• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım affettim olmuyor

arkadaşlar çok teşekkür ediyorum zahmet edip bi cümle dahi yazan herkese.acı sözler söyleyenler de başım üstüne.belki insan dertli olunca gerçekleri tam göremiyor.belki onlar sayesinde gözümün görmediği yerleri daha iyi görüyorum. bu iş kesin bitecek. boşanacağım. evladım sınavı kazansın. Rabbimden tek dileğim bu. erkek çocuğu üniversite ortamı dersleri olacak kız arkadaşı olacak sosyal hayatı olacak zaten bizden yavaş yavaş kopacak ben bunların farkındayım. ben ne yapacağım yani hergün bu adamın suratına bakıp onun hanetinin kahrını mı çekeceğim. biliyorum çok zor. ama yapmak zorundayım. ben yolumu doğruya çevirirsem Allah yardım eder diye düşünüyorum. nasıl onunla birlikte yaşayabilirim ki? kendisi büyük aşkına ulaşmak için beni önünde engel görüyor. bana acıyor. ben onun vicdanını sızlatıyorum. olacak bir şey değil hakikaten. tamam depresyonda ama ben bunun ne bileyim birazı aşksa birazı pişmanlık sanıyordum. ben onun bu kadar çaresizlik içinde kıvrandığını bilemedim.adama bak ancak ecelimle ölürsem kavuşacaklarmış. Allahın izniyle kimin eceliyle öleceğini yine ancak Allah bilir.durun bakalım kader daha ne sürprizler hazırlıyor.ben evet aralarından çekileceğim. ama işte tam o anda engel sandıkları şey ortadan kalkınca aşklarının büyüklüğünü sınayacak Allah. ne aşkmış arkadaş.insana yirmi yıllık hayat arkadaşının ecelini hayal kurduruyor. ama evladım için üç ay daha dilimi ısırıp dişimi sıkıp oturacağım. bu sadece oğlumun sınavı değil bu benim de sınavım.

arkadaşlar çok teşekkür ediyorum zahmet edip bi cümle dahi yazan herkese.acı sözler söyleyenler de başım üstüne.belki insan dertli olunca gerçekleri tam göremiyor.belki onlar sayesinde gözümün görmediği yerleri daha iyi görüyorum. bu iş kesin bitecek. boşanacağım. evladım sınavı kazansın. Rabbimden tek dileğim bu. erkek çocuğu üniversite ortamı dersleri olacak kız arkadaşı olacak sosyal hayatı olacak zaten bizden yavaş yavaş kopacak ben bunların farkındayım. ben ne yapacağım yani hergün bu adamın suratına bakıp onun hanetinin kahrını mı çekeceğim. biliyorum çok zor. ama yapmak zorundayım. ben yolumu doğruya çevirirsem Allah yardım eder diye düşünüyorum. nasıl onunla birlikte yaşayabilirim ki? kendisi büyük aşkına ulaşmak için beni önünde engel görüyor. bana acıyor. ben onun vicdanını sızlatıyorum. olacak bir şey değil hakikaten. tamam depresyonda ama ben bunun ne bileyim birazı aşksa birazı pişmanlık sanıyordum. ben onun bu kadar çaresizlik içinde kıvrandığını bilemedim.adama bak ancak ecelimle ölürsem kavuşacaklarmış. Allahın izniyle kimin eceliyle öleceğini yine ancak Allah bilir.durun bakalım kader daha ne sürprizler hazırlıyor.ben evet aralarından çekileceğim. ama işte tam o anda engel sandıkları şey ortadan kalkınca aşklarının büyüklüğünü sınayacak Allah. ne aşkmış arkadaş.insana yirmi yıllık hayat arkadaşının ecelini hayal kurduruyor. ama evladım için üç ay daha dilimi ısırıp dişimi sıkıp oturacağım. bu sadece oğlumun sınavı değil bu benim de sınavım.
Eşinizle konuşun sanki işi çıkmış gibi gitsin kalsın başka bir yerde oğlunuza belli etmeyin durumları,bence aynı evde daha fazla yaşamayın,sınavdan sonra da boşanırsınız.Maddi olarak da desteğini esirgemesin oğlunuz için şimdilik böyle yapın ama lütfen ağırlığınızı koyun,ölümünüzü düşünen bu insan ölümünüze de neden olabilir,kendinizi değersizleştirmeyin büyük aşıkları başbaşa bırakın ki zaten ben ortada bi aşk olduğunu sanmıyorum,ulaşınca bitecek bütün heves ama kendinizi ezdirmeyin bu adama !

Eşinizle konuşun sanki işi çıkmış gibi gitsin kalsın başka bir yerde oğlunuza belli etmeyin durumları,bence aynı evde daha fazla yaşamayın,sınavdan sonra da boşanırsınız.Maddi olarak da desteğini esirgemesin oğlunuz için şimdilik böyle yapın ama lütfen ağırlığınızı koyun,ölümünüzü düşünen bu insan ölümünüze de neden olabilir,kendinizi değersizleştirmeyin büyük aşıkları başbaşa bırakın ki zaten ben ortada bi aşk olduğunu sanmıyorum,ulaşınca bitecek bütün heves ama kendinizi ezdirmeyin bu adama !
çok haklısınız.

bir buçuk yıl önce eşimin başka bir kadınla facebookta mesajlaşmasını yakaladım.baygınlık geçirmişim.arkadaşlarım yanımdaydı.sakinleştirici yapmışlar.eşim acilen işten geldi.birçok olaylar tabi. bana söylediği bunun işle ilgili olduğu öyle olmak zorunda olduğu gibi.kadın çok güzel eğitimli .araştırdıkça sinir sistemim mahvoluyor.iş gereği olabilir ama etkilenmemesi imkansız.bizimki kesinlikle öyle bişey olmadığını söyleyerek beni sakinleştirdi.ben de herşeyini kontrol ediyordum hiçbir falso yok.yaklaşık birsene sonra tam bişeyler düzelecek heralde derken bu sefr bizimkine yine bi haller oldu. bu defa artık eve sabaha karşı geç gelmeler.iki üç gün şehir dışına gitmeler. hep işiçin olduğunu söyledi. kavga gürültü evde. asabım alt üst oldu. bana hiç ilgisi yok. bişey söylenmiyor. parlıyor. ama kadın olayını inkar ediyor. sonra bir gün konuşurken.o kadına aşık olduğunu itiraf etti. ben kesinlikle bir ilişki yaşadıklarına inanmıyorum. bizimki tarafından tek taraflı gibi görünüyor. çünkü öteki kadın bizimkine dönüp bakacak biri değil. bişey varsa da kullanıp atacak. olan benim evliliğe olacak.boşanmak istemiyorum. çocuğum var. ama bunu nasıl hazmedeceğim.eşim kesinlikle bitmiş durumda. ben de öyle.
Esinizin meslegi nedir kii bu kadar cok inanmissiniz is icin oldugna ?

son gelişmeler inanılmaz korkunç ve iğrenç. madem evladın için sabretmeye kararlısın o zaman allah yardımcın olsun. inşallah şu süre çabucak geçer de ecelini bekleyen adamla aynı yastığa daha fazla baş koymak zorunda kalmazsın..

Evliliğiniz baya yıpranmış. Kocanız başkasına aşık ve siz ona acıyorsunuz. Çok kötü bir durum gerçekten... Bana kalırsa çocuğunuzun üniversite sınavına girmesini bekleyin. Girdikten sonrada kocanızla konuşun ve daha fazla sürdüremeyeceğinizi söyleyin. Ben olsam yapamazdım sanırım. Başkasına aşık olduğunu söyleyen kocama acımayı geçtim, yüzüne bile bakmazdım. Kalbiniz çok temiz olsa gerek ve de sabırlısınız belli ki.
Ama dediğim gibi sürekli çocuğunuzu bahane etmeyin. O artık üniversite sınavına hazırlandığına göre 18 yaşına gelmiştir. Ve çocuk değil, yani sizi anlayabilecek yaşta. Sınavdan sonra bu evliliği sürdürmenin bir anlamı yok bence.
Ayrıca anlattıklarınızda baya bi çelişkide var sanki. Hem kadın kocama asla bakmaz demişsiniz hemde ilk mesajların iki aşık mesajlaşması gibi olduğunu söylemişsiniz?

Buyuk askina kavustugu anda hersey bitecek. Ulasamadigi icin kendini asik saniyorm

Son yazınızıda şimdi okudum. Allah size sabır versin çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Kesinlikle sınavdan sonra direk boşanın önceki mesajımda da dediğim gibi. Ve sakın kendinizi üzmeyin, hayat kocanızdan ibaret değil..İnsanın 20 senelik kocasının öyle düşündüğünü öğrenmesi çok kötü bir durum gerçekten. :(

Ben böyle hikayelerin ortak özelliğinin PARA olduğunu düşünüyorum.
Muhtemelen çalışmıyorsunuz ,çalışıyorsanızda eşinizin geliri iyi ve bırakmak istemiyorsunuz.
Eşinize karşı biraz sevginiz olsa zaten "başkasına aşık" olduğunu söylediği anda boşanma davasını açardınız.
Çocuğunuz bir bahane değil,sınav bitiminde boşanabilirsiniz.
Bu şekilde yaşamakta bir seçim tabii,rahatınızı bozmamak daha kolayınıza geliyordur.

Ben bu evli ev kadınlarını anlamakta zorluk çekiyorum. Bence de kesinlikle PARA... Rahatım kaçar... Yaşam standartlarım bozulur.... Şimdi bir de düzenimi mi değiştireceğim 20 yıl sonra... vs vs...

Boşanma sürecinizi saygılı ve medeni bir biçimde yürütürseniz çocuğunuz etkilenmez. Ve bunun için de sınav sonrası zamanlamasını yaparsanız. Eşinizden (ki bence artık size ait değil) gerekli nafaka ve yaşam standartlarınızı sağlamasını isteyin. Ve dik onurlu gururlu bir şekilde hayatınıza devam edin.

şaka mı yapıyorsunuz? lütfen kendinize gelin.

kadın kocanıza bakacak biri değil, tamam o zaman sorun yok!

yani kadın kocanıza baksa adam sizi onun için terk edecek anlamına gelir bu. farkında mısınız?
allah aşkına mantıklı düşünün. başka bir kadına aşık bakın etkilenmek güzel bulmak değil ki bunlara bile sabredilmez, aşık diyorsunuz!

ayrıca kadınların "yuvam dağılmasın aman" mantığıyla her şeyi yutmalarından bıktım. erkekelr nsıl bu kadar rahat davranabiliyor günümüzde? "nasıl olsa beni bırakamaz."

kendinize biraz saygınız, ve de boşanabilmek için imkanınız varsa (maddi vs) lütfen gidin ve davayı açın.

allah yardımcınız olsun...

bir buçuk yıl önce eşimin başka bir kadınla facebookta mesajlaşmasını yakaladım.baygınlık geçirmişim.arkadaşlarım yanımdaydı.sakinleştirici yapmışlar.eşim acilen işten geldi.birçok olaylar tabi. bana söylediği bunun işle ilgili olduğu öyle olmak zorunda olduğu gibi.kadın çok güzel eğitimli .araştırdıkça sinir sistemim mahvoluyor.iş gereği olabilir ama etkilenmemesi imkansız.bizimki kesinlikle öyle bişey olmadığını söyleyerek beni sakinleştirdi.ben de herşeyini kontrol ediyordum hiçbir falso yok.yaklaşık birsene sonra tam bişeyler düzelecek heralde derken bu sefr bizimkine yine bi haller oldu. bu defa artık eve sabaha karşı geç gelmeler.iki üç gün şehir dışına gitmeler. hep işiçin olduğunu söyledi. kavga gürültü evde. asabım alt üst oldu. bana hiç ilgisi yok. bişey söylenmiyor. parlıyor. ama kadın olayını inkar ediyor. sonra bir gün konuşurken.o kadına aşık olduğunu itiraf etti. ben kesinlikle bir ilişki yaşadıklarına inanmıyorum. bizimki tarafından tek taraflı gibi görünüyor. çünkü öteki kadın bizimkine dönüp bakacak biri değil. bişey varsa da kullanıp atacak. olan benim evliliğe olacak.boşanmak istemiyorum. çocuğum var. ama bunu nasıl hazmedeceğim.eşim kesinlikle bitmiş durumda. ben de öyle.
Sinirlenme ama adamdaki rahatliga bak yahu , asigim diyor . Guzel bir ders vermek lazim su adama . Kicina iyi bi tekme yemesi gerekki anlasin , karisini aldatmanin ne oldugunu ..

demek ki insanlar evliyken başkalarına aşık olabiliyor -sözde aşk- öngörülemiyor. evet evlilikle ilgili tüm sistem çöktü.

404 not found

error error

Türk kadınları boşanmaktan neden bu kadar korkuyor? Tamam mahalle baskısı falan feşmekan da boşanmak dünyanın hiçbir yerinde çok kolay bir eylem değil ki. Bence tüm bunlar bahane. Boşanmak isteyen bir yolunu bulur boşanır.
Kadınlarımız dayak yiyor boşanmıyor, hakaret görüyor boşanmıyor, aldatılıyor boşanmıyor, üstüne kuma getiriliyor boşanmıyor.... Evlilik kurumu o kadar laçkalaştı ki güzel yurdumda. Milletçek şu boşanma fobimizin üstesinden gelsek de evlilik kurumu bu kadar ayağa düşmese.

Geçenlerde okudum 2013 verilerine göre yaklaşık 372.000 kadının kuması varmış. Şimdi bir de Suriyeliler geldi, kuma olarak evli erkeklere satılıyorlar, oranlar yarım milyonu bulmuştur.
Ama yurdum kadınları hala daha ısrarla boşanmıyor.
Ne kadar doğru yazmışsınız. Ama ne yazık ki boşanmayı laçkalaşmak olarak görüyor birçok insan. "Zorluklara göğüs germek" oluyor bu saydıklarınızı çekerek evliliğe devam etmek. Halbuki evliliğin o halidir asıl laçka hal.

Ne kadar doğru yazmışsınız. Ama ne yazık ki boşanmayı laçkalaşmak olarak görüyor birçok insan. "Zorluklara göğüs germek" oluyor bu saydıklarınızı çekerek evliliğe devam etmek. Halbuki evliliğin o halidir asıl laçka hal.
Bir de çocuk üstünden mağdur edebiyatı yapmak var bak. Adam kadını dövüyor, çocuğu dövüyor. Kadın: Çocuğum için katlanıyorum diyor. Hayır tam tersi çocuğun için boşanmalısın.

Back