Albi Kaset Test

İnsallah canim ben umutsuzum biraz🥲 aksam da tekrarlayabilirsin sabah daha net cikar dayanamazsan aksam tekrar yap bak🩷🌸🤲🏻
Dayanamam ben akşam bir tane bide sabaha yapıcam diger gün adet günüm zaten olmazsa da adet olırız napalım🥹🥹🫣 ama aynı gidiyoruz sen de yapınca at ❤️

Dayanamam ben akşam bir tane bide sabaha yapıcam diger gün adet günüm zaten olmazsa da adet olırız napalım🥹🥹🫣 ama aynı gidiyoruz sen de yapınca at ❤️
Seninki daha belirgin kuzum benim daha 5 gun var o kadar silik ki cizgiler test yapasim bile gelmiyo gelirse yapcam tekrar 🥲 insallah senin vardir ki var gibi duruyo cokk net😍😍

Çok silik canım yarın sabah tekrar yap bence awox çok güvenilir ve hassas bir test
Awox um bitti canim ya zaten az kaldi albi ile devam edecegim bir de laboquick aldim netten onlar geliyor ikisiyle adet gunune kadar tekrarlayacagim hevesim kalirsa😂

Seninki daha belirgin kuzum benim daha 5 gun var o kadar silik ki cizgiler test yapasim bile gelmiyo gelirse yapcam tekrar 🥲 insallah senin vardir ki var gibi duruyo cokk net😍😍
Siz böyle dedikçe aglayasım geliyor 🥹 benim iki gün var inşallah bu haftanın sonu da ikimizde burdan mutlu ayrılırız ikimiz için de 🤲 dua ediyorum

Siz böyle dedikçe aglayasım geliyor 🥹 benim iki gün var inşallah bu haftanın sonu da ikimizde burdan mutlu ayrılırız ikimiz için de 🤲 dua ediyorum
Amin canimmm insallah mutlu haberler aliriz bebislerimize kavusuruz☺️ olmazsa da uzulmucem artik onumuzdeki ay devammmm

Awox um bitti canim ya zaten az kaldi albi ile devam edecegim bir de laboquick aldim netten onlar geliyor ikisiyle adet gunune kadar tekrarlayacagim hevesim kalirsa😂
Laboquick de çok iyidir canım albi yi bilmiyorum açıkçası kullanmadım güzel haberlerle gel kuzum

Benim de bu ay olursa kız gerisi paso erkek görünüyo😁😁
IMG_6199.jpeg

Test kuruyunca bidaha cektim cizgiyi sence var midir kafayi yicem y

Ben varla yok arasında görüyorum az önce tekrar yaptım aynı böyle çıktı fotoda çıkmıyor ama sen çıplak gözle görüyosun bence olumluyuz yaaa az bijaç gün daha sabredebilsek
Yarin 4 gün kalmis olcak icimiz durmuyo uzulmucemi bilsem gidip kan vercem ya😂

X