Albi Kaset Test

Normal hastanede verdiysen 4-5 saatte cikiyo canim. Benimde azonce akintiyla karisik biseyler geldi sanirim yerlesme☺️ bikac gun sonra bende vericem kan
Ay hadi inşallah canım tam yerleşme kanaması günü. Adete 4 gül kala 🥹 çok sevindim bizde bi saate. Gideriz tekrar

Ay hadi inşallah canım tam yerleşme kanaması günü. Adete 4 gül kala 🥹 çok sevindim bizde bi saate. Gideriz tekrar
Evet tam 12. Gun bi de bugun 🥹 o kadar heyecanliyim ki insallah bi kimyasal ya da dis gebelik degildir dua ediyorum🤲🏻 insallah sende guzel haberlerle gel merakla bekliyorummmmm🩷🩷🩷🩷

Evet tam 12. Gun bi de bugun 🥹 o kadar heyecanliyim ki insallah bi kimyasal ya da dis gebelik degildir dua ediyorum🤲🏻 insallah sende guzel haberlerle gel merakla bekliyorummmmm🩷🩷🩷🩷
İnşallah canım benim allah kimsenin kucagını boş bırakmasın attıgın fotoyuda gördüm pembiş bir çizgi hayırlı ugurlu olaun😌💐🥹🤰

İnşallah canım benim allah kimsenin kucagını boş bırakmasın attıgın fotoyuda gördüm pembiş bir çizgi hayırlı ugurlu olaun😌💐🥹🤰
İnsallah vardir diyorum hala ben supheliyim cok 😂 cok sagol insallah 🤲🏻 allahim isteyen herkese yasatsin kimseye yolunu gozletmesin insallahhhhh cok zor🥹😍🙏🏻

Kızlar sizde haber bekliyodunuz 10.2 çıktı betam 4 gün bekleyip tekrar kan vericez doktor öyle dedi

Ben sipissilik çizgiyle öğrendim ki o çizgiyi saatler sonra gördüm. Var mı yok mu emin bile olamadım 2 gün sonra test vermiştim öyle kesinleşmişti bence adete yakın silik çizgi pozitif oluyor genelde inşallah vardır sizin de

Seake nerdesin sennn haberdar et bizi🥹
IMG_6380.jpeg
canim predictorle test yaptim boyle silik cizgi cikti oglen yarin sabahi bekliyorum son 3 gun kaldi🥹

X