- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Allah başka dert vermesin.Malum bayram geldi.Ben de kendime spor ayakkabı almak istiyordum.Ayakkabı alınca az birşey nakitim kalıyor.Magazadan orjinal ayakkabı mı alsam taksitle.Yoksa idare mi etsem.Alacagım ayakkabı 300 Tl falan.Ödemeler aylık 12.5 sanırım
Hayatta ömrüm boyunca bir çift ayakkabiyaa 300 lira vermem o 300 lirayla güzel baştan ayağı giyinirim ne gerek var israf yaniMalum bayram geldi.Ben de kendime spor ayakkabı almak istiyordum.Ayakkabı alınca az birşey nakitim kalıyor.Magazadan orjinal ayakkabı mı alsam taksitle.Yoksa idare mi etsem.Alacagım ayakkabı 300 Tl falan.Ödemeler aylık 12.5 sanırım.Şöyle ki 24 aya bölmüş magaza.Bilindik senetle telefon falan herseyı satan bır magaza burası
300 liralık ayakkabı alacagım magazadan senetle.24 aya bölecek.Part tıme calısıyorun suan ama duzenlı ıse de gırıcem 1 ay sınra ınsallahÖdemeler aylık 12.5 derken ?
Ben pek anlayamadım konuyu.
Alım gücünüzü forumdan ziyade taksitleriniz falan belirlemeli.
Burada size al gitsin yaa derim ben ama ardindan sıkışacaksanız ne gerek var.
Ama kardesıme sevgılısı alacak.Benım tek ayakkabım var.Onun benden bayaa cok varHayatta ömrüm boyunca bir çift ayakkabiyaa 300 lira vermem o 300 lirayla güzel baştan ayağı giyinirim ne gerek var israf yani
24 aya ayakkabı mı alınır arkadaşım, ev araba alınır o taksite.300 liralık ayakkabı alacagım magazadan senetle.24 aya bölecek.Part tıme calısıyorun suan ama duzenlı ıse de gırıcem 1 ay sınra ınsallah
Ni.. Marka spor ayakkabı.pesın alamam ama.Çakma alacaktım da elımde para kalmıyacakaylık taksiti anlayamadım konu sahibi açıklarmısın ne marka ayakkabı belki ozelden ucuz saten yeri onerebılırım sana
genç kız heveslenmiş alacak ne var ki bunda.ayrıca 300 veren de var 3000 veren de var bu site deHayatta ömrüm boyunca bir çift ayakkabiyaa 300 lira vermem o 300 lirayla güzel baştan ayağı giyinirim ne gerek var israf yani
Ayak saglığı önemlidir. Sağlığa yapılan yatırım da asla israf değildir.Hayatta ömrüm boyunca bir çift ayakkabiyaa 300 lira vermem o 300 lirayla güzel baştan ayağı giyinirim ne gerek var israf yani
Kardesinizin sevgilisi çok bonkör heralde yazık oparaya galiba evli degilsniz sizAma kardesıme sevgılısı alacak.Benım tek ayakkabım var.Onun benden bayaa cok var
Haklısınız.Ben kendıme gardrop aldım 15 aya ama ıhtıyacım vardı hatamı ettım24 aya ayakkabı mı alınır arkadaşım, ev araba alınır o taksite.
Sakın öyle bir hata yapmayın yahu.
Şöyle ki çakması 75 lıra. Orjınalı 300 lira napsam bılemedımAyak saglığı önemlidir. Sağlığa yapılan yatırım da asla israf değildir.
Arkadaşın bahsettiği marka ne bilmiyorum ama mesela ben en son s.....rs diye bir markaya o civarda para verdim,sabahtan akşama kadar ayakta kalıyorum kalite kullanmak zorundayım.
anladım netten ayakkabıyı iyi araştır mağazasından alma aynı ayakkabı çok farklı fıyatlara oluyor nette eski sezon ni. al hatta uyguna gelirNi.. Marka spor ayakkabı.pesın alamam ama.Çakma alacaktım da elımde para kalmıyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?