aldatıldığımı bile-bile susuyorum,ruhum param parça

saygını şuanda bile kaybetmiş olman gerekiyor..eşinin bu yaptığı pis olaya susup onu dahada yüceltme bence..şuanda eşin çaktırmadan bu işi yaptığı için kendisiyle gurur duyuyordur..ona bu zevki daha fazla yaşatma..

Şunu da ekleyeyim, konu sahibinin sığındığı düşünce (bedensel aldatmıyor) çok ilginç geldi bana. Zaten adam fırsat bulabilse yani karşısındaki insan evet dese bırak aldatmayı, eşini bile boşayabilir belki 'evet' cevabını almış olmanın gazıyla. Ya ama bedensel aldatmıyor sadece azıcık aşık olmuş kadına diye nasıl kendinizi avutabiliyorsunuz, aklım ermiyor bu düşünce sistemine. Bu ruhsal güçsüzlüğünüze kılıf bulmaya çalışmayın en azından evet acizim, boşanmak istemiyorum ve haksızım ama yine de ben böyleyim hatamı bile bile yapıyorum diyebilin. Siz kendinizi kandıramıyorsunuz ki etrafı kandırmaya çalışıyorsunuz.

Insanin basina gelmeden kimse anlamaz kilif uyduruyor cunku yuzlesip kabulenemiyor aslinda bu bir surectir yediremiyor sadece kimseyi kandirma gibi bir dusuncesi olucani zannetmiyorum

Boşandığınızda talep edeceğiniz sağlam bir nafaka ile gül gibi geçinip gidersiniz ve maalesef bazı eşler mahkeme kararı olmasına karşılık nafakalarını ödemiyorlar ve yine maalesef ki bazı bayan arkadaşlarımız bu durum karşısında sadece sessiz kalmayı yeğliyor ama alamadıkları nafakalar yüzünden eski kocalarını hacze verdiklerinde adama nefes alacak mekan bırakmazlar, kendinize saygınızı ve güveninizi KAYBETMEYİN !!!!!!!!!!!!!!!!!!

doru olani biliyorsunuz ama cesaretiniz yok ve zannediyorum ki kendi ayaklarinizin ustunde duran bir bayan deilsiniz zamaninda bende aldatildim internet yoluyla gerci aldatilmak aldatilmaktir ha fiziksel ha netsel benim arkamda annem babam oldugu halde ben cekinmistim sonra gerci hersey su yzuxeyine cikti her seyin kaynimin planladigi ortaya cikti ama o aldatilma sendromunun cok iyi bilirim ki sizin birde dusnmeniz gereken iki cocuk varken
Ayrilmanizi tabiki mantik yonunden dusunuraek bende oneriririm ama ilk basta siz bir plan yapmalisiniz bole bir adama omrunuzu vermek istermianiz bence hayir elinizde olsa kesinlikle bir cirpida hayatinizdan firlatirdiniz cok eminim bundan

aldatmalar ikiye ayrılır,bedensel ve duygusal
yeni birşey daha öğrendim Şükürler olsun.
Bence aldatmalar gibi evlilikler de 3'e ayrılır:
1)Sadakat içinde yürüyenler
2)Başka kadınlara ya da erkeklere göz yumup, bu geçici heveslere(!) boyun eğmeyip bir gün eşlerin birbirine muhtaç olacağını savunanlar
3)Aldatılınca boşanıp sineye çekmeyenler

Insanin basina gelmeden kimse anlamaz kilif uyduruyor cunku yuzlesip kabulenemiyor aslinda bu bir surectir yediremiyor sadece kimseyi kandirma gibi bir dusuncesi olucani zannetmiyorum
Yahu olur mu, ilk başta korkuyorum dedi, gencim dedi, ailem arkamda değil dedi. Sonra ben eşimi seviyorumlara başladı. Tabi ki çeşitli yönlerden hem etrafını hem kendini kandırıyor, kötü niyetli değil belki ama kılıf uydurmak için yapıyor bunu. Konu sahibinin hayatına yazık diye yazdım, istediği cümleleri duymak için yapıyor..

Saygı boşanmamak anlamına gelmiyor. Bu adamın böyle yaptığını bile bile susmanız asıl saygınızı kaybettiğiniz anlamına gelin. Başkasının hatasını siz niye içinizde biriktiriyorsunuz ki? Konuşun o adamla. Evine, karısına, çocuğuna sahip çıkmayan bir şerefsizden ne yarar gelir size?

Konu fake mi acaba, garip geldi bana eşinin başkası ile sevgili olmak için yalvarmasına rağmen beni seviyor mu diye düşünmesi.. Tek gecelik olsa(o da aldatmadır benim için gerçi) duygusallık yoktur diyeceğim de, burada adam resmen ilişki yaşamak için uğraşıyor. Sorulacak soru değil gibi geldi, hayırlısı.

tabiki sen abartıyorsun!
ne var yani eşinin evliliğine ve sana saygısı kalmamış, hatta yaşadığı hayattan sıkılmış.
Biraz renk olsun diye bi hatunun peşinden gidiyor.. kaç gün gidecek?
Dönüp dolaşıp yine sana gelir merak etme, sen sebat etmeye devam et, güler yüzünü hizmetini eksik etme.
Bak nasıl o kadından sıkılıp yine koşa koşa sana, evine, çocuklarına dönecek.
Bu sadece bi kaçamak, sonu olmayan bi serüven.
Sakin ol ve beklemede kal.

(Birinin sana duymak istediklerini söylemesi gerekiyordu)

Bu konu fake olsa ne yazar böyle dusunen kadinlar cok.hatta kadinlarin yuzde doksani.basina gelmeyen bilemez en cok kullandiklari cümle.

Neden susuyorsunuz?
Boşanmayı neden düşünmüyorsunuz?

Bu çok ağır bir darbe çünkü.
Ne kadar ayakta kalabilirsiniz ki?

Saygımı kaybederim demişsiniz de, bunu bile bile yaşayarak kendinize olan saygınızı nasıl koruyacaksınız?

tabikide ole duymak isteni insan soylemenmesini ister yalniz arkadas care ariyor ama kafasi karisik yediremiyor bu bariz belli yazik kadinlarin bunca derdi bitmez

Bide aldatilan kadinlarin ortak düşüncesi evli erkekleri ayartan kadinlar var bundan zevk aliyorlar.adamlar evlenince degerleniyor mantigindalar
e tabi ne diyecek benim kocam uçkuruna sahip cikamiyor disi sinek görse atliyor diyemeyecegine göre.topu evli erkek pesinde kosan kadinlara atar.sahi böyle bunu hobi edinmis kadinlar var mi? Varsa kac tane var?eminim ki sayisi evli oldugu halde genc korpe kiz pesinde kosandan daha azdir.
ben evli erkek avcisi kadin hic gormedim.ama evli olup kadin avcisi kurt cok gördüm ve duydum..

tabikide ole duymak isteni insan soylemenmesini ister yalniz arkadas care ariyor ama kafasi karisik yediremiyor bu bariz belli yazik kadinlarin bunca derdi bitmez
başkasına aşık olmuş adam için ne yapılacak diye gelen soruya verilecek cevap tekdir aslında. ama bunu duymak isteyen için tekdir..
gerisi tefferruat zaten..
konu sahibi empati yapsa,kocası yakalasa başka erkeğe aşk ilan edilmesini,adam ne yapardı..
çıkan cevaba göre hareket edebilir aslında.
cevabında ne olacağı ortada. ama bunda göz morarması olma ihtimali fazla tabii

kesinlikle konu sahibi bunu duymak istiyor ben ilk okuduğum da konu sahibinin maddi imkanı olmayan ailesinin de kendisini kabul etmeyecek biri olduğunu düşündüm ama durum öyle değil
nasıl olsa boşanmıyacam şimdi gizli gizli yapıyor kavga edersem açık açık yapar korkusu başka bir şey değil
konu fakesede değilsede konıu sahibi gibi düşünen çok kadın var

oky icimi okudun kadinin malesef anasi babasi arkasinda yok kime siginacak kendi ayaklarinin ustunde dursa bosanma dava acip polis korumasi aldigi alde bicaklanan darp edilen malesef kadinlarimiz cok simdi ayrilsa ayri dert iki cocukla nasil yapacak nereye siginacak birde kocasi ndan korkuyorsa daha baska tabi ayrilmasa kadinlik gururuna da yediremiyor hakkaten cok buyuk cikma z

canım maddi sorumum yok diye 2 kere yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…