- Konu Sahibi Kayip balik
Yani insan korktuğunu yaşar mı diyorsun.Aldatılma korkusu yaşadığınız her ilişki eninde sonunda kötüye gider ve yüksek ihtimalle aldatılırsınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani insan korktuğunu yaşar mı diyorsun.Aldatılma korkusu yaşadığınız her ilişki eninde sonunda kötüye gider ve yüksek ihtimalle aldatılırsınız.
Hisle anlamıştım ben.. rabbim de cikardi sonrasinda zatenBunu öncesinde hisseden oldu mu kızlar aranızda? Nasıl farkettiniz şüphelendiniz mi hiç öncesinde? Daha sonra neler yaşandı? (sadece merak ettiğim için soruyorum dizi izlerken aldatılma olayı yaşandı aklıma oradan geldi birde babam annemi çok aldatmış ama annem tam anlatmaz acaba o da mı anlamadı arada düşünür üzülürüm anneme )
Bu konu burada çok tartışılır.Bana arkadaşım söyledi sağolsun
Küçük şehirde yaşamanın avantajları
Ben evli değildim,sevgilimdi o kişi. Yani ikisi çok farklı şeyler ama evli olsamda söylesin isterdim. Bu arada ben asla kızgın değilim söylediği için. Neden ona kızayım ki? Yapana kızmak lazım. Yine olsa yine söylemesini isterdim. Aptal yerine koyulmaktansa varsın canım acısın. Çok iyi oldu yani söylediği. Ayrıca eski sevgilimle bu konuda yüzleştiğimde inkarda edemedi zaten. Arkadaşım doğruyu söylüyordu yani.Bu konu burada çok tartışılır.
Söylenmeli söylenmemelimi diye
Sizce arkadasinizin size söyleme sebebi bunu öğrendiğinizde vereceğiniz tepkileri kesin biliyor olusumuydu.
Ya açık soracağım. Bende bir arkadaşımın aldatildigini duydum ama gözümle görmedim.
Ve bunu ispatlamak mümkün değil çünkü arkadaşımın kocasinin aşk yaşadığı kadin ölmüş.
Ve ben keşke bunu biliyor olmasaydım
Arkadaşa soylesem hayatta bosanmaz ama kendi meczup olur. Hayatı zehir eder kendine. Ama bosanmaz biliyorum bosanmaz
Benimde bilip sustuklarim var baya. Soylemem gerek ama cesaret edemem. Tepkilerinide bilememBu konu burada çok tartışılır.
Söylenmeli söylenmemelimi diye
Sizce arkadasinizin size söyleme sebebi bunu öğrendiğinizde vereceğiniz tepkileri kesin biliyor olusumuydu.
Ya açık soracağım. Bende bir arkadaşımın aldatildigini duydum ama gözümle görmedim.
Ve bunu ispatlamak mümkün değil çünkü arkadaşımın kocasinin aşk yaşadığı kadin ölmüş.
Ve ben keşke bunu biliyor olmasaydım
Arkadaşa soylesem hayatta bosanmaz ama kendi meczup olur. Hayatı zehir eder kendine. Ama bosanmaz biliyorum bosanmaz
Ben evli değildim,sevgilimdi o kişi. Yani ikisi çok farklı şeyler ama evli olsamda söylesin isterdim. Bu arada ben asla kızgın değilim söylediği için. Neden ona kızayım ki? Yapana kızmak lazım. Yine olsa yine söylemesini isterdim. Aptal yerine koyulmaktansa varsın canım acısın. Çok iyi oldu yani söylediği. Ayrıca eski sevgilimle bu konuda yüzleştiğimde inkarda edemedi zaten. Arkadaşım doğruyu söylüyordu yani.
Benim korkum birilerinin bana kızmasi değil ki. Tabiki de kizilacak olan kişi ben değilim.Benimde bilip sustuklarim var baya. Soylemem gerek ama cesaret edemem. Tepkilerinide bilemem
Bu durum farklı ama. Benim durumumda arkadaşım gözüyle görmüştü,siz ise birilerinden duymuşsunuz. Bire bir şahit olmamışsınız. Hem zaten arkadaşınız aldatıldığını biliyormuş ki? Ona rağmen devam ediyor. Bu durumda sizin söyleyip söylememeniz neyi değiştirir ki?Benim korkum birilerinin bana kızmasi değil ki. Tabiki de kizilacak olan kişi ben değilim.
Ama arkadaşım nişanlılık döneminde aldatılmış o a rağmen o pislikle evlenmiş. Evkiykende adaltti. Yani ben öyle duydum. Günahı boynuna.
Arkadaşım nisanliliktaki olayı hatırlayınca hala sglar hatirliyinca demeyeyim bu çok yanlış olur hiç unutmamış. Hala ilk günkü gibi. Ve bu olay olay olalı nerden baksanız 15 sene olmuş.
Çocukları var.
Ve kadın bunu kaldırabilecek biri değil
Hele boşanacak biri hiç değil.
Aslında bazı şeyleri tahmin ediyor ama. Konduramiyir sanırım. Ama asla deselemiyor.
Şüphe var ama araştırma yok. Bu onun böyle birseyke yuzlesmek istemediğin bir gistergesi değil mi.
Delil toplayıp bosanacahim diyen biri hiç birşey yapmadan oturur mu
Benim 6. Hissi m çok kuvvetli direk rüyama girerBunu öncesinde hisseden oldu mu kızlar aranızda? Nasıl farkettiniz şüphelendiniz mi hiç öncesinde? Daha sonra neler yaşandı? (sadece merak ettiğim için soruyorum dizi izlerken aldatılma olayı yaşandı aklıma oradan geldi birde babam annemi çok aldatmış ama annem tam anlatmaz acaba o da mı anlamadı arada düşünür üzülürüm anneme )
Ben vicdanen çok rahatsızım. Ara sıra aralarında birşeyler geçiyor ve hala o kızı unutamadığı için böyle davranıyor dediğinde yeter artık ne kizi ya o kızdan sonra kocan seni kaç kadınla aldattı diye bagisarasim geliyor. Ama yapamiuorumBu durum farklı ama. Benim durumumda arkadaşım gözüyle görmüştü,siz ise birilerinden duymuşsunuz. Bire bir şahit olmamışsınız. Hem zaten arkadaşınız aldatıldığını biliyormuş ki? Ona rağmen devam ediyor. Bu durumda sizin söyleyip söylememeniz neyi değiştirir ki?
Ya kusura bakma ama senin arkadaşın kendi etmiş kendi bulmuş zaten. Bile bile lades demiş. Sen neden vicdan yapıyosun? Aldatılmak umrunda olsa önceki 2 seferi affetmezdi zaten.Ben vicdanen çok rahatsızım. Ara sıra aralarında birşeyler geçiyor ve hala o kızı unutamadığı için böyle davranıyor dediğinde yeter artık ne kizi ya o kızdan sonra kocan seni kaç kadınla aldattı diye bagisarasim geliyor. Ama yapamiuorum
Elbet birgun bir duvara carpacakBenim korkum birilerinin bana kızmasi değil ki. Tabiki de kizilacak olan kişi ben değilim.
Ama arkadaşım nişanlılık döneminde aldatılmış o a rağmen o pislikle evlenmiş. Evkiykende adaltti. Yani ben öyle duydum. Günahı boynuna.
Arkadaşım nisanliliktaki olayı hatırlayınca hala sglar hatirliyinca demeyeyim bu çok yanlış olur hiç unutmamış. Hala ilk günkü gibi. Ve bu olay olay olalı nerden baksanız 15 sene olmuş.
Çocukları var.
Ve kadın bunu kaldırabilecek biri değil
Hele boşanacak biri hiç değil.
Aslında bazı şeyleri tahmin ediyor ama. Konduramiyir sanırım. Ama asla deselemiyor.
Şüphe var ama araştırma yok. Bu onun böyle birseyke yuzlesmek istemediğin bir gistergesi değil mi.
Delil toplayıp bosanacahim diyen biri hiç birşey yapmadan oturur mu
İnşallah.ama kendi başını yesin. Kimseye zararı dokunmadanElbet birgun bir duvara carpacak
Canım benim kıyamamAnlamafım.Ders calısıorum deyıp engellıodu benı salak gıbı ınanmışım.Evliymiş pislik çok yakın zamanda ogrendım.Karısına anlattım .Bılmıorum şu an nasıllar.