özgüvenim çok yaralı.ama kendi bencilliğim yüzünden çocuğum bundan üç yıl sonra derse ki; durdunuz durdunuz tam üniversite sınavına hazırlanırken bana bunu bunu yaptnız geleceğimle oynadınız.ne cevap veririm.ha derim ki ben bir şey yapmadım baban yaptı.bunun kime ne faydası var.ah..ah.. öfkem çok büyük ama olaylar daha da büyürse ve bu evladıma zarar verirse o zaman işte ben çok tehlikeli olurum.bu sebeple sabretmek zorundayım. ayrıca eşimin bu kadınla hiçbir iletişimi yok.bundan kesinlikle eminim.benim tahminim iş de deseler bunlarınki küçük bir etkilenme oldu.o sırada belki sadece bir iki konuşma mesaj fakat ben eşimi tanıyorum.eyleme geçmez. bir ilişki yaşamadı. o adiliği yapsaydı yanımızda olmazdı. zaten bu kadar yıpranmazdı.o kadar korkunç bir durumdayım ki öfkemi acımı gururumu içime attım.sabretmekten ve Allah'a sığınmaktan başka bir çarem yok şu an.sadece şunu merak ediyorum inşallah evladım üniversite sınavını kazanır.o da büyüyor kendi hayatı olacak.o zaman işte biz ne olacağız.
Aferin size, siz böyle devam edin.
Seçin kendinize bi kurban rolü,
"kocam başkasına aşık, sınava hazırlanan oğlum var, ama kocama da yazık ben ona da üzülüyorum bakın ne kadar duyarlı ve mağdurum" diye ahlanın vahlanın ama hiçbi şey yapmayın.
Biz de buradan klavye başından sizi kurtarmaya çalışalım. Sihirli değnek var çünkü elimizde.
Abla siz napıyosunuz ya? Bakın abla diyorum çünkü benim yaşım daha sizin evliliğiniz kadar. Saygısızlık da etmek istemiyorum. Sadece birinin sizi sağlam bi sarsması lazım. Yeniden başlamaktan bu kadar korkmayın ya az kendinize gelin daha ölmediniz.
Size ne diğer kadının eşinizi kabul edip etmemesinden, size ne eşinizin çektiği aşk acısından. O ikisinin tavrına mı kaldı sizin hayatınız? Sizin ne tavrınız ne adınız kalmış ortada bilmem farkında mısınız? O ikisi yapacagını yapıyo bütün sonuçları sizin üstünüze kalıyo, sizin hayatınızı mahvediyo.
Ne olmuş çocuğunuzun sınavı varsa? 5 ay var sınava. 5 ay hissettirmeyin çocuğa bi şey yapın boşandıktan sonraki hayatınızın planını, maddi hazırlığını. Sınav bitince de bitirin bu işi gitsin.
Biz boşandıgımızla kalırız da ne demek. Siz kalmayacaksınız o koca olacak zat kalacak boşandıgıyla. Hem sizi hem o kadını kaybedecek. Sizin ise daha güzel bi hayatınız olacak. Daha yasarken gömmeyin kendinizi nolur.