- 12 Temmuz 2014
- 181
- 156
- 303
Aldatmis da aldatmaya da devam ediyor. Bosanmak istemiyorum demissin. O zaman psikiyatr destegiyle yasa. Yoksa kafalari yersin o adamlabir buçuk yıl önce eşimin başka bir kadınla facebookta mesajlaşmasını yakaladım.baygınlık geçirmişim.arkadaşlarım yanımdaydı.sakinleştirici yapmışlar.eşim acilen işten geldi.birçok olaylar tabi. bana söylediği bunun işle ilgili olduğu öyle olmak zorunda olduğu gibi.kadın çok güzel eğitimli .araştırdıkça sinir sistemim mahvoluyor.iş gereği olabilir ama etkilenmemesi imkansız.bizimki kesinlikle öyle bişey olmadığını söyleyerek beni sakinleştirdi.ben de herşeyini kontrol ediyordum hiçbir falso yok.yaklaşık birsene sonra tam bişeyler düzelecek heralde derken bu sefr bizimkine yine bi haller oldu. bu defa artık eve sabaha karşı geç gelmeler.iki üç gün şehir dışına gitmeler. hep işiçin olduğunu söyledi. kavga gürültü evde. asabım alt üst oldu. bana hiç ilgisi yok. bişey söylenmiyor. parlıyor. ama kadın olayını inkar ediyor. sonra bir gün konuşurken.o kadına aşık olduğunu itiraf etti. ben kesinlikle bir ilişki yaşadıklarına inanmıyorum. bizimki tarafından tek taraflı gibi görünüyor. çünkü öteki kadın bizimkine dönüp bakacak biri değil. bişey varsa da kullanıp atacak. olan benim evliliğe olacak.boşanmak istemiyorum. çocuğum var. ama bunu nasıl hazmedeceğim.eşim kesinlikle bitmiş durumda. ben de öyle.
kocanızın mecnun olmasına üzülüyor musunuz gerçekten? nasıl acıyorsunuz kocanıza? sevmiyor ve sevilmiyorsunuz, ev arkadaşlığı sizinkisi.ilk mesajın içeriğinde birbirine aşık konuşan iki insan vardı.çok kısa bir iyi geceler mesajıydı. ama iki aşığın mesajıydı.herşeyi de çok açık anlatamıyorum ama ben bir şekilde bunun iş sebebiyle olduğuna ikna edildim.zaten 20 yıldır hiç yanlışını görmediğim adama inanmamak ölüm gibi geliyordu.inanmak istedim inandım.çünkü bu olayın devamında neredeyse bir sene iniş çıkışlarımız olsa da bu insan evindeydi.telefonu internet hesapları herşey elimdeydi.ne olduysa sanki o kadın birden onun hayatından ışınlanmıştı. şimdi sakin olmamın sebebi o zman çok büyük tepki verdim.delirmiş gibiydim. ve hiçbir şey tam olarak düzelmedi.hep aklımda.
Arkadaşlar çocuğum üniversite sınavına hazırlanıyor. evet tabii ki birşeylerin farkında ama şu an onun geleceğini mahvedecek bir karar alamam. üstelik bunu yapmak istemiyorum. çünkü karşımda da bunu isteyen bir adam görmüyorum. adam mtlu olur gözleri parlar giyinir kuşanır ne bileyim intikam almak istersin. adam zaten sürünüyor. bu dediğim size tuhaf geliyor biliyorum ama yirmi yıllık evliliğin ardından zaten büyük aşk tutku kalmıyor. ben bir anne olarak şu an sadece evladımı düşünüyorum. düşünmek zorundayım.boşansam da o kadının eşime dönüp bakacağını onunla evleneceğini sanmıyorum.çok seçenekleri olan birisi.biz boşandığımızla kalırız.
Ben şunu merak ediyorum. Bu işin altından kalkabilir miyim.bir yerden başlamam lazım.Bu adamın bu duygusu geçse bile ben acaba ona yeniden dokunabilir miyim? bu acılar geçer mi.platonik bile olsa aldatılmayı affedip evliliğini devam ettiren varsa fikir almak istiyorum. sürekli dalgalanma oluyor duygularımda.bir gün acı bir gün nefret bir gün rekabet sonra hemen gücümü kaybediyorum. aldatmanın acısı nasıl geçer.keşke elimde olsa da şu son iki yılı silebilsemhiç hatırlamasam
siz eşinizi çok iyi tanıdığınızı düşüyorsunuz, yanıltacak sizi. ne adilikler yapabilir aklınız şaşar.özgüvenim çok yaralı.ama kendi bencilliğim yüzünden çocuğum bundan üç yıl sonra derse ki; durdunuz durdunuz tam üniversite sınavına hazırlanırken bana bunu bunu yaptnız geleceğimle oynadınız.ne cevap veririm.ha derim ki ben bir şey yapmadım baban yaptı.bunun kime ne faydası var.ah..ah.. öfkem çok büyük ama olaylar daha da büyürse ve bu evladıma zarar verirse o zaman işte ben çok tehlikeli olurum.bu sebeple sabretmek zorundayım. ayrıca eşimin bu kadınla hiçbir iletişimi yok.bundan kesinlikle eminim.benim tahminim iş de deseler bunlarınki küçük bir etkilenme oldu.o sırada belki sadece bir iki konuşma mesaj fakat ben eşimi tanıyorum.eyleme geçmez. bir ilişki yaşamadı. o adiliği yapsaydı yanımızda olmazdı. zaten bu kadar yıpranmazdı.o kadar korkunç bir durumdayım ki öfkemi acımı gururumu içime attım.sabretmekten ve Allah'a sığınmaktan başka bir çarem yok şu an.sadece şunu merak ediyorum inşallah evladım üniversite sınavını kazanır.o da büyüyor kendi hayatı olacak.o zaman işte biz ne olacağız.
adam açık açık aşık olduğunu söylemiş,bu basit bir çapkınlık olayı değil..ve evde o kadar az zaman geçiriyorsa muhtemelen birlikteler ya da senden kaçıyor..bir buçuk yıl önce eşimin başka bir kadınla facebookta mesajlaşmasını yakaladım.baygınlık geçirmişim.arkadaşlarım yanımdaydı.sakinleştirici yapmışlar.eşim acilen işten geldi.birçok olaylar tabi. bana söylediği bunun işle ilgili olduğu öyle olmak zorunda olduğu gibi.kadın çok güzel eğitimli .araştırdıkça sinir sistemim mahvoluyor.iş gereği olabilir ama etkilenmemesi imkansız.bizimki kesinlikle öyle bişey olmadığını söyleyerek beni sakinleştirdi.ben de herşeyini kontrol ediyordum hiçbir falso yok.yaklaşık birsene sonra tam bişeyler düzelecek heralde derken bu sefr bizimkine yine bi haller oldu. bu defa artık eve sabaha karşı geç gelmeler.iki üç gün şehir dışına gitmeler. hep işiçin olduğunu söyledi. kavga gürültü evde. asabım alt üst oldu. bana hiç ilgisi yok. bişey söylenmiyor. parlıyor. ama kadın olayını inkar ediyor. sonra bir gün konuşurken.o kadına aşık olduğunu itiraf etti. ben kesinlikle bir ilişki yaşadıklarına inanmıyorum. bizimki tarafından tek taraflı gibi görünüyor. çünkü öteki kadın bizimkine dönüp bakacak biri değil. bişey varsa da kullanıp atacak. olan benim evliliğe olacak.boşanmak istemiyorum. çocuğum var. ama bunu nasıl hazmedeceğim.eşim kesinlikle bitmiş durumda. ben de öyle.
ilk mesajın içeriğinde birbirine aşık konuşan iki insan vardı.çok kısa bir iyi geceler mesajıydı. ama iki aşığın mesajıydı.herşeyi de çok açık anlatamıyorum ama ben bir şekilde bunun iş sebebiyle olduğuna ikna edildim.zaten 20 yıldır hiç yanlışını görmediğim adama inanmamak ölüm gibi geliyordu.inanmak istedim inandım.çünkü bu olayın devamında neredeyse bir sene iniş çıkışlarımız olsa da bu insan evindeydi.telefonu internet hesapları herşey elimdeydi.ne olduysa sanki o kadın birden onun hayatından ışınlanmıştı. şimdi sakin olmamın sebebi o zman çok büyük tepki verdim.delirmiş gibiydim. ve hiçbir şey tam olarak düzelmedi.hep aklımda.
Arkadaşlar çocuğum üniversite sınavına hazırlanıyor. evet tabii ki birşeylerin farkında ama şu an onun geleceğini mahvedecek bir karar alamam. üstelik bunu yapmak istemiyorum. çünkü karşımda da bunu isteyen bir adam görmüyorum. adam mtlu olur gözleri parlar giyinir kuşanır ne bileyim intikam almak istersin. adam zaten sürünüyor. bu dediğim size tuhaf geliyor biliyorum ama yirmi yıllık evliliğin ardından zaten büyük aşk tutku kalmıyor. ben bir anne olarak şu an sadece evladımı düşünüyorum. düşünmek zorundayım.boşansam da o kadının eşime dönüp bakacağını onunla evleneceğini sanmıyorum.çok seçenekleri olan birisi.biz boşandığımızla kalırız.
Ben şunu merak ediyorum. Bu işin altından kalkabilir miyim.bir yerden başlamam lazım.Bu adamın bu duygusu geçse bile ben acaba ona yeniden dokunabilir miyim? bu acılar geçer mi.platonik bile olsa aldatılmayı affedip evliliğini devam ettiren varsa fikir almak istiyorum. sürekli dalgalanma oluyor duygularımda.bir gün acı bir gün nefret bir gün rekabet sonra hemen gücümü kaybediyorum. aldatmanın acısı nasıl geçer.keşke elimde olsa da şu son iki yılı silebilsemhiç hatırlamasam
Konu Sahibi burada hiçbirimizi tanımıyor kime neyin bahanesini sunacak ? Belli ki aklı karışık. Boşanmak kadar boşanmamak da kişinin tercihi. Kimse kimsenin ahlak,gurur kurallarına göre yaşayamaz. Kimse sanaldaki insanlara da bahane sunmak zorunda değilAllah askina evlatlari bahane etmeyin... Kendinizde bosanma cesaretini bulamiyorsunuz ve hatta istemiyorsunuz zaten bosanmak, böyle devam etmek isinize geliyor... Cocuklar bahane... Allah mutlu etsin ne diyelim...
Ah be arkadasım bu isin sonu yok ki? Adam sana daha ne desin?bir buçuk yıl önce eşimin başka bir kadınla facebookta mesajlaşmasını yakaladım.baygınlık geçirmişim.arkadaşlarım yanımdaydı.sakinleştirici yapmışlar.eşim acilen işten geldi.birçok olaylar tabi. bana söylediği bunun işle ilgili olduğu öyle olmak zorunda olduğu gibi.kadın çok güzel eğitimli .araştırdıkça sinir sistemim mahvoluyor.iş gereği olabilir ama etkilenmemesi imkansız.bizimki kesinlikle öyle bişey olmadığını söyleyerek beni sakinleştirdi.ben de herşeyini kontrol ediyordum hiçbir falso yok.yaklaşık birsene sonra tam bişeyler düzelecek heralde derken bu sefr bizimkine yine bi haller oldu. bu defa artık eve sabaha karşı geç gelmeler.iki üç gün şehir dışına gitmeler. hep işiçin olduğunu söyledi. kavga gürültü evde. asabım alt üst oldu. bana hiç ilgisi yok. bişey söylenmiyor. parlıyor. ama kadın olayını inkar ediyor. sonra bir gün konuşurken.o kadına aşık olduğunu itiraf etti. ben kesinlikle bir ilişki yaşadıklarına inanmıyorum. bizimki tarafından tek taraflı gibi görünüyor. çünkü öteki kadın bizimkine dönüp bakacak biri değil. bişey varsa da kullanıp atacak. olan benim evliliğe olacak.boşanmak istemiyorum. çocuğum var. ama bunu nasıl hazmedeceğim.eşim kesinlikle bitmiş durumda. ben de öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?