• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan Erkeklerin Ağzından..

aman Allahım elime geçmesinler öldürürüm ben bunları..
2.maddedeki adam sinir oldum.. ne insanlar var dedirtti yahu..
ama dikkatimi çekti kadınlar yine kadınların düşmanı,erkeklerse nefislerinin kölesi..

Bugün nedense bu aldatma konusunda çok hassasım..Sanıırm adet dönemim yaklaşıyor..Eşim işten eve evden işe giidp gelir,bir yere gidilcekse birlikte gideriz..hatta gece nöbetçiyse benim evd eyalnız kalmamı istemez yanına giderim falan filan..ama bazı günler oluyor en ufak bir göz kaçamağına bile takılıp kalıyorum..Saatlerce ağlıyorum..
normalde türk sineması pek izlemez..sırf ben çok seviyorum diye bak yeşilçem filmi var,hadi seyret der..bugün ben kahvaltı hazırlarken hülya avşarın açık seçik bir filmini açmış izliyodu,kahvaltı boyunca gözünü tvden ayırmadı ki ben yakın zaman çekimi türk sineması sevmem,biliyor..o tarz filmleri sevmediğinide çok iyi biliyorum sırf açık görüntülerden dolayı izledi..bişey desem yuhhh diyecek tartışacaktı benimle..ama acayip sinirliyim...iştahını hülya avşarla açtı karnınıda benle doyurmak istiycek heralde..düşündükçe deliriyorum..
bi akıl verin kızlar,sakinleşemiyorum..

önüne gelenle birlikte olurlar işte erkek milleti kendi vücutlarına saygıları yokki sevgililerine olsun :umursamaz:

ne kadar sinir bozucu bir durum ....

büyük göğüslü diye
fantazileri var diye
neşeli diye
şişman diye
çok seyahat ediyor diye

v.s vs.vs.... uzarda gider bu liste..

erkeklere asla yaranamazsın...en iyisi sinek gibi ezmek...

Back