Kamerayi ikna edemedim ben goruyorum o gormuyoBen goremedim maalesef
Hayir daha regl ime var 13 gosteriyor ama erken yumurtladim 11 aralik bat olmasi lazimGecikme var mi
canim boyle cikti ama yoj oldugunu dusunuyorum bilmiyorum 5 gun kaldi belki ondan siliktir ama kuruma cizgisiyse yikilirim umitlenmicem hicAy gördüm şimdi. Çok belli belirsiz var kamerada çok silik çizgi daha da silik yapıyor çıplak gözle daha bellidir kesin.
Var mı bir tane daha albi test busabah ilk idrarı dene daha koyu çıkacak
Ya ben var diyorum halacanim boyle cikti ama yoj oldugunu dusunuyorum bilmiyorum 5 gun kaldi belki ondan siliktir ama kuruma cizgisiyse yikilirim umitlenmicem hic
Evet hemen cikiyoYa ben var diyorum hala5 güne bu siliklik normal bence hemen çıktı mı?
İkisini de filtre yapmadan ekler misin
Ya gecmis olsun canim benimCanım bende böyle silik bir çizgi ile öğrendim varmı yokmu ikna edemedim kendimi hatta sana tavsiyem hemen git doktora ben düşük yaşadım temkinli olmakta fayda var
Merhaba benimde bat 10 bende bıgün albi yaptım ve böyle yarına tekrarlicam yineHayir daha regl ime var 13 gosteriyor ama erken yumurtladim 11 aralik bat olmasi lazim
Sağol canımYa gecmis olsun canim benimama benim daha 5 gun var ya testler koyulasmadan kan vermek istemiyorum
Oyle yapcam canim koyulasmazsa yoktur zaten simdiden kan verip negatifi gorup uzulmek istemiyorum hicseake her sabah ilk idrarla aynı testten devam et canım koyulaşma takibi yaparsın
Merhaba canim silik cikmis gonlunden gecen olsun insallahMerhaba benimde bat 10 bende bıgün albi yaptım ve böyle yarına tekrarlicam yineEki Görüntüle 3516928
Ama ben emin olamiyorum ki testlere baksana varla yok arasi hepsiSağol canımsen beni dinle belki erkenden kullanman gereken ilaç bişey olur ben 8 gün varken gördüm senin daha yakınmış
İnşallah ikimiz de hamileyizdirMerhaba canim silik cikmis gonlunden gecen olsun insallah