- 15 Temmuz 2024
- 456
- 124
- 33
İnsallah canim ben umutsuzum biraz aksam da tekrarlayabilirsin sabah daha net cikar dayanamazsan aksam tekrar yap bakİnşallah ikimiz de hamileyizdir akşam tekrarlamamı önerdiler varsa eger bi yık koyulaşır diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canim ben umutsuzum biraz aksam da tekrarlayabilirsin sabah daha net cikar dayanamazsan aksam tekrar yap bakİnşallah ikimiz de hamileyizdir akşam tekrarlamamı önerdiler varsa eger bi yık koyulaşır diye
Var çizgi. Adet keç günde bir oluyırsun 10 gün bayağı erken çünküMerhaba benimde bat 10 bende bıgün albi yaptım ve böyle yarına tekrarlicam yineEki Görüntüle 3516928
Yok beklenen adet günüm 10 aralık 2 gün vqr adetime iki gün önce erken gebelik testinde hiçbişey çıkmamıştıVar çizgi. Adet keç günde bir oluyırsun 10 gün bayağı erken çünkü
Dayanamam ben akşam bir tane bide sabaha yapıcam diger gün adet günüm zaten olmazsa da adet olırız napalım ama aynı gidiyoruz sen de yapınca atİnsallah canim ben umutsuzum biraz aksam da tekrarlayabilirsin sabah daha net cikar dayanamazsan aksam tekrar yap bak
Seninki daha belirgin kuzum benim daha 5 gun var o kadar silik ki cizgiler test yapasim bile gelmiyo gelirse yapcam tekrar insallah senin vardir ki var gibi duruyo cokk netDayanamam ben akşam bir tane bide sabaha yapıcam diger gün adet günüm zaten olmazsa da adet olırız napalım ama aynı gidiyoruz sen de yapınca at
Çok silik canım yarın sabah tekrar yap bence awox çok güvenilir ve hassas bir test
Awox um bitti canim ya zaten az kaldi albi ile devam edecegim bir de laboquick aldim netten onlar geliyor ikisiyle adet gunune kadar tekrarlayacagim hevesim kalirsaÇok silik canım yarın sabah tekrar yap bence awox çok güvenilir ve hassas bir test
Siz böyle dedikçe aglayasım geliyor benim iki gün var inşallah bu haftanın sonu da ikimizde burdan mutlu ayrılırız ikimiz için de dua ediyorumSeninki daha belirgin kuzum benim daha 5 gun var o kadar silik ki cizgiler test yapasim bile gelmiyo gelirse yapcam tekrar insallah senin vardir ki var gibi duruyo cokk net
Amin canimmm insallah mutlu haberler aliriz bebislerimize kavusuruz olmazsa da uzulmucem artik onumuzdeki ay devammmmSiz böyle dedikçe aglayasım geliyor benim iki gün var inşallah bu haftanın sonu da ikimizde burdan mutlu ayrılırız ikimiz için de dua ediyorum
Kesinlikle öyle şimdi olursa aslan bebegini alırız ocak olursa başak bebeğimizi hshshsAmin canimmm insallah mutlu haberler aliriz bebislerimize kavusuruz olmazsa da uzulmucem artik onumuzdeki ay devammmm
Ben ocagi es gecmek istiyorum basak burclari sorunlu oluyoKesinlikle öyle şimdi olursa aslan bebegini alırız ocak olursa başak bebeğimizi hshshs
Hahshaha minik bi katil civcivBen ocagi es gecmek istiyorum basak burclari sorunlu oluyo
şöyle guzel biseyler olsun benim çin takvimi erkek bebek dolu araya serpistirilmis 2-3 kiz var erkegin basagi hic hos olmuyo ocakta yumurtlamayi es gecmem lazimHahshaha minik bi katil civciv
Seni çok iyi anlıyorum canımAma ben emin olamiyorum ki testlere baksana varla yok arasi hepsi
Laboquick de çok iyidir canım albi yi bilmiyorum açıkçası kullanmadım güzel haberlerle gel kuzumAwox um bitti canim ya zaten az kaldi albi ile devam edecegim bir de laboquick aldim netten onlar geliyor ikisiyle adet gunune kadar tekrarlayacagim hevesim kalirsa
İnsallah canim bakalim hayirlisi diyorum artikLaboquick de çok iyidir canım albi yi bilmiyorum açıkçası kullanmadım güzel haberlerle gel kuzum
Benim de bu ay olursa kız gerisi paso erkek görünüyoşöyle guzel biseyler olsun benim çin takvimi erkek bebek dolu araya serpistirilmis 2-3 kiz var erkegin basagi hic hos olmuyo ocakta yumurtlamayi es gecmem lazim
Benim de bu ay olursa kız gerisi paso erkek görünüyo
Ben varla yok arasında görüyorum az önce tekrar yaptım aynı böyle çıktı fotoda çıkmıyor ama sen çıplak gözle görüyosun bence olumluyuz yaaa az bijaç gün daha sabredebilsekEki Görüntüle 3517023
Test kuruyunca bidaha cektim cizgiyi sence var midir kafayi yicem y
Yarin 4 gün kalmis olcak icimiz durmuyo uzulmucemi bilsem gidip kan vercem yaBen varla yok arasında görüyorum az önce tekrar yaptım aynı böyle çıktı fotoda çıkmıyor ama sen çıplak gözle görüyosun bence olumluyuz yaaa az bijaç gün daha sabredebilsek