Alayım mı sizce?

İdare mi edeyim alayım mı?

• Al

OY: 23 40,4%
  • Alma

OY: 34 59,6%

• Ankete Katılan
    57
Ben yerinde olsam alırdım. Dandik dundik ayakkabı çok giydim ben açıkçası, 30-40 liraya bile alırdım spor ayakkabı. En fazla 80di verdiğim para:)) Öğrenciyken tek başıma geçinmek zordu. Skechers dan ayakkabı aldım, “öffff ayağım gün yüzü gördü ya” diye söylenmiştim kendi kendime Meğer ne kadar fark varmış cidden... Verilen paraya gerçekten değiyor....

Ben uzun taksit yapmayı sevmiyorum. Ama şu an durum sıkışıksa ve aylık 12,5 liraysa alın gitsin.
Ayakkabıya verdiğim paraya asla acımam. Hem ayak sağlığı için hem de uzun ömürlü olması için. 8-9 senelik sapasağlam spor ayakkabım var. Bir söz vardır "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim." diye. Her şey için geçerli olmasa da ayakkabı için geçerli bence.

Ben de sürekli bahsettiğiniz ayakkabı markasını kullanırım ama hiç 300 e almadım 150 ye de var yani o marka ayakkabıların orjinali..2 katı fazla para edecek ne özelliği var acaba?

Ben de sürekli bahsettiğiniz ayakkabı markasını kullanırım ama hiç 300 e almadım 150 ye de var yani o marka ayakkabıların orjinali..2 katı fazla para edecek ne özelliği var acaba?
Air olabilir, serisi farklı olabilir.
Yürüyüş, koşu, günlük vb bir sürü kategorisi var, fiyatları da ona göre değişiklik gösteriyor.
700 e de var aynı markada.

Mağaza senette taksitle satış yaptığı için bence. Ayrıca ayakkabıyı eskiyecek siz hala onun taksitini ödeyeceksiniz. 12,5 lira 2 sene boyunca insanın canı sıkılır ama tabi siz bilirsiniz.

2 yıl ayakkabı taksiti ödemek ne kadar mantıklı yahu... 1 tl bile olsa 2 yıl ya darlar beni. nakit alıyorsanız alın yoksa zaten size uygun olmadığı anlamına gelir. (asla çakma alma alacaksanda)

Önce alma seçeneğini işaretledim. Sonra yazık heves etmiş istemişsin yıllar sonra bir burukluk olarak kalıyor al gitsin diye oyumu değiştridim. Ama bir tavsiye böyle taksit olaylarına çok alışma yoksa işin içinden çıkamazsın.

Hiç orjınal ayakkabım olmadı kı bılmıyorun :) aslında babam kardesıme 500 lira verdı .Kardesim yarın nısanlısına kıyafet alacak.Babam sızde gıdın kendınıze borsey alın dedı Ama kardesım bıze gene vermez o paradan.En ıyısı kendım alayım yatın

Başka taksidin yoksa ve yapmayacaksan al,
Taksitler cogalırsa içinden çıkamazsın...
Hergün 1 lira at bi kutuya 24 aya kalmadan bitirirsin.

Ama diger ayakkabılarında gideri varsa bu paraya 2- 3 çeşit ayakkabı alırsın. Onlarda taksit oluyor mu ?

Onu da 24 ay taksit yaptırsanız 200 ü bulurdu belki ama.Peşin aldı mı uygun oluyor ki zaten.İndirimi de takip etmek şart.
Aynen mesela floda falan magazada begendiginiz ayakkabiyi flonun sitesinden daha ucuza alabiliyorsunuz.
Tabiki ayak sagligi onemli gonul isterki en iyileri ayagimizda olsun.
Ama konu sahibi part time calisan biri bir ayakkabiya 300 lira odemesi mantiksiz.
Bir de ayakkabinin yirtilmasi vs. Bi durum var.
pumanin bir ayakkabisini bende taksitle alayim dedim 170 tl 4 taksitti. Iki ay olmadan ayakkabi yirtildi. Insanin morali bozuluyor oyle olunca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…