aldatıldığınızı nasıl öğrendiniz?

Telefon detaylarından öğreniliyor genelde... Eş mi sevgili mi? Aslında ararsanız ve böyle birşey varsa gerçekten çok çok delil bulabiliyorsunuz. Birde gerçekten Allah önünüze çıkarıyor...Erkeklerin aldatmaya cesareti yetiyor ama saklamaya beyni yetmiyor..

Suphelerle basliyor. Eve gec gelmeler, ayna karsisinda daha cok vakit gecirmeler, giyim tarzinda degisiklik, muzik tarzinin bile degismesi... ilgisizlik, uzaklik... telefona sifreker kiyma, tuvalete bile telefinla gitme...
Sonra sosyal medyadan o aldattigi kisinin esinin her paylastigini begenmesi..
Esinin o kisiyi taniyorsan eger supheleri azaltmak icin o kisiyi sana kotulemesi...
Bu durum bir sure devam ediyor. Sonra karsi taraf bunun birsekilde ortaya cikmasi icin cabalamaya basliyor. Daha fazla boyle surduremeyecegi icin senin aradan cekilmen gerektigini dusunuyor...Senin gozune bazi seyleri sokmaya calisiyor ki bosa adami diye. Iste o zaman ogreniyorsun. Ondan once supheler hep inkar ediliyor, hatta kiskanclik hastasi olarak suclaniyorsun.

Salak sevgilim kizin canli yayin istegini kabul etmisti sonradan ben aklina gelmis olmaliyim ki 2 dakika icinde kapatti yayini. Sordum yeminler etti, tanimiyorum elim carpti hemen kapattim zaten dedi. Normalde tamam deyip gecerdim ama icime kurt dustu gidip kiza mesaj attim nerden tanisiyosunuz diye. Megersem bana gorevdeyim dedigi sirada kizla azardan tanismislar. Sorsan aldatmadim abartiyorsun der oyle de karaktersiz.

Salak sevgilim kizin canli yayin istegini kabul etmisti sonradan ben aklina gelmis olmaliyim ki 2 dakika icinde kapatti yayini. Sordum yeminler etti, tanimiyorum elim carpti hemen kapattim zaten dedi. Normalde tamam deyip gecerdim ama icime kurt dustu gidip kiza mesaj attim nerden tanisiyosunuz diye. Megersem bana gorevdeyim dedigi sirada kizla azardan tanismislar. Sorsan aldatmadim abartiyorsun der oyle de karaktersiz.

vay be demek bir görevdeyim deyip sadakatsizlik vakiasi da senden.

Artık hayatlarımız bir telefondan ibaret bir şey varsa muhakkak oradadır. Bir yere kadar saklamayı başarır ama siz kadınlık içgüdüsü ile hissedersiniz. Korku, tedirginlik ne kadar artarsa davranışları o kadar dikkat çekici olmaya başlar. Bence bir evlilikte hiçbir şey eşten gizlenmemeli hep kartlar açık olmalı. Eğer telefonuna şifre koyma ya da var olan şifreyi değiştirme durumu söz konusuysa kesinlikle tedirgin olduğu bir şey var demektir. Hayatında biri varsa ya da tek gecelik kaçamaklar yaşıyorsa bile o insanlarla dumanla haberleşmiyor. Bir mesaj bir mail ya da tek gecelik bir ilişki için internet üzerinden yapılmış bir arama... Davranışlarına yoğunlaşmayin. Günün stresiyle farklı davranmasını bile aldatmasına yorabilirsiniz. Telefon her şeyi söyler. Herseyi siliyor olsa bile bir ayrinti gozden kacar. Ben önceki iliskimde önce şifresini degistirmesinden kuskulanmistim. Sonra şifreyi zorla kaldirttim çok sürmedi zaten bir mesaj yetiyor her şeyi görmeye.

Arkadaşlarımla (erkek) ders çalışıyorum dedi. Normalde asla huyum değildir ama o gün aradım.cebi de açıldı. Allah'ıma şükürler olsun.kikirdemeler falan. Üst üste arayınca açtı. TV açıktı yok saçmalama falan fıstık. İnanmadım konuşmadım 2 gün. 2. Gün yanindaki kız aradı beni. Onunda benden haberi yokmuş. Israrla tel sürekli çalınca buda dışarı çıkınca bakkala gidiyorum diye iskillenmis. Firat Bey'le mi görüşüyorum dedi hemen anladım.

Sizinki daha komik :KK45:
Daha da komigi var: is arkadasi ile mailindeki ask yazismalarini kizin masasina gelip kendine mail attigi, sonra gidip cevapladigi, yine gelip onun bilgisayarindan yazmak suretiyle sayfalar dolusu ask yazismasi olusturdugu seklinde aciklamisti.. cünkü kiz askimizi(!) kiskaniyormus 🤦🏻‍♀️

X