Albi Kaset Test

seake

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2024
456
124
33
Kizlar dun gece awox test yaptim hep istedigim icin sagina soluna arkasina isikli isiksiz bakarim dun gece flashla arkasindan bi cizgi cikti. Sonra sabahina bi test daha yaptim awox silik cikti. Ogleden sonra bidaha yaptim awox yine silik cikti. Bugun gidip albi test aldim bu aksam 22:30 gibi yaptim ve ince kıl gibi kirmizi cizgi cikti aninda hamileligini boyle ogrenen var mi?

Ay gördüm şimdi. Çok belli belirsiz var kamerada çok silik çizgi daha da silik yapıyor çıplak gözle daha bellidir kesin.
Var mı bir tane daha albi test busabah ilk idrarı dene daha koyu çıkacak

Ay gördüm şimdi. Çok belli belirsiz var kamerada çok silik çizgi daha da silik yapıyor çıplak gözle daha bellidir kesin.
Var mı bir tane daha albi test busabah ilk idrarı dene daha koyu çıkacak
canim boyle cikti ama yoj oldugunu dusunuyorum bilmiyorum 5 gun kaldi belki ondan siliktir ama kuruma cizgisiyse yikilirim umitlenmicem hic

Eklentiler

• IMG_6127.jpeg
    143 KB · Görüntüleme: 46
canim boyle cikti ama yoj oldugunu dusunuyorum bilmiyorum 5 gun kaldi belki ondan siliktir ama kuruma cizgisiyse yikilirim umitlenmicem hic
Ya ben var diyorum hala 5 güne bu siliklik normal bence hemen çıktı mı?
İkisini de filtre yapmadan ekler misin

Canım bende böyle silik bir çizgi ile öğrendim varmı yokmu ikna edemedim kendimi hatta sana tavsiyem hemen git doktora ben düşük yaşadım temkinli olmakta fayda var

Canım bende böyle silik bir çizgi ile öğrendim varmı yokmu ikna edemedim kendimi hatta sana tavsiyem hemen git doktora ben düşük yaşadım temkinli olmakta fayda var
Ya gecmis olsun canim benim ama benim daha 5 gun var ya testler koyulasmadan kan vermek istemiyorum

seake her sabah ilk idrarla aynı testten devam et canım koyulaşma takibi yaparsın

Ya gecmis olsun canim benim ama benim daha 5 gun var ya testler koyulasmadan kan vermek istemiyorum
Sağol canım sen beni dinle belki erkenden kullanman gereken ilaç bişey olur ben 8 gün varken gördüm senin daha yakınmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…