Alayım mı sizce?

İdare mi edeyim alayım mı?

• Al

OY: 23 40,4%
  • Alma

OY: 34 59,6%

• Ankete Katılan
    57
Alacağı mağaza evkur tarzı biyer anladığım kadarıyla.
Şu an çakmasını da alacak durumda değil, 75₺ nakit vermesi gerekiyor ve elinde hiö para kalmıyor. O da diyor ki bari orjinalini alayım ilk ay 12.5 ₺ vereyim. Kısa yoldan hem ayakkabım markalı gönlüme göre olsun, hem de çok param gitmesin.

Senin durumunda mantıklı bi çözüm bence.markalı ayakkabının piyasa değeri muhtemelen 250₺ civarıdır şu an. Çünkü o tarz firmalar mutlaka daha yüksek fiyata satıyor. Ama 200 e de bulsan aynısını çıkarıo hemen alamam diyorsun. O yüzden markalıyı al. 24 taksit diyorlar ama sen eline geçtikçe ödersin,bazı aylar 25₺ verirsin. hem erken biter hem kafan rahat olur.

Yalnız şunu söyliycem sanki bedavaya alıyomuşsun gibi başka şeyler de alma. Gardrop almışsın bi de ayaykkabı yeterli. Onların taksidi bitmeden başka bişey alma

Geçen hafta brand.... da indirim vardı ceyceycim.
Sepette ek %40 veriyordu.
Her gece oturup onları inceliyordum ama kaçırdım indirimi.
Ondan almıyorum:)
mesajları bana da geldi durmadan bu ara bakmadım ama ihtıyacım yoktu .1v... sitesine de geliyor ındırımli urunleri arada .aldıklarımı bi eskıteyım de ıhtıyacı olanlar alsın biraz da .

doğru ucuzunu görünce sinir oluyor insan ama unlu markaların sezon sonunu beklerim ben hep sezonda çok çok begendımse alırım anca 1 parça .
Sezon sonu olur outlet olur o dönemler iyi oluyor alışverişte. Ay hunharca AVM gezmeyi özledim ya. Bugun oğlumla alışverişe çıktık eşime hediye baktım bize de bir şeyler aldım. Puset asansöre sigmadi. Oğlan deliler gibi koşturdu mağazada ona mı bakayım kıyafet mi seceyim şaştım kaldım.

Haklısınız.netten bır bakayım pesın ayarlamaya calısıcam
Bir de orjinal mağaza indirim yapamaz, işletmeci bayilerden almaya çalışın.
Ben de bunu yeni öğrendim, oğluma ayakkabı alırken adi.. mağazından.
Bir mağaza 100 tl indirim yaptı belli modellerde almadık, başka mağazaya gidince ‘aaa fiyatı böyle verdiler’ dedik, ‘biz markaya bağlıyız o mağaza işletmecinin kendinin’ dediler.

mesajları bana da geldi durmadan bu ara bakmadım ama ihtıyacım yoktu .1v... sitesine de geliyor ındırımli urunleri arada .aldıklarımı bi eskıteyım de ıhtıyacı olanlar alsın biraz da .
Ben yaklaşık 8 aydır bir spor ayakkabı bir de çanta alacağım, alamadım bir türlü.
Artık sadece çocuklara alışveriş yaptığımdan deli ihtiyacım var ama gene almadım, bayramlık aldım çocuklara.
Evet ihtiyacı olan yani ben gene alamadım ama:eek:

Alacağı mağaza evkur tarzı biyer anladığım kadarıyla.
Şu an çakmasını da alacak durumda değil, 75₺ nakit vermesi gerekiyor ve elinde hiö para kalmıyor. O da diyor ki bari orjinalini alayım ilk ay 12.5 ₺ vereyim. Kısa yoldan hem ayakkabım markalı gönlüme göre olsun, hem de çok param gitmesin.

Senin durumunda mantıklı bi çözüm bence.markalı ayakkabının piyasa değeri muhtemelen 250₺ civarıdır şu an. Çünkü o tarz firmalar mutlaka daha yüksek fiyata satıyor. Ama 200 e de bulsan aynısını çıkarıo hemen alamam diyorsun. O yüzden markalıyı al. 24 taksit diyorlar ama sen eline geçtikçe ödersin,bazı aylar 25₺ verirsin. hem erken biter hem kafan rahat olur.

Yalnız şunu söyliycem sanki bedavaya alıyomuşsun gibi başka şeyler de alma. Gardrop almışsın bi de ayaykkabı yeterli. Onların taksidi bitmeden başka bişey alma
Yok tabı ki almam.Siz cok iyi özetlemıssınız durumumu.Elımde en azından para kalsın bıraz.Zaten daha öncede taksıdım vardı o bıtmıstı.Dolaba ıhtıyacım vardı onu aldım.Çakma alacaktım ama ay sonunu getıremeyebılırım.Bende böyle dusundum.Zaten duzenlı ıse gırsem hepsını 1 kerede verırım

Bir mağaza 100 tl indirim yaptı belli modellerde almadık, başka mağazaya gidince ‘aaa fiyatı böyle verdiler’ dedik, ‘biz markaya bağlıyız o mağaza işletmecinin kendinin’ dediler.
Benim alacagım yerde mı ısletmecı acaba

mağazalar zinciri olan bir marka var bilirsiniz netten de satış yapıyor mo....orda o kadar ucuza urunler oluyor ki şaşarsınız .ellerınde kalan dünya markalarını 3 te bir 4 te bir fiyatına buluyorum ben.meşhur krıstallerıyle unlu bır marka var ya onun ürünlerını yüzde 70 ucuza aldım gecen aylarda

Ben yaklaşık 8 aydır bir spor ayakkabı bir de çanta alacağım, alamadım bir türlü.
Artık sadece çocuklara alışveriş yaptığımdan deli ihtiyacım var ama gene almadım, bayramlık aldım çocuklara.
Evet ihtiyacı olan yani ben gene alamadım ama:eek:
çocuk sevgisi bambaşka bir şey ihtiyaçları olmasa çabuk küçülse bile anne kalbi onlara herşeyin en güzelini cici bicisini almak istiyor.

mağazalar zinciri olan bir marka var bilirsiniz netten de satış yapıyor mo....orda o kadar ucuza urunler oluyor ki şaşarsınız .ellerınde kalan dünya markalarını 3 te bir 4 te bir fiyatına buluyorum ben.meşhur krıstallerıyle unlu bır marka var ya onun ürünlerını yüzde 70 ucuza aldım gecen aylarda
Netten bır bakayım.Olmadı bu ay ıdarelı gıdıp dıger ay alırım :)

Ayakkabi onemli bisey. Hevesle bir ilgisi yok kaliteli ve ayak sagliginizi ve rahatliginizi saglayan birseyse o miktar verilir.
Tabi butce de onemli ama taksitle zorlanmayacaksiniz alin bence. Diger ucuza nakit vermek zorlar demissiniz. Boyle en azindan paraniz kaliyormus.

Ayakkabi onemli bisey. Hevesle bir ilgisi yok kaliteli ve ayak sagliginizi ve rahatliginizi saglayan birseyse o miktar verilir.
Tabi butce de onemli ama taksitle zorlanmayacaksiniz alin bence. Diger ucuza nakit vermek zorlar demissiniz. Boyle en azindan paraniz kaliyormus.
24 ay ödemeyecegım kı .İşe gırınce komple kapatıcam borcumu

Sürekli takipteyim orayı ben de.
Özellikle çanta ve ayakkabıda devasa indirim, ayak numaram büyük olduğu için satılmıyor diye bayağı ucuza koyuyorlar.
Seviyorum net alışverişini.

Sürekli takipteyim orayı ben de.
Özellikle çanta ve ayakkabıda devasa indirim, ayak numaram büyük olduğu için satılmıyor diye bayağı ucuza koyuyorlar.
Seviyorum net alışverişini.
2 bebekle en iyisi net alışverişi bence de mağazasında markanın çeşit az ama orda her modeli var hem de fiyatı uygun kaliteli .

24 ay ödemeyecegım kı .İşe gırınce komple kapatıcam borcumu

Tamam canim olsun. Uzun taksidi bende sevmem ama ucuza olana nakit verince paran kalmiyorsa yapacak bisey yok. Ayda 12 tl buyuk bir yuk degilmis odeyebilirsen. Hem kaliteli ayakkabilari uzun sure giyebilirsin en azindan. Ucuz olan urunler genelde ayni sekilde dayanmiyor zaten tekrar alinmak zorunda kalinabilir. Olmusken iyisi olsun bari

Bence almayin siz odeyene kadar ayakkabi eskiyecek.
Onun yerine daha makul spor ayakkabilara bakabilirsiniz
110 liraya beyaz kinetix aldim gecen sene, hala tas gibi mesela
Onu da 24 ay taksit yaptırsanız 200 ü bulurdu belki ama.Peşin aldı mı uygun oluyor ki zaten.İndirimi de takip etmek şart.

Back
X