- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.352
- 798
- Konu Sahibi Portakalli ordek
herkese iyi geceler dilerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Air olabilir, serisi farklı olabilir.Ben de sürekli bahsettiğiniz ayakkabı markasını kullanırım ama hiç 300 e almadım 150 ye de var yani o marka ayakkabıların orjinali..2 katı fazla para edecek ne özelliği var acaba?
Ni.. Outlet magazalarında 85 90dan başlıyor 120 130 tl civarlarında ayakkabı bulunabiliyor . Ne çakma ayakkabı al nede o kadar taksitle o kadar pahalı bir ayakkabıŞöyle ki çakması 75 lıra. Orjınalı 300 lira napsam bılemedım
Mağaza senette taksitle satış yaptığı için bence. Ayrıca ayakkabıyı eskiyecek siz hala onun taksitini ödeyeceksiniz. 12,5 lira 2 sene boyunca insanın canı sıkılır ama tabi siz bilirsiniz.Ben de sürekli bahsettiğiniz ayakkabı markasını kullanırım ama hiç 300 e almadım 150 ye de var yani o marka ayakkabıların orjinali..2 katı fazla para edecek ne özelliği var acaba?
Duzenli işe girince alın.300 liralık ayakkabı alacagım magazadan senetle.24 aya bölecek.Part tıme calısıyorun suan ama duzenlı ıse de gırıcem 1 ay sınra ınsallah
Hiç orjınal ayakkabım olmadı kı bılmıyorun :) aslında babam kardesıme 500 lira verdı .Kardesim yarın nısanlısına kıyafet alacak.Babam sızde gıdın kendınıze borsey alın dedı Ama kardesım bıze gene vermez o paradan.En ıyısı kendım alayım yatınBen yerinde olsam alırdım. Dandik dundik ayakkabı çok giydim ben açıkçası, 30-40 liraya bile alırdım spor ayakkabı. En fazla 80di verdiğim para:)) Öğrenciyken tek başıma geçinmek zordu. Skechers dan ayakkabı aldım, “öffff ayağım gün yüzü gördü ya” diye söylenmiştim kendi kendimeMeğer ne kadar fark varmış cidden... Verilen paraya gerçekten değiyor....
300 liralık ayakkabı alacagım magazadan senetle.24 aya bölecek.Part tıme calısıyorun suan ama duzenlı ıse de gırıcem 1 ay sınra ınsallah
Oyumu verdim. Hayırlı olsun vatana millete. :)
Aynen mesela floda falan magazada begendiginiz ayakkabiyi flonun sitesinden daha ucuza alabiliyorsunuz.Onu da 24 ay taksit yaptırsanız 200 ü bulurdu belki ama.Peşin aldı mı uygun oluyor ki zaten.İndirimi de takip etmek şart.