merhabalar,
hikayeni okudugumda gecmise döndüm, icim acidi
Bundan 5 yil önce benimde cok sevdigim biri vardi.
Ozamanlar bir tanidik abla vardi, uzun yillar süren iliskisi 2008'de bitmisti. Sevdigi sandigi kisi bunu acimasizca terk edip bir baskasiyla evlendi, halbuki kiz onu cok seviyordu ve evlenme hayalleri kuruyordu. Gel zaman git zaman abla cok üzülüyordu, bizde bosver zaten degmez diyorduk, sen daha iyilerine layiksin. Ama gönül anlamiyordu iste. 1-2 sene sonra bu abla evlendi ve su an cok mutlu, ayni zamanda eski sevgilisinin bir cocugu oldu ve hemen ardindan bosandilar. Ilahi Adalet dedik hepimiz cünki kizin Ahini almisti bikere.
Bize gelince, ayri ülkelerde yasadigimiz icin görüsmemiz cok imkansizdi, ama seviyorduk (yada ben öyle sanmisim). 2,5 sene bi sekilde sürdü. O sürekli görüsemedigimiz icin sikayet ediyordu, ben ise cekilen zorluklar daha sonra mükafat olur düsüncesindeydim.
En sonunda aramiz iyice acilmaya baslamisti, sogudu benden bambaska biri olmaya basladi. Ben hala cok seviyordum...Oda bir sene önce yüzük takalim diyordu ama ben bazi seyleri yoluna koymadan olmaz diyordum. Bunu diyen insan, seni cok seviyorum söyle böyle laylaylom (Klasik sözler) diyen insan, ben seninle yapamiyorum, sorun bende, sen daha iyilerine layiksin demeye basladi, ve benim mücadelem orda son buldu. Artik yapabilecegim birsey yoktu ve hersey bitmisti. Benim umutlarimin tükenmesi cooook uzun sürdü. Olayin bitmesinin hemen ardindan, onu bir baskasiyla el ele kol kola görmüsler...Ben inanmadim tabi, taki Facede Söz fotografini görünceye kadar. Orda dünyam yikildi, mecburdum artik kabullenmeye, ama isin kötüsü herseyin cok cabuk gelismesiydi, (4 ay icinde olup bitti). Yani ser..sizin önde gideniymis bu insan, kullandi, gecti dalgasini sonra bakti isine...Nedense Nisan tarihini facede benim okuyacagim sekilde acikladi, ve gözüme soka soka ortak arkadaslarimi davet etti. Ama o günden sonra artik aglamayacagim dedim. Ve o gündür aglamiyorum. Ne komiktirki Dügün tarihinide apacik arkadaslarimin duvarina ilan ettiki beni haberdar ediyor aklinca. Eski sevgilisinin yaptigi yorumlara yorum yapan bir nisanlisi var kizin, ona aciyorum...
Ablayi zamaninda nasil teselli ettiysem, ayni duruma bende düstüm...
Bir kac ay sonra dügünü olacak, ben hala üzülüyorum ama cok eminimki ilahi adalet yerini bulacak. Onu herseyiyle ALLAHA havale ettim. Buda gönlümü azda olsa ferahlatiyor. Dilerim bana ne yasattiysa kat kat aynisini yasar, ve nasil canimin yandigini anlar.
Üzdügün kadar üzülürsün!!! demisler...
En kötüsüde, ben bu saatten sonra insanlara hic ama hic güvenmiyorum. Ve buna sebeb olan cigeri 5 para etmeyen biri....
Yinede ben artik herseye ragmen mutlu olmaya calisiyorum....
Herseyin hayirlisi ALLAHtan, dilerim gercekten seven hic kimse böyle seyleri yasamaz...