Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salak sevgilim kizin canli yayin istegini kabul etmisti sonradan ben aklina gelmis olmaliyim ki 2 dakika icinde kapatti yayini. Sordum yeminler etti, tanimiyorum elim carpti hemen kapattim zaten dedi. Normalde tamam deyip gecerdim ama icime kurt dustu gidip kiza mesaj attim nerden tanisiyosunuz diye. Megersem bana gorevdeyim dedigi sirada kizla azardan tanismislar. Sorsan aldatmadim abartiyorsun der oyle de karaktersiz.
Ayy buna cok güldüm Ben de facebook mesajlarini görmüstüm. Savunmasi "arkadasim yazmis" olmustuFacebookta gecmis mesajlarını görmüştüm.savunması da silmeyi unutmuşum olmuştu
Sizinki daha komikAyy buna cok güldüm Ben de facebook mesajlarini görmüstüm. Savunmasi "arkadasim yazmis" olmustu
Daha da komigi var: is arkadasi ile mailindeki ask yazismalarini kizin masasina gelip kendine mail attigi, sonra gidip cevapladigi, yine gelip onun bilgisayarindan yazmak suretiyle sayfalar dolusu ask yazismasi olusturdugu seklinde aciklamisti.. cünkü kiz askimizi(!) kiskaniyormusSizinki daha komik
Yuzsuzlukte nırvanaFacebookta gecmis mesajlarını görmüştüm.savunması da silmeyi unutmuşum olmuştu
Rüyama gelmişti Kadının kendisinide rüyamda gördüm aynı kadındı Hayatımda hiç görmediğim insanı rüyamda gördüm
Sabah bahçeye inip tavukların içinde hüngür hüngür aglamıştım