- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 37
Arkadaşlar,bazı mesajlarınızı hayret içinde okuyorum.Öyle manyaklıkmı olur,niye yalandan yazayım,hayatımda ilk kez bir foruma kayıt oldum,ve ilk işim de bu yazıyı paylaşmak oldu.Bana inanıp insan gibi acı sözlerle ve ya hoşlukla düşüncelerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim ,dalga geçen,sahte deyenlere d hiç bir şey diyemiyorum,çünki onlarla uğraşacak halim yok.Kocamı seviyorum,ne olursa olsun ayrılmam demedim,kocama aşığım onun için çok daha acı çekiyordum sadece.Dün onursuz,midesi geniş nebiliyim ne hakaretler yazdınız,ben sadece başkaları ne düşünüyor,acaba benim gibi yoksa tanıdığım insanlar gibimi diye merak ettim,dert paylaşınca azalır düşündüm.bilmediyimiz çok şeyler var,kocam öyle sakin ,tamam karıcım özür dilerim deyen birisi deyil,dün öyle cesaretlendim ki dikildim karşıdına bu gün,yeminlerle inkar etti,ben de ispatlarım,okuyorum tüm yazışmalarını deyince gerisi malum.Şimdi çocuğum da ben de hastayız,grip olduk,ama kararım kesin iyileşir iyileşmez dilekçemi yazacağım,gerisi Allah bilir...
boşanmaya kesin karar verdiniz yani
durumunuz çok kötü tahmin edebiliyorum
peki o kız da ne buluyormuş eşin onda olup sizde eksin olan nedir ?