Aldatıldığım kadın hakkında

Merhabalar,

6 yıllık evliliğimi aldatılma nedeni ile aralık ayında bitirdim.
Aslında çok aşık olarak evlenmiştim ama 6 yıl hep inişli çıkışlı geçti. Artık lanet olsun diyip, tek kuruş almadan, tüm emeklerimin üzerini çizerek boşandım.

Olay örgüsünü kısaca anlatmaya çalışacağım;

Yazın ailemin yanına memlekete gitmiştik birlikte, kendisi orda aşırı alkol aldığı bir gece trip attığım için (alkolle ilgili ciddi sorunları var) kavga çıkarıp, küsüp istanbula geri döndü.
O gece artik bittiğini vs söyleyip birbirimizi engelledik 1 ay kadar iletişimde bulunmadik.

Sonra bir şekilde tekrar konuşmaya başladık, sürekli güzel sözlerle beni etkilemeye çalıştı, bazen ağladi bazen yalvardı, ben de ne yalan söyleyeyim amacım boşanmak değildi de artık kaybetme korkusu yaşasın kendisini düzeltsin diye karşılık vermedim.

Bana yalvardığı zamanlarda meğer eski sevgilisi ile görüşmeye başlamış.
Son konuştuğumuz günün sabahında aradığımda biriyle görüşüyor bildirimi aldım, kendisine sorduğumda "kimse aramadı ilk senle konuşuyorum" dedi. Ekran görüntüsü istedim, aramayı silmiş. O dakika anladım. Vodafone dökümü istedim allem etti kallem etti vermedi.
O günkü yeminler de cabası...

En son dedim buna benim sınırlarımı zorlama biliyorsun ne yapar eder bulurum, rezillik çıkmasın adam gibi söyle.
Arsız aynen şöyle dedi; " ben erkeğim farkında mısın kaç aydır yalnızım"

Bu esnada annem ciddi ölümlerden döndü. Hastanelerde süründüğümüz zamanlar beyfendi şeyinin derdine düşmüş..

Bir kaç gün önce beni aldattığı eski sevgilisi feyste iliski ilani yapmış 1 ağustos diye.
12 eylüle kadar bu adam yalvarıp yakarıyordu.

Kuzenim görmüş ve whatsaptan mesaj atmış, "... abi evli bi adamla iliski yasayan kadın işte şimdi layığını bulmuşsun"
karşı cevap; hayatımda bir şeytan vardı şimdi bir melek var. Iste ben onun pesinden yeterince koşmuştum vs vs diye. Kuzenim ekran görüntüsü attı asla eski eşim degil yazan. Direkt kadın yazmış.

Çok uzun anlattım sanırım.

Bu kadın 45 lerinde gayet kariyerleri zengin bir kadın. Ama benim evime girip, benim yatagimda yatmış.
Hani genç kız olsa cahildir dersin, adam kimbilir ne yalan söylemiş de kandırmış diye ama öyle bir durum değil.
Benim emek emek yaptığım, inşaatını temizlediğim her eşyası, iğneden ipliğe çeyizim olan evde sevişmişler aylarca.

Boşanmadan sonra da ögreniyorum ki bu kadın yine ayrı olduğumuz bir dönemde yine girip çıkmış evime. Yani hep bir kenarda varmış.

Bir pislikten kurtulup, onurumu geri kazandığım için mutluyum ama gene de bu olanlar aklıma geldiğinde dipsiz bir kuyaya giriyorum sanki..

Bu kadın normal bir yerde çalışsa gidip rezil rüsva ederdim ama anaokulunda çalışıyor (anaokulu sahibi)

Bu şekilde yanlarına kâr kalması... milletin bunlara mutluluklar dilemesi...
En azından feysteki arkadaşlarına mesaj atıp bu kadının ne mal olduğunu anlatmak bilmiyorum nasıl olur?

*feyste mutluluklar dileyen kadın arkadaşlarından buraya üye olanlar da vardır kesin, belki denk gelen olur konuya:)

Konu çok saçma değil mi ya. Kiminle konuştuğunu bile bilmiyorken eski sevgilisi olduğunu nereden biliyorsunuz adını verecek değil, eski sevgilinin soyadına kadar ne biliyorsunuz,yatağında yattığını sosyal medyada paylaşmamıştır herhalde

kaldı ki siz niye bu kızı ilişki durumunu takip ediyorsunuz? Boşandıysanız hala kuzende niye ekli ve laf sokma çabası neden adam bekar? Kusura bakmayın da adam size yalvarırken sırf burnu sürtsün korku yaşasın diye ağırdan satmışsınız ters tepmiş.artık tüm bunların ne önemi var?
Burda her detayi ince ince vermek lazim sanirim.

1. si eski sevgilisi oldugunu anaokulu sahibi oldugunu ogrendigimde anladim. Cunku biz ilk flört ettigimizde bahsetmisti boyle boyle bir kadın vardi ama ben sevemedim istemedim vs diye. Kadin 5-6 yas buyuktu.

Davayi actiktan bir sure sonra sabaha karsi esim icip kapima gelmisti ağlamıştı vs biz aglasirken bu kadin aradi, ismini gördüm. Bu telefonunu sakladi, bi ara arama kaydina goz ucuyla baktim baska bir kadin adi daha var. B.kun icine düştüğümü hissettiğim bi an iste.

2. Ben bosandiktan sonra exin yakin akrabalarindan biri " sen onceki sene koydeyken de bu kadın girip cikmis eve" diye

Neyse elimizde iki isim oldugundan bulmasi cok zor olmadi:) Nitekim ertesi gun de kadin ilan fotograf paylasip ilan etti.

Takip etmek dediginiz sey daha farkli oluyor.
Bu kadınla yeni degil daha once de aldattigini ogrenmesem sorun yoktu. Ama bu denli arsizca oldugunu bilmek farkli hissettiriyor.

Toplumda rezillik ve şerefsizlik sandığımızdan daha yaygıni bence sıkıntı burda. O...luk da, g.vatlık da, kahpelik de, insanları sırttan bıçaklamak da, şerefsizliğin her türü artık toplumda normal karşılanıyor. Kimi kime şikayet edeceksiniz? Toplumun ahlak standardı her türlü yerlerde.

Eski eş leşşşş gibi şerefsiz bir insan, kadın da bir o....u 2 midesiz tip birbirlerini iyi bulmuşlar şu tabloda size yer yok zaten siz ahlaklı erkeklere yönelin artık.

Madem intikam istiyorsunuz sizin yerinizde olsam kadının anaokulunun websayfası varsa onu hacklerdim anasayfaya o...nun okulu yazardım güzelce. Mesajların görüntüsünü de buraya koyardım.
Mesajinizi gozden kacirmisim.. super fikir bi araştırayım. 😂

He canim ne bicim reklamsa 6 yil sürdü. Ki son dakkaya kadar exin sensiz ölürümleri havada ucusuyordu.
Baskasini seven adam 6 yil niye beklesin bosar gider onun yanina.

Hadi o boşamadı, siz neden boşanmaktan caydınız?

Eşimden boşanmayı düşünüyorum yalnız aklıma takılan bir konu var, bilgisi olanlar paylasabilirse çok memnun olurum.

Eşim evlenmeden bir kaç ay önce ablasidan 64 bin TL borç alarak iş icin araba aldi. Kendisinin vergi borcu olduğundan ve benim de o sıra kimliğinin kayıp olmasından dolayı araci abisinin üzerine yaptırdı. Bu arada aracın diğer masrafları için yaklaşık 15 bin TL de kendi paramdan verdim.

Biz düğün takılarıyla ablasına olan borcu ödedik. Geri kalan para ise, eşimin önceden kalma bi kaç borcu ve düğün esnasında yaptığımız diğer masraflara gitti.

Düğünde 56 bini altin olmak üzere, 84 bin TL takı takıldı. 10-12 çeyrek dışında onların tarafından altın takilmadi.

Soru şu; eşimin uzerinde herhangi bir mal vs yok, sgksiz calıştığı için kazandığı parayı da kanitlamam mümkün değil.

Boşanma davasında bu maddi kayip nasıl telafi edilir? Altınlar kadına veriliyor diye biliyorum ama esimde araç dışında herhangi bişey yok araç da abisinin üzerinde. Sizce nasıl olur?

Konunuz çok planlı açılmış hissi uyandırdı bende. Aynı durumu yaşasak muhtemelen hepimiz çok sinirlenirdik ama bir yerden sonra da bu duygularınızı bir gözden geçirmeniz lazım. Kendi sağlığınız ve geleceğiniz için. Şimdi sizin açtığınız konuya biz yorum yapıp geçiyoruz ama sizin açınızdan bir sıkıntı doğurabilir. Bu sefer yaralarınızı sarmadan yeni şeylerle uğraşmak durumunda kalirsiniz bunun da size kazancı olmaz yıpranan sinirleriniz olur.

Konuda böyle yaparak bunu toplum olarak normallestirmiyor muyuz demişsiniz. Bu sizin, eşinizin ve bahsi geçen kadının meselesi. Yani olay üçünüz arasında yaşanmış. Ben toplumun bir bireyi olarak gidip eşinizin ya da o kadının yüzüne tükürmem çünkü bana ne derim.

Evet üzücü şeyler yaşamışsıniz kim olsa üzülür ama bir yerden sonra da önünüze bakmalısınız diye düşünüyorum. Hepimizin hayatında kayıplar, hastalıklar, üzüntüler gibi acılar oldu. Yani hepimiz hayatin bir yerinde başka olaylarla sınandik. Aynı yerde kalsaydık muhtemelen akıl hastanesinde olurduk. Bir yerden sonra bakış acımızı değiştirmek zorundayız bunu kendi sağlığımız için yapmalıyız.
Planli acilmis derken?
Sirasiyla olanlari anlattim..

Bakin mesela ben sadakat duygusu yuksek bir kadinimdir. Birini sevmesem bile aldatmam. Benim icin oldukca net bir olaydir.

Su dunyada en sevdigim insan babamdir, annemi aldatsin dakikasinda silerim.
Esinizi sevmeyebilirsiniz, bosanmak da isteyebilirsiniz hersey gecerli sebep olabilir gozumde. Ama aldatan insan olmasinlar. Kimsenin kimseye boyle bir kotulugu yapmaya hakki yok.

Demissiniz ya bu olay 3unuz arasinda diye. Exin 3 abisi var 3 ü de eslerini hep aldatmis. Abiler aldatan adamlar ama yuzlerine tukuren olmamis mesela bu sekilde bu da bu ornekleri gorerek büyümüş. Aldatiyorlar, noluyor esler terketmiyor kimse bisey demiyo vs yani bu kisiler bunu normal kabul ediyorlar.

Demissiniz ya bu olay 3unuz arasinda diye. Exin 3 abisi var 3 ü de eslerini hep aldatmis. Abiler aldatan adamlar ama yuzlerine tukuren olmamis mesela bu sekilde bu da bu ornekleri gorerek büyümüş. Aldatiyorlar, noluyor esler terketmiyor kimse bisey demiyo vs yani bu kisiler bunu normal kabul ediyorlar.

13 Eylül 2017 konunuz
Merhabalar,

Eşimden boşanmayı düşünüyorum yalnız aklıma takılan bir konu var, bilgisi olanlar paylasabilirse çok memnun olurum.

Düğünde 56 bini altin olmak üzere, 84 bin TL takı takıldı. 10-12 çeyrek dışında onların tarafından altın takilmadi.

Soru şu; eşimin uzerinde herhangi bir mal vs yok, sgksiz calıştığı için kazandığı parayı da kanitlamam mümkün değil.

Boşanma davasında bu maddi kayip nasıl telafi edilir? Altınlar kadına veriliyor diye biliyorum ama esimde araç dışında herhangi bişey yok araç da abisinin üzerinde. Sizce nasıl olur?

Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim.

Aslında çok aşık olarak evlenmiştim ama 6 yıl hep inişli çıkışlı geçti. Artık lanet olsun diyip, tek kuruş almadan, tüm emeklerimin üzerini çizerek boşandım.

Düz mantık 2015 ortası 2016 başında evlendiğinizi varsayarsak ; 2017 de "boşanma hakkında" konusunu açmışsınız.
Bu konunuzda ifade ettiğiniz aşkınız yetersiz kalmış ki ; boşanma durumunda haklarınızı nasıl alabileceğinizi sormuşsunuz.

Boşanma davasını kim , ne zaman açtı ? 2017 den beri devam eden çekişmeli bir davayı ve sonuçlarını mı konuşuyoruz ?

Eşinizin abileri ve onların özel hayatlarının konunuzla ilgisi yok.

Abileri de konuya katarak : eski eşiniz de dahil hepsinin sadakatsiz insanlar olduğunu anlatmaya çalışıyorsanız ; bu durumda boşandığınız için seviniyor olmanız gerekmez mi ?

Bu ilişkinin çok süreceğini mutlu olacaklarını falan mı düşünüyorsun bilmiyorum. Eşiniz pislik herifin teki. İlişki sürdürebilecek kapasitesi olan sorumluluk sahibi bir insan değil. Kadın desen 45ine gelmiş uğraştığı şeylere bak. rüzgar nereye eserse oraya savrulmuş zaten. İlişki durumu falan yapmak ergen kızlar gibi. Düşünüyorum. Kendimi onun yerine koyuyorum. Aşık oldum evli ama eşi evi terk etmiş bir adamla beraber oldum bir şekilde diyelim. Boşanma aşamasındalar diye kandım. Yav ben onların ortak yaşadığı eve gider miyim kesseler gitmem. Onu geçtim boşanma davası bitmeden gizli yaşarım bir şeyleri. Suçluluk hissim olur. Ama bu kadın da istediği kadar kariyerli tip olsun aklı eksik 5 karış havada.
Bu iki insanın ilişkisine isterse 898 kişi mutluluklar dilesin yürümez.
Zamanı gelecek bu sizin hiç umrunuzda olmayacak zaten. Çünkü siz de kendinizi hazır hissettiğinizde güzel başlangıçlar yaşayacaksınız. hem de çok daha saf temiz duygularla eminim.
O yüzden takıntı haline getirmeme önünüze bakmaya çalışın.

Konu çok saçma değil mi ya. Kiminle konuştuğunu bile bilmiyorken eski sevgilisi olduğunu nereden biliyorsunuz adını verecek değil, eski sevgilinin soyadına kadar ne biliyorsunuz,yatağında yattığını sosyal medyada paylaşmamıştır herhalde

kaldı ki siz niye bu kızı ilişki durumunu takip ediyorsunuz? Boşandıysanız hala kuzende niye ekli ve laf sokma çabası neden adam bekar? Kusura bakmayın da adam size yalvarırken sırf burnu sürtsün korku yaşasın diye ağırdan satmışsınız ters tepmiş.artık tüm bunların ne önemi var?
Saçma değil aslında, o kadın hep vardı, hayaleti evde hep dolandı, ilişkiye bile o kadının dumanı gitmemişken başlandı. Konu sahibi unuttururum sandı.

Bosanma davasini actiktan sonra gördüm saclari, aslinda mahkemede kullanabilirdim, avukatim da sunalim dedi ama o sirada bir an once bu isten sıyrılmak istedim sadece.
Simdi pisman miyim bilmiyorum ama bu aldatilmanin yeni olmadigi daha once de kadinin benim evime girip cikmis olmasi vs dusundukce sinirleniyorum.

Ozel hayati ifsa demissiniz ya,
kendisinin ilan ettigi tarih ve o tarihte esimle olan diyalogumuzu paylastigimi düşünelim. Ekran goruntusunde de exle (güya) buyuk aşkımız. Burda kurulmus olan bir aileyi iki pisligin nasil yıktığını anlamis olmaz miyiz?
Davada yani?
Yani kadinin kevaşe olduğunu kamoyuna sundugum icin suclu bulunurum.. muhtemel..

Hukukta bir sürü sacma açık var evet ama bence iyi bir avukatla ustesinden gelinir. Hele bir de aileye deger veren bir hakime denk gelirsek.

Ya da ben abartiyorum bu aile kavramini...
Banlanmışsınız, ama geri gelirsiniz ya da gelmezseniz de dışardan mutlaka okursunuz. Zamanında yapmanız gerekenleri yapmamışsınız, şimdi onun acısını çekiyorsunuz. İşten sıyrılmaya bakmayacakınız, elinizde ne var yok koyacaktınız mahkemeye, herkes de duyacaktı, ha 3 gün sonra unutulacaktı ama bilinecekti de ne mal oldukları. Siz seçimlerinizin sonuçları ile karşı karşıyasınız şu an. Şu saatten sonra yapabileceğiniz tek şey bu ruh hallerinizi aşmak olacak, hayatınıza bakmak olacak. Siz kurum kurum kurulurken dünya da dönüyor.

Dava açsa hakli çıkacağını sanmıyorum. Bu adam aralik ayinda boşanmış. iliski ilanini bir kac gun once 1 ağustos olarak yapiyorsun.

Aslında o kişiden beni kurtardığı için o kadina minnettarim. Demek ki ben arkamı bile dönemediğim ikiyüzlü bir adami sevmisim hep.

Belki olay taze ondan bilmiyorum ama ciddi anlamda mutsuz etti beni. Tereyagindan kil çeker gibi oldu onlar icin.
boşver

Ben böyle durumlarda Allaha havale ediyorum. İnanın benim Verebileceğim cezanın daha iyisini veriyor Allah. Hep böyle olmuştur.

Evet yaşadıkların kolay değil. Bir kadını inciten, ruhuna inen şeyler. Hayat bir öğretiden ibaret. Dersini al, yoluna sessiz sakin devam et. Ağır taş yerinde makbuldür ve kadına asalet yakışır.

Merhabalar,

Olay örgüsünü kısaca anlatmaya çalışacağım;

Yazın ailemin yanına memlekete gitmiştik birlikte, kendisi orda aşırı alkol aldığı bir gece trip attığım için (alkolle ilgili ciddi sorunları var) kavga çıkarıp, küsüp istanbula geri döndü.
O gece artik bittiğini vs söyleyip birbirimizi engelledik 1 ay kadar iletişimde bulunmadik.

Sonra bir şekilde tekrar konuşmaya başladık, sürekli güzel sözlerle beni etkilemeye çalıştı, bazen ağladi bazen yalvardı, ben de ne yalan söyleyeyim amacım boşanmak değildi de artık kaybetme korkusu yaşasın kendisini düzeltsin diye karşılık vermedim.

Bana yalvardığı zamanlarda meğer eski sevgilisi ile görüşmeye başlamış.
Son konuştuğumuz günün sabahında aradığımda biriyle görüşüyor bildirimi aldım, kendisine sorduğumda "kimse aramadı ilk senle konuşuyorum" dedi. Ekran görüntüsü istedim, aramayı silmiş. O dakika anladım. Vodafone dökümü istedim allem etti kallem etti vermedi.
O günkü yeminler de cabası...

En son dedim buna benim sınırlarımı zorlama biliyorsun ne yapar eder bulurum, rezillik çıkmasın adam gibi söyle.
Arsız aynen şöyle dedi; " ben erkeğim farkında mısın kaç aydır yalnızım"

Bu esnada annem ciddi ölümlerden döndü. Hastanelerde süründüğümüz zamanlar beyfendi şeyinin derdine düşmüş..

Bir kaç gün önce beni aldattığı eski sevgilisi feyste iliski ilani yapmış 1 ağustos diye.
12 eylüle kadar bu adam yalvarıp yakarıyordu.

Kuzenim görmüş ve whatsaptan mesaj atmış, "... abi evli bi adamla iliski yasayan kadın işte şimdi layığını bulmuşsun"
karşı cevap; hayatımda bir şeytan vardı şimdi bir melek var. Iste ben onun pesinden yeterince koşmuştum vs vs diye. Kuzenim ekran görüntüsü attı asla eski eşim degil yazan. Direkt kadın yazmış.

Çok uzun anlattım sanırım.

Bu kadın 45 lerinde gayet kariyerleri zengin bir kadın. Ama benim evime girip, benim yatagimda yatmış.
Hani genç kız olsa cahildir dersin, adam kimbilir ne yalan söylemiş de kandırmış diye ama öyle bir durum değil.
Benim emek emek yaptığım, inşaatını temizlediğim her eşyası, iğneden ipliğe çeyizim olan evde sevişmişler aylarca.

Boşanmadan sonra da ögreniyorum ki bu kadın yine ayrı olduğumuz bir dönemde yine girip çıkmış evime. Yani hep bir kenarda varmış.

Bir pislikten kurtulup, onurumu geri kazandığım için mutluyum ama gene de bu olanlar aklıma geldiğinde dipsiz bir kuyaya giriyorum sanki..

Bu kadın normal bir yerde çalışsa gidip rezil rüsva ederdim ama anaokulunda çalışıyor (anaokulu sahibi)

Bu şekilde yanlarına kâr kalması... milletin bunlara mutluluklar dilemesi...
En azından feysteki arkadaşlarına mesaj atıp bu kadının ne mal olduğunu anlatmak bilmiyorum nasıl olur?

*feyste mutluluklar dileyen kadın arkadaşlarından buraya üye olanlar da vardır kesin, belki denk gelen olur konuya:)
Bu hissettiğiniz tamamen aldatılma sonucu oluşan hırs, başka bir şey değil. Eşiniz sizi aldattı, sizin yatağınızda başka biriyle oldu, sizi kandırdı diye nefret dolusunuz, anlaşılabilir bir duygu. Ama şöyle düşünün eski eşinin yatağına bir kadını alan erkek yeni eşinin yatağına neden almasın ki? Ya da evli bir erkekle birlikte olup, karısıyla yaşadığı eve giden, o yatakta yatıp kalkan bir kadının evliliğe, ilişkiye saygısı var mıdır? Sadakat duygusu taşıyor mudur? Benim şimdiye kadar gördüğüm böyle ilişkilerin hepsi aldatma ile sonuçlanıyor. İki taraf da aldatıyor bazen ayrılıyorlar bazen bile bile devam ediyorlar. Sizin en büyük hatanız boşanmada hak talep etmemek ve aldatıldığınızı sunmamak olmuş. Boşuna muhatap olmayın sadece kendinize zarar verirsiniz.

Tanimadigim biri bir arkadasim icin benim kocamla yatti soyle pislik boyle pislik bi insan va diye yazsa iyi yapmis eline saglik yazarim. Niye tanimadigim birine inanayim ki arkadasim dururken.

Tam olarak oyle degil. Simdi manas destani yazmamak adina kisa tutayim.
Alkol problemiyle ilgili inan ki o kadar cok mucadele verdim ki.

Cinsel iliski sart degil ki aldatma sayilmasi icin. Kopuk oldugumuz surede eski sevgilisine dönüyorsa bosanma davasi acsaymis mesela yada en azindan bana yalvarmayi biraksaymis. En azindan daha durustce olurdu.
o kedi geri dönecek.

çok zayıf karakterliymiş eşiniz. kendi yatağınıza kadını almak, kadının sosyal medyadan aşk ilanlarına ses çıkarmamak filan tamamen (içten içe- bilinaçaltında) sizden intikam amaçlı. sen onu istemeyince egosu kırılmış ve böyle tamir etmiş. o da seni yok saymış yani. alkol sorunu olan zayıf kişiliklerden beklenecek hareketler bunlar. kucak açan biri de varken teselli bulmuş, onarılmış egosu biraz. ama biliyorsunuz erkeklerin aklı dank ettiğinde geç oluyor.

ben de zayıf kişilikli eski sevgilimle benzer dönemler geçirdik. geri geldi yalvarmalarla aylarca. zar zor kabul ettim, ama sonra midem almadı bıraktım. bu tarz şeyler olunca soğuyor insan farkında olmadan. sevdiğin insana yakıştıramıyorsun. adama saygın, inancın, geleceğe dair hayalin ve bir müddet sora takatin kalmıyor. yol göstermene ve çözüm üretmene karşın onun zayıf kişiliğiyle baş edememesi, güçlü olamaması, mücadele edememesi yüzünden, artık onu bir zavallı gibi görmeye başlıyorsun ve kadın erkek ilişkisinin enerjisi bitiyor aranızda. çok zor değişir böyle insanlar. kaç tane alkolik madde bağımlısı gördün iyileşen? işte seninki böyle bir tip. geri dönünce de arkana bakmadan kaç derim.

bir an evvel kendini iyileştir yaşama karış. insan yine seviyor yine hayal ediyor, yaşı yok bu işin

Kadınla sizin ne işiniz var üzülmeyin ama kocanız sizi sevseydi afeti devran olsa başkasını hayatına sokmazdı ayrilmazdiniz ayse olmus fatma olmus bir önemi yok sizi aldatan eşiniz lütfen bunun farkına varın kadına kurulmaktan vazgeçin üzmeyin kendinizi kafanızı dağıtacak aktiviteler bulun oylamaya çalışın kendinizi erkekler böyle onların bizim gibi duyguları yoğun değil kendi iyiliğiniz için takip etmeyin ilgilenmeyin

Ben şahsen böyle bir herifi, böyle bir kadınla baş başa bırakıp, kurtulduğuma şükrederim. Hırsınızdan ne yapacağınızı şaşırmışsınız, o kadın hep varmış zaten, siz şerefinizle kendi yolunuzu çizin. İfşa edeyim, şunu yapayım, bunu yapayım derken net kendinizi rezil edersiniz, onlara hiçbir şey olmaz ki. Asil bir kadın yok sayar artık, görmezden gelir, yapacağını da hukuki olarak yapar; yoluna bakar. Kaldı ki boşanmışsınız. Bırakın pisliklerinde boğulsunlar.

X