Aldatıldım, ailesi eşimi haklı görüyor, ne yapmaliyim sizce?

Allah askina bu cahil cuhelalarla muhattap olmayin.Anlatamazsiniz bu dinazorlara bisy.

Acaba polisligini nasil yakabilirsiniz bunun.Hayir boyleleri benim vergimle maas alamasin!
Siddet goren,kocasi aldatan kadinlar sikayete gidince kocandir yapar don evine diyip yollayan tipler bunlar!Bunlar yuzunden kac kadin canindan oldu bitmiyorlar!

Ne yapmalıyım derken kadın olduğunuz için suçlu olan taraf siz oldunuz bu ayrı mesele de bunu kabul edemem diyerek boşanmayı istemişsiniz zaten ailesi sizi haklı görse ne olur ki boşandıktan sonra sizi bakacak değiller ya ev de eşinizinmiş boşanma durumunda evden çıkacak olan sizsiniz
Üzgünüm ama boşanacaksanız kendinize yeni bir düzen kurmaktan başka çareniz yok

Sizde o kandırdığı kadınlar gibi kurbanlardan biri olmuşsunuz. En acısı da bu

Her şeyi ifşa edeceksiniz ondan sonra görecekler yapabiliyorlar mı yapamıyorlar mı
Ondan sonra da onlar şokk

Benimde eşim bir hatasından dolayı çiçek alıp özür dilemişti ailesinin yanına gidince aynı cesaretten ona da gelmişti. Onlar sen Haklısın diyor ona çünkü ordan cesaret alıyor

Onların ki deli saçması. Açıklama yapmak zorunda değilsin kendi oğullarına kızsınlar senin suçun yok sakın ha ezilme karşılarında. Hale bak aldatan oğullarını korumak için gelinine neden inandın diye kızıyorlar suç sende değil oğullarında hemde kendilerinde bu zihniyetle çocuk yetiştirirlerse böyle olur işte

Siz neden ailenizin şehrine gitmek istemiyorsunuz ki
Aynı kaderi paylaşıyoruz. Benimde eşim sizin eşinizle aynı meslek mensubu. Onun ilk evliliği benim 2.evliliğim. 2 çocuğumuz var.
Benim başıma böyle birşey gelse değil 2 5.evliliğim olsa donuna kadar alır (mesleğide dahil) ailemin yanına gidip kendime çocuklarımla yeni bir hayat kurardım.

Kendisinede hep hatırlatırım zaten. Benim utanacak birşeyim yok. İnsanlarında ne diyip demeyeceği hiç umrumda olmaz. Bir kaç gün konuşurlar sonra konuşacak yeni şeyler bulurlar nasılsa
Bence sizinde yapacağınız ilk etapta ailenizin kanatları altına gidip kafanızı toparlamak. Tabi o arada avukat tutup herşeyi dökmeniz Ben olsam işini bile karıştırır aforoz ettiririm kendisini.

Sizi aldattığı kadınların hepsi değişirde eşiniz değişmez o konuda birşey yapmayın zaten Çamur insanlara bulaşmayın, çok severler çamurlarını sıçratmayı. Boşuna başınızı ağrıtmayın 3. kişilerle

İnşallah hayatınız bundan sonra bebeğinize birlikte daha iyi olur

Ne aile aile.ne de.koca kocaymis. İlla yatmak gerekmiyor bana göre de aldatma sayılması için. En iyisini yapmissiniz

Eşinizden de ailesinden de bi b... olmaz. Eninde sonunda bu ilşki biter. ama siz, "napayım acaba" diye düşünerek, sadece acıyı uzatrsınız. Bi tereddüte düşmeniz hata. İşiniz mesleğiniz paranız var mı? Aileniz yanınızda olur mu?

hee kadina bakk.. manyak mi??
evlenmiş boşanmiş oluyor oğlu bekarmiş pekk bide 9 aylık bebegi var..
bak bekar biri çocuklu adami kabul etmezler emin olun çoook arasinlarrr birak gitsin...
off sinirlendim iyice.

"Yani bizim oğlan zaten şeref yoksunu..
Biz onu böyle sevdik..
Sende böyle sev" demek istemiş kocanın ailesi.
Ayrıca bu aile seni gelinleri olarak da asla kabul etmemiş.
Hiçbir zaman böyle bir yerin olmamış onların gözünde.
Hiç evlenmemiş bir kız marifetse bir evlilik eskitmis oğlunu neden alsın ki o kız :)
O kız da gider daha önce evlenmiş bir erkek bulur.Sanki ne kadar bekar kız varsa bu hanzonun kapısında bekliyor :)
Yani KV'en ağır saçmalıyor.
Resmen konuşmuyor da ağzından s.c.yor.
Hemen kurtul bunlardan imkanın varsa..

eşinin ailesi tarafindan ezilmek mi istiyorsun ???

Ailesi ne ki kendi ne olsun. O ana babanın yetiştirdiğinden de böyle ancak bu çıkar zaten.

Ne adamdan fayda var ne de o iğrenç aileden. Oğluna bekar alacakmış öküz herif. Üzülme dikkat et kendine . Al çantanı çık . Hersey alttan alınır ama aldatma sanıyorum ki alttan alınamaz . Aç davanı . Anne baba varsa al kızını onların yanına git. Bir de iş bulursan çalışırsan senden iyisi yok Rabbim yar ve yardımcın olsun

Kadın bunu yaparken sizi düşünmedi sizinde onu düşünmenize gerek yok kötü hissetmeyin siz güçlü bı insansınız buna eminim karaktersizlik o ahlaksizda
Teşekkür ederim bu tür konuştuğu bayanlar benim çok kötü ruhlu psikolojik sorunları olan birin olduğunu söylemiş

Kaldırıldığını çok iyi anlamış durumdayım tabiki boşanıp kendime yeni bir duzen kurma hedefindeyim konuyu açma sebebim hem dertleşmek hemde evden beni çıkarmak istemeleri henüz bir düzenim yok

Mesleğim var zaten sadece bu rezillikleri yaşadıktan sonra ailemin bulunduğu sehir e dönmek istemiyorum onlarda bosaniyorsan bunları kabul edip oturmuyorsan burdan gideceksin bizim aile akraba burda çok seni gelinimiz biliyorlardı rezil oluruz burda bir askılı giysen bile

Benimde eşim bir hatasından dolayı çiçek alıp özür dilemişti ailesinin yanına gidince aynı cesaretten ona da gelmişti. Onlar sen Haklısın diyor ona çünkü ordan cesaret alıyor
Aile den cesaret almaya başladı aile yapısı baskı yapıyor yalnız kızımın babasının da kişiliğinde ciddi problem var tek sebep aile dolduruşu değil belki aile çirkin davranışlarının arkasında durmazsa belki bir nebze hatalı olduğunu düşünür

Aileniz ile eşinizin ailesi ayni şehirde mi ? Pek anlayamadım. Onlara verilecek çok cevap var da ağız kirletmeye değmez edepsizin hakkından Allah gelir bence. İnsan baş edemez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…