aldatıldım affettim olmuyor

eşin başkasına aşığım diyor ve sen hala o evliliği sürdürüyorsun.
neden
Kesinlikle asla kaldiramayacagim birsey kocam gözümün içine bakarak aşık olduğunu söyleyecek kusura bakmasın da çocuğum bu şekilde daha çok uzulur mutsuz olur en iyisi boşanmak

çok üzgün.çapkınlık peşinde koşan böyle oyun çeviren yalaka bir insan değil. yirmi yıldır tanıdığım insan. birlikte büyüdük. acı çekiyor resmen. bir şey yaşayan adam hali yok onda.birşey yaşayan adam enerjk olur.kendine bakar. ne bileyim.benimki mecnun gibi oldu.biz artık onunla iki aşık değiliz.20 yıl olmuş.dostuz arkadaşız. yanlışı yavşakça yaşayacak biri değil o. ya da ben mi öyle görmek istiyorum. bilmiyorum. artık hiçbirşey bilmiyorum.tek bildiğim.artık hiçbirşey eskisi gibi olmaz
Bu durumda boşanmak istememeniz saçma değil mi?

Evet esin mecnun olmus. Cunku Leylasi sen degilsin anlamiyor musun? Soylemis de zaten. Adamin akli baska yerdeyken eve sadece cesedi geliyorsa mecnun da olur Kerem de.
Tum aldatan erkekler yakalanana kadar iki tarafi da elde tuttuklari icin mutlu mutlu gezerler. Evdeki hizmetciligini yapar. Cocuguna da analik dadilik... Disardaki de adamin gonlunu yapar. Disardakiyle sartlari ve ortami olusturduklarinda adam bir sure bocalar. Evdeki mi yoksa paralel kadin mi... en zon bir karar vermek zorunda kalir. Bu donem en cok yiprandigi hatta saclarinin agardigi donemdir. Eee disardaki de adami sIkIstIrir bu arada hadi ama daha ne kadar bekleyecegim diye. Evdeki de suphelenmeye baslamistir bu arada. Dirdirlari artar. Ve adam karar verir. Evdekine hadi gule gule der. Disardakine ben geldim....

Şimdi benim anlamadığım şu; ilk mesajlaşmasında gördüğün mesajların içeriği neydi? Gerçekten iş dolayısıyla başlamış bir arkadaşlık gibi göründü gözüme. Eğer o ilk mesajlarında kötü bişey yoksa sen de biraz itmiş olabilirsin o kadına karşı eşini. Aldatmanın bahanesi olmaz tabi ama sen ateş olmayan yerden zorla ateş çıkardıysan, kısacası eşinin aklına bu işi sen sokmuş olabilirsin benim fikrim.
Eşin aşık oldum demiş, başkasına aşık bi adamla aynı yatağa girmekten midem bulanırdı açıkçası...

bosanmaktan değil Boşandıktan sonra yeniden başlamaktan korkuyor insanlar.yeniden başlamak ,yeniden birini sevmek tanımaya çalışmak güvenmek. ..
bir de alışkanlık haline geliyor artık. Insanlar aliskanliklarindan zor vazgeçer.
Zor yasamayan bilemez allah kolaylik versin. ..umarım biran evvel net bir karar alırsın. ..

çok üzgün.çapkınlık peşinde koşan böyle oyun çeviren yalaka bir insan değil. yirmi yıldır tanıdığım insan. birlikte büyüdük. acı çekiyor resmen. bir şey yaşayan adam hali yok onda.birşey yaşayan adam enerjk olur.kendine bakar. ne bileyim.benimki mecnun gibi oldu.biz artık onunla iki aşık değiliz.20 yıl olmuş.dostuz arkadaşız. yanlışı yavşakça yaşayacak biri değil o. ya da ben mi öyle görmek istiyorum. bilmiyorum. artık hiçbirşey bilmiyorum.tek bildiğim.artık hiçbirşey eskisi gibi olmaz

dostum canının acısından doğru düşünemiyorsun.
adam aşık olmuş ama kadın yüz vermiyor. ee peki yüz verenine denk gelirse o sana acır mı?
mecnun ne yaa! canının acısından düşüp bayılmışsın hala onun çektiği acıyı düşünüyorsun.
benim kocam yapmaz diye dünya yok. gayette yanlışı yavşakça yaşıyorlar, ellerine yüzlerine bulaştırana kadar da itiraf etmiyorlar.

Eşin başkasına aşık olduğunu söylüyor ve boşanmak istemiyorsun?
Bunu nasıl yedirebiliyorsunuz kendinize ben anlayamıyorum ya!
Boşanmayınca ne olacak?
Bizden ne gibi bir akıl istiyorsun?

Is icin mecburdu demek ne yaaa? Ne isi yapiyor esiniz? Yavsamaz diyorsununuzda kendinizi kandiriyorsunuz! Evli bi adam isi icin baska kadinlarla fingirdiycek ve siz kadinim diye gecinin! Sizin gibi kadinlar yüzünden bu adamlar rahatlikla aldatiyor iste! Bide magdur yerine konuluyor!!! Ayyy evet yazik kocaciginiza mecbur kadinlarla fingirdesmis, üstüne asik olmus, üstüne karisini ve cocugunu ihmal etmis,ediyor ama yazik yaaa adam kendine bile bakmiyor o böyle bi insan degil! Napsak acaba? Cikin bi alisveris yapin kocisinize, styleni degistirin saclari sekillendirin, güzel kokan parfümler alin... Adam bi kendine gelsin yaziktir asik olmus... Siz ayrilmak istemeyin ama emin olun karsidan bi yesil isik alsin sizi nasilda eski bez gibi bi kenara birakiyor ve terk ediyor... Insallah toparlar esiniz kendisinide sizde görürsünüz acidiginiz adami... Resmen araniyorsunuz, utanmasiniz kadinla arasini bile yapacaksiniz zavalli kocaciginizin, aman mutlu olsun böyle aci cekmeyi hak etmiyor... Ya sabir, ne kadinlar var... Hicmi gurur yok, hicmi yavrunuzu düsünmüyorsunuz... Yazik gercekten yazik ama kime iste orasi belirsiz...:KK14:

bir buçuk yıl önce eşimin başka bir kadınla facebookta mesajlaşmasını yakaladım.baygınlık geçirmişim.arkadaşlarım yanımdaydı.sakinleştirici yapmışlar.eşim acilen işten geldi.birçok olaylar tabi. bana söylediği bunun işle ilgili olduğu öyle olmak zorunda olduğu gibi.kadın çok güzel eğitimli .araştırdıkça sinir sistemim mahvoluyor.iş gereği olabilir ama etkilenmemesi imkansız.bizimki kesinlikle öyle bişey olmadığını söyleyerek beni sakinleştirdi.ben de herşeyini kontrol ediyordum hiçbir falso yok.yaklaşık birsene sonra tam bişeyler düzelecek heralde derken bu sefr bizimkine yine bi haller oldu. bu defa artık eve sabaha karşı geç gelmeler.iki üç gün şehir dışına gitmeler. hep işiçin olduğunu söyledi. kavga gürültü evde. asabım alt üst oldu. bana hiç ilgisi yok. bişey söylenmiyor. parlıyor. ama kadın olayını inkar ediyor. sonra bir gün konuşurken.o kadına aşık olduğunu itiraf etti. ben kesinlikle bir ilişki yaşadıklarına inanmıyorum. bizimki tarafından tek taraflı gibi görünüyor. çünkü öteki kadın bizimkine dönüp bakacak biri değil. bişey varsa da kullanıp atacak. olan benim evliliğe olacak.boşanmak istemiyorum. çocuğum var. ama bunu nasıl hazmedeceğim.eşim kesinlikle bitmiş durumda. ben de öyle.

Esin baskasina asik... Bu çok başka aldatilmanin da ötesinde.. Çok daha büyük ve önemli... Kadn ona baksin bakmasin eşinin hayallerinde başka bir kadinla olduğu var.. Başka hayalleri var..

Boşanmayabilirsiniz ancak mutsuz bir kadin olmaktan başka bir şeye yaramaz bu.. Hakettiginizin bu olduğunu dusunuyorsaniz diyecek yapacak bir şey yok

Dikkat edin kadin bir tamam dediği an kendinizi sokakta öyle bakakalirken bulmayin arkasından. Gerçekten çok yazik su sözleri kuran bir kadina biz ne desek bos
Mutluluklar.

Şimdi benim anlamadığım şu; ilk mesajlaşmasında gördüğün mesajların içeriği neydi? Gerçekten iş dolayısıyla başlamış bir arkadaşlık gibi göründü gözüme. Eğer o ilk mesajlarında kötü bişey yoksa sen de biraz itmiş olabilirsin o kadına karşı eşini. Aldatmanın bahanesi olmaz tabi ama sen ateş olmayan yerden zorla ateş çıkardıysan, kısacası eşinin aklına bu işi sen sokmuş olabilirsin benim fikrim.
Eşin aşık oldum demiş, başkasına aşık bi adamla aynı yatağa girmekten midem bulanırdı açıkçası...

ilk mesajın içeriğinde birbirine aşık konuşan iki insan vardı.çok kısa bir iyi geceler mesajıydı. ama iki aşığın mesajıydı.herşeyi de çok açık anlatamıyorum ama ben bir şekilde bunun iş sebebiyle olduğuna ikna edildim.zaten 20 yıldır hiç yanlışını görmediğim adama inanmamak ölüm gibi geliyordu.inanmak istedim inandım.çünkü bu olayın devamında neredeyse bir sene iniş çıkışlarımız olsa da bu insan evindeydi.telefonu internet hesapları herşey elimdeydi.ne olduysa sanki o kadın birden onun hayatından ışınlanmıştı. şimdi sakin olmamın sebebi o zman çok büyük tepki verdim.delirmiş gibiydim. ve hiçbir şey tam olarak düzelmedi.hep aklımda.

Arkadaşlar çocuğum üniversite sınavına hazırlanıyor. evet tabii ki birşeylerin farkında ama şu an onun geleceğini mahvedecek bir karar alamam. üstelik bunu yapmak istemiyorum. çünkü karşımda da bunu isteyen bir adam görmüyorum. adam mtlu olur gözleri parlar giyinir kuşanır ne bileyim intikam almak istersin. adam zaten sürünüyor. bu dediğim size tuhaf geliyor biliyorum ama yirmi yıllık evliliğin ardından zaten büyük aşk tutku kalmıyor. ben bir anne olarak şu an sadece evladımı düşünüyorum. düşünmek zorundayım.boşansam da o kadının eşime dönüp bakacağını onunla evleneceğini sanmıyorum.çok seçenekleri olan birisi.biz boşandığımızla kalırız.

Ben şunu merak ediyorum. Bu işin altından kalkabilir miyim.bir yerden başlamam lazım.Bu adamın bu duygusu geçse bile ben acaba ona yeniden dokunabilir miyim? bu acılar geçer mi.platonik bile olsa aldatılmayı affedip evliliğini devam ettiren varsa fikir almak istiyorum. sürekli dalgalanma oluyor duygularımda.bir gün acı bir gün nefret bir gün rekabet sonra hemen gücümü kaybediyorum. aldatmanın acısı nasıl geçer.keşke elimde olsa da şu son iki yılı silebilsemhiç hatırlamasam

bir kadının kocasından başkasına aşığım sözünü duyması çok ağır ve incitici.
Boşanın ya da devam edin diyemem size ama bu söz bu hal.. çok acı bir durum.
Allah yardımcınız olsun.

Kadının eşine bakmayacağını söylüyorsun, ama birbirine aşık iki insanın mesajlaşmasını gördüm diyorsun o_O
20 yıl geçmiş evliliğinizin üzerinden, uzun bi süre tabi ki, doğru söylüyorsun ilk heyecan kalmaz, ama aldatmayı da gerektirmez bu. Platonik de farketmez, bi gün eyleme geçmeyeceği ne malum.
Çocuğunuzun sınavı varmış, haklısın, şu an ailede çıkan bi kaos kötü etkileyebilir. Bu süre içinde düşünmen gerek, sen terketmezsen, eşin terkedecek zaten bunu mu bekliyorsun?

Sen cocuk icin suan iyilik yaptigini dusunuyosun ama yaniliyosun..

O cocuk oyle bir ortamda büyüyecek, Anne ve Baba mutsuz huzursuz bir yuva ..

Ustelik herseyi gectim , Esin sana acik acik Ben Baskasina Asigim demis , ve sen hala bosanmak istemiyorum diyorsun.
Kendine verdigin deger bukadarmi?

özgüvenim çok yaralı.ama kendi bencilliğim yüzünden çocuğum bundan üç yıl sonra derse ki; durdunuz durdunuz tam üniversite sınavına hazırlanırken bana bunu bunu yaptnız geleceğimle oynadınız.ne cevap veririm.ha derim ki ben bir şey yapmadım baban yaptı.bunun kime ne faydası var.ah..ah.. öfkem çok büyük ama olaylar daha da büyürse ve bu evladıma zarar verirse o zaman işte ben çok tehlikeli olurum.bu sebeple sabretmek zorundayım. ayrıca eşimin bu kadınla hiçbir iletişimi yok.bundan kesinlikle eminim.benim tahminim iş de deseler bunlarınki küçük bir etkilenme oldu.o sırada belki sadece bir iki konuşma mesaj fakat ben eşimi tanıyorum.eyleme geçmez. bir ilişki yaşamadı. o adiliği yapsaydı yanımızda olmazdı. zaten bu kadar yıpranmazdı.o kadar korkunç bir durumdayım ki öfkemi acımı gururumu içime attım.sabretmekten ve Allah'a sığınmaktan başka bir çarem yok şu an.sadece şunu merak ediyorum inşallah evladım üniversite sınavını kazanır.o da büyüyor kendi hayatı olacak.o zaman işte biz ne olacağız.

aldatılmanın acısı asla geçmez. siz onu sevmekten vazgeçerseniz eğer, o zaman hafifler.
ama sevmeye devam ederken, affedilmez. çünkü iki insanın aşkına şahit oldum diyorsunuz. duygusal ya da fiziksel hiç bir şey farketmez. fırsat olsaydı icraat olurdu, bunun bilincindesiniz.
her tartışmanız aldatma olayına bağlanır, sen zaten beni aldatmıştına gelir. eşinizi asla bir daha masum göremezsiniz. merhametiniz biter. psikolojiniz bozulur. huyunuz değişir. sinirli tahammülsüz bir insan olursunuz.
ruh haliniz öyle çok dalgalanır ki, bıkan taraf o olur. siz onu terk etmeden o sizi terk eder.
değer mi?

20 yil boyunca yapmayan adam bundan sonra da yapmaz diye birsey yok. Hic bir seyin garantisi yok. Belki esiniz de suan oglunuzun sinavini dusundugu icin mecnun mecnun geziyordur. Belki de vicdaninin sadakasini oduyordur. Aldatilmis ve cocuguyla 12 yillik bir evlilikten bosanmis biri olarak sunu soyleyebilirim o mecnun gezme donemleri esinizin karar verme donemleri. Suan o da beklemde. o da oglunuzun sinavini etkilememek icin bekliyor. Bu donem onun icin en yipratici donem cunku arada gidip gelmeler yasiyor. Karar verme doneminde. Vicdani ile kalbi arasinda gidip geliyor.
Sunu da soyleyim ki bir kez aldatan bir kez daha aldatir.
Allah yardimciniz olsun.

bir buçuk yıl önce eşimin başka bir kadınla facebookta mesajlaşmasını yakaladım.baygınlık geçirmişim.arkadaşlarım yanımdaydı.sakinleştirici yapmışlar.eşim acilen işten geldi.birçok olaylar tabi. bana söylediği bunun işle ilgili olduğu öyle olmak zorunda olduğu gibi.kadın çok güzel eğitimli .araştırdıkça sinir sistemim mahvoluyor.iş gereği olabilir ama etkilenmemesi imkansız.bizimki kesinlikle öyle bişey olmadığını söyleyerek beni sakinleştirdi.ben de herşeyini kontrol ediyordum hiçbir falso yok.yaklaşık birsene sonra tam bişeyler düzelecek heralde derken bu sefr bizimkine yine bi haller oldu. bu defa artık eve sabaha karşı geç gelmeler.iki üç gün şehir dışına gitmeler. hep işiçin olduğunu söyledi. kavga gürültü evde. asabım alt üst oldu. bana hiç ilgisi yok. bişey söylenmiyor. parlıyor. ama kadın olayını inkar ediyor. sonra bir gün konuşurken.o kadına aşık olduğunu itiraf etti. ben kesinlikle bir ilişki yaşadıklarına inanmıyorum. bizimki tarafından tek taraflı gibi görünüyor. çünkü öteki kadın bizimkine dönüp bakacak biri değil. bişey varsa da kullanıp atacak. olan benim evliliğe olacak.boşanmak istemiyorum. çocuğum var. ama bunu nasıl hazmedeceğim.eşim kesinlikle bitmiş durumda. ben de öyle.

BEN NİŞANLIMDAN AYRILDIM VE AYRILDIKTAN SONRA KIZLARI TAKİP ETTİĞİNİ YORUM FALAN ATTIĞINI GÖRDÜM HİÇ BİR BAĞIM KALMADIĞI HALDE BİLE ÇOK ZORUMA GİTTİ. ALLAHIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN ÇOK ZORDUR ÇOK...:cry:

özgüvenim çok yaralı.ama kendi bencilliğim yüzünden çocuğum bundan üç yıl sonra derse ki; durdunuz durdunuz tam üniversite sınavına hazırlanırken bana bunu bunu yaptnız geleceğimle oynadınız.ne cevap veririm.ha derim ki ben bir şey yapmadım baban yaptı.bunun kime ne faydası var.ah..ah.. öfkem çok büyük ama olaylar daha da büyürse ve bu evladıma zarar verirse o zaman işte ben çok tehlikeli olurum.bu sebeple sabretmek zorundayım. ayrıca eşimin bu kadınla hiçbir iletişimi yok.bundan kesinlikle eminim.benim tahminim iş de deseler bunlarınki küçük bir etkilenme oldu.o sırada belki sadece bir iki konuşma mesaj fakat ben eşimi tanıyorum.eyleme geçmez. bir ilişki yaşamadı. o adiliği yapsaydı yanımızda olmazdı. zaten bu kadar yıpranmazdı.o kadar korkunç bir durumdayım ki öfkemi acımı gururumu içime attım.sabretmekten ve Allah'a sığınmaktan başka bir çarem yok şu an.sadece şunu merak ediyorum inşallah evladım üniversite sınavını kazanır.o da büyüyor kendi hayatı olacak.o zaman işte biz ne olacağız.

Buraya neden yazdiniz. Ne yapacagnza karar vermissiniz ne dememizi bekliyorsunuz...boşver herkes aldatilir birakma kocani vs diye karariniza destek mi cikmaliyiz?

hem ask yok diyorsinjz hem iki asik mesajlasrz gibi diyorsunuz.Hem faaliyet yok diyorsunuz hem de utanmadan karisinn yuzune asigim diyen Eşiniz var. Hem çocuk için katlaniyorum diyorsunuz ama sonra ona dokunabilir mym diye de düşünüyorsunz.

Ne diyelim aciniz geçer zamanla...

Back