• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan eşin ailesini hayatından çıkarmak

tamam da bi dediğim gibi adamı sen yakalamışsın. adam da pişmanım demiş. yakalamasan pişman olmayacak devam edecekti muhtemelen. hani bu bi yerde gördüm flört ettim gibi bişey değil. baya planlamış etmiş şehir dışına kızın yanına gitmiş on gün orda kalmış vs. oh ne ala memleket. sonra vay efendim bahaneler...
Off bu konu beni ne kadar daraltıyor bilemezsin çok üstüme geldin ama madem soruyorsun söyleyeyim
Devam etseydi bile biyerden patlak verecekti haberim olduğundan emin olmak için kız beni aradı mesajları yakalamasam da ordan haberim olacaktı zaten
Mesele ne zaman hangi aşamada yakaladığım değil eşime birşeyler dank edinceki tavrı pişmanlığı ve o kıza anlam yüklememiş olması
Nerden biliyorsun deme çünkü bu konudan zihnim yoruldu 4 ay irdeledim sıkıldım yoruldum

Ailesiyle gorusmemek icin bir suru sebebin varken esinin seni aldatmasini bahane olarak gostermek sacma olur bence. Gorusmeyeceksen mesela bosanmamizi isteyen insanlarla gorusmek zorunda degilim diyebilirsin.

Off bu konu beni ne kadar daraltıyor bilemezsin çok üstüme geldin ama madem soruyorsun söyleyeyim
Devam etseydi bile biyerden patlak verecekti haberim olduğundan emin olmak için kız beni aradı mesajları yakalamasam da ordan haberim olacaktı zaten
Mesele ne zaman hangi aşamada yakaladığım değil eşime birşeyler dank edinceki tavrı pişmanlığı ve o kıza anlam yüklememiş olması
Nerden biliyorsun deme çünkü bu konudan zihnim yoruldu 4 ay irdeledim sıkıldım yoruldum

e bi de anlam yükleseydi. :D seni bırakıp kızın ayağına kadar gitmiş on gün zevki sefa... gelip sana anlam yüklemedim dedi sen de ohh iyi ki mi dedin.

Ailesiyle gorusmemek icin bir suru sebebin varken esinin seni aldatmasini bahane olarak gostermek sacma olur bence. Gorusmeyeceksen mesela bosanmamizi isteyen insanlarla gorusmek zorunda degilim diyebilirsin.
Öyle diyorum zaten boşanın dediklerini aldatma olayından sonra öğrendim mevzu bu aile birliğimize kasteden insanlarla görüşmek istemiyorum diyorum

Basligi okudugumda adam aldatinca kadin bosanmis adamin ailesi kadina sariyor sandim
Degişik bir insansiniz kocanizi affedip bedel olarak da aileyi hayatinizdan cikarmaya calisiyorsunuz size soyleyim babasi uzerinize yurudugunde tepki vermeyen adami ailesinden koparamazsiniz. Annem de benzer seyleri yasadi sonuc babami ailesinden koparamadi hala...

Üzmek için yazmıyorum ama daha cin bi kadın ol artık doğru bağlantılar kur
Cin ol demekle olunmuyor maalesef
Kendimi şöyle tanımlıyorum insanların fitnelik ve artniyetlerini anlayacak kadar uyanık
Onlara karşı koyacak davranışları organize edip kararlılıkla uygulayamayacak kadar safım

Cin ol demekle olunmuyor maalesef
Kendimi şöyle tanımlıyorum insanların fitnelik ve artniyetlerini anlayacak kadar uyanık
Onlara karşı koyacak davranışları organize edip kararlılıkla uygulayamayacak kadar safım

Doğru orası biraz fıtrat...görüşme görüşmeme sebebi olarakta içimde birikenler patladı de

Benim değerimi anladığını kaybetmekten korktuğunu varsayarsak

işte sorun da burada başlıyor adam sizin değerinizi anlamadı sizi kaybetmekten korkması ise tamamen son buldu
ailenizin de sizi desteklemediğini biliyor ohh tam ona göre
çünkü adamın 10 günlük o kadınla ilişkisini bile o kadar kolay affetmişsiniz ki
artık her şeyi affedersiniz diye düşünüyor yani bir görüşmez iki görüşmez ailesiyle üçüncüde görüşür siz de ancak uzaktan bakarsınız

Allah yardimcin olsun kardesim
Bu ne densizlik kayinperde halt etmiş ne demek dövmek..!
Eşinin ailesiyle görüşmek zorunda degilsin heleki yuvana zarar veriyorlarsa.
Burada en buyuk gorev eşine düşüyor
Ailesini evliliğinizden uzak tutacak

işte sorun da burada başlıyor adam sizin değerinizi anlamadı sizi kaybetmekten korkması ise tamamen son buldu
ailenizin de sizi desteklemediğini biliyor ohh tam ona göre
çünkü adamın 10 günlük o kadınla ilişkisini bile o kadar kolay affetmişsiniz ki
artık her şeyi affedersiniz diye düşünüyor yani bir görüşmez iki görüşmez ailesiyle üçüncüde görüşür siz de ancak uzaktan bakarsınız
Tamam kuzum sadece siz kadınsızın siz onurlusunuz en iyisini siz bilirsiniz alkışlıyorum bravo
Kolay affetmeye gelince hiç de kolay olmadı kolay eve döndüm belki ama çok ağır bedeller ödedi aylarca acı çekti bi daha yapayım nasıl olsa affediyor diyememesi için ne gerekiyorsa yaptım
Çünkü tekrarına teşebbüs dahi etse tekmeyi basarım
Tek ve son kez şans verdim çocuklarımın ve 5 yıllık yaşanmışlığın hatrına

Allah yardimcin olsun kardesim
Bu ne densizlik kayinperde halt etmiş ne demek dövmek..!
Eşinin ailesiyle görüşmek zorunda degilsin heleki yuvana zarar veriyorlarsa.
Burada en buyuk gorev eşine düşüyor
Ailesini evliliğinizden uzak tutacak
O önce kan basıncına sahip çıksın ailesi Dışkapı mandal bu mevzuda

Tamam kuzum sadece siz kadınsızın siz onurlusunuz en iyisini siz bilirsiniz alkışlıyorum bravo
Kolay affetmeye gelince hiç de kolay olmadı kolay eve döndüm belki ama çok ağır bedeller ödedi aylarca acı çekti bi daha yapayım nasıl olsa affediyor diyememesi için ne gerekiyorsa yaptım
Çünkü tekrarına teşebbüs dahi etse tekmeyi basarım
Tek ve son kez şans verdim çocuklarımın ve 5 yıllık yaşanmışlığın hatrına
Sen yinede önünü kış tut yaz çıkarsa bahtına.
Adam güvenilmez işte ona göre yükünü tutmaya bak.
Çalışıyormusun bilmiyorum ama para kara günler için sigortadır

Kv Kp değil de eşinle sonunuz ne olacak bence onu düşünün çünkü sonucu bebeğini de etkiler ilerde.Yarın öbür gün zorla evlendirildim diye ipleri kopara dabilir.Anında başkasını bulmuş çünkü.En tehlikelisi eşin burda.Kv dert yapma bence.

Back
X