Aldatan eşin ailesini hayatından çıkarmak

Sen yinede önünü kış tut yaz çıkarsa bahtına.
Adam güvenilmez işte ona göre yükünü tutmaya bak.
Çalışıyormusun bilmiyorum ama para kara günler için sigortadır
Atama bekliyorum umarım atanırım ama ailem arkamda zaten affetmem maddiyatla alakalı değil kesinlikle

10 gün gidip başka kadınla yaşayacak kadar cüretkar olan eşine güvenme bence. Yani kötüye hazırlıklı ol. Mutlaka başka planların olsun. Ailesiyle de görüşme istemiyorsan, eşinin tek kelime söylemeye hakkı yok bu durumda.

aldatma ve bunu affetme olayına hiç takılmıyorum bu senin tasarrufun.
belki buınu yaşamanıuz gerekiyordi. nedeen _? cunku eşinin ailesinden kurtulmuşsum.vesile olmuş.
ve asla o kv kp ve dgierlerini evine alma. merak etme cocuklara birşey olmaz. daha guzel buyurler.

Eski konuma bakmışsiniz bizahmet konuya yaptığım eklemeye de bakın ben ikna oldum siz ikna olmasanız da olur
Doğru benim ne alakam var ama yazdığınız konuya bakılınca hiçde öyle durmuyor inşallah mutlu olursunuz ben bunu isterim

Zorla evlendirilmek derken

Arkadasa katiliyorum .Ayrıca Adamin ailesini gormesi en dogal hakki.Aldatmanin cezasi aile ile gorusmemek degildir lutfen bunu bahane etme.Et tirnaktan ayrilmaz.Ahlaksiz dahi olsalar onlar ailesi.Bencilce buldum sizi.Mutsuzsuznuz faturasini baskansina degil esinize kesmelisiniz. Objektif olarak yaziyorum .Alinmayin kirilmayin lutfen . magdur olan tabiki sizsiniz ama sucluyu yanlis secmissiniz

Evlatlarım da onun uzantısı onlar ne olacak zor olacak ama istediğim uzantısını baştacım edip istemediğim uzantılarını da hayatımdan defedeceğim kararlıyım
Vala canım "yılan eğilir büğrülür çıktığı deliği bilir" demiş eskiler. Emin ol eşin ailesinden asla vazgeçmeyecek. Sadece kendini kandiriyosun.

Siz boşanmayacaksınız madem o zaman kaynana ve kayınbaba ile bal gibi de görüşmek zorundasın
Hoş başansanız da görüşmek zorunda olacaktın ha evine almazdın da dışarda görüşürdünüz
Canınıza kast etmedikleri sürece iletişimi koparmak gibi bir hakkınız yok
Bence artık onları benimseyin kendinizi kabul ettirin
Onlarla iyi geçinmeye bakın
Yazık olan çocuklara olacak yine iki dengesiz anne ve baba yüzünden
Üzgünüm ki buradan bakınca çok dengesiz görünüyorsunuz kocan da sen de..

Affetmene bişey diyemeyiz senin tercihin canım ama sen yine de tedbirli davran derim ben ve derslerini bırakma atanmana bak
ailesi ile de gitsin kendi görüşsün çocukları ayda iki defa falan götürür haftasonları yeter o sen evinde otur tavrını koymuş olursun seni tehdit eden bu kadar saygısız insanlarla görüşmek zorunda değilsin zaten

Dengesiz olduğumu düşündüren unsurları biraz açar mısın?

Vala canım "yılan eğilir büğrülür çıktığı deliği bilir" demiş eskiler. Emin ol eşin ailesinden asla vazgeçmeyecek. Sadece kendini kandiriyosun.
Kendimi kandırmamamak adına ailesiyle makul seviyede görüşeyim mi yani yoksa eşimin görüşmesine karışmayayım mı?
Ben ailesinden vazgeçsin demiyorum ki aile içi konulara burunlarını sokacak kadar yüzgöz olmasın evlatlık görevlerini yerine getirsin benden de birşey beklemesin istiyorum
Dipnot:
Bu aldatma olayı olmasa da ben artık onlara tahammül edemiyorum deseydim de eşim kabul edebilirdi çok hak veriyordu çünkü bana bir geline yapılmayacak ne varsa hepsini yaptılar sana diyordu eskiden beri
Ama ben eşim üzülmesin mahrum olmasın falan deyip göz yumuyordun ahirete havale ediyordum
Bu olaydan sonra bu kararı alma cesaretim yetkim ve hakkım olduğunu idrak ettim
Benim hayatım üzerinden kumar oynandığını görünce gözüm açıldı amiyane tabirle...

Dengesiz olduğumu düşündüren unsurları biraz açar mısın?
Bana göre; aldatılmışsınız ve eşinizin yalanını ailesine ve size bağlamasına izin veriyorsunuz veya başka bir kadına suç atabiliyorsunuz
Diğer konu da eşinizin ailesi konusu, siz ne yaparsanız yapın eşiniz ailesinden kopmayacak ortada çocuklar yani onların da torunları olan çocuklar var iletişim koparılması imkansız gibi
Tabiki de size fiziksel veya psikolojik olarak asla zarar veremezler vermemeliler de
Sadece bu insanlara hadlerini bildirip bu kadar yüz göz olmamak varken bu yaptıklarınız ,eşiniz yaptıkları da dahil, dengesiz hareketler bana göre

eşin hak verir, destekler.. ama inan bana sadece göz boyama olur. ılk sorunda hooopp seni karşısına alır ve ailesinin arkasında durur. senin en büyük hatan ailesine rağmen bi de aldatarak seni bu denli inciten adamı affedip, ondan hala beklentiye girmen. ha ille de ben kocamı affettim boşanmam diyorsan ailesi konusunda senin kararlarına gösterdiği anlayışa lütfen güvenme. sen o aileyle asla görüşme ve muhatap olma elbette. tabi eşin bu durumda ne kadar anlayışlı kocayı oynar bilemem

Hayır aldatmayı başkalarına bağlamasına izin vermiyorum bu tamamen senin hatan başka unsurlar seni etkilemiş olabilir ama olay sende bitiyor sen istemeseydin yapmazdın diyorum ve o da içtenlikle kabul ediyor şuan terapi görüyor evliliğe dair üzerine düşenleri yapmadığı için bu hale geldiğinmizi farkında ve ne yapması gerektiği hakkında profosyonel yardım alıyor
Başka kadın dediğiniz aldatmadaki kadınsa onu suçladığım tek nokta evli olduğunu öğrendiği halde buluşması
Bu yaptığınız dengesiz hareketler dediğiniz evime almamam falan mı orasını anlayamadım
Ama bana fiziksel ya da psikolojik zarar vermemeleri için görüşmeyeceğim ben bu dengesizlikse bilemiyorum

Genellikle sorunlar yaşanınca benim yanımda olur eşim zamanında 7 8 ay görüşmemişliği var ailesiyle bize yaşattıkları yüzünden
Affettim ve beklentiye girdim çünkü pişmanlığına beni ailemi ikna edecek kadar ağladı hepimize yalvardı bu olayın onun için milat olduğunu bizim değerimizi çok iyi anladığını değişeceğini eskisi gibi olmayacağını bi evlilikten ne bekliyosam hepsini vadetti beklentiye soktu beni karşılayamazsa kendi bilir affetmiş olmam onu birdaha asla bırakmam anlamına gelmiyor ki değişmezse olacaklardan ben sorumlu değilim

Bahsettiğiniz "görüşmeme" durumu uzun süre idare edilebilecek bir durum değil. Hadi diyelim 1 yıl eşiniz pişmanlığının da verdiği hisle bu görüşmeme konusunda sizin yanınızda oldu. Daha sonra mutlaka bir durumdan görüşmeniz gerekecek. Siz görüşmek istemediğinizde de büyük ihtimalle "kinci olmakla" suçlanacaksınız. Aradan zaman geçtiği için şimdiki "aldattım, suçluyum, alttan almalıyım" hissiyatı da geçmiş olacak.

Belki de haklısınız bunu yaşayıp göreceğiz inceldiği yerden kopsun o halde kendisini affedilmez bir konuda bile affeden eşine zamanla cephe alır ve bu yuvayı ille de yıkacam derse elimden birşey gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…