hemen şikayetçi ol, darp olursa mutlaka al. Şikayetçi olup polisin gelmesi, senin şikayetçi olman, adli işlem olması ceza almadı İçin yeterli delik. Sadece ağzını sıkı tut, sana ceza gerdireceğim, işyerine söyleyeceğim gibi şeyler söyleme. Bu konuyu senin bildiğini bilmesin. Normalde işyerine adli vaka ile ilgili evrak gidince soruşturma açılır, açılmada da cimer den yazabilirsin. Sağlam dur, güçlü ol, elinde çok imkan ve delil var, o yüzden senin üstüne bu kadar gelip tehdit ediyorlar.Bana haklı olduğum her olayda bosanmak istediğimi kizimi alip gitmek istedigimi soyledigimde çok şiddet uyguladı sikayet ettim ancak arkadaşları ailesi sürekli araya girdi polisligi yanar kızına bakamaz sonra daha çok başına bela olur diye şikayetimi geri almak zorunda kaldım bu baskı altında iken
Hayır ben neden bekar bir adam almışım dertleri bu bizim oğlumuz sana uygun değildi diyorlar bende çok peşime düştü çevrem arkadaslar8m şahit inandım dedim inanmasaydin yalan olduğunu daha anlamadın mı diyorlar ya bu adama ama başka kadın alacağım evlendirecegim herkes düğün davul zurna bekliyor en küçük oğlum diyebiliyorlar ama önce tam istedikleri gibi kapalı dindar ev kızı istemişler dugune bir ay kala kızı bırakmış hiç bir sebep yokken şimdi anlıyorum ki o bayanları Allah kurtarmış keşke bende bu kadar geç olmadan ayrılmış olsaydımSizin için üzüldüm bu nasıl anne baba ya aklım almadı. Sanki siz keyfinizden boşanmış siniz elbet onlarinda yanına kalmaz
Evli bir adamla konuşan asiftelermi söylemiş bunu :) yapmayın Allah aşkına sakin kendinize suç bulmayin ,ne kadar kötü olursanız olun eşiniz denen mahlukatın bunu yapmaması gerekiyor , ataerkil bir toplumda kadının kadına yaptığı şiddet hay Allah im lütfen kendinizi koruyup koklayın siz kadinsiniz annesinin güçlü durunTeşekkür ederim bu tür konuştuğu bayanlar benim çok kötü ruhlu psikolojik sorunları olan birin olduğunu söylemiş
Oğlunun evli tanıdıklarının karısı ile haşna fişne peşinde olduğunu duyup, iki tokat atıp evinden kovmak yerine "yapar benim oğlum" diyen anne babadan ne bekliyorsunuz. Bu insanlara laf anlatmaya bile çalışmayın, zaten belaları başında. Kendi elleri ile besleyip büyütmüşler. Bu kadar karaktersiz adam daha kimbilir neler yaşatacak onlara. Bırak onları kendi pis kuyularının içinde sen çıkar kendini oradan.Hayır ben neden bekar bir adam almışım dertleri bu bizim oğlumuz sana uygun değildi diyorlar bende çok peşime düştü çevrem arkadaslar8m şahit inandım dedim inanmasaydin yalan olduğunu daha anlamadın mı diyorlar ya bu adama ama başka kadın alacağım evlendirecegim herkes düğün davul zurna bekliyor en küçük oğlum diyebiliyorlar ama önce tam istedikleri gibi kapalı dindar ev kızı istemişler dugune bir ay kala kızı bırakmış hiç bir sebep yokken şimdi anlıyorum ki o bayanları Allah kurtarmış keşke bende bu kadar geç olmadan ayrılmış olsaydım
Kocanızı yetiştirenlerde en az. Onun kadar berbat insanlar çoçuk var hemen boşanın diyemem size ama aile ile ilişkinizi tamamen bitirin sabır versin allah ki sizde o psikolojiye bürünmüşsünüz sizin hiç bir suçunuz yok evlendiğinizi yaşınızıda biliyordu kocanızbenim ikinci evliligim eşim daha önce hiç evlenmemisti aramızda 3 yas fark var ben büyüğüm esime gore. Tanisma asamasinda çok peşime düştü bu isin olmayacağını söylediğim halde peşimi bırakmadı beni ikna etme çabası ilgisi aylarca sürdü etkilendim sevmeye başladım ikna oldum evlendik şimdi bir bebeğimiz var ama evlendikten sonra adam çok değişti kaba saba agresif bir adam ortaya çıktı bana sürekli sataşan ağır sözler söyleyen sürekli kurallar koyan beni değiştirme çabasında olan herseyimi kısıtlayan bir adama döndü arkadaşlarımla gorusmemw bile engel oldu sonra ailesinin yanına tayini çıktı ve yeni taşındık oldukça sabırlı ve sakin biriyim eşime göre herseyini idare etmeye çalışıyor sözlerini dinliyor değer veriyorum istediği gibi bir eş oldum. Kızımıza da çok düşkün sorumluluk sahibi biri diye bazi ters huylarini idare ettim. 4 gun once hiç karistirmadigim telefonunu inceledim ve yıkıldım intagramdan kadınlarla cinsel içerikli konuşmalar sevgili olmaya ikna etmeye çalışmalar en kötüsü de üstelik kadının birine beni kotulemis bosanacagini söylemiş benimle tartışma sırasında yazışmalarımizin ekran resmini atmış gece bunları görünce sabah çantasını hazırladım ve kapının önüne koydum evden gonderdim bunu kabul edemeyeceğimi soyledim sorun çıkardı sanki gidip yattim mi buluştum mu bu kizlarla dedi ama kabullenemedim yine.sonra annesi babası beni karşısına aldı oğlumuz ne yapsa haklı sen evlenmiş boşanmış birisin oğlum bekardi inanmayacaktin kanmayacaktin yalanlarina oglumun dedi simdi ne yapsa aldatsa üstüne evlense sesin çıkmayacak sor7n çıkarmayacaksınız dedi ben şok ağla ağla çıktım evlerinden birde eşimin evlenmeden önce kendi adına evi var orda oturuyoruz kabul etmiyorsan oğlumun evini boşalt dediler üstüne oğlumuzu dugunlu davullu evlendirecegiz bekar biriyle dedi babası sizce ne yapmalıyım çok üzüldüm çok zoruma gitti siz olsanız ne yapardınız lütfen kırmadan üzmeden yorum yapın zaten çok zor duygularım
Babasının suratına tüketmekle başlayın.benim ikinci evliligim eşim daha önce hiç evlenmemisti aramızda 3 yas fark var ben büyüğüm esime gore. Tanisma asamasinda çok peşime düştü bu isin olmayacağını söylediğim halde peşimi bırakmadı beni ikna etme çabası ilgisi aylarca sürdü etkilendim sevmeye başladım ikna oldum evlendik şimdi bir bebeğimiz var ama evlendikten sonra adam çok değişti kaba saba agresif bir adam ortaya çıktı bana sürekli sataşan ağır sözler söyleyen sürekli kurallar koyan beni değiştirme çabasında olan herseyimi kısıtlayan bir adama döndü arkadaşlarımla gorusmemw bile engel oldu sonra ailesinin yanına tayini çıktı ve yeni taşındık oldukça sabırlı ve sakin biriyim eşime göre herseyini idare etmeye çalışıyor sözlerini dinliyor değer veriyorum istediği gibi bir eş oldum. Kızımıza da çok düşkün sorumluluk sahibi biri diye bazi ters huylarini idare ettim. 4 gun once hiç karistirmadigim telefonunu inceledim ve yıkıldım intagramdan kadınlarla cinsel içerikli konuşmalar sevgili olmaya ikna etmeye çalışmalar en kötüsü de üstelik kadının birine beni kotulemis bosanacagini söylemiş benimle tartışma sırasında yazışmalarımizin ekran resmini atmış gece bunları görünce sabah çantasını hazırladım ve kapının önüne koydum evden gonderdim bunu kabul edemeyeceğimi soyledim sorun çıkardı sanki gidip yattim mi buluştum mu bu kizlarla dedi ama kabullenemedim yine.sonra annesi babası beni karşısına aldı oğlumuz ne yapsa haklı sen evlenmiş boşanmış birisin oğlum bekardi inanmayacaktin kanmayacaktin yalanlarina oglumun dedi simdi ne yapsa aldatsa üstüne evlense sesin çıkmayacak sor7n çıkarmayacaksınız dedi ben şok ağla ağla çıktım evlerinden birde eşimin evlenmeden önce kendi adına evi var orda oturuyoruz kabul etmiyorsan oğlumun evini boşalt dediler üstüne oğlumuzu dugunlu davullu evlendirecegiz bekar biriyle dedi babası sizce ne yapmalıyım çok üzüldüm çok zoruma gitti siz olsanız ne yapardınız lütfen kırmadan üzmeden yorum yapın zaten çok zor duygularım
Şimdi senin şehit yakınlığından dolayı olan tayinini iptal ettir gorsun anyayi.konyayi mal herif.Evi benden önce almış hakkım zaten yok evinde ama ben düzenimi işimi gücümü bıraktım onunla tayini çıktığı yere geldim üstelik onu sürgün eder gibi 2000 nüfuslu bir kasabaya çıkmıştı tayini benim şehit yakınlığımi kullanıp ailesinin olduğu şehire tayini kabul edildi anlatmak istediğim şu pat diye geriye dönemem işimi gücümü toparlayıp öyle çıkabilirim dedim kabul etmiyorlar
O kadının kocasına o mesajları gönderirdim yemin ederim. Böyle cirkeflere daha çok şey yapılır ama...Evet dedim senin oğlun evli bir kadınla cinsel içerikli hatta kadının kocasına hakaret etmiş erkekliğiyle alay etmiş dedim birde abisinin arkadaşının eşi ve hiç kızmadı baba yapar yapar seni ilgilendirmez dedi ya çıldırdım oldu dedi yarın bu kadının kocası öğrense oda çirkinlik olsun diye gelip bana asilsa bunları yazsa yada kapınıza gelse sizi rezil etse benim karımla sizin oğlunuzun ne işi var diye rezil kepaze olursunuz dedim kimse yapamaz bize bunu dedi ben şokkk
Hiçbir şey yapamazlar. Önce mesajları gönder sonra karakola git böyle böyle tehditler var de. Mesaj ise mesaj. Konuşma ise tekrar ara ağızlarını kaydet tehditle konuşmayı git karakolaKadının kocasına göndersem kötü olur diye düşündüm kadının 3 çocuğu var ve Kocam öldürür eşini dedi sonra yıllardır arkadaşlarmis hep böyle konuşurms eşim ama kadına kizdim sizi ayarlayıp cinsellik yaşamak istiyor siz gülüp geçiyor sacmalagg yazıyorsunuz sohbete devam ediyorsunuz dedim biraz hata yaptım ama bisey yaşamadık sonuçta diyor çözemedim bu pişkinlik. Bird3 ablası beni uyardı kocasına söylersen bizim aileyi rezil edersin dedi malum kişide tehdit etti beni ailene zarar veririm Kocasina söylersen eğer diye
Siz o sekilde bir evlilik yapmazsiniz o zaman. Yetiskin insanlar gizli sakli yalan bisey olmadan isteyerek evlenmis. Adam arkadasinin karisina yavsayip karisini dovuyor burda sorun kadinin 3 yas buyuk olup evlenmis ayrilmis olmasi mi?Kusura bakmayın da bence balık baştan kokmuş.yobaz diyenler olabilir ama ben evlenip, boşanmış biriyle hiç evlenmemiş birinin birlikte olmasını hiç uygun bulamıyorum.üstelik kadın da 3 yaş büyük.yani bence denklik olmadığı için sıkıntı çıkıyor.romantiklik yapamayacağım
Madem ortada bir sorun var bence evet. Sonuçta mutlu mesut bir evlilik için bunu söylemiyorum ki.bence denk değiller.denk olsalar belki bunlar yaşanmayacaktı. Hümanizmle peynir gemisi yürümüyor maalesef. Normalde 5 kere düşünecekse evlenmiş ayrılmış biriyle evlenmek için 15 defa düşünür insanlar.tabi kaliteli ve normal olanları.herkes bu kadar önemli bir kararı çok iyi düşünmeli.Siz o sekilde bir evlilik yapmazsiniz o zaman. Yetiskin insanlar gizli sakli yalan bisey olmadan isteyerek evlenmis. Adam arkadasinin karisina yavsayip karisini dovuyor burda sorun kadinin 3 yas buyuk olup evlenmis ayrilmis olmasi mi?
bende ilk yorumunuzda sizi pasif görüp kızacaktım tam
boşanmak en doğrusu tabi ama yanına kar bırakmayın
o adi ailesi de sizi savunmaz tabi baştan da istememişler belli oldu
ekonomik gücünüz var mı? aileniz arkanızda mı?
ailesine veya eşinize aynısını ben yapsam ne düşünürdün diye sorun diyeceğim de aman elinden bir kaza çıkar normal değil
Peki beni seçmesi istemesi için onu zorlamadim peşimi bırakmayan kendisi bır bayan olarak aynısını sizde düşünüyorsanız yorum yapamam fikriniz için erkekler bu işi çokta güzel yapıyor kendilerinden yaşça küçük bekar bayanları kendilerine layık görüyorlar ben tanisarqk ikna oldum öyle evlendik sevdim inandım guvendimKusura bakmayın da bence balık baştan kokmuş.yobaz diyenler olabilir ama ben evlenip, boşanmış biriyle hiç evlenmemiş birinin birlikte olmasını hiç uygun bulamıyorum.üstelik kadın da 3 yaş büyük.yani bence denklik olmadığı için sıkıntı çıkıyor.romantiklik yapamayacağım
Avukatla görüştüm Bayaa dişli bayan bir avukat once şerh koy eve dedi gittim başvuru yaptım yarın belediyeye yazı yazılıp şerh koyulacak sonra vekalet oluşturup dava açacağızBugün avukatla görüşecek misiniz, ailenizle konuştunuz mu
Evlenmiş ayrılmış olmak büyük sorun mu insanlar anlaşamadığında sıkıntı üzüntü yaşadığında bosanmayip mutsuz yaşamayı tercih ettiğinde daha kötü sonuçlarla karşılaşıyorMadem ortada bir sorun var bence evet. Sonuçta mutlu mesut bir evlilik için bunu söylemiyorum ki.bence denk değiller.denk olsalar belki bunlar yaşanmayacaktı. Hümanizmle peynir gemisi yürümüyor maalesef. Normalde 5 kere düşünecekse evlenmiş ayrılmış biriyle evlenmek için 15 defa düşünür insanlar.tabi kaliteli ve normal olanları.herkes bu kadar önemli bir kararı çok iyi düşünmeli.