Aldatıldım, ailesi eşimi haklı görüyor, ne yapmaliyim sizce?

Eski evliliğimde sorunlarım olmazsa bosanmayi istemezdim kim isterki yapboz yaşamayı birbinsani aynı evde yaşayınca doğru taniyabiliyorsun

Amin ben yüzlerine karşı soyledim sizi Allah a havale ediyorum bana layık gördüğünüz hayat sizi bulsun dedim

Siz o sekilde bir evlilik yapmazsiniz o zaman. Yetiskin insanlar gizli sakli yalan bisey olmadan isteyerek evlenmis. Adam arkadasinin karisina yavsayip karisini dovuyor burda sorun kadinin 3 yas buyuk olup evlenmis ayrilmis olmasi mi?
Böyle düşünen kendilerine değer vermeyen kadınları görünce üzülüyorum erkekler herseyi kendilerine hak görüyorlar yaşın görüntünün evlenmiş boşanmış olmanın derdi yok onlar iicin gayette mutlular baba hemen yeni bekar birini alma evlendirme düşüncesi taşıyor boşanmış oğlu için toplum da kadinlar sizin gibi düşünen insanlar yüzünden mutsuz

Koskoca insanların güya anne baba olmuş insanların hatta güya insan olanın diyeceği laflar mi bunlar... Yazık......

Haklısın o zaman ne diyeyim.boşanacaksın bitecek gidecek yani.olacak olan o.merak etme herşey unutuluyor.

Aile yi her yerden engelledim bugün gorumcelerim aradindurdu cevap vermedim kendiside engelde yazmış mesaj ara konuşalım ama hiç dönüş yapmadim bana isyeri kuruyor ya bununla ilgili muhatap olacak sizce kurduğu Bayaa masraf ettiği işyerini kabul edeyim mi yalnız ina boşanma ve tazminat actigimi öğrendiğinde isyerini iptal eder

Haklısın o zaman ne diyeyim.boşanacaksın bitecek gidecek yani.olacak olan o.merak etme herşey unutuluyor.
Evet unutuluyor bugün eski arkadaşlarımdan biri aradı ve ben biraz bu konu üzerine dertleştim bana aman boşanma sabırlı ol bekle ikinci evliliğinde biterse insanlar sorunu sende arar olmaz vs yapti moralim bozuldu toplum çok ön yargılı zaten sorunu bende arayacaklar ama yapabilecek biseyim yok hayal kurmustum çok sevebileceğim mutlu bir evliligim olur diye olmadi

Maalesef uzağım teşekkür ederim ilginiz için

Alması derken , hani babada kalmalı şeklinde ..yoksa hiç bir şekilde alamaz
Soyle birkaç kere tartışma sonrası boşanmak istedigimi soyledim ve kızımı ver bana öyle boşan kabul ederim dedi sonra zaten 5 yas dolunca çocuğu bana verecekler dedi bir şekilde çocuğu senden alacagim dedi bana
Acaba çocuğu almak için 5 yaşına kadar beni oyalamayi düşünüyorlardı

Ben erkekte yaş farkinda takıntılı biriydim bu nedenle yaşını sormustum ilk ki görüntüsü benden çok büyük gösteriyordu zaten ama bana yalan söylemişti aynı yaşta olduğumuzu biliyordum evlenmeye karar verince yaşını kimlikte gördüm ben şok küçük yazdirmislqr dedi bana

Asla telefonunu elime almazdım hiç şüphe etmedim sürekli evdeyd8 evden çıkmazdı herzaman beni görüntülü arar kızıyla konuşurdu aklıma gelmedi güveniyordum ailesinin şehrine tasindiktsn sonra gece görevden gelmis uyudu öyle baktım şifresini de biliyordum

Bende bu cesaretlerine şaşırıyorum ben çok iyi niyetli oldum sabırlı sakın bekledim oğullarının öfke kontrolsuzlugune ya ondan yüz buldular hep düzelir bulunduğunuz şehirden ayrılın düzelir denildi banq

Alın işyerini devredin başkasına çatır öatır yiyin emin ol annenin sütü kadar helal bence

Alın işyerini devredin başkasına çatır öatır yiyin emin ol annenin sütü kadar helal bence
Az önce kapı çaldı geldi kapıda bisey söyleyip çıkacağım dedi bana bu evden çıkma isyerininde işi bitmek üzere isyerini de sana bırakıyorum evi de vs yaptı seni akrabalara soyledim sana dönerse işler için yardımcı olursun vs yaptı bende artık yeni kararlar aldım bunları konuşmayacağım öğrenirsin dedim ne yani dünyanın parasını harcadım isyerine çalıştırmayacakmsn dedi evet dedim bana zararı borcu kalacak yani dedi beni ilgilendirmez dedim

Yine eski konulari acmaya basladi bende basim ağrıyor konuşmak istemiyorum dedim Sonra evdeki alkolleri aldı çıktı kapıyı kapattım arkasından tek kelime etmedim görevden çıkmıştı formalı ve kızımın yarın aşısı varmış yarın gelicem birlikte götüreceğim dedi gerek yok ben götürürüm hayır dedi kızımı sen yalnız götüremezsin vs yaptı uzatmadım kapıyı kapadim

Çocuğumu aşıya götürmek için gelmesine izin vermeliyim mi sizce bu hiç biswt olmamış gibi yaptığı yanına kar kalacak devamı da gelecek biliyorum olayı kapatmaya çalışıyor işte aşı iş vs gibi bahanelerle etrafımda dolaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…