aldatıldım affettim olmuyor

Bence cocugun icin sabretmelisin. Benim anladigim esin bir manevi boslukta ve mutsuz..beraber ailece biryerlere gidin guzel seyler yapin ya da esinizin kizgin uzuntulu olmadigi bir anda onunla bu durumu guzelce konusun ve uzuldugunuzu soyleyin her ne kotu olay yasanirsa yasansin birbiriniz icin neler yapabileceginiz konusunda konusun. Belki o da biyle guzellikle kavgasiz hakaretsiz suclamasiz kendinizi anlattiginizda size hak verir..
20 yillik yuva icin bu kadar atip tutmak kestirip atmak kolay degil burda farkettigim herkes atese körükle gidiyor. Yorum yazarken de dikkatli olalim bence

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: eşinize bu kadar üzülmeyin ,arasını falan yapın olmadı kadınla ..Yahu sizin aklınız yerinde mi bir kontrol eder misiniz ? Kadın yüz verseydi aldatma tam anlamıyla gerçekleşmiş mi olacaktı ? Şimdi kadın yüz vermeyince neredeyse kocanıza acımışsınız ..Bu gurur parayla da satılmıyor ama :KK59:

bir buçuk yıl önce eşimin başka bir kadınla facebookta mesajlaşmasını yakaladım.baygınlık geçirmişim.arkadaşlarım yanımdaydı.sakinleştirici yapmışlar.eşim acilen işten geldi.birçok olaylar tabi. bana söylediği bunun işle ilgili olduğu öyle olmak zorunda olduğu gibi.kadın çok güzel eğitimli .araştırdıkça sinir sistemim mahvoluyor.iş gereği olabilir ama etkilenmemesi imkansız.bizimki kesinlikle öyle bişey olmadığını söyleyerek beni sakinleştirdi.ben de herşeyini kontrol ediyordum hiçbir falso yok.yaklaşık birsene sonra tam bişeyler düzelecek heralde derken bu sefr bizimkine yine bi haller oldu. bu defa artık eve sabaha karşı geç gelmeler.iki üç gün şehir dışına gitmeler. hep işiçin olduğunu söyledi. kavga gürültü evde. asabım alt üst oldu. bana hiç ilgisi yok. bişey söylenmiyor. parlıyor. ama kadın olayını inkar ediyor. sonra bir gün konuşurken.o kadına aşık olduğunu itiraf etti. ben kesinlikle bir ilişki yaşadıklarına inanmıyorum. bizimki tarafından tek taraflı gibi görünüyor. çünkü öteki kadın bizimkine dönüp bakacak biri değil. bişey varsa da kullanıp atacak. olan benim evliliğe olacak.boşanmak istemiyorum. çocuğum var. ama bunu nasıl hazmedeceğim.eşim kesinlikle bitmiş durumda. ben de öyle.
Aldatmis da aldatmaya da devam ediyor. Bosanmak istemiyorum demissin. O zaman psikiyatr destegiyle yasa. Yoksa kafalari yersin o adamla

Esin baskasina asik. Cocugun var ve sen bosanmak istemiyorsun. Peki bizlerden ne tarz bir destek bekliyorsun ben pek anlamadim acikcasi

arkadaslar hepimiz bosan demisiz.
Basta bende daha ne duruyorsun o adamin yaninda demek istedim.
Ama yazdiklarini okudukca sayfa sayfa nedense bu ablayi annemin yerine koydum.
Benim annem babamda 2o yili askin evliler(27).
Bizde annem icin ilk saftayiz, koca yi ihmal kelimesi dogru degilde, oncelik cocuklarindadir annemin.
2 inci plandadir koca.
sevgi/ ilgi gostermek icinde 2 inci siradadir,, dertlenmek icinde 2inci siradadir koca.

Su an ablamizin tek derdi cocugu mutlu olsun.
Bence sana tavsiyem ablacim, haklisin cocugun etkilenecektir bu olaylardan.
o yuzden universite sinavlarina kadr sabret ve sonrasinda bosan.

Kac sene sacini supurge et, cocuk dogur baba yap, yeri gelsin ailesine katlan, hizmetci ol, kadin ol, anne ol sonra bir gun gelsin ben baskasina asigim desin ben varya o adami picaklarim...sende hala yuvam diyorsun,kocam diyorsun

ilk mesajın içeriğinde birbirine aşık konuşan iki insan vardı.çok kısa bir iyi geceler mesajıydı. ama iki aşığın mesajıydı.herşeyi de çok açık anlatamıyorum ama ben bir şekilde bunun iş sebebiyle olduğuna ikna edildim.zaten 20 yıldır hiç yanlışını görmediğim adama inanmamak ölüm gibi geliyordu.inanmak istedim inandım.çünkü bu olayın devamında neredeyse bir sene iniş çıkışlarımız olsa da bu insan evindeydi.telefonu internet hesapları herşey elimdeydi.ne olduysa sanki o kadın birden onun hayatından ışınlanmıştı. şimdi sakin olmamın sebebi o zman çok büyük tepki verdim.delirmiş gibiydim. ve hiçbir şey tam olarak düzelmedi.hep aklımda.

Arkadaşlar çocuğum üniversite sınavına hazırlanıyor. evet tabii ki birşeylerin farkında ama şu an onun geleceğini mahvedecek bir karar alamam. üstelik bunu yapmak istemiyorum. çünkü karşımda da bunu isteyen bir adam görmüyorum. adam mtlu olur gözleri parlar giyinir kuşanır ne bileyim intikam almak istersin. adam zaten sürünüyor. bu dediğim size tuhaf geliyor biliyorum ama yirmi yıllık evliliğin ardından zaten büyük aşk tutku kalmıyor. ben bir anne olarak şu an sadece evladımı düşünüyorum. düşünmek zorundayım.boşansam da o kadının eşime dönüp bakacağını onunla evleneceğini sanmıyorum.çok seçenekleri olan birisi.biz boşandığımızla kalırız.

Ben şunu merak ediyorum. Bu işin altından kalkabilir miyim.bir yerden başlamam lazım.Bu adamın bu duygusu geçse bile ben acaba ona yeniden dokunabilir miyim? bu acılar geçer mi.platonik bile olsa aldatılmayı affedip evliliğini devam ettiren varsa fikir almak istiyorum. sürekli dalgalanma oluyor duygularımda.bir gün acı bir gün nefret bir gün rekabet sonra hemen gücümü kaybediyorum. aldatmanın acısı nasıl geçer.keşke elimde olsa da şu son iki yılı silebilsemhiç hatırlamasam
kocanızın mecnun olmasına üzülüyor musunuz gerçekten? nasıl acıyorsunuz kocanıza? sevmiyor ve sevilmiyorsunuz, ev arkadaşlığı sizinkisi.
normal tepki, bin beter olsun olurdu sanırım. beni sevmeyen adamın canı cehenneme.... de başka bir versiyonu.

Ben doğru bişey yaptığınızı düşünüyorum.
Üniversite Sınavına hazırlanan bir çocuk için yapılacak en son şey hayatını alt üst etmek
Allah kocanıza hidayet versin belki o da kendisini size affettirir
Ya benim evliliğim berbat ya herkesin evliliği mükemmel bana bir çırpıda kapıyı çekip çıkmak doğru gelmiyor belkide cesaretim yok

kocanın başkasına aşık olup acı çekmesine acır hale gelmişsin.birbirinize olan sevginiz bitmiş.elinde sonunda inceldiği yerden kopacak gibi görünüyor

özgüvenim çok yaralı.ama kendi bencilliğim yüzünden çocuğum bundan üç yıl sonra derse ki; durdunuz durdunuz tam üniversite sınavına hazırlanırken bana bunu bunu yaptnız geleceğimle oynadınız.ne cevap veririm.ha derim ki ben bir şey yapmadım baban yaptı.bunun kime ne faydası var.ah..ah.. öfkem çok büyük ama olaylar daha da büyürse ve bu evladıma zarar verirse o zaman işte ben çok tehlikeli olurum.bu sebeple sabretmek zorundayım. ayrıca eşimin bu kadınla hiçbir iletişimi yok.bundan kesinlikle eminim.benim tahminim iş de deseler bunlarınki küçük bir etkilenme oldu.o sırada belki sadece bir iki konuşma mesaj fakat ben eşimi tanıyorum.eyleme geçmez. bir ilişki yaşamadı. o adiliği yapsaydı yanımızda olmazdı. zaten bu kadar yıpranmazdı.o kadar korkunç bir durumdayım ki öfkemi acımı gururumu içime attım.sabretmekten ve Allah'a sığınmaktan başka bir çarem yok şu an.sadece şunu merak ediyorum inşallah evladım üniversite sınavını kazanır.o da büyüyor kendi hayatı olacak.o zaman işte biz ne olacağız.
siz eşinizi çok iyi tanıdığınızı düşüyorsunuz, yanıltacak sizi. ne adilikler yapabilir aklınız şaşar.

çok yakın bır tanıdıgımız var..Allah için güzellik abidesi harıka.Huyu da ıyı en başta namuslu dürüst bır kadın. tertemız hamarat..
neyse gel zaman gıt zaman kocası tipsiz mi tipsiz bır kadına asık oldu..ha tipsiz dıyorum çünkü kalbıde kotu olmalı kı suratına vurmus kadının..her cırkınde vardır guzel yan huydur muydur onlar ayrı uzar gıder..ama sonucta bu kadın o kadına bin basar..
kocası da gectı karsısına bır güzel '' ona asıgım karıcım ama sana da asıgım ona bakıyorum bı yönü ağır basıyo sana bakıyorum senın 5 yönün agır basıyo ama ne ondan ne senden gecemıyorum '' dedi..neymıs te o kadınla olmasa bıle yanında uyuması yetermıs ama neymıs te kendı karısının sacının telı ıcın dunyayı yakarmışş

ama bu kadın naptı bılıyor musun anlat bakıyım kocacım ımkansız askını haydı gel senle muhabbet edelım dedı..
oda bır guzel anlatmıs o baska sen baska dıye...ona rağmen bızımkı cam kolonyo şişesini kırmış adamın kafasında cık hayatımdan demıs..cık arada kaldıysan benı sevsen ne fayda..def ettti..
sizse tutmuş benımkıne kadın bakmaz bılmemne..
kendınıze gram deger vermıyosunuz....oldukca acı..cocuk falan da bahane...
türk kadının genelınde var ayy cocugumun etkılenır..kocadan gecemıyom dıyemıyor da..

bir buçuk yıl önce eşimin başka bir kadınla facebookta mesajlaşmasını yakaladım.baygınlık geçirmişim.arkadaşlarım yanımdaydı.sakinleştirici yapmışlar.eşim acilen işten geldi.birçok olaylar tabi. bana söylediği bunun işle ilgili olduğu öyle olmak zorunda olduğu gibi.kadın çok güzel eğitimli .araştırdıkça sinir sistemim mahvoluyor.iş gereği olabilir ama etkilenmemesi imkansız.bizimki kesinlikle öyle bişey olmadığını söyleyerek beni sakinleştirdi.ben de herşeyini kontrol ediyordum hiçbir falso yok.yaklaşık birsene sonra tam bişeyler düzelecek heralde derken bu sefr bizimkine yine bi haller oldu. bu defa artık eve sabaha karşı geç gelmeler.iki üç gün şehir dışına gitmeler. hep işiçin olduğunu söyledi. kavga gürültü evde. asabım alt üst oldu. bana hiç ilgisi yok. bişey söylenmiyor. parlıyor. ama kadın olayını inkar ediyor. sonra bir gün konuşurken.o kadına aşık olduğunu itiraf etti. ben kesinlikle bir ilişki yaşadıklarına inanmıyorum. bizimki tarafından tek taraflı gibi görünüyor. çünkü öteki kadın bizimkine dönüp bakacak biri değil. bişey varsa da kullanıp atacak. olan benim evliliğe olacak.boşanmak istemiyorum. çocuğum var. ama bunu nasıl hazmedeceğim.eşim kesinlikle bitmiş durumda. ben de öyle.
adam açık açık aşık olduğunu söylemiş,bu basit bir çapkınlık olayı değil..ve evde o kadar az zaman geçiriyorsa muhtemelen birlikteler ya da senden kaçıyor..

Çocuk var diye bosanmam diyorsun da bence biraz mantikli düşünüp aksine çocuğun olduğu için bosan. Babasinin annesini sürekli aldattigi, annesinin sürekli ayilip bayildigi bir aile(!) ortamında büyümesi için mi bu fedakarligin. ? Bazen bosanmamak boşanmaktan daha çok zarar verir cocuklara. Bende o bosanmamis ailelerde zarar görmüş çocuklardan biri olarak söylüyorum bunu..

:KK12: Büyük konusmak istemem ama beni istemeyen biriyle birarada olmak bende istemezdim baskasına asik bir insanin yanında olmak düsüncesi cok ağır birşey

ilk mesajın içeriğinde birbirine aşık konuşan iki insan vardı.çok kısa bir iyi geceler mesajıydı. ama iki aşığın mesajıydı.herşeyi de çok açık anlatamıyorum ama ben bir şekilde bunun iş sebebiyle olduğuna ikna edildim.zaten 20 yıldır hiç yanlışını görmediğim adama inanmamak ölüm gibi geliyordu.inanmak istedim inandım.çünkü bu olayın devamında neredeyse bir sene iniş çıkışlarımız olsa da bu insan evindeydi.telefonu internet hesapları herşey elimdeydi.ne olduysa sanki o kadın birden onun hayatından ışınlanmıştı. şimdi sakin olmamın sebebi o zman çok büyük tepki verdim.delirmiş gibiydim. ve hiçbir şey tam olarak düzelmedi.hep aklımda.

Arkadaşlar çocuğum üniversite sınavına hazırlanıyor. evet tabii ki birşeylerin farkında ama şu an onun geleceğini mahvedecek bir karar alamam. üstelik bunu yapmak istemiyorum. çünkü karşımda da bunu isteyen bir adam görmüyorum. adam mtlu olur gözleri parlar giyinir kuşanır ne bileyim intikam almak istersin. adam zaten sürünüyor. bu dediğim size tuhaf geliyor biliyorum ama yirmi yıllık evliliğin ardından zaten büyük aşk tutku kalmıyor. ben bir anne olarak şu an sadece evladımı düşünüyorum. düşünmek zorundayım.boşansam da o kadının eşime dönüp bakacağını onunla evleneceğini sanmıyorum.çok seçenekleri olan birisi.biz boşandığımızla kalırız.

Ben şunu merak ediyorum. Bu işin altından kalkabilir miyim.bir yerden başlamam lazım.Bu adamın bu duygusu geçse bile ben acaba ona yeniden dokunabilir miyim? bu acılar geçer mi.platonik bile olsa aldatılmayı affedip evliliğini devam ettiren varsa fikir almak istiyorum. sürekli dalgalanma oluyor duygularımda.bir gün acı bir gün nefret bir gün rekabet sonra hemen gücümü kaybediyorum. aldatmanın acısı nasıl geçer.keşke elimde olsa da şu son iki yılı silebilsemhiç hatırlamasam

Allah askina evlatlari bahane etmeyin... Kendinizde bosanma cesaretini bulamiyorsunuz ve hatta istemiyorsunuz zaten bosanmak, böyle devam etmek isinize geliyor... Cocuklar bahane... Allah mutlu etsin ne diyelim...:KK14:
Konu Sahibi burada hiçbirimizi tanımıyor kime neyin bahanesini sunacak ? Belli ki aklı karışık. Boşanmak kadar boşanmamak da kişinin tercihi. Kimse kimsenin ahlak,gurur kurallarına göre yaşayamaz. Kimse sanaldaki insanlara da bahane sunmak zorunda değil
herkes sizin kadar ani karar veremiyor biz bazi insanlar sizin kadar mükemmel değiliz.
Hassas konularda yapıcı yorum yapılmalı .
kişinin ruh halini incitici değil

Ablacim sana gelince öncelikle tebrik ediyorum. Oğlunun en önemli senesi biraz daha dişini sık. Bana kalırsa uğraşma madem sizde de büyük tutku yok çocuk okulu kazansın hayırlısıyla kendinize yeni bir hayat kurun .aaynı şey annemin arkadaşinin başına geldi. Evet belki bir yıl acı çekti ama şimdi o kadar mutlu ki. Sen de öyle olacaksın başlarım aşklarına aşık olduysa defolu gitsin sen de aşık olacaksın seni de biri sevecek eminim çok hoş bir bayansindir neden ömrünü bir adamın peşinde geçireceksin. neden için acisin. Üfle gitsin ya
.ppişman olur o sonra gör bak

Çocuğun var diye bahanesiyle mi boşanamıyorsun? Bence böyle bir adamın aynı evde yani seninle ve cocuğunla birlikte yaşamaması ikiniz yani senin ve çocuğun için çok daha iyi olur. Öyle bir adamın çocuğun için ne faydası olabilir ki daha? Ve kendini de düşün!

İki ayrı kişiden iki kez aldatılıp tekrar sans vermıs bır salak olarak sana tek kelımem BOŞA KURTUL:):):)

Ah be arkadasım bu isin sonu yok ki? Adam sana daha ne desin?

Çocuğunuz üniversite sınavına girene kadar kendinize ve eşinize zaman tanıyın. Tabi çocuğunuz için bu evliliği yürüttüğünüzden olan biteni kesinlikle çocuğunuza hissetirmemeniz gerekli. Çocuğunuz evdeyken kesinlikle konu hakkında konuşmayın, ağlamayın, başka insanlara konudan bahsetmeyin. Eski normal yaşantınıza devam etmeye çalışın. Sınava birşey kalmadı şunun şurasında…

Sonrasında bu süreçte psikolojik yardım almaya çalışın. Eşinizi biraz kendi haline bırakın. Siz de kendinizi ölçün, biçin… Terapist aile terapisi önerirse ve eşinizde gelmek isterse birlikte gidin.

20 yıllık evlilik elbette kolay kolay bitmez. Benim annem ve babam boşandığında 22 yıllık evliydi. Babam annemi aldatmıştı. İyi ki boşanmış, karakterli durmuş, boyun eğmemiş, bu kararı nedeniyle gurur duyarım annemle… Dünyanın sonu değil boşanmak. Eşinizi sevdiğinizden boşanmak zor geliyor anlıyorum; ama örnek olmanız gereken de bir evladınız var. Bir gecelik nefs yenilgisi değil ki 20 senenin hatrına affetmeyi deneyesiniz, bile isteye eşiniz o kadına gidiyor. Sizin bilmenize rağmen hislerine engel olamıyor. Bugün başkasını sever, yarın bir başkasını… O gönül sizden çıkmış bir kere… Tabi bunlar şahsi görüşlerim, aile terapisi ile de kurtulan evlilikler var. Tercih sizin, hayat sizin… Allah yardımcınız olsun.

Back