- 29 Ekim 2020
- 62
- 62
-
- Konu Sahibi Kayip balik
Senin yine iyi bizi aldatabilecek bir Erkeğimiz bile yokBu konuya cevap verebilmem için önce aldatılmam gerek.
İnşaAllah öyle olmaz öyle aşırı takıntılı düşünmüyorum zaten yani arada sırada aklıma gelir, çok problemli bi evliliğin çocuğuyduk kardeşlerimle malesefAldatılma korkusu yaşadığınız her ilişki eninde sonunda kötüye gider ve yüksek ihtimalle aldatılırsınız.
Buna katılıyorum benim eşim çok zekidir aldatsa ben herhalde anlamam saftirik erkeklerden değilBir kere fazla ilgilili davranıyordu ,durup dururken seni seviyorum falan (vicdan yapıyormuş)
Ama bazı erkekler çok Zeki hiç gire vermezler . Mesela eski sevgilimin arkadaşı karısını 6 senedir aldatıyordu .karısının ruhu bile duymuyordu .
Yaa güldürdünüz Allah ta sizi güldürsünSenin yine iyi bizi aldatabilecek bir Erkeğimiz bile yok
Sad story
Benim arkadaşım boşandı.bir yıl oldu.bi an gece uyanmış sanki bişey dürttü beni diyo aniden gidip kocasının teline bakmış ve şok gecirmis elim ayagim boşaldı hiç bir şey yapamadım diyo aşk mesajları evli başka bı kadınla eski sevgilisiyle kadinin ve cuguda varmış ustelik.kocasina hiç birşey dememiş cinsellik yok nasılsa demiş bundan emin olmuş.tabi sonra yine bir gün gece fırlamış yataktan aniden bu kez de eksort bir kadınla mesajı görmüş ekran görüntüsünü almış tam bir ay beklemis eşi itiraf eder diye sormuş da eşi hiç öyle şey yaparmiyim asla seni altmam vicdanım izin vermez demiş ama hülya mesajı göstermiş kocası ne diyeceğini bilememis.bosandilar arkadaşım hemşire şükür işi var.ama kocası perişan bı halde çünkü kendi ailesi bile arkadaşımın yanında oldular malesef kadınlar hissederBunu öncesinde hisseden oldu mu kızlar aranızda? Nasıl farkettiniz şüphelendiniz mi hiç öncesinde? Daha sonra neler yaşandı? (sadece merak ettiğim için soruyorum şu dönemde yaşadığım için ve babamın anneme yaşattıklarından ötürü içimde sürekli bir korku var..)
Umarım olmaz ama kendini gerçekleştiren kehanet diye bir şey var. Geçmişinizi geçmişte bırakın, bugününüze yansıtmayın. Ne siz annenizsiniz ne eşiniz babanız. Farklı bireyler farklı bir ailesiniz.İnşaAllah öyle olmaz öyle aşırı takıntılı düşünmüyorum zaten yani arada sırada aklıma gelir, çok problemli bi evliliğin çocuğuyduk kardeşlerimle malesef
ya bunu hep merak ediyorum görür görmez nasil sakin kalir nasil bekler insan ben gördüğüm gibi kafasina geciririm o telefonu gece ruyamda bile bi kadinla gorsem sabahi zor ediyorum hespa sormak icinBenim arkadaşım boşandı.bir yıl oldu.bi an gece uyanmış sanki bişey dürttü beni diyo aniden gidip kocasının teline bakmış ve şok gecirmis elim ayagim boşaldı hiç bir şey yapamadım diyo aşk mesajları evli başka bı kadınla eski sevgilisiyle kadinin ve cuguda varmış ustelik.kocasina hiç birşey dememiş cinsellik yok nasılsa demiş bundan emin olmuş.tabi sonra yine bir gün gece fırlamış yataktan aniden bu kez de eksort bir kadınla mesajı görmüş ekran görüntüsünü almış tam bir ay beklemis eşi itiraf eder diye sormuş da eşi hiç öyle şey yaparmiyim asla seni altmam vicdanım izin vermez demiş ama hülya mesajı göstermiş kocası ne diyeceğini bilememis.bosandilar arkadaşım hemşire şükür işi var.ama kocası perişan bı halde çünkü kendi ailesi bile arkadaşımın yanında oldular malesef kadınlar hisseder
Yaa çok güzel konuştunuzUmarım olmaz ama kendini gerçekleştiren kehanet diye bir şey var. Geçmişinizi geçmişte bırakın, bugününüze yansıtmayın. Ne siz annenizsiniz ne eşiniz babanız. Farklı bireyler farklı bir ailesiniz.
Anlamafım.Ders calısıorum deyıp engellıodu benı salak gıbı ınanmışım.Evliymiş pislik çok yakın zamanda ogrendım.Karısına anlattım .Bılmıorum şu an nasıllar.Bunu öncesinde hisseden oldu mu kızlar aranızda? Nasıl farkettiniz şüphelendiniz mi hiç öncesinde? Daha sonra neler yaşandı? (sadece merak ettiğim için soruyorum dizi izlerken aldatılma olayı yaşandı aklıma oradan geldibirde babam annemi çok aldatmış ama annem tam anlatmaz acaba o da mı anlamadı arada düşünür üzülürüm anneme )