Insanin basina gelmeden kimse anlamaz kilif uyduruyor cunku yuzlesip kabulenemiyor aslinda bu bir surectir yediremiyor sadece kimseyi kandirma gibi bir dusuncesi olucani zannetmiyorumŞunu da ekleyeyim, konu sahibinin sığındığı düşünce (bedensel aldatmıyor) çok ilginç geldi bana. Zaten adam fırsat bulabilse yani karşısındaki insan evet dese bırak aldatmayı, eşini bile boşayabilir belki 'evet' cevabını almış olmanın gazıyla. Ya ama bedensel aldatmıyor sadece azıcık aşık olmuş kadına diye nasıl kendinizi avutabiliyorsunuz, aklım ermiyor bu düşünce sistemine. Bu ruhsal güçsüzlüğünüze kılıf bulmaya çalışmayın en azından evet acizim, boşanmak istemiyorum ve haksızım ama yine de ben böyleyim hatamı bile bile yapıyorum diyebilin. Siz kendinizi kandıramıyorsunuz ki etrafı kandırmaya çalışıyorsunuz.
Boşandığınızda talep edeceğiniz sağlam bir nafaka ile gül gibi geçinip gidersiniz ve maalesef bazı eşler mahkeme kararı olmasına karşılık nafakalarını ödemiyorlar ve yine maalesef ki bazı bayan arkadaşlarımız bu durum karşısında sadece sessiz kalmayı yeğliyor ama alamadıkları nafakalar yüzünden eski kocalarını hacze verdiklerinde adama nefes alacak mekan bırakmazlar, kendinize saygınızı ve güveninizi KAYBETMEYİN !!!!!!!!!!!!!!!!!!Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.Aslinda özelimi paylaştığım için çok utanıyorum,ama inanın çok çaresizim.Çünki yardım isteyeceyim ne annem,ne kız kardeşim ne de bir yakın arkadaşım yok.32 yaşında ıkı çoxuk annesiyim.Ben bir süredir kocamın başka bir kadınla konuşmasını takip ediyorum.Aslında konuşma da deyil,düpedüz kocam kadınla sevgili olmak için kadına dil döküyor.Çık üzüyor bu beni,açıkca çık üzülüyorum,kendimi karanlık bir kuyunun içinde tıkılıp kalmış gibi hiss ediyorum.En zoru da bütün bu fırtınalar içimde yaşanırken belli etmiyorum kocama.Çünki bildiğimi bilirse boşanmamız şart.Aksi takdirde saygımı kaybederim .Ne olur bana öneride bulunun.
Bence aldatmalar gibi evlilikler de 3'e ayrılır:aldatmalar ikiye ayrılır,bedensel ve duygusal
yeni birşey daha öğrendim Şükürler olsun.
Yahu olur mu, ilk başta korkuyorum dedi, gencim dedi, ailem arkamda değil dedi. Sonra ben eşimi seviyorumlara başladı. Tabi ki çeşitli yönlerden hem etrafını hem kendini kandırıyor, kötü niyetli değil belki ama kılıf uydurmak için yapıyor bunu. Konu sahibinin hayatına yazık diye yazdım, istediği cümleleri duymak için yapıyor..Insanin basina gelmeden kimse anlamaz kilif uyduruyor cunku yuzlesip kabulenemiyor aslinda bu bir surectir yediremiyor sadece kimseyi kandirma gibi bir dusuncesi olucani zannetmiyorum
tabiki sen abartıyorsun!Arkadaşlar ben adlında hepinizi cvaplamaya çalıştım ama,nedense gözükmüyor.Sorun maddiyat diyil,ben sadece siz olsanız ne yaparsınız,benmi abartıyorum diye merak ettim...Karısını seven aldatırmı,yoksa sadece bir kaçamakmı dıyıp gözmü yummak lazım,bilmiyorum işte kafam allak bullak...
Bu konu fake olsa ne yazar böyle dusunen kadinlar cok.hatta kadinlarin yuzde doksani.basina gelmeyen bilemez en cok kullandiklari cümle.Konu fake mi acaba, garip geldi bana eşinin başkası ile sevgili olmak için yalvarmasına rağmen beni seviyor mu diye düşünmesi.. Tek gecelik olsa(o da aldatmadır benim için gerçi) duygusallık yoktur diyeceğim de, burada adam resmen ilişki yaşamak için uğraşıyor. Sorulacak soru değil gibi geldi, hayırlısı.
tabikide ole duymak isteni insan soylemenmesini ister yalniz arkadas care ariyor ama kafasi karisik yediremiyor bu bariz belli yazik kadinlarin bunca derdi bitmezYahu olur mu, ilk başta korkuyorum dedi, gencim dedi, ailem arkamda değil dedi. Sonra ben eşimi seviyorumlara başladı. Tabi ki çeşitli yönlerden hem etrafını hem kendini kandırıyor, kötü niyetli değil belki ama kılıf uydurmak için yapıyor bunu. Konu sahibinin hayatına yazık diye yazdım, istediği cümleleri duymak için yapıyor..
başkasına aşık olmuş adam için ne yapılacak diye gelen soruya verilecek cevap tekdir aslında. ama bunu duymak isteyen için tekdir..tabikide ole duymak isteni insan soylemenmesini ister yalniz arkadas care ariyor ama kafasi karisik yediremiyor bu bariz belli yazik kadinlarin bunca derdi bitmez
kesinlikle konu sahibi bunu duymak istiyor ben ilk okuduğum da konu sahibinin maddi imkanı olmayan ailesinin de kendisini kabul etmeyecek biri olduğunu düşündüm ama durum öyle değiltabiki sen abartıyorsun!
ne var yani eşinin evliliğine ve sana saygısı kalmamış, hatta yaşadığı hayattan sıkılmış.
Biraz renk olsun diye bi hatunun peşinden gidiyor.. kaç gün gidecek?
Dönüp dolaşıp yine sana gelir merak etme, sen sebat etmeye devam et, güler yüzünü hizmetini eksik etme.
Bak nasıl o kadından sıkılıp yine koşa koşa sana, evine, çocuklarına dönecek.
Bu sadece bi kaçamak, sonu olmayan bi serüven.
Sakin ol ve beklemede kal.
(Birinin sana duymak istediklerini söylemesi gerekiyordu)
oky icimi okudun kadinin malesef anasi babasi arkasinda yok kime siginacak kendi ayaklarinin ustunde dursa bosanma dava acip polis korumasi aldigi alde bicaklanan darp edilen malesef kadinlarimiz cok simdi ayrilsa ayri dert iki cocukla nasil yapacak nereye siginacak birde kocasi ndan korkuyorsa daha baska tabi ayrilmasa kadinlik gururuna da yediremiyor hakkaten cok buyuk cikma zbaşkasına aşık olmuş adam için ne yapılacak diye gelen soruya verilecek cevap tekdir aslında. ama bunu duymak isteyen için tekdir..
gerisi tefferruat zaten..
konu sahibi empati yapsa,kocası yakalasa başka erkeğe aşk ilan edilmesini,adam ne yapardı..
çıkan cevaba göre hareket edebilir aslında.
cevabında ne olacağı ortada. ama bunda göz morarması olma ihtimali fazla tabii
canım maddi sorumum yok diye 2 kere yazmışoky icimi okudun kadinin malesef anasi babasi arkasinda yok kime siginacak kendi ayaklarinin ustunde dursa bosanma dava acip polis korumasi aldigi alde bicaklanan darp edilen malesef kadinlarimiz cok simdi ayrilsa ayri dert iki cocukla nasil yapacak nereye siginacak birde kocasi ndan korkuyorsa daha baska tabi ayrilmasa kadinlik gururuna da yediremiyor hakkaten cok buyuk cikma z