Memlekette olduğum sürece aldatıldımi öğrendim diye bir konu açmıştım çoğu kişinin yorumu ve benim bütün geceyi ne yapmalıyım diye düşünmeyle geçirdim ertesi günü dayımla ve birkaç arkadaşımla konuştum ne yapabilirim diye ama iş yok gireceğim bir üni sınavı var 2 kızım ve baba destek değil artı orda kaldığım sürece hayatı zindan Eden bir üvey anne şimdilik eşe döndüm geldi aldı ama affetmedim sadece şartlar neyi gerektiriyorsa onu yaptım geldim geleli içimde ki nefret dinmiyor yüzünü dahi görmek istemiyorum ama gidecek yer yok en azından bir plan bir düzen kurana kadar burdayım mümkün olmadığı sürece konuşmuyorum onu affetmeyecegimi biliyor ne yaparsa yapsın umrumda değil farkında ona karşı bütün sevgim birden yok oldu resmen kendime ben bile şaşırıyorum normalde çok duygusal bir insanım ama böyle olması daha iyi benim için bir sorun var geldim geleli bende ki paraya göz dikti resmen şunu al dediğim de paran var diyor bende ki para bitsin de ilerde bir düzen kurmayayim diye bunu yaptığını biliyorum geldik geleli hastayız bunun için bile beni suçluyor gelmeden önce büyük bir kavga çıkardım daha doğrusu içimdeki nefreti onca senemi benden alan üvey annemin yaptığı herşeyi anlattım babama herkes şahit oldu babam tık bile demedi bir daha bu eve gelmem dedim çıktım geldim eş olacak insanla en çok zoruma giden zor duruma düşecek olsam hiç kimsemin olmiyacagi gerçi var olsalar bile faydaları yok ki babam sadece arabaya binmeden önce bosanirsan beni unut gelme bakmam dedi bütün kapıları yüzüme kapattı ama ben sabredip su mesleği elime alınca çocuklarımla yeni bir hayat kuracam inşallah sadece biraz dayanamam gerekiyor biraz sabır ve çaba .yazmak istedim