- 21 Ağustos 2015
- 31.344
- 95.019
- 37
Allah askina bu cahil cuhelalarla muhattap olmayin.Anlatamazsiniz bu dinazorlara bisy.Evet dedim senin oğlun evli bir kadınla cinsel içerikli hatta kadının kocasına hakaret etmiş erkekliğiyle alay etmiş dedim birde abisinin arkadaşının eşi ve hiç kızmadı baba yapar yapar seni ilgilendirmez dedi ya çıldırdım oldu dedi yarın bu kadının kocası öğrense oda çirkinlik olsun diye gelip bana asilsa bunları yazsa yada kapınıza gelse sizi rezil etse benim karımla sizin oğlunuzun ne işi var diye rezil kepaze olursunuz dedim kimse yapamaz bize bunu dedi ben şokkk
Acaba polisligini nasil yakabilirsiniz bunun.Hayir boyleleri benim vergimle maas alamasin!Ailemle tanışma asamasinda Babam hastalandı anı oldu ve 20 gün içinde vefat etti bu yüzden ailem onunla ilgilenemedi sözde sıcaklık göstermemiş benim ailem dalyan gibi bekar polis çocuk bulmuş vs gibis8nden bunlara kinlendi durdu sonra aileme gitmeme engel oldu en küçük tartismada ailemi arayıp beni şikayet etti ben yapmadım kendisi yaptı bunu sonra aralari açıldı
Her şeyi ifşa edeceksiniz ondan sonra görecekler yapabiliyorlar mı yapamıyorlar mıEvet dedim senin oğlun evli bir kadınla cinsel içerikli hatta kadının kocasına hakaret etmiş erkekliğiyle alay etmiş dedim birde abisinin arkadaşının eşi ve hiç kızmadı baba yapar yapar seni ilgilendirmez dedi ya çıldırdım oldu dedi yarın bu kadının kocası öğrense oda çirkinlik olsun diye gelip bana asilsa bunları yazsa yada kapınıza gelse sizi rezil etse benim karımla sizin oğlunuzun ne işi var diye rezil kepaze olursunuz dedim kimse yapamaz bize bunu dedi ben şokkk
Benimde eşim bir hatasından dolayı çiçek alıp özür dilemişti ailesinin yanına gidince aynı cesaretten ona da gelmişti. Onlar sen Haklısın diyor ona çünkü ordan cesaret alıyorZaten boşanmak istiyorum kendimi hiç bu kadar değersiz hissetmedim bana evden çıkmıyorum diyor bir mesajla beni yargılayamazsın evlendiğimizden beri kimseye dokunmuş degilim diyor ama pişman birdaha yapmayacam gibi bi çabası yok karışamazsın bu kadarına demeye getirdi ailesinin yanına geldikt3n sonra buna olmadık cesaret geldi anlamış degilim
Onların ki deli saçması. Açıklama yapmak zorunda değilsin kendi oğullarına kızsınlar senin suçun yok sakın ha ezilme karşılarında. Hale bak aldatan oğullarını korumak için gelinine neden inandın diye kızıyorlar suç sende değil oğullarında hemde kendilerinde bu zihniyetle çocuk yetiştirirlerse böyle olur işteEvet çok üzülüyorum bu kadarını haketmedim en kötü insan bunları haketmez en başından bu adam peşime düşerken aylarca herseyimi biliyordu dedim söyledikleri tek söz senin pes8ne düştüğünde bizi bulsaydın bizi arasaydin engel olurduk diyorlar iyide 30 unu bulmuş adam ayrı şehirde görev yapıyor ve ben sizi tanımıyorum nasıl bulup oğlunuza sahip çıkın peşimi bıraksın derim dedim bende inandım sevdim ilgisinden etkilendim aklım kaydı dedim aynısının başlarına gelmesinden korkmuyorlar gelemezmis kimse onlara bunu yapamazms cesaret edemezmis ben de inanmasaymisim çocuk olmasaymis
Ne aile aile.ne de.koca kocaymis. İlla yatmak gerekmiyor bana göre de aldatma sayılması için. En iyisini yapmissinizbenim ikinci evliligim eşim daha önce hiç evlenmemisti aramızda 3 yas fark var ben büyüğüm esime gore. Tanisma asamasinda çok peşime düştü bu isin olmayacağını söylediğim halde peşimi bırakmadı beni ikna etme çabası ilgisi aylarca sürdü etkilendim sevmeye başladım ikna oldum evlendik şimdi bir bebeğimiz var ama evlendikten sonra adam çok değişti kaba saba agresif bir adam ortaya çıktı bana sürekli sataşan ağır sözler söyleyen sürekli kurallar koyan beni değiştirme çabasında olan herseyimi kısıtlayan bir adama döndü arkadaşlarımla gorusmemw bile engel oldu sonra ailesinin yanına tayini çıktı ve yeni taşındık oldukça sabırlı ve sakin biriyim eşime göre herseyini idare etmeye çalışıyor sözlerini dinliyor değer veriyorum istediği gibi bir eş oldum. Kızımıza da çok düşkün sorumluluk sahibi biri diye bazi ters huylarini idare ettim. 4 gun once hiç karistirmadigim telefonunu inceledim ve yıkıldım intagramdan kadınlarla cinsel içerikli konuşmalar sevgili olmaya ikna etmeye çalışmalar en kötüsü de üstelik kadının birine beni kotulemis bosanacagini söylemiş benimle tartışma sırasında yazışmalarımizin ekran resmini atmış gece bunları görünce sabah çantasını hazırladım ve kapının önüne koydum evden gonderdim bunu kabul edemeyeceğimi soyledim sorun çıkardı sanki gidip yattim mi buluştum mu bu kizlarla dedi ama kabullenemedim yine.sonra annesi babası beni karşısına aldı oğlumuz ne yapsa haklı sen evlenmiş boşanmış birisin oğlum bekardi inanmayacaktin kanmayacaktin yalanlarina oglumun dedi simdi ne yapsa aldatsa üstüne evlense sesin çıkmayacak sor7n çıkarmayacaksınız dedi ben şok ağla ağla çıktım evlerinden birde eşimin evlenmeden önce kendi adına evi var orda oturuyoruz kabul etmiyorsan oğlumun evini boşalt dediler üstüne oğlumuzu dugunlu davullu evlendirecegiz bekar biriyle dedi babası sizce ne yapmalıyım çok üzüldüm çok zoruma gitti siz olsanız ne yapardınız lütfen kırmadan üzmeden yorum yapın zaten çok zor duygularım
Eşinizden de ailesinden de bi b... olmaz. Eninde sonunda bu ilşki biter. ama siz, "napayım acaba" diye düşünerek, sadece acıyı uzatrsınız. Bi tereddüte düşmeniz hata. İşiniz mesleğiniz paranız var mı? Aileniz yanınızda olur mu?benim ikinci evliligim eşim daha önce hiç evlenmemisti aramızda 3 yas fark var ben büyüğüm esime gore. Tanisma asamasinda çok peşime düştü bu isin olmayacağını söylediğim halde peşimi bırakmadı beni ikna etme çabası ilgisi aylarca sürdü etkilendim sevmeye başladım ikna oldum evlendik şimdi bir bebeğimiz var ama evlendikten sonra adam çok değişti kaba saba agresif bir adam ortaya çıktı bana sürekli sataşan ağır sözler söyleyen sürekli kurallar koyan beni değiştirme çabasında olan herseyimi kısıtlayan bir adama döndü arkadaşlarımla gorusmemw bile engel oldu sonra ailesinin yanına tayini çıktı ve yeni taşındık oldukça sabırlı ve sakin biriyim eşime göre herseyini idare etmeye çalışıyor sözlerini dinliyor değer veriyorum istediği gibi bir eş oldum. Kızımıza da çok düşkün sorumluluk sahibi biri diye bazi ters huylarini idare ettim. 4 gun once hiç karistirmadigim telefonunu inceledim ve yıkıldım intagramdan kadınlarla cinsel içerikli konuşmalar sevgili olmaya ikna etmeye çalışmalar en kötüsü de üstelik kadının birine beni kotulemis bosanacagini söylemiş benimle tartışma sırasında yazışmalarımizin ekran resmini atmış gece bunları görünce sabah çantasını hazırladım ve kapının önüne koydum evden gonderdim bunu kabul edemeyeceğimi soyledim sorun çıkardı sanki gidip yattim mi buluştum mu bu kizlarla dedi ama kabullenemedim yine.sonra annesi babası beni karşısına aldı oğlumuz ne yapsa haklı sen evlenmiş boşanmış birisin oğlum bekardi inanmayacaktin kanmayacaktin yalanlarina oglumun dedi simdi ne yapsa aldatsa üstüne evlense sesin çıkmayacak sor7n çıkarmayacaksınız dedi ben şok ağla ağla çıktım evlerinden birde eşimin evlenmeden önce kendi adına evi var orda oturuyoruz kabul etmiyorsan oğlumun evini boşalt dediler üstüne oğlumuzu dugunlu davullu evlendirecegiz bekar biriyle dedi babası sizce ne yapmalıyım çok üzüldüm çok zoruma gitti siz olsanız ne yapardınız lütfen kırmadan üzmeden yorum yapın zaten çok zor duygularım
eşinin ailesi tarafindan ezilmek mi istiyorsun ???Ailem bilse zaten dön hemen derler ailem en başından bosanmami istedi hep arkamdalar sevinirler dönünce yalnız ben o şehirde ikinci evliliğimi bitirmiş biri olarak dönmek istemiyorum yeni bir şehirde yeni bir hayat kurmak istiyorum istediğim bu
Ailesi ne ki kendi ne olsun. O ana babanın yetiştirdiğinden de böyle ancak bu çıkar zaten.Yok bu konuşmalar ve düşüncelerden sonra aynı şeyi düşünüyorum dedim kendi kızlarinizin başına gelmesini istemediginizi neden bana layık görüyorsunuz neymiş ben evlenmiş ayrılmış biriymişim oğlunuz beni ikna etmek için çok peşime düştü bırakmadı yakamı dedim inanmayacaktin yalanlarina dediler
Ne adamdan fayda var ne de o iğrenç aileden. Oğluna bekar alacakmış öküz herif. Üzülme dikkat et kendine . Al çantanı çık . Hersey alttan alınır ama aldatma sanıyorum ki alttan alınamaz . Aç davanı . Anne baba varsa al kızını onların yanına git. Bir de iş bulursan çalışırsan senden iyisi yokbenim ikinci evliligim eşim daha önce hiç evlenmemisti aramızda 3 yas fark var ben büyüğüm esime gore. Tanisma asamasinda çok peşime düştü bu isin olmayacağını söylediğim halde peşimi bırakmadı beni ikna etme çabası ilgisi aylarca sürdü etkilendim sevmeye başladım ikna oldum evlendik şimdi bir bebeğimiz var ama evlendikten sonra adam çok değişti kaba saba agresif bir adam ortaya çıktı bana sürekli sataşan ağır sözler söyleyen sürekli kurallar koyan beni değiştirme çabasında olan herseyimi kısıtlayan bir adama döndü arkadaşlarımla gorusmemw bile engel oldu sonra ailesinin yanına tayini çıktı ve yeni taşındık oldukça sabırlı ve sakin biriyim eşime göre herseyini idare etmeye çalışıyor sözlerini dinliyor değer veriyorum istediği gibi bir eş oldum. Kızımıza da çok düşkün sorumluluk sahibi biri diye bazi ters huylarini idare ettim. 4 gun once hiç karistirmadigim telefonunu inceledim ve yıkıldım intagramdan kadınlarla cinsel içerikli konuşmalar sevgili olmaya ikna etmeye çalışmalar en kötüsü de üstelik kadının birine beni kotulemis bosanacagini söylemiş benimle tartışma sırasında yazışmalarımizin ekran resmini atmış gece bunları görünce sabah çantasını hazırladım ve kapının önüne koydum evden gonderdim bunu kabul edemeyeceğimi soyledim sorun çıkardı sanki gidip yattim mi buluştum mu bu kizlarla dedi ama kabullenemedim yine.sonra annesi babası beni karşısına aldı oğlumuz ne yapsa haklı sen evlenmiş boşanmış birisin oğlum bekardi inanmayacaktin kanmayacaktin yalanlarina oglumun dedi simdi ne yapsa aldatsa üstüne evlense sesin çıkmayacak sor7n çıkarmayacaksınız dedi ben şok ağla ağla çıktım evlerinden birde eşimin evlenmeden önce kendi adına evi var orda oturuyoruz kabul etmiyorsan oğlumun evini boşalt dediler üstüne oğlumuzu dugunlu davullu evlendirecegiz bekar biriyle dedi babası sizce ne yapmalıyım çok üzüldüm çok zoruma gitti siz olsanız ne yapardınız lütfen kırmadan üzmeden yorum yapın zaten çok zor duygularım
Teşekkür ederim bu tür konuştuğu bayanlar benim çok kötü ruhlu psikolojik sorunları olan birin olduğunu söylemişKadın bunu yaparken sizi düşünmedi sizinde onu düşünmenize gerek yok kötü hissetmeyin siz güçlü bı insansınız buna eminim karaktersizlik o ahlaksizda
Kaldırıldığını çok iyi anlamış durumdayım tabiki boşanıp kendime yeni bir duzen kurma hedefindeyim konuyu açma sebebim hem dertleşmek hemde evden beni çıkarmak istemeleri henüz bir düzenim yokNe yapmalıyım derken kadın olduğunuz için suçlu olan taraf siz oldunuz bu ayrı mesele de bunu kabul edemem diyerek boşanmayı istemişsiniz zaten ailesi sizi haklı görse ne olur ki boşandıktan sonra sizi bakacak değiller ya ev de eşinizinmiş boşanma durumunda evden çıkacak olan sizsiniz
Üzgünüm ama boşanacaksanız kendinize yeni bir düzen kurmaktan başka çareniz yok
Sizde o kandırdığı kadınlar gibi kurbanlardan biri olmuşsunuz. En acısı da bu
Mesleğim var zaten sadece bu rezillikleri yaşadıktan sonra ailemin bulunduğu sehir e dönmek istemiyorum onlarda bosaniyorsan bunları kabul edip oturmuyorsan burdan gideceksin bizim aile akraba burda çok seni gelinimiz biliyorlardı rezil oluruz burda bir askılı giysen bileNe adamdan fayda var ne de o iğrenç aileden. Oğluna bekar alacakmış öküz herif. Üzülme dikkat et kendine . Al çantanı çık . Hersey alttan alınır ama aldatma sanıyorum ki alttan alınamaz . Aç davanı . Anne baba varsa al kızını onların yanına git. Bir de iş bulursan çalışırsan senden iyisi yokRabbim yar ve yardımcın olsun
Aile den cesaret almaya başladı aile yapısı baskı yapıyor yalnız kızımın babasının da kişiliğinde ciddi problem var tek sebep aile dolduruşu değil belki aile çirkin davranışlarının arkasında durmazsa belki bir nebze hatalı olduğunu düşünürBenimde eşim bir hatasından dolayı çiçek alıp özür dilemişti ailesinin yanına gidince aynı cesaretten ona da gelmişti. Onlar sen Haklısın diyor ona çünkü ordan cesaret alıyor
Aileniz ile eşinizin ailesi ayni şehirde mi ? Pek anlayamadım. Onlara verilecek çok cevap var da ağız kirletmeye değmez edepsizin hakkından Allah gelir bence. İnsan baş edemez .Mesleğim var zaten sadece bu rezillikleri yaşadıktan sonra ailemin bulunduğu sehir e dönmek istemiyorum onlarda bosaniyorsan bunları kabul edip oturmuyorsan burdan gideceksin bizim aile akraba burda çok seni gelinimiz biliyorlardı rezil oluruz burda bir askılı giysen bile