• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatıldım affettim olmuyor

bir buçuk yıl önce eşimin başka bir kadınla facebookta mesajlaşmasını yakaladım.baygınlık geçirmişim.arkadaşlarım yanımdaydı.sakinleştirici yapmışlar.eşim acilen işten geldi.birçok olaylar tabi. bana söylediği bunun işle ilgili olduğu öyle olmak zorunda olduğu gibi.kadın çok güzel eğitimli .araştırdıkça sinir sistemim mahvoluyor.iş gereği olabilir ama etkilenmemesi imkansız.bizimki kesinlikle öyle bişey olmadığını söyleyerek beni sakinleştirdi.ben de herşeyini kontrol ediyordum hiçbir falso yok.yaklaşık birsene sonra tam bişeyler düzelecek heralde derken bu sefr bizimkine yine bi haller oldu. bu defa artık eve sabaha karşı geç gelmeler.iki üç gün şehir dışına gitmeler. hep işiçin olduğunu söyledi. kavga gürültü evde. asabım alt üst oldu. bana hiç ilgisi yok. bişey söylenmiyor. parlıyor. ama kadın olayını inkar ediyor. sonra bir gün konuşurken.o kadına aşık olduğunu itiraf etti. ben kesinlikle bir ilişki yaşadıklarına inanmıyorum. bizimki tarafından tek taraflı gibi görünüyor. çünkü öteki kadın bizimkine dönüp bakacak biri değil. bişey varsa da kullanıp atacak. olan benim evliliğe olacak.boşanmak istemiyorum. çocuğum var. ama bunu nasıl hazmedeceğim.eşim kesinlikle bitmiş durumda. ben de öyle.
Bence korkunç bir Son, korkunun hiç bitmemesinden çok daha iyi.

Merak etmeyin. Esinize rahat batmış belasini ariyor ve bulacak:KK62:

Hele siz bi dik durup bosanalim deyin dunya kac bucak o zaman anlar.

Bende anneme kızdığımı hatırlıyorum. 8. sınıftaydım. Sınava hazırlanıyordum. Ama kendim kızdım yeter artık bizi bahane etme boşan diye. O yaşta bile insan ayırt edebiliyor huzuru, huzursuzluğu... Yine de ben çocuğunuzun sınavını beklemenizi tavsiye ediyorum. ANCAK bunun arkasına saklanıyorsanız yapmayın. Rica ediyorum yapmayın. Sınav geçsin, evladınız yerleşsin davanızı açın. Böyle bir adamla aynı yatakta yatmayın bence kendinize saygısızlık...

Back