Bu teste erken gebelikten daha çok güveniyorumEki Görüntüle 3517023
Test kuruyunca bidaha cektim cizgiyi sence var midir kafayi yicem y
Uok yok dur iki gün sonra testi tekrarlayalım benceYarin 4 gün kalmis olcak icimiz durmuyo uzulmucemi bilsem gidip kan vercem ya
Oyle yapcam azonce lh yaptim koyulasiyo git gide bakalim hayirlisi diyip beklicez yaUok yok dur iki gün sonra testi tekrarlayalım bence
Kiz bu nasil test c bile kirmizilasmamis varsa bitane daha yapKızlar bişey gören var mı adete 6 gün var
Oyle yapcam azonce lh yaptim koyulasiyo git gide bakalim hayirlisi diyip beklicez y
Kız ses ver naptınnnnOyle yapcam azonce lh yaptim koyulasiyo git gide bakalim hayirlisi diyip beklicez ya
Erken gebelik mi buKızlar bişey gören var mı adete 6 gün var
Hayır canım kaset testErken gebelik mi bu
Var çizgi. Adet keç günde bir oluyırsun 10 gün bayağı erken çünkü
ayyy canim simdi uyandim test yaptim daha belirgin bi cizgi cikti cok sukur sen naptin verdin mi kaaanKız ses ver naptınnnn
Bence testin kendisinde bi bozukluk var normal c bile tam renkli degil baika marka ile dene benceHayır canım kaset test
Bu benim dünki çizgimle aynı bende sabah 9’30 gibi verdim kan bakalım bekliyorum bende çıkarsa sen de ver kan aynı çünkü testteki görünürlüklerEki Görüntüle 3517187
Canim ben aksam tekrar test yaptim yine kirmizilik cikti ve koyulasti boyle
ayyy canim simdi uyandim test yaptim daha belirgin bi cizgi cikti cok sukur sen naptin verdin mi kaaan
Ama senin bat yakin canim ya benim degil ben bati bekler oyle kan veririm cok korkuyorum yalanci pozitiftenBu benim dünki çizgimle aynı bende sabah 9’30 gibi verdim kan bakalım bekliyorum bende çıkarsa sen de ver kan aynı çünkü testteki görünürlükler
Haber ver sonucu cok merak ediyorumBu benim dünki çizgimle aynı bende sabah 9’30 gibi verdim kan bakalım bekliyorum bende çıkarsa sen de ver kan aynı çünkü testteki görünürlükler
Hemense kuruma degildir benceKizlar adetime iki gün kaldı benim testime bakabilir misiniz hemen çıktı kuruma hemen çıkar mı
Bende öyle hele o days dovtor artimed insanın psikolojisini bozar bu albiye iyi diyolar bakalım ikimizide reelde hamile ederse babamın malı gibi albi öneririmAma senin bat yakin canim ya benim degil ben bati bekler oyle kan veririm cok korkuyorum yalanci pozitiften
Valla ben halâ testle bakisiyorum varla yok arasi bi cizgi. O yuzden cesaret edemiyorum cok kan vermeye ya cok korkuyorumBende öyle hele o days dovtor artimed insanın psikolojisini bozar bu albiye iyi diyolar bakalım ikimizide reelde hamile ederse babamın malı gibi albi öneririm
4 gun var benim daha bataBende öyle hele o days dovtor artimed insanın psikolojisini bozar bu albiye iyi diyolar bakalım ikimizide reelde hamile ederse babamın malı gibi albi öneririm
Bak canım bugün ki böyle yumurtlamanın 9.günüBence testin kendisinde bi bozukluk var normal c bile tam renkli degil baika marka ile dene bence