Bende öyle hele o days dovtor artimed insanın psikolojisini bozar bu albiye iyi diyolar bakalım ikimizide reelde hamile ederse babamın malı gibi albi öneririm
Test markan ne kuzumBak canım bugün ki böyle yumurtlamanın 9.günü
Bir gebenin günlüğü canımTest markan ne kuzum
Bunda baya görünüyor yarın da yap iniallah daha da koyulaşırBak canım bugün ki böyle yumurtlamanın 9.günü
Bencede var canim koyulasmayi takip et hayirli olsunBir gebenin günlüğü canım
Cikti mi canim sonucunBunda baya görünüyor yarın da yap iniallah daha da koyulaşır
Ay yok hala bekliyorum yaCikti mi canim sonucun
Normal hastanede verdiysen 4-5 saatte cikiyo canim. Benimde azonce akintiyla karisik biseyler geldi sanirim yerlesmeAy yok hala bekliyorum ya
Ay hadi inşallah canım tam yerleşme kanaması günü. Adete 4 gül kalaNormal hastanede verdiysen 4-5 saatte cikiyo canim. Benimde azonce akintiyla karisik biseyler geldi sanirim yerlesmebikac gun sonra bende vericem kan
Evet tam 12. Gun bi de bugunAy hadi inşallah canım tam yerleşme kanaması günü. Adete 4 gül kalaçok sevindim bizde bi saate. Gideriz tekrar
İnşallah canım benim allah kimsenin kucagını boş bırakmasın attıgın fotoyuda gördüm pembiş bir çizgi hayırlı ugurlu olaunEvet tam 12. Gun bi de buguno kadar heyecanliyim ki insallah bi kimyasal ya da dis gebelik degildir dua ediyorum insallah sende guzel haberlerle gel merakla bekliyorummmmm
İnsallah vardir diyorum hala ben supheliyim cokİnşallah canım benim allah kimsenin kucagını boş bırakmasın attıgın fotoyuda gördüm pembiş bir çizgi hayırlı ugurlu olaun
Ayyyy hayirli olsun canim cok sevindim cok kucuk dahaKızlar sizde haber bekliyodunuz 10.2 çıktı betam 4 gün bekleyip tekrar kan vericez doktor öyle dedi
Teşekkür ederim canım ama dpktor henüz küçük ben 10 a hamilelik diyemem dedi tedirginimAyyyy hayirli olsun canim cok sevindim cok kucuk daha
Eki Görüntüle 3518672 canim presictor yaptim bugun ilk defa sikik cizgi gordumseake her sabah ilk idrarla aynı testten devam et canım koyulaşma takibi yaparsın
Seake nerdesin sennn haberdar et biziEki Görüntüle 3518672 canim presictor yaptim bugun ilk defa sikik cizgi gordumyarinda tekrarlayip kan vericem
Seake nerdesin sennn haberdar et bizi
Hörüyorum o çizgiyi ay hadi inşallah yarın senden güzel haberler gelecek inanıyorumEki Görüntüle 3518872 canim predictorle test yaptim boyle silik cizgi cikti oglen yarin sabahi bekliyorum son 3 gun kaldi