- 18 Ağustos 2012
- 736
- 1.112
- 113
- 27
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Neden yazık olsun?Kardesinizin sevgilisi çok bonkör heralde yazık oparaya galiba evli degilsniz siz
Mağazayla site arasında ne kadar fark oluyor?Ben de flodan aldım 90 tlye,bu aklıma gelmedi,deneyip aynısı istenebilr,çok mantıklı.Aynen mesela floda falan magazada begendiginiz ayakkabiyi flonun sitesinden daha ucuza alabiliyorsunuz.
Tabiki ayak sagligi onemli gonul isterki en iyileri ayagimizda olsun.
Ama konu sahibi part time calisan biri bir ayakkabiya 300 lira odemesi mantiksiz.
Bir de ayakkabinin yirtilmasi vs. Bi durum var.
pumanin bir ayakkabisini bende taksitle alayim dedim 170 tl 4 taksitti. Iki ay olmadan ayakkabi yirtildi. Insanin morali bozuluyor oyle olunca :)
İlahi!! Tabiki seri farklarının fiyat farkının olduğunu biliyorum.. Konu sahibinin de kros koşacağı yoktur herhalde aynı markanın uygunu da var madem kısıtlı bütçesi niye 300 tl'lik olan diye kastetmiştim yanlış anlaşıldım sanırımAir olabilir, serisi farklı olabilir.
Yürüyüş, koşu, günlük vb bir sürü kategorisi var, fiyatları da ona göre değişiklik gösteriyor.
700 e de var aynı markada.
Gençlkte olur öyle şeyler:)Evli olsaydiniz o parayı hayatta vermeyi disinmezdiniz bence ben iyi niyetimle okadar paraya yazık kimbilir ne halde kazaniyorsunuz dur bence daha uygun ve bi okadar iddiali birşey bakın derim
Aslına bakarsan herkeste ceycey,ayakkabı düzgünse kıyafeti de düzgün gösteriyor gerçekten.Güç yettiği kadar iyi ve yenisi olmalıkaliteli aayakkabı çanta 10 liralık tişörtü 30 tl lık pantolonu bile şık gösterir giyinmesini bilene ha bir de iyi bir marka saat ne makyaj ister ne pahalı kıyafet gençlerde
Bizde tesadufen farkettik 200 tl lik ayakkabi kargo bedava 160 a falan gelmisti.Mağazayla site arasında ne kadar fark oluyor?Ben de flodan aldım 90 tlye,bu aklıma gelmedi,deneyip aynısı istenebilr,çok mantıklı.
Teşekkür ederim,bakarım artık bende.Bizde tesadufen farkettik 200 tl lik ayakkabi kargo bedava 160 a falan gelmisti.
Farkli kampanyalar da oluyor flonun sitesinde bir alana bir bedava gibisinden.
İroniyi anlamamışım, gece gece gayet ne yazıyorsa onu almışım kusura bakmayınİlahi!! Tabiki seri farklarının fiyat farkının olduğunu biliyorum.. Konu sahibinin de kros koşacağı yoktur herhalde aynı markanın uygunu da var madem kısıtlı bütçesi niye 300 tl'lik olan diye kastetmiştim yanlış anlaşıldım sanırım
Ayağını yorganına göre uzatması ayrı birşey,Evli olsaydiniz o parayı hayatta vermeyi disinmezdiniz bence ben iyi niyetimle okadar paraya yazık kimbilir ne halde kazaniyorsunuz dur bence daha uygun ve bi okadar iddiali birşey bakın derim
Ben bu sene çok spor ayakkabı denedim her markaya modele baktım en sonunda 150 TL ye kinetix aldım parasından ziyade çok çok rahat olduğu için. Tavsiye ederim. Hem bu sayede daha fazla para size kalırMalum bayram geldi.Ben de kendime spor ayakkabı almak istiyordum.Ayakkabı alınca az birşey nakitim kalıyor.Magazadan orjinal ayakkabı mı alsam taksitle.Yoksa idare mi etsem.Alacagım ayakkabı 300 Tl falan.Ödemeler aylık 12.5 sanırım.Şöyle ki 24 aya bölmüş magaza.Bilindik senetle telefon falan herseyı satan bır magaza burası
+1Giyimde iki şey iyi para verilmeyi hak eder bir mont(soguk memleket insaniyim ben) iki ayakkabı.
Çakma falan alma ablacım,al orijinalini kullan. Cakmaya o parayi vereceksin 1 hafta sonra dikisi atacak yazisi amblemi bozulacak pisman olacaksin ne gerek var
Ayakkabının çakması alınır mı hiç? Şok oldum. Ayak deforme olur. Ayakkabı her zaman orijinal alınır. Yıllarca da kullanır kaliteli ayakkabı. Çakması iki üç güne ayağında paralanır. Üstelik ayak sağlığı diye birşey var hiç duymadınız herhalde. Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin.Cakma al ayakkabı sonuçta onur boyu kullanilicak birsye degilki illaki eskiyecek ve yenileyeceksin
Hıhı tamam nasıl anladıysanız öyle olsunAyakkabının çakması alınır mı hiç? Şok oldum. Ayak deforme olur. Ayakkabı her zaman orijinal alınır. Yıllarca da kullanır kaliteli ayakkabı. Çakması iki üç güne ayağında paralanır. Üstelik ayak sağlığı diye birşey var hiç duymadınız herhalde. Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin.
Herkesin fikri kendineAyağını yorganına göre uzatması ayrı birşey,
Sizin burda bahsettiğiniz ayrı.
Evliyim ve imkanım var alıyorum.
Çakma da alıyorum ama tırnak ayak arkası heryeri vuruyo. Orijinal alınca yıllarca tık demiyo.
Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir. Çok iddialı sözler bunlar.
Bunu anlatmaya çalışmıştı..m çok yaşayın emiGençlkte olur öyle şeyler:)
Örneğin biz de o yaşlardayken akşama kadar çalışırdık,eve koşar duş alır ve konserlere giderdik yorgun argın,şimdi kovsalar evden çıkmamİçinde kalmasın heves ettiysen konu sahibi,al bence,taksitlerin kısa olsun ama.Ayakkabı eskir gider,hala ödersin,zoruna gider:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?