- 17 Temmuz 2014
- 1.980
- 4.123
- 133
- Konu Sahibi Kumsal_Hatun
-
Bu sadece öne sürdüğü bahanelerden birtanesi beni affetmeye ikna etmek için türlü türlü bahaneler ürettibu nasıl oluyor.
ailem karımı istemiyo, hmm gidip aldatayım.
mantığınız yanlış bi kere. aldatılmışsınız ve affetmişsiniz. bahane bulmayın eşek karpuz bilmemne.
Eski konuma bakmışsiniz bizahmet konuya yaptığım eklemeye de bakın ben ikna oldum siz ikna olmasanız da olurEski konuma bakıp bilgi edinebilirsiniz demiş konu sahibi baktım eski konuya ve buna datanarak yorumum şu :
10 günlüğüne ankaraya bir kadın için giden bir adam bi çay içip kalkmaz canım.. bunun için kilometrelerce yol gidilir mi sence?
10 gün boyunca çay kahve mi içmişler ben inanmadım zaten farketmez ama sende affettim demişsin ama hazmedememişsin çünkü bu hazmedilmez taş gibi oturur içine
TeşekkürlerGerçekten çok acımasız eleştiriler yapılmış kadın zaten affettiğini söylemiş kimsenin bu konuda yorum yapmasına gerek yok bence zaten ağır bir durum üstüne birde bu eleştiriler..
Neyse işin danışılan kısmı aile kısmı.. Bence kp o lafı söyledikten sonra görüşmeniz sizin açınızdan kötü olur ayrıca görüşseniz bile bir şekilde laf arasında söylenir vs. ama torunlarını görsünler onlara bi kötülükleri yok sanrıım sadece oğullarının evine ayak basmamış olurlar.
Aslında haklısınız eşimin ilişkiyi kesmesi lazım da o benim dememle olmaz kendi larar almalı minimum seviyeye düşürde ama görüşmeyi kesmiyor keseceğini düşünmüyorumokudm .Aldatildi madem bedeli olmali ailenle gorusmeyelim demissin resmen .Esine hic girmiyorum zira denecekler denmis.Yazik etme kendine diyorum.Kayinbaba dovecem dedi neden diyebildi ya ...Haddine miymis...Esinizin ailesi ile gorusmemeniz iliskinizi etkilemez esinizn gorusmesine mudahele etmezseniz.
Aslında haklısınız eşimin ilişkiyi kesmesi lazım da o benim dememle olmaz kendi larar almalı minimum seviyeye düşürde ama görüşmeyi kesmiyor keseceğini düşünmüyorum
Kendimde ailenle ilişkini kes torunlarını gösterme diycek hakkı görmüyorum
Ben kendimden sorumluyum ve hayat boyu onları birdaha görmek dahi istemediğimden eminim tek takıldığım nokta çocuklar ne olacak nasıl olacak nasıl etkilenecekler vs.
Evet haklısın onlar da öyle demiş aldat mı dedik biz sana falan filanEşininki tamamen bahane, sende ailesini silmek istediğin için bu bahaneye sığınmışsın yoksa mümkün mü birileri birilerini aldatmaya teşvik etsin, kaldı ki onlar aldat dememiş boşan demiş
Bir de velev ki haklısın, ailesinden bu denli etkilenen adam ailesinden kopar mı çocuklarını koparır mi
Çelişmiyo aslında ailemizin huzuru selameti için görüşmemeleri hayırlı ama ona bu konuda bi dayatma yapmam haksızlık olir demek istedimŞu iki yorum çelişiyo birbiriyle
Neden görüşmemesi lazım,beni siz aldattırdınız mı diyecek
Evet haklısın onlar da öyle demiş aldat mı dedik biz sana falan filan
Ailesinden etkilenmek için illa onlar için ölüp bitmek gerekmiyor hiç geçinemezler zaten
Asla iyi olmadı tabiki aldatması işime falan gelmedi keşke hiç böyle birşey yapmasaydı da ben onları çekmeye devam edeydimAldatan eşinden boşandın ama ailesiyle görüşmek durumundasın sanmıştım.
Neyse ben aldatma konularına hemen boşan yazmam, boşanmamana takılmadım.
Senin durumunda aldatma aslında işine gelmiş, eşinin ailesiyle görüşmemek için bahanen olmuş. Eşini böyle cezalandırdığını düşünüyorsun. Belki de öfkeni ailesine yansıtıp rahatlıyorsun. Yanlış değil aslında, hepimiz bir şekilde mantık zinciri oluşturup kendimizi rahatlatıyoruz. Sen de böyle devam et madem, sen gitme ama torunlarını görmelerini engelleme.
Bu sadece öne sürdüğü bahanelerden birtanesi beni affetmeye ikna etmek için türlü türlü bahaneler üretti
Bakın dikkat edin bahane diyorum
Bana yaptıkları kadar olmasa da ona da yaptıkları çok şey var olmasa bile bana yapılanları içselleştiremez mi?E tamam etkilenecek kadar bağlı bile değil, ailesini bahane ettiğini sen de biliyosun,buna rağmen aldattın o zaman ailenle görüşmeyelim demek mantıklı mı, eşinin etkilendiği tek şey kan basıncı üzgünüm
Ha desen ki bana yaptıkları saygısızlıklardan dolayı küsücem amenna küs ve görüşme ama o durumda da eşin görüşmeye devam eder
Asla iyi olmadı tabiki aldatması işime falan gelmedi keşke hiç böyle birşey yapmasaydı da ben onları çekmeye devam edeydim
Aldatılmayan biri aldatılan birini anlayamaz bunu da belirtmek istiyorum
Bana yaptıkları kadar olmasa da ona da yaptıkları çok şey var olmasa bile bana yapılanları içselleştiremez mi?
Benim değerimi anladığını kaybetmekten korktuğunu varsayarsak benim için bayramlarda cenazelerde ellerini öpmek evlatlık görevlerini yapmak kaydıyla görüşmese işim çok kolaylaşır gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?