- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Kardesinizin sevgilisi çok bonkör heralde yazık oparaya galiba evli degilsniz siz
Gereksiz buluyorum ben herzaman için ayağını yorganına göre uzatmak gerekir olabilir ama genç kız diyosunjz mantıklı dusunse gerek yok okadar paraya çocuk değil sonuçta heves falan saçma bu yaştagenç kız heveslenmiş alacak ne var ki bunda.ayrıca 300 veren de var 3000 veren de var bu site de
ondan ben de aldım sıyahını ama netten aldım 200 cıvarına siteler daha uygun giyim çanta ayakkabı daAyak saglığı önemlidir. Sağlığa yapılan yatırım da asla israf değildir.
Arkadaşın bahsettiği marka ne bilmiyorum ama mesela ben en son s.....rs diye bir markaya o civarda para verdim,sabahtan akşama kadar ayakta kalıyorum kalite kullanmak zorundayım.
Şöyle ki çakması 75 lıra. Orjınalı 300 lira napsam bılemedım
Evli olsaydiniz o parayı hayatta vermeyi disinmezdiniz bence ben iyi niyetimle okadar paraya yazık kimbilir ne halde kazaniyorsunuz dur bence daha uygun ve bi okadar iddiali birşey bakın derimYoo bekarım
Çok taksit çok borç demektir her zaman, unutmayın.Haklısınız.Ben kendıme gardrop aldım 15 aya ama ıhtıyacım vardı hatamı ettım
sizde haklı olabilirsiniz kendinizce ben veririm gençler de verıyor artık 2 ay giyilmiyor zaten ayakkabı buyume çağında değilizGereksiz buluyorum ben herzaman için ayağını yorganına göre uzatmak gerekir olabilir ama genç kız diyosunjz mantıklı dusunse gerek yok okadar paraya çocuk değil sonuçta heves falan saçma bu yaşta
Cakma al ayakkabı sonuçta onur boyu kullanilicak birsye degilki illaki eskiyecek ve yenileyeceksinŞöyle ki çakması 75 lıra. Orjınalı 300 lira napsam bılemedım
ondan ben de aldım sıyahını ama netten aldım 200 cıvarına siteler daha uygun giyim çanta ayakkabı da
çakma sağlıksız kansorejen ben olsam almam taksıte bol 2 sene rahat gıyersın duzgun kullanırsan orjınal al derim benŞöyle ki çakması 75 lıra. Orjınalı 300 lira napsam bılemedım
memory foam galiba çok rahat evetBenim aciliyet durumu vardı hep klasik giyinmek zorundaydımama topuklu ile resmen azap çekiyordum, kendimi spor mağazasına attım hemen alabileceğim ama yumuşak tabanlı bir ayakkabi dedim aldim çıktım .ayagimda yara olusmaya baslayacakti az daha dursam ama simdi ben de internetten bakınıyorum dedigin gibi daha uyguna geliyor
Evli olsaydiniz o parayı hayatta vermeyi disinmezdiniz bence ben iyi niyetimle okadar paraya yazık kimbilir ne halde kazaniyorsunuz dur bence daha uygun ve bi okadar iddiali birşey bakın derim
ha taksiti çok olduğu için fıyatı öyle anladım 24 ay taksit hiç duymamıştım.kartıma en fazla 9 taksıt yapıyorum.300 liralık ayakkabı alacagım magazadan senetle.24 aya bölecek.Part tıme calısıyorun suan ama duzenlı ıse de gırıcem 1 ay sınra ınsallah
kaliteli aayakkabı çanta 10 liralık tişörtü 30 tl lık pantolonu bile şık gösterir giyinmesini bilene ha bir de iyi bir marka saat ne makyaj ister ne pahalı kıyafet gençlerdeHerkesin alim gücü bir değil hanımefendi. Ben evliyim alıyorum.
Kız heves etmiş kırmayın hevesini.
Aynen aynen okulda da rahatça giyebiliyorum sırıtmıyor diger spor ayakkabılar gibi.memory foam galiba çok rahat evet
Ben kendimce yorumladim siz kendinizce yorumladiniz yeterli bence lutfenHerkesin alim gücü bir değil hanımefendi. Ben evliyim alıyorum.
Kız heves etmiş kırmayın hevesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?