- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi HakimeHNMMM
ben de aynen baya bi düşündüm, erkeklere çağrı gibi geldi de. sonra içeriğe girip bakınca anlatım bozukluğu olduğunu anladım. başlık "aldatan erkeklerle ilgili buyrun bayanlar dökün içinizi" falan olaymış daha iyi olurmuş.Başlık erkekler döksün içini diyor,içimizde erkekler de mi var yahu
Bir de bu çıktı, fıtrat da fıtratYok valla ben cinselliğe çok düşkünm. Eşimden daha düşkünm. Benim de fıtratım böyle. Ama ben eşime sadakat yemini ettim. Eğer birgün başka bir adamla sevişmek aklımdan geçerse ondan boşanırım.
Bu arada buradaki aldatmaktan kasıt ne gidip başka biriyle sevişmek mi?
Bence aklından geçirmek bile aldatmaya giriyor da o yuzden dedim.
Ben de anlamıyorum canım inan yasaklar tatlı geliyor heralde yoksa evinde düzeninde mutluluk varsa karısı da Güzelse istediklerini de veriyorsa aldatmaması lazım ama demek ki bizim bilmediğimiz bişeyler daha varEvet kızlar ikinci kadın adli başlıkta anlaşmazlıklar oldu madem suç sadece erkekte diyorsunuz buyrun burda erkekleri konuşalım erkek neden aldatır neden ölüp biterek evlendigi , belki kaçırarak herkesi karşısına alarak evlendiği, eşim çocuğum olmadan asla dediği halde neden aldatır.. Diğer başlıkta 2.kadınlara yuklendigimizi düşünenler oldu aksine ben her iki tarafinda 9da9 kusurlu olduğunu söyledim. Bir erkek neden aldatır bi kereden bisey olmaz diyen yada bi geceden bisey olmaz diyen varmı herkes 2.şansı hakeder mi buyrun topige hikayesi olan anlatsın gizliden takip eden erkeklerde dersler cikarsin...
Ben kendi göxümle kaç kere gördüm ya çocukken. Evin karrşısında oturan bi kadın vardı arkadadımın annesi. Başka bi komsumla yakalandılar hala inkar ettiler. İkiside hala eşleriyle evli ama mesajlasiyolardı.Kadın erkek aldatmalarındaki oran farklılığının sebebi;
1. Kadınlar daha zor yakalanıyor zira anlaşırlarsa toplumun ahlak terazisi onlara farklı işliyor . Bunun bilincinde olan kadın daha temkinli yapıyor bu işi. Yoksa kadın da aldatıyor yani. Fıtrat mıtrat hikaye..
2. Ya buna ne yazacaktım unuttum .
Saygılar Dark kardeşErkek olsun kadin olsun
Aldatanin ikinci bir sansi yoktur
Ve evet suc erkektedir, hemcinslerimi suclamam, kocam inanip gitmeyeydi derim her zaman
Ne yani bu Adamın özelliği ne ? Bu kadar rahat buluyor, parasını yiyor? Çok mu yakışıklı?Ben size tanıdıgım birisini anlatayım. Evli 2 çocuk babası 40yaşlarında adam. Bi kadın buluyor 1 gün onun evinde kalıyor bi gün kendi evinde. Kadının da bi güzel 5.000 tlsini yiyor. Kadının kızına da tecavüz ediyor. Gunduz kıza gece anasına öbür günde kendi karısına. Baktı kadının parası bitiyor baska bi kadınlada onu aldatıyor. Artık o kadının evinde kalıyor. Hadi siz yorumlayın. Zaaftan dolayı mı bu yoksa karakter yoksunlugundan mı?
Ben size tanıdıgım birisini anlatayım. Evli 2 çocuk babası 40yaşlarında adam. Bi kadın buluyor 1 gün onun evinde kalıyor bi gün kendi evinde. Kadının da bi güzel 5.000 tlsini yiyor. Kadının kızına da tecavüz ediyor. Gunduz kıza gece anasına öbür günde kendi karısına. Baktı kadının parası bitiyor baska bi kadınlada onu aldatıyor. Artık o kadının evinde kalıyor. Hadi siz yorumlayın. Zaaftan dolayı mı bu yoksa karakter yoksunlugundan mı?