- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
- 93
Kesinlikle asla kaldiramayacagim birsey kocam gözümün içine bakarak aşık olduğunu söyleyecek kusura bakmasın da çocuğum bu şekilde daha çok uzulur mutsuz olur en iyisi boşanmakeşin başkasına aşığım diyor ve sen hala o evliliği sürdürüyorsun.
neden
Bu durumda boşanmak istememeniz saçma değil mi?çok üzgün.çapkınlık peşinde koşan böyle oyun çeviren yalaka bir insan değil. yirmi yıldır tanıdığım insan. birlikte büyüdük. acı çekiyor resmen. bir şey yaşayan adam hali yok onda.birşey yaşayan adam enerjk olur.kendine bakar. ne bileyim.benimki mecnun gibi oldu.biz artık onunla iki aşık değiliz.20 yıl olmuş.dostuz arkadaşız. yanlışı yavşakça yaşayacak biri değil o. ya da ben mi öyle görmek istiyorum. bilmiyorum. artık hiçbirşey bilmiyorum.tek bildiğim.artık hiçbirşey eskisi gibi olmaz
çok üzgün.çapkınlık peşinde koşan böyle oyun çeviren yalaka bir insan değil. yirmi yıldır tanıdığım insan. birlikte büyüdük. acı çekiyor resmen. bir şey yaşayan adam hali yok onda.birşey yaşayan adam enerjk olur.kendine bakar. ne bileyim.benimki mecnun gibi oldu.biz artık onunla iki aşık değiliz.20 yıl olmuş.dostuz arkadaşız. yanlışı yavşakça yaşayacak biri değil o. ya da ben mi öyle görmek istiyorum. bilmiyorum. artık hiçbirşey bilmiyorum.tek bildiğim.artık hiçbirşey eskisi gibi olmaz
bir buçuk yıl önce eşimin başka bir kadınla facebookta mesajlaşmasını yakaladım.baygınlık geçirmişim.arkadaşlarım yanımdaydı.sakinleştirici yapmışlar.eşim acilen işten geldi.birçok olaylar tabi. bana söylediği bunun işle ilgili olduğu öyle olmak zorunda olduğu gibi.kadın çok güzel eğitimli .araştırdıkça sinir sistemim mahvoluyor.iş gereği olabilir ama etkilenmemesi imkansız.bizimki kesinlikle öyle bişey olmadığını söyleyerek beni sakinleştirdi.ben de herşeyini kontrol ediyordum hiçbir falso yok.yaklaşık birsene sonra tam bişeyler düzelecek heralde derken bu sefr bizimkine yine bi haller oldu. bu defa artık eve sabaha karşı geç gelmeler.iki üç gün şehir dışına gitmeler. hep işiçin olduğunu söyledi. kavga gürültü evde. asabım alt üst oldu. bana hiç ilgisi yok. bişey söylenmiyor. parlıyor. ama kadın olayını inkar ediyor. sonra bir gün konuşurken.o kadına aşık olduğunu itiraf etti. ben kesinlikle bir ilişki yaşadıklarına inanmıyorum. bizimki tarafından tek taraflı gibi görünüyor. çünkü öteki kadın bizimkine dönüp bakacak biri değil. bişey varsa da kullanıp atacak. olan benim evliliğe olacak.boşanmak istemiyorum. çocuğum var. ama bunu nasıl hazmedeceğim.eşim kesinlikle bitmiş durumda. ben de öyle.
çok üzgün.çapkınlık peşinde koşan böyle oyun çeviren yalaka bir insan değil. yirmi yıldır tanıdığım insan. birlikte büyüdük. acı çekiyor resmen. bir şey yaşayan adam hali yok onda.birşey yaşayan adam enerjk olur.kendine bakar. ne bileyim.benimki mecnun gibi oldu.biz artık onunla iki aşık değiliz.20 yıl olmuş.dostuz arkadaşız. yanlışı yavşakça yaşayacak biri değil o. ya da ben mi öyle görmek istiyorum. bilmiyorum. artık hiçbirşey bilmiyorum.tek bildiğim.artık hiçbirşey eskisi gibi olmaz
Şimdi benim anlamadığım şu; ilk mesajlaşmasında gördüğün mesajların içeriği neydi? Gerçekten iş dolayısıyla başlamış bir arkadaşlık gibi göründü gözüme. Eğer o ilk mesajlarında kötü bişey yoksa sen de biraz itmiş olabilirsin o kadına karşı eşini. Aldatmanın bahanesi olmaz tabi ama sen ateş olmayan yerden zorla ateş çıkardıysan, kısacası eşinin aklına bu işi sen sokmuş olabilirsin benim fikrim.
Eşin aşık oldum demiş, başkasına aşık bi adamla aynı yatağa girmekten midem bulanırdı açıkçası...
bir buçuk yıl önce eşimin başka bir kadınla facebookta mesajlaşmasını yakaladım.baygınlık geçirmişim.arkadaşlarım yanımdaydı.sakinleştirici yapmışlar.eşim acilen işten geldi.birçok olaylar tabi. bana söylediği bunun işle ilgili olduğu öyle olmak zorunda olduğu gibi.kadın çok güzel eğitimli .araştırdıkça sinir sistemim mahvoluyor.iş gereği olabilir ama etkilenmemesi imkansız.bizimki kesinlikle öyle bişey olmadığını söyleyerek beni sakinleştirdi.ben de herşeyini kontrol ediyordum hiçbir falso yok.yaklaşık birsene sonra tam bişeyler düzelecek heralde derken bu sefr bizimkine yine bi haller oldu. bu defa artık eve sabaha karşı geç gelmeler.iki üç gün şehir dışına gitmeler. hep işiçin olduğunu söyledi. kavga gürültü evde. asabım alt üst oldu. bana hiç ilgisi yok. bişey söylenmiyor. parlıyor. ama kadın olayını inkar ediyor. sonra bir gün konuşurken.o kadına aşık olduğunu itiraf etti. ben kesinlikle bir ilişki yaşadıklarına inanmıyorum. bizimki tarafından tek taraflı gibi görünüyor. çünkü öteki kadın bizimkine dönüp bakacak biri değil. bişey varsa da kullanıp atacak. olan benim evliliğe olacak.boşanmak istemiyorum. çocuğum var. ama bunu nasıl hazmedeceğim.eşim kesinlikle bitmiş durumda. ben de öyle.
özgüvenim çok yaralı.ama kendi bencilliğim yüzünden çocuğum bundan üç yıl sonra derse ki; durdunuz durdunuz tam üniversite sınavına hazırlanırken bana bunu bunu yaptnız geleceğimle oynadınız.ne cevap veririm.ha derim ki ben bir şey yapmadım baban yaptı.bunun kime ne faydası var.ah..ah.. öfkem çok büyük ama olaylar daha da büyürse ve bu evladıma zarar verirse o zaman işte ben çok tehlikeli olurum.bu sebeple sabretmek zorundayım. ayrıca eşimin bu kadınla hiçbir iletişimi yok.bundan kesinlikle eminim.benim tahminim iş de deseler bunlarınki küçük bir etkilenme oldu.o sırada belki sadece bir iki konuşma mesaj fakat ben eşimi tanıyorum.eyleme geçmez. bir ilişki yaşamadı. o adiliği yapsaydı yanımızda olmazdı. zaten bu kadar yıpranmazdı.o kadar korkunç bir durumdayım ki öfkemi acımı gururumu içime attım.sabretmekten ve Allah'a sığınmaktan başka bir çarem yok şu an.sadece şunu merak ediyorum inşallah evladım üniversite sınavını kazanır.o da büyüyor kendi hayatı olacak.o zaman işte biz ne olacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?