Albi Kaset Test

Normal hastanede verdiysen 4-5 saatte cikiyo canim. Benimde azonce akintiyla karisik biseyler geldi sanirim yerlesme bikac gun sonra bende vericem kan
Ay hadi inşallah canım tam yerleşme kanaması günü. Adete 4 gül kala çok sevindim bizde bi saate. Gideriz tekrar

Ay hadi inşallah canım tam yerleşme kanaması günü. Adete 4 gül kala çok sevindim bizde bi saate. Gideriz tekrar
Evet tam 12. Gun bi de bugun o kadar heyecanliyim ki insallah bi kimyasal ya da dis gebelik degildir dua ediyorum insallah sende guzel haberlerle gel merakla bekliyorummmmm

Evet tam 12. Gun bi de bugun o kadar heyecanliyim ki insallah bi kimyasal ya da dis gebelik degildir dua ediyorum insallah sende guzel haberlerle gel merakla bekliyorummmmm
İnşallah canım benim allah kimsenin kucagını boş bırakmasın attıgın fotoyuda gördüm pembiş bir çizgi hayırlı ugurlu olaun

İnşallah canım benim allah kimsenin kucagını boş bırakmasın attıgın fotoyuda gördüm pembiş bir çizgi hayırlı ugurlu olaun
İnsallah vardir diyorum hala ben supheliyim cok cok sagol insallah allahim isteyen herkese yasatsin kimseye yolunu gozletmesin insallahhhhh cok zor

Kızlar sizde haber bekliyodunuz 10.2 çıktı betam 4 gün bekleyip tekrar kan vericez doktor öyle dedi

Ben sipissilik çizgiyle öğrendim ki o çizgiyi saatler sonra gördüm. Var mı yok mu emin bile olamadım 2 gün sonra test vermiştim öyle kesinleşmişti bence adete yakın silik çizgi pozitif oluyor genelde inşallah vardır sizin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…