Canım evladında büyükmüş zaten ünüverste sınavına girene kadar bekle adam açık açık söylemiş o kadın eşini istemeyecek olsa bile senin eşinin ona aşık olduğunu bile bile nasıl dayanacaksın bence çocuk bahane sen herşeye rağmen eşini seviyorsun kolay değil 20 yılını vermişsin ama bence sevgin nekadar çoksa katlanman okadar zorlaşırilk mesajın içeriğinde birbirine aşık konuşan iki insan vardı.çok kısa bir iyi geceler mesajıydı. ama iki aşığın mesajıydı.herşeyi de çok açık anlatamıyorum ama ben bir şekilde bunun iş sebebiyle olduğuna ikna edildim.zaten 20 yıldır hiç yanlışını görmediğim adama inanmamak ölüm gibi geliyordu.inanmak istedim inandım.çünkü bu olayın devamında neredeyse bir sene iniş çıkışlarımız olsa da bu insan evindeydi.telefonu internet hesapları herşey elimdeydi.ne olduysa sanki o kadın birden onun hayatından ışınlanmıştı. şimdi sakin olmamın sebebi o zman çok büyük tepki verdim.delirmiş gibiydim. ve hiçbir şey tam olarak düzelmedi.hep aklımda.
Arkadaşlar çocuğum üniversite sınavına hazırlanıyor. evet tabii ki birşeylerin farkında ama şu an onun geleceğini mahvedecek bir karar alamam. üstelik bunu yapmak istemiyorum. çünkü karşımda da bunu isteyen bir adam görmüyorum. adam mtlu olur gözleri parlar giyinir kuşanır ne bileyim intikam almak istersin. adam zaten sürünüyor. bu dediğim size tuhaf geliyor biliyorum ama yirmi yıllık evliliğin ardından zaten büyük aşk tutku kalmıyor. ben bir anne olarak şu an sadece evladımı düşünüyorum. düşünmek zorundayım.boşansam da o kadının eşime dönüp bakacağını onunla evleneceğini sanmıyorum.çok seçenekleri olan birisi.biz boşandığımızla kalırız.
Ben şunu merak ediyorum. Bu işin altından kalkabilir miyim.bir yerden başlamam lazım.Bu adamın bu duygusu geçse bile ben acaba ona yeniden dokunabilir miyim? bu acılar geçer mi.platonik bile olsa aldatılmayı affedip evliliğini devam ettiren varsa fikir almak istiyorum. sürekli dalgalanma oluyor duygularımda.bir gün acı bir gün nefret bir gün rekabet sonra hemen gücümü kaybediyorum. aldatmanın acısı nasıl geçer.keşke elimde olsa da şu son iki yılı silebilsemhiç hatırlamasam
özgüvenim çok yaralı.ama kendi bencilliğim yüzünden çocuğum bundan üç yıl sonra derse ki; durdunuz durdunuz tam üniversite sınavına hazırlanırken bana bunu bunu yaptnız geleceğimle oynadınız.ne cevap veririm.ha derim ki ben bir şey yapmadım baban yaptı.bunun kime ne faydası var.ah..ah.. öfkem çok büyük ama olaylar daha da büyürse ve bu evladıma zarar verirse o zaman işte ben çok tehlikeli olurum.bu sebeple sabretmek zorundayım. ayrıca eşimin bu kadınla hiçbir iletişimi yok.bundan kesinlikle eminim.benim tahminim iş de deseler bunlarınki küçük bir etkilenme oldu.o sırada belki sadece bir iki konuşma mesaj fakat ben eşimi tanıyorum.eyleme geçmez. bir ilişki yaşamadı. o adiliği yapsaydı yanımızda olmazdı. zaten bu kadar yıpranmazdı.o kadar korkunç bir durumdayım ki öfkemi acımı gururumu içime attım.sabretmekten ve Allah'a sığınmaktan başka bir çarem yok şu an.sadece şunu merak ediyorum inşallah evladım üniversite sınavını kazanır.o da büyüyor kendi hayatı olacak.o zaman işte biz ne olacağız.
Allah ıslah etsin dicem ama,nedense bu tipler hiç beraberken ıslah olmuyor,ayrılıp siz kahırdan ölürken özgürlüğün sözde tadını çıkarıyor,siz tam acınızı unutuyorsunuz hop kapıya beni affet diye.Allah size sabır ve dirayet versin.Umarım acısız atlatırsınız ne yaşanacaksa.Hakkınızda hayırlı olanı versin Rabbim.o kadar kötü hissediyorum anlatamam.konu başlığından bilenler bilir bir zaman sakin kaldım birg elişme olmadı.şubat tatiinde biraz kafamız dağılsın diye şehir dışına beş gün bir tatil ayarladık.eşim çocuk ben. bavulları indirdim eşyaları yerleştiricem. geçen sene yaz tatilinde eşimin kullandığı bavulun fermuarlı iç gözünden atlas dergisi bi de otel broşürleri çıktı.şöyle bi karıştırdım neyn nesidir diye doğal olarak. derginin içine bir yerlere çalakalem artık ne kadar bunaldıysa bizimki kendi kendine içini dökmüş taa geçen yaz. diyor ki sana aşığım gülüm ama ona bunu yapamam, o benim yirmiyıl kahrımı çekti tek pulumuz yokken birlikte büyüdük adam olduk. benim sana kavuşmamın tek bir imkanı var.belki o bir gün eceliyle ölürse.bunu da Rabbimden istemeye yüzüm yok. inanamıyorum yaa. böyle yazmış. ecelimi istemeye yüzü yokmuş. bi de yüzün olsaydı bari. nasıl bişey yaşıyorum Allahım.bu nasıl zor bir sınav ben şimdi buna sevineyim mi üzüleyimmi. güya beni aldatmayacak ama ecelimle ölürsemmiş aşkının koynuna koşacak.adam resmen gizli gizli benim ölmemin hayalini kuruyor yaa.tam biraz toparlıyorm diyorum bişey çıkıyor. aldım dergiyi tam o yazının olduğu yeri kıvırıp salonda oturuyordu önüne attım.önce anlamadı. sonra aldı okudu yüzü renkten renge girdi. sigara yakıp çıktı. gecenin yarısı geldi.bu konuyu bir daha açmayalım. benim açmak gibi bi niyetim yok dedim sadece sen dedim zamanında aşkını nasıl heryere kustuysan elimi nereye atsam aylar sonra pisliği elime bulaşıyor dedim.tek kelime konuşmuoyoruz iki hafta oldu.oğlanın yanında idare edecek kadar. yüzüne baktıkça ruhum daralıyor. çocuğun sınavı bitsin ben bunların hayatından çıkacağım. büyük aşkının peşinden koşmak için benim ölümümü beklemesin yaa.. delirtecek beni
o kadar kötü hissediyorum anlatamam.konu başlığından bilenler bilir bir zaman sakin kaldım birg elişme olmadı.şubat tatiinde biraz kafamız dağılsın diye şehir dışına beş gün bir tatil ayarladık.eşim çocuk ben. bavulları indirdim eşyaları yerleştiricem. geçen sene yaz tatilinde eşimin kullandığı bavulun fermuarlı iç gözünden atlas dergisi bi de otel broşürleri çıktı.şöyle bi karıştırdım neyn nesidir diye doğal olarak. derginin içine bir yerlere çalakalem artık ne kadar bunaldıysa bizimki kendi kendine içini dökmüş taa geçen yaz. diyor ki sana aşığım gülüm ama ona bunu yapamam, o benim yirmiyıl kahrımı çekti tek pulumuz yokken birlikte büyüdük adam olduk. benim sana kavuşmamın tek bir imkanı var.belki o bir gün eceliyle ölürse.bunu da Rabbimden istemeye yüzüm yok. inanamıyorum yaa. böyle yazmış. ecelimi istemeye yüzü yokmuş. bi de yüzün olsaydı bari. nasıl bişey yaşıyorum Allahım.bu nasıl zor bir sınav ben şimdi buna sevineyim mi üzüleyimmi. güya beni aldatmayacak ama ecelimle ölürsemmiş aşkının koynuna koşacak.adam resmen gizli gizli benim ölmemin hayalini kuruyor yaa.tam biraz toparlıyorm diyorum bişey çıkıyor. aldım dergiyi tam o yazının olduğu yeri kıvırıp salonda oturuyordu önüne attım.önce anlamadı. sonra aldı okudu yüzü renkten renge girdi. sigara yakıp çıktı. gecenin yarısı geldi.bu konuyu bir daha açmayalım. benim açmak gibi bi niyetim yok dedim sadece sen dedim zamanında aşkını nasıl heryere kustuysan elimi nereye atsam aylar sonra pisliği elime bulaşıyor dedim.tek kelime konuşmuoyoruz iki hafta oldu.oğlanın yanında idare edecek kadar. yüzüne baktıkça ruhum daralıyor. çocuğun sınavı bitsin ben bunların hayatından çıkacağım. büyük aşkının peşinden koşmak için benim ölümümü beklemesin yaa.. delirtecek beni
Umarım kararınızdan dönmezsiniz.. Yazmak istediğim çok sey var, üzgünsünüz kıyamıyorum yazmaya hemen hemen annem yaşlarındasınız ve benim de annemle babam boşandı.. Sizi anlıyorum inanın bana anlıyorum annem de beni düşünerek boşanmıyordu ama ben geçip karşına ağladım boşan diye siz sanıyorsunuz ki bizler farkında değiliz böyle idare ediyoruz hayır asla öyle değil biz daha kötü daha üzgün oluyoruz mutsuz bir ailede.. Huzur olmayan bir evde yaşamak ne acıdır bilirim bunu kendinize yapmayın evladınıza yapmayın..arkadaşlar bu kez gerçekten asabım bozuldu. duygularımı yönetemiyorum.hüngür hüngür ağlamam gereken bir durum fakat az önce odaya kapandım gözlerimden yaşlar boşalana kadar kasıklarımı tuta tuta güldüm.. sinir sistemim ne kadar felç olduysa artık olmayacak tepkiler veriyor.. az önce ev telefonu çalıyor bakamıyorum bi türlü.oğlum odasından koştu geldi anne niye açmıyorsun.açamıyorum başıma bir ağrı girdi dedim. çocuk da öyle boş boş baktı. evladım tabii ki çok şeyin farkında ama dediğim gibi bir kere inat ettim. şu sınav bitene kadar en ufak bir olay çıkarmayacağım. benim çocuğum demesin yarın birgün bana 20 yıl durdunuz durdunuz tam sınav senesi bana bunu yaşattınız yazıklar olsun demesin. tamam evde kimse mutluluktan uçmuyor. gerilim de mevcut belki ama en azından kavga gürültü eşya toplama mal paylaşımı mahkeme avukat lafı yok yaa. oğlan şu sınavı hayırlısıyla kazansın istediği bir yere girsin.tek duam bu. bahane değil inanın. kıyamıyorum evladıma.çok başarılı bir çocuk.vebalini alamam ama ben sınavdan sonra yapacağımı biliyorum.çok şükür maddi bir sıkıntım yok kendime yeterim. ben teklif edeceğim boşanmayı. sen artık büyük aşkına kavuşmak için benim ecelimle ölümümü bekleme.buyur özgürlüğünü sana veriyorum.ama bir daha ikimiz de nefes aldığımız sürece karşıma asla çıkma ve sana bir buğday tanesi kadar hakkımı bile helal etmiyorum diyeceğim. ne yaşadıysa günahı boynuna.bu kadına bu kadar hasret olduğuna göre iki seçenek var ya hiçbirşey yaşamadı içinde uktesi kaldı ya da buradan bir arkadaşın dediği gibi bir şey yaşadı tadı damağında kaldı. özgürlüğünü ben vereyim engeli ben olmayım ama o pişmanlıktan yalvarsın ölsün istiyorum.şu son olay gerçekten dengemi alt üst etti
arkadaşlar bu kez gerçekten asabım bozuldu. duygularımı yönetemiyorum.hüngür hüngür ağlamam gereken bir durum fakat az önce odaya kapandım gözlerimden yaşlar boşalana kadar kasıklarımı tuta tuta güldüm.. sinir sistemim ne kadar felç olduysa artık olmayacak tepkiler veriyor.. az önce ev telefonu çalıyor bakamıyorum bi türlü.oğlum odasından koştu geldi anne niye açmıyorsun.açamıyorum başıma bir ağrı girdi dedim. çocuk da öyle boş boş baktı. evladım tabii ki çok şeyin farkında ama dediğim gibi bir kere inat ettim. şu sınav bitene kadar en ufak bir olay çıkarmayacağım. benim çocuğum demesin yarın birgün bana 20 yıl durdunuz durdunuz tam sınav senesi bana bunu yaşattınız yazıklar olsun demesin. tamam evde kimse mutluluktan uçmuyor. gerilim de mevcut belki ama en azından kavga gürültü eşya toplama mal paylaşımı mahkeme avukat lafı yok yaa. oğlan şu sınavı hayırlısıyla kazansın istediği bir yere girsin.tek duam bu. bahane değil inanın. kıyamıyorum evladıma.çok başarılı bir çocuk.vebalini alamam ama ben sınavdan sonra yapacağımı biliyorum.çok şükür maddi bir sıkıntım yok kendime yeterim. ben teklif edeceğim boşanmayı. sen artık büyük aşkına kavuşmak için benim ecelimle ölümümü bekleme.buyur özgürlüğünü sana veriyorum.ama bir daha ikimiz de nefes aldığımız sürece karşıma asla çıkma ve sana bir buğday tanesi kadar hakkımı bile helal etmiyorum diyeceğim. ne yaşadıysa günahı boynuna.bu kadına bu kadar hasret olduğuna göre iki seçenek var ya hiçbirşey yaşamadı içinde uktesi kaldı ya da buradan bir arkadaşın dediği gibi bir şey yaşadı tadı damağında kaldı. özgürlüğünü ben vereyim engeli ben olmayım ama o pişmanlıktan yalvarsın ölsün istiyorum.şu son olay gerçekten dengemi alt üst etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?