Su damlat en iyisi oAma renk dagilmasi var idrari cok damlattim ama geri alamadim fazla idrarin kirmiziligi olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su damlat en iyisi oAma renk dagilmasi var idrari cok damlattim ama geri alamadim fazla idrarin kirmiziligi olabilir mi
Nasil damlatcam canim tarif etsene hic yapmadimSu damlat en iyisi o
Bendede ilk böyleydi biri bana su damlat yada ortaya damlat yinede gitmiyorsa kuruma degil dedi burdaSu damlat en iyisi o
Tamam canim yapiyorumBendede ilk böyleydi biri bana su damlat yada ortaya damlat yinede gitmiyorsa kuruma degil dedi burda
Ay insallahKaset testte cikiyorsa bence vardir ya insallah
Ben direkt ortaya damlattim duruyo bi de s ye damlatayimEki Görüntüle 3519121 İlk s yazan yere damlattım baktım ıslamma yok Eki Görüntüle 3519122 bu sefer bu ortaya bir iki damla damlattım bekledim
Bide seake ben ilk testten iki gün önce erken gebelik yapmıştım bembeyazdı erken gebelik testine güvenmeBen direkt ortaya damlattim duruyo bi de s ye damlatayim
Bide seake ben ilk testten iki gün önce erken gebelik yapmıştım bembeyazdı erken gebelik testine güvenme
Ben sanki hayalet görüyorum sen çıplak gözle görüyomusunEki Görüntüle 3519126 iki yerede damlattim boyle
Ben sanki hayalet görüyorum sen çıplak gözle görüyomusun
Valla bu stres adamı öldürürEki Görüntüle 3519128 evet canim simdi cektim halâ kirmizi
Bat nezaman dıValla bu stres adamı öldürür
13 aralık canımValla bu stres adamı öldürür
İster iki hün bekle ister kan ver ikiside stresten kurtaracak seni13 aralık canım
Testin son hali nedir13 aralık canım
Durdukça koyulaşıyo muTestin son hali nedir
Testin son hali nedir
Kan vermekten cok cekiniyorum yine negatiftir diyeİster iki hün bekle ister kan ver ikiside stresten kurtaracak seni
Seni kötü yönlendirmek isteniyorum veya ümitlendirmek ama Kan vermeden önceki hün akşam yaptıgım testi atıcam sana ona göre sen karar ver kasette gölge görüyosan ben pozitif taraftarıyımEki Görüntüle 3519148 halâ kirmizi golge var canim daha belirgin ciplak gozle bakildiginda tabi biliyosun
Kan vermekten cok cekiniyorum yine negatiftir diye