Aksam testiyle sabah ilk idrar testi farkeder mi ki yaHörüyorum o çizgiyi ay hadi inşallah yarın senden güzel haberler gelecek inanıyorum
Kan sa farketmezAksam testiyle sabah ilk idrar testi farkeder mi ki ya
Yok canim idrarKan sa farketmez
Ha bu yaptıgın testi diyosan. İdrar lan akşam yaptıgım daha silik sabah yaptıgım daha belirgin çıkıyo benimKan sa farketmez
Tamam canim ben aksam yapip kafami karistirmayayim sabah yapayim o zamanHa bu yaptıgın testi diyosan. İdrar lan akşam yaptıgım daha silik sabah yaptıgım daha belirgin çıkıyo benim
Evet canım bende her sabah yapıyorum hala doktor gününe kdarTamam canim ben aksam yapip kafami karistirmayayim sabah yapayim o zaman
Ay bende gorebilsem o gunleri ya offf icim daraliyo vallaEvet canım bende her sabah yapıyorum hala doktor gününe kdar
Sakin ol stres herşeye zarar sabah test yaparız yapar yapmaz ver ama kanı saglık ocagında veriyosan çünki çok geç çıkıyor sonuçAy bende gorebilsem o gunleri ya offf icim daraliyo valla
Yok canim hastanede veririm kani daha cabuk cikiyor saglik ocagi 1 gun sonra cikariyor. İnsallah pozitif cikarda veririmSakin ol stres herşeye zarar sabah test yaparız yapar yapmaz ver ama kanı saglık ocagında veriyosan çünki çok geç çıkıyor sonuç
İyi yaparsın canım inşallah sabah haber bekliyorum sabah çizgi çıktıgı an çok koyu olmasada durdukça koyulaşıyoYok canim hastanede veririm kani daha cabuk cikiyor saglik ocagi 1 gun sonra cikariyor. İnsallah pozitif cikarda veririm
Seakeeeee naptın yaptın mıYok canim hastanede veririm kani daha cabuk cikiyor saglik ocagi 1 gun sonra cikariyor. İnsallah pozitif cikarda veririm
Yaptim canim dun ki test bozuk cikti buyuk ihtimal negatif maalesef ben elendimSeakeeeee naptın yaptın mı
Seakeeeee naptın yaptın mı
Bettyyy nerdesin nolur gel kafayi yicem bak su albi testeSeakeeeee naptın yaptın mı
Kız benimkiyle aynı işteEki Görüntüle 3519080 Kaset testte boyle cikti bu da bozuk galibaama predictore asla guvenilmeyecegini gördüm
Ama bak bende noldu misal albi test bukadar vekirgin çıkarırken freely aşırının aşırısı silik çıkardı bence albi çok hassasBettyyy nerdesin nolur gel kafayi yicem bak su albi testesende oldu mu boyle
Ama renk dagilmasi var idrari cok damlattim ama geri alamadimKız benimkiyle aynı işte
Bende albiye cok guveniyorum senden sonra yaAma bak bende noldu misal albi test bukadar vekirgin çıkarırken freely aşırının aşırısı silik çıkardı bence albi çok hassas
Bide albi bu demi birsürü yarum okudum herkes çok memnun bak benim degerüm çok azdı onu bile çıkarEki Görüntüle 3519080 Kaset testte boyle cikti bu da bozuk galibaama predictore asla guvenilmeyecegini gördüm
Evet canım albiBide albi bu demi birsürü yarum okudum herkes çok memnun bak benim degerüm çok azdı onu bile çıkar